Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρε παιδια για βοηθηστε λιγο πηρα μια καρτουλα 4 gb το κινητο τη βλεπει κανονικα και αποθηκευει φωτο κλπ ομως την καρτα δεν μου τη βλεπει το pc με card reader βαζω αλλες καρτες τις βλεπει φταιει η καρτα?
myphone_2.png

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η κάρτες απο 4GB και πάνω είναι microSDHC. Aυτο σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις έναν card reader που να υποστηρίζει κάρτες high capacity. Αν συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή, θα την δει ο υπολογιστής και μέχρι στιγμής, είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

Μάλλον δεν το έθεσα εγώ σωστά, εννοώ αν θα βγει το υπάρχον πακέτο ελληνικών που έχει βγάλει η Νοκια πχ για το Ν78 και για το Ν95 :)

Γιατί με μια αναζήτηση στο Nokia.com, δε δίνει συμβατότητα του Text-to-Speech με το Ν95 (http://europe.nokia.com/A4286225)

Ευχαριστώ πάντως!

Τα πακέτα γλώσσας προορίζονται για συσκευές που ενσωματώνουν την ανάγνωση μηνυμάτων κάτι που δεν έχουν τα Nseries κινητά που λειτουργούν με FP1.

Δεν νομίζω να ενσωματώσει αυτή τη δυνατότητα πλέον, αν ήθελε θα το είχε κάνει μέχρι τώρα και σε τόσες αναβαθμίσεις που έχουν μεσολαβήσει...:O

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Η κάρτες απο 4GB και πάνω είναι microSDHC. Aυτο σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις έναν card reader που να υποστηρίζει κάρτες high capacity. Αν συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή, θα την δει ο υπολογιστής και μέχρι στιγμής, είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

ευχαριστω φιλε μου σιγουρα αυτο ειναι ετσι? μην παρω αδικα και δευτερο reader:rolleyes:

myphone_2.png

Τα πακέτα γλώσσας προορίζονται για συσκευές που ενσωματώνουν την ανάγνωση μηνυμάτων κάτι που δεν έχουν τα Nseries κινητά που λειτουργούν με FP1.

Σταύρο, και το Ε51 που είναι FP1 δεν είχε ανάγνωση μηνυμάτων; Ακόμα και το Ε50 είχε. Μάλλον περίμεναν το FP2 για να τα προσθέσουν στα N series (Ν78 και Ν96 το έχουν).

ευχαριστω φιλε μου σιγουρα αυτο ειναι ετσι? μην παρω αδικα και δευτερο reader:rolleyes:

Ή μπορείς να πάρεις μια καρτούλα 4 ή 8GB που περιλαμβάνουν στην συσκευασία δωρεάν card reader high capacity. Δες πχ αυτή και αυτή.

http://www.katerelos.gr/imagemagic.php?img=images/microultra8gb.jpg&w=101&h=66&page=prod_info

Το card reader είναι μόνο για microSD, HC και απλές αλλά είναι απίστευτα μικρό και βολεύει αφάνταστα.

ρε παιδια πρωτη φορα γραφω ειμαι καινουριος εδω περα...εχω αναβαθμισει το κινητο μου στην νεα εκδοση 30.0.018 και μου εχει αλλαξει την γλωσσα και προσπαθω να βαλω τα ελληνικα οπως περιγραφονται οι οδηγιες στην πρωτη σελιδα αλλα δεν μπαινουν γιατι απλουστατα οταν παω να ξανακανω update με τον καινουριο κωδικο που εχω γραψει 0536076 δεν το κανει γιατι μου λεει δεν χρειαζεται αφου εχεις την τελευταια εκδοση τι να κανω?εκει που λετε να κατεβασουμε το νεμεσις εχει υιο και ετσι το κατεβασα απο αλλου NSS103814 οταν λετε να εχετε εγκατεστημενο το pc suite στον υπολογιστη σας εννοειτε το nokia nseries pc suite?ευχαριστω

Σταύρο, και το Ε51 που είναι FP1 δεν είχε ανάγνωση μηνυμάτων; Ακόμα και το Ε50 είχε. Μάλλον περίμεναν το FP2 για να τα προσθέσουν στα N series (Ν78 και Ν96 το έχουν).

Ή μπορείς να πάρεις μια καρτούλα 4 ή 8GB που περιλαμβάνουν στην συσκευασία δωρεάν card reader high capacity. Δες πχ αυτή και αυτή.

http://www.katerelos.gr/imagemagic.php?img=images/microultra8gb.jpg&w=101&h=66&page=prod_info

Το card reader είναι μόνο για microSD, HC και απλές αλλά είναι απίστευτα μικρό και βολεύει αφάνταστα.

Αυτο εχω και γω και γραφει ταχυτατα ... με 17mb/s !

Γιώργο το E51 έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Γι αυτό έγραψα μόνο FP1 Nseries δεν το έχουν.

ρε παιδια πρωτη φορα γραφω ειμαι καινουριος εδω περα...εχω αναβαθμισει το κινητο μου στην νεα εκδοση 30.0.018 και μου εχει αλλαξει την γλωσσα και προσπαθω να βαλω τα ελληνικα οπως περιγραφονται οι οδηγιες στην πρωτη σελιδα αλλα δεν μπαινουν γιατι απλουστατα οταν παω να ξανακανω update με τον καινουριο κωδικο που εχω γραψει 0536076 δεν το κανει γιατι μου λεει δεν χρειαζεται αφου εχεις την τελευταια εκδοση τι να κανω?εκει που λετε να κατεβασουμε το νεμεσις εχει υιο και ετσι το κατεβασα απο αλλου NSS103814 οταν λετε να εχετε εγκατεστημενο το pc suite στον υπολογιστη σας εννοειτε το nokia nseries pc suite?ευχαριστω

Καλώς ήρθες στο forum.

Δυστυχώς δεν μπορείς και πολλά εκτός από να επισκεφτείς ένα Nokia Shop εφόσον δεν σου δίνει τη δυνατότητα επανεγκατάστασης της ίδιας έκδοσης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εκανα εγκατασταση απο το zedge.net 2 θεματα, και δεν μου δινει την επιλογη να τα αφαιρεσω, συν οτι μου εμφανιστηκε και ενας φακελος στο μενου που δεν διαγραφεται... καμια ιδεα πως θα τα αφαιρεσω/.?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

ειναι ιδιο και για το N95 8GB?

Το ίδιο και για το 8GB, αλλά ως κάρτα μνήμης θεωρείται η 8GB μνήμη.

Τα υπόλοιπα στο επίσημο θέμα.

Παιδια, το κινιτο μου θελει format η/και αναβαθμισει. Για αυτο λοιπον παω να το συνδεσω στο laptop και να περασω τα αρχεια. Οι εικονες περαστικαν κανονικα, αλλα κανω αντιγραφη της επαφες και οταν παω να τις κανω επικοληση σε εναν φακελο δεν γινετε τιποτα... Και οταν παω να μπω στα μηνυματα μου λεει οτι το κινιτο αποσυνδεθικε, ενω ειναι ακομα συνδεδεμενο κανονικα... Τι να κανω;

Για να πάρεις ένα πλήρες back up συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, επαφών και καταχωρίσεων ημερολογίου κτλ... θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Content Copier του PC Suite.

Ειδικά τις επαφές μπορείς να τις αντιγράψεις και τη κάρτα μνήμης επιλέγοντας τες όλες και πατώντας Επιλογές > Αντιγραφή > Στη κάρτα μνήμης

Δεν εχω καρτα μνημης, και με το content copier παλιοτερα που το ειχα κανει δεν περασανε οι επαφες, τα μηνυματα και οι καταχωρισεις ημερολογιου...

Αν δεν έχεις κάρτα μνήμης και επιπροσθέτως δεν έχεις εμπιστοσύνη στο Content Copier δεν νομίζω πως έχεις εναλλακτικές...

Δεν εχω καρτα μνημης, και με το content copier παλιοτερα που το ειχα κανει δεν περασανε οι επαφες, τα μηνυματα και οι καταχωρισεις ημερολογιου...

Η καρτα μνημης δεν κανει τιποτα σημερα πια... Με κάτω από 4 ευρώ βρίσκεις εύκολα μια του 1 GB. ;)

Δεν ειναι οικονομικο το θεμα... Απλα το χρησιμοποιω μονο για κλησεις, μυνηματα και ως φωτογραφικη μηχανη, και αφου οτι φοτο βγαζω τις περναω στο laptop δεν χρειαζομαι καρτα μνημης

Παντος το μονο που εμεινε με το contend backup ειναι τα τραγουδια που ειχα... Ουτε οι εικονες ξαναπεραστικαν, ουτε μηνυματα (και τα ηθελα...) ουτε επαφες ουτε τιποτα...

Παιδια τα νευρα μου,πηρα πρωτη μερα σημερα το κινητο και οταν περνοθσα μουσικη και εφτιαχνα τις επαφες κολουσε η εκανε μονο του επανεκινηση,σκεφτομαι να το παω για αναβαθμιση,η ειναι αρχη και θα στρωσει?

Παιδια τα νευρα μου,πηρα πρωτη μερα σημερα το κινητο και οταν περνοθσα μουσικη και εφτιαχνα τις επαφες κολουσε η εκανε μονο του επανεκινηση,σκεφτομαι να το παω για αναβαθμιση,η ειναι αρχη και θα στρωσει?

αποκλείεται........κατι μηπως δεν κανεις σωστα....?

το κινητο με το τελευταιο update πεταει πραγματικα.....

ποια εκδοση λογισμικου εχεις......???

παιδια χρειαζωμαι βοηθεια ,εψαξα αλλα δεν μπωρεσα να βρω κατι

θελω να περασω ελληνικα σε Ν95 και ακολουθησα τα βηματα που λενε εδω στο φορουμ εγκαθηστωντας το νεμεσις για να αλλαξω το product code οταν τρεχω το προγραμμα ( αφου εχω κανη ολα τα προιγουμενα που χρειαζετε ) δεν βλεπω να αναγραφη καπου οτο ανηχνευτηκε Ν 95 και σε αρκετα που μου βγαζει πατωντας το scan for new device στο τελος γραφουν:

<<Checking Framework...Done.

->..pdginterfc.dll version: 1.0.478

->....pdg4fbus.dll version: 1.0.1414

->....pdg4mbus.dll version: 1.0.106

->.....pdg4fls.dll version: 1.0.1097

->....pdg4flsc.dll version: 1.0.0.41

->pdgphonebook.dll version: 1.0.180

->.bb5usbflash.dll version: 1.0.0.36

Reading Virtual USB device...Done.

->Serial: 4096, HW: 0.0

Testing Interfaces...

->USB DKU2....Supported.

->USB CA-53...Supported.

Testing Directories...

->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found.

-->0 file(s) found.

-->Please copy the loaders first!

->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found.

-->0 file(s) found.

->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found.

-->0 file(s) found.

->Products Dir('products').......Not Found.

και φυσικα δεν μου αναγραφη το product code για να το αλλαξω

παιδια βοηθατε γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα

ευχαριστω

Γιώργο το E51 έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Γι αυτό έγραψα μόνο FP1 Nseries δεν το έχουν.

Καλώς ήρθες στο forum.

Δυστυχώς δεν μπορείς και πολλά εκτός από να επισκεφτείς ένα Nokia Shop εφόσον δεν σου δίνει τη δυνατότητα επανεγκατάστασης της ίδιας έκδοσης.

file an ekana restore apo to backup file to palio to software(an uparxei mesa sto backup) kai meta xanaekana ta vimata tu nemesis kai akolouthos ebaza xana to 30.0.018 tha eixa ellinika?