dp8 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 επισης να δουμε στην πορεια εαν εχει βελτιωθει καθολου η διαρκεια της μπαταριας. χλωμο αλλα λεμε....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εγω θελω να ρωτησω αν θα χρειαστει να ξαναπερασω τα n-cage παιχνιδια που εχω στην καρτα μνημης μετα την αναβαθμιση θα τα αναγνωρισει με τη μια η εφαρμογη n-cage? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 το απόγευμα περασα το τελευταιο update στο ν95 ενος φιλου μου...το οποιο θα το κρατησω για 2 με 3 μερες........ πρωτη εντύπωση...το κινητο απο ταχύτητα...πεταει....!!!!!!!!! και συνδέεται πολυ γρηγορα με το gps.....και παλι.... πραγματικα σε αυτο το θεμα υπαρχει μεγαλη βελτιωση....... για την μπαταρια θα το δω στην πραξη......... γενικα παντως το κινητο δεν εχει καμια σχεση με αυτο το 95αρι που ειχα ενα χρονο πριν.....μα καμια σχεση..... το χακ δουλευει κανονικα.... το δοκιμασα και βαζω εφαρμογες αβερτα......:) οι photos απο την καμερα παραμενουν την ημερα απιθανες....ισαξιες του 82.......:) μπραβο και παλι μπραβο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εγω θελω να ρωτησω αν θα χρειαστει να ξαναπερασω τα n-cage παιχνιδια που εχω στην καρτα μνημης μετα την αναβαθμιση θα τα αναγνωρισει με τη μια η εφαρμογη n-cage? εμενα παντως δεν τα βρίσκει. Γραφει unable το read game database (error -12) Μιλαω για καποια trial παιχνιδια αλλα επρεπε να τα έβλεπε έστω. Επίσης το trial του animated SMS δεν το έβλεπε ουτε και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 αυτην την ενταση ρε παιδια στο ραδιο με το μεγάφωνο γιατι δεν την βελτιωνουν μετα απο τοσα updates δεν μπορω να καταλαβω.......:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 για να ξέρω να το κάνω (το upgrade σε 30.0.0.15) ή όχι: -έχω χακαρισμένο το κινητό με hellocarbide κλπ (κλασικά) και εγκατεστημένα ένα κάρο πραγματα 1)Πρέπει να απεγκαταστήσω το hack κτλ? 2)το ίδιο hack μπορεί να εφαρμοστεί και μετά? 3)τις εφαρμογές πρέπει να τις ξαναεγκαταστήσω από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 για να ξέρω να το κάνω (το upgrade σε 30.0.0.15) ή όχι: -έχω χακαρισμένο το κινητό με hellocarbide κλπ (κλασικά) και εγκατεστημένα ένα κάρο πραγματα 1)Πρέπει να απεγκαταστήσω το hack κτλ? 2)το ίδιο hack μπορεί να εφαρμοστεί και μετά? 3)τις εφαρμογές πρέπει να τις ξαναεγκαταστήσω από την αρχή? 1)Όχι.Με το format θα χαθεί έτσι και αλλιώς. 2)Ναι 3)Ναι Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagios Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Πως περναω το secman τωρα που εκανα αναβαθμηση?? το κανω με το αρχειο που το ειχα κανει παλιωτερα αλλα λεει unknown device. Περασα το καινουριο trk, δεν ξερω αν εχει σημασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 λοιπον βρηκα τροπο να κανω και να δουλεψει και το trk οποτε τα ngage παιχνιδια τα εγκαθιστουμε με τον ιδιο τροπο με πριν.οποτε τελικα οτι δουλευε στο προηγουμενο firmware δουλευει και εδω.δειτε και τα screenshots.φαινεται και το εικονιδιο του μενου και ποσο μεγαλο (τα παντα ειναι σχετικα ) ειναι. το ποιο?τι προβλημα ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 δε καταλαβα τι ακριβως ρωτησες. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 δε καταλαβα τι ακριβως ρωτησες. Στο screenshot που ανεβασες φαινεται το theme που εχεις στο κινητο σου και σε ρωτησα ποιο ειναι. Επισης ειδα εικονιδιο του παιχνιδιου 7days και ηθελα να μαθω αν ειναι ολοκληρο το παιχνιδι ή προκειται για το ντεμο που κυκλοφορει? :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 1)Όχι.Με το format θα χαθεί έτσι και αλλιώς. 2)Ναι 3)Ναι αμα κανεις αντιγραφο ασφαλειας δν θα μεινουν οπως ηταν???θα δοκιμασω και εγω την νεα εκδοση πρεπει να λεει αρκετα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Στο screenshot που ανεβασες φαινεται το theme που εχεις στο κινητο σου και σε ρωτησα ποιο ειναι. Επισης ειδα εικονιδιο του παιχνιδιου 7days και ηθελα να μαθω αν ειναι ολοκληρο το παιχνιδι ή προκειται για το ντεμο που κυκλοφορει? :) οχι στον αλλο τον φιλο πηγαινε. οσο για το θεμα κατι με lighting λεγεται. το seven days εχω καιρο να το παιξω και το απεγκατεστησα.δυστυχως δε θυμαμαι αν ειναι full. παντως με την νεα αναβαθμιση εγινε λιγο ακομα πιο γρηγορο το κινητο.επρεπε να φορμαρω την καρτα μνημης γιατι ειχε πολλα καταλοιπα για να το καταλαβω. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 @Prattein_Aloga Tο θέμα λέγεται Lightning Wolf και θα το βρεις στο xxxxxxxxxx, αυτός που το έφτιαξε λέγεται Supertonic. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 @Prattein_Aloga Tο θέμα λέγεται Lightning Wolf και θα το βρεις στο xxxxxxxxxx, αυτός που το έφτιαξε λέγεται Supertonic. Σε ευχαριστω, μολις το κατεβασα. Γενικα αυτος δημιουργει πολυ καλα θεματακια. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 με την νεα αναβαθμιση σας εβγαλε το παλιο σημαδι του μενου???αλαζει αυτο γιατι εμενα το εβγαλε Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ναι στην τελευταία αναβάθμιση υπάρχει το σήμα του μενού, όπως φαίνεται στην εικόνα και αλλάζει ανάλογα με το τι θέμα επιλέγεις κάθε φορά. Επίσης υπάρχει και ένα bug όπως είχε και η έκδοση ν12, όταν περάσει ο χρόνος που σβήνει η οθόνη στιγμιαία ανάβουν και σβήνουν τα πλήκτρα της έκθεσης και την έντασης. Έτσι γίνεται στο δικό μου, δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλους κατόχους. Δεν ξέρω αν θα βρέθει τρόπος μέσω του κόλπου του hack να μπορέσουμε να το αφαιρέσουμε. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν θα βγει κάτι τέτοιο. http://www.symbian-freak.com/images/news/08/09/n95v30_02.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ναι στην τελευταία αναβάθμιση υπάρχει το σήμα του μενού, όπως φαίνεται στην εικόνα και αλλάζει ανάλογα με το τι θέμα επιλέγεις κάθε φορά. Επίσης υπάρχει και ένα bug όπως είχε και η έκδοση ν12, όταν περάσει ο χρόνος που σβήνει η οθόνη στιγμιαία ανάβουν και σβήνουν τα πλήκτρα της έκθεσης και την έντασης. Έτσι γίνεται στο δικό μου, δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλους κατόχους. Δεν ξέρω αν θα βρέθει τρόπος μέσω του κόλπου του hack να μπορέσουμε να το αφαιρέσουμε. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν θα βγει κάτι τέτοιο. http://www.symbian-freak.com/images/news/08/09/n95v30_02.jpg με οποιο θεμα και να εχω βαλει αυτο παραμενει.δν μου αρεσει καθολου:cry: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 σε κανενα που εκανε ναβαθμιση εμφανιζεται οταν ανοιγετε το κινητο για λιγα δευτερολεπτα η εγκατασταση ενω ολα ειναι εγκατεστημενα? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 σε κανενα που εκανε ναβαθμιση εμφανιζεται οταν ανοιγετε το κινητο για λιγα δευτερολεπτα η εγκατασταση ενω ολα ειναι εγκατεστημενα? Δεν κάνει κάτι τέτοιο σε έμενα, ανοίγει κανονικά το τηλέφωνο. @argi_7 Δεν είπα ό,τι όταν θα αλλάζεις θέμα θα εξαφανίζεται, απλά θ' αλλάζει το εικονίδιο δίπλα από την λέξη "Μενού" ανάλογα με το θέμα που έχεις επιλέξει. Εμένα δεν εμενοχλεί προσωπικά και μπορώ να πω ό,τι μου αρέσει κι όλας, το συνηθίζω με τον καιρό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetDeviL Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 σκέφτομαι να αγοράσω το Ν95 απο την vodafone ,αλλά κοιτάω στο site κ λέει VFLive!,δλδ δεν έχει symbian κ έχει to menu της vodafone??:s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 ναι το έκανε σε μένα και πρέπει να είναι το dep.sis που βάζουμε πριν βάλουμε το windows live messenger, γιατί οταν τον έβγαλα και το ξανα έκανα εγκατάσταση σταμάτησε. Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 σκέφτομαι να αγοράσω το Ν95 απο την vodafone ,αλλά κοιτάω στο site κ λέει VFLive!,δλδ δεν έχει symbian κ έχει to menu της vodafone??:s Ναι θα έχει το μενού vodafone live και όχι το κλασικό μενού symbian60. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrylos22 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 nai etsi einai epeidi iparxoun efarmoges p einai stin karta k prospathoun na kanoun egkatastasti mones tous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 προσπαθω να βαλλω παλι της εφαρμογες παλι απο την αρχη.αλλα παω να βαλλω το app trak και μου λεεει αδυναμια εγκαταστασης ενσοματομενω μερος.τι κανω εγω με αυτο?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts