georgesim Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Παιδιά καλημέρα. πριν μερικές μέρες είχα ζητήσει βοήθεια για να κάνω backup τα ορόσημα πριν κάνω format στο κινητό αλλά δεν πήρα απάντηση. Τώρα που ανακάλυψα έναν εύκολο τρόπο, τον μοιράζομαι μαζί σας. Πηγαίνετε στα ορόσημα, κάντε επιλογή όλων και αποστολή με Mail. Αν δεν έχετε mail, κάντε αποστολή με μήνυμα, αφήστε το μήνυμα στα πρόχειρα και κάντε backup τα μηνύματα. Μετά το format κάντε restore και ανοίξτε το μήνυμα κ επιλέξτε αποθήκευση όλων. Voila! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 και γω μεχρι στιγμης μονο σε βερμουδα..αλλα πλησιαζει η ωρα των παντελονιων... hahahaha kalo..... se mpoyfanaki isos!!! a kai kalo mhna se oloys. Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Γι' αυτό υπάρχουν και οι θήκες.:) Εγώ από τότε που το αγόρασα το έχω μέσα σε θήκη και το βάζω άνετα και σε τσέπες παντελονιών, μπουφάν κτλ. Είναι αρκετά "ευαίσθητο" στις τριβές και χτυπήματα οπότε δεν νομίζω ό,τι υπάρχει λόγος να το ρισκάρει κάποιος και να το έχει χωρίς θήκη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 καλο μηνα παιδια να εχουμε θα το παρω μεταχειρο απο εδω τι να προσεξω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ποιο είναι το τελευταίο update της συσκευής και πως θα δω ποιο έχω εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ποιο είναι το τελευταίο update της συσκευής και πως θα δω ποιο έχω εγώ; Θα μπείς σε αυτή την σελίδα και θα βάλεις το product code της συσκευής σου. Πατάς στην οθόνη αναμονής σου *#0000# και βλέπεις ποιά έκδοση έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 V 21.0.016 14-02-08 Ποια έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 καλο μηνα παιδια να εχουμε θα το παρω μεταχειρο απο εδω τι να προσεξω; Kαλο μηνα. Οτι προσεχεις σε καθε συσκευη που ανταλλασεις Ποιο είναι το τελευταίο update της συσκευής και πως θα δω ποιο έχω εγώ; http://europe.nokia.com/A4577224 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r1538 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Παιδιά μου έσπασαν τα δοντάκια από το καπάκι πίσω της μπαταρίας και όλο πέφτει. Ξέρεται πόσο έχει ένα καπάκι αν είναι να παραγγέλλω ένα από την nokia…??? (Όχι το μαύρο, το απλό Ν95 λέω) Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ρε παιδιά εδώ και καιρό βλέπω αυτό: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=8457 και δεν μπορώ να καταλάβω πού το βρήκαν το μαύρο Ν95!!! ΟΚ, σίγουρα είναι λάθος αυτό που δείχνει, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι αν κάνετε και μεγέθυνση στη photo, φαίνεται σαν να είναι ένα εργοστασιακό μαύρο N95!!! Θα μας τρελάνουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Παιδιά μου έσπασαν τα δοντάκια από το καπάκι πίσω της μπαταρίας και όλο πέφτει. Ξέρεται πόσο έχει ένα καπάκι αν είναι να παραγγέλλω ένα από την nokia…??? (Όχι το μαύρο, το απλό Ν95 λέω) Ευχαριστώ!! Εγώ πήρα ένα πριν λίγο καιρό ένα από τα κεντρικά της Νοκια και είχε 1.5€. Ρε παιδιά εδώ και καιρό βλέπω αυτό: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=8457 και δεν μπορώ να καταλάβω πού το βρήκαν το μαύρο Ν95!!! ΟΚ, σίγουρα είναι λάθος αυτό που δείχνει, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι αν κάνετε και μεγέθυνση στη photo, φαίνεται σαν να είναι ένα εργοστασιακό μαύρο N95!!! Θα μας τρελάνουν??? Λογικά θα την έχουν πάρει από το νετ και την έβαλαν εκεί. Υπάρχουν πολλοί που το έχουν μετατρέψει σε μαύρο το Ν95. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 δεν μπορώ να καταλάβω πού το βρήκαν το μαύρο Ν95!!! Επεξεργασμένη είναι η εικόνα.Αν δεις δίπλα, λέει N95 DEEP PLUM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Μωρέ με καλύμματα από το EBAY στο κάνω εγώ και μπλε με βούλες!!!:lol::lol::lol::lol::p Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Μωρέ με καλύμματα από το EBAY στο κάνω εγώ και μπλε με βούλες!!!:lol::lol::lol::lol::p Ήρθε η κακιά η ώρα και μου έπεσε το κινητό νοκια Ν95 Ξύθηκε η μπροστινή πρόσοψη επάνω μεριά ανάμεσα στο λογότυπο της νοκια και της μπροστινής κάμερας,και βούλιαξε το πάνω καπάκι. Αποφάσισα να τα αλλάξω,αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι στο ίντερνετ. Ξέρεις εκτός του EBAY κάποιο ελληνικό κατάστημα που να τα πουλάει; Κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ήρθε η κακιά η ώρα και μου έπεσε το κινητό νοκια Ν95 Ξύθηκε η μπροστινή πρόσοψη επάνω μεριά ανάμεσα στο λογότυπο της νοκια και της μπροστινής κάμερας,και βούλιαξε το πάνω καπάκι. Αποφάσισα να τα αλλάξω,αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι στο ίντερνετ. Ξέρεις εκτός του EBAY κάποιο ελληνικό κατάστημα που να τα πουλάει; Κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα. παιδια μια που ρωταει ο φιλος....ειναι καλα τα καλυμματα αυτα για το ν95......? παλια ειχα διαβασει αρνητικά σχολια.... επισης με την τελευταια αναβαθμιση ειδα μεγαλη διαφορα και στο gps.....!!!!! τουλάχιστον με το garmin συνδέεται παρα πολυ γρηγορα... θυμαμαι οταν το ειχα παλια(1 χρονο πριν και βαλε) το ειχα σηκωμενο στον ουρανο με τις ωρες......:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Επεξεργασμένη είναι η εικόνα.Αν δεις δίπλα, λέει N95 DEEP PLUM. Μα το είδα, γι αυτό και έγραψα: σίγουρα είναι λάθος αυτό που δείχνουν, αλλά μου κάνει εντύπωση που είναι πολύ καλοφτιαγμένη η photo ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 τουλάχιστον με το garmin συνδέεται παρα πολυ γρηγορα... θυμαμαι οταν το ειχα παλια(1 χρονο πριν και βαλε) το ειχα σηκωμενο στον ουρανο με τις ωρες... Στην αρχή ήταν όντως τραγικά τα πράγματα. Με είχε αφήσει ξεκρέμαστο πάρα πολλές φορές. Ευτυχώς που μου έκοψε και είχα αγοράσει bluetooth gps και έκανα την δουλειά μου. Μα το είδα, γι αυτό και έγραψα: σίγουρα είναι λάθος αυτό που δείχνουν, αλλά μου κάνει εντύπωση που είναι πολύ καλοφτιαγμένη η photo ;) Nαι και φαίνεται πολύ πιο όμορφο με την μαύρη πρόσοψη. Αμφιβάλω όμως για την ποιότητά της, μια ςκαι δεν είναι επίσημη όπως με το Ν73ΜΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 παλιοτερα παντως μελη που ειχαν παρει την μαυρη προσοψη ειχαν κανει παραπονα για την ποιοτητα κατασκευης...........Αν θυμαμαι καλα βεβαια...... και αντε ρε παιδια την παιρνεις...το θεμα για μενα ειναι πως την βαζεις την προσοψη.....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Καθήστε ρε παιδιά. Το παληκάρι έχει χτυπήσει και γρατσουνίσει το κινητό. Και έχει επιλογή να πάρει σε κάτι ξεφτίλα τιμές, ό,τι κάλυμμα θέλει μέσω EBAY. Και καθόμαστε να μιλάμε τώρα για ποιότητα κλπ? Ειλικρινά, εγώ δε βλέπω άλλη εναλλακτική από τη στιγμή που στο ΕΛΛΑΝΤΑ δεν ξέρω κάποιον να πουλάει τέτοια καλύμματα. Και αν υπάρχει, σιγά μην είναι άλλης ποιότητας από αυτά που είναι στο EBAY.Όλα από Κίνα έρχονται.Με τη μόνη διαφορά ότι εδώ θα το πληρώσεις 2-3 φορές πιο ακριβά.:O Εγώ προσωπικα δεν έχω αλλάξει κάλυμμα.Ξέρω όμως ότι υπάρχουν κάτι ειδικά πλαστικά εργαλειάκια, που με αυτά ανοίγει το κάλυμμα, χωρίς να διαλύσεις το κινητό.Μάλιστα αυτοί που πουλάνε τα εργαλεία, δίνουν και manual για να σου δείξουν πώς να κάνεις την αλλαγή στο κινητό σου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Καθήστε ρε παιδιά. Το παληκάρι έχει χτυπήσει και γρατσουνίσει το κινητό. Και έχει επιλογή να πάρει σε κάτι ξεφτίλα τιμές, ό,τι κάλυμμα θέλει μέσω EBAY. Και καθόμαστε να μιλάμε τώρα για ποιότητα κλπ? Ειλικρινά, εγώ δε βλέπω άλλη εναλλακτική από τη στιγμή που στο ΕΛΛΑΝΤΑ δεν ξέρω κάποιον να πουλάει τέτοια καλύμματα. Και αν υπάρχει, σιγά μην είναι άλλης ποιότητας από αυτά που είναι στο EBAY.Όλα από Κίνα έρχονται.Με τη μόνη διαφορά ότι εδώ θα το πληρώσεις 2-3 φορές πιο ακριβά.:O Εγώ προσωπικα δεν έχω αλλάξει κάλυμμα.Ξέρω όμως ότι υπάρχουν κάτι ειδικά πλαστικά εργαλειάκια, που με αυτά ανοίγει το κάλυμμα, χωρίς να διαλύσεις το κινητό.Μάλιστα αυτοί που πουλάνε τα εργαλεία, δίνουν και manual για να σου δείξουν πώς να κάνεις την αλλαγή στο κινητό σου. OK ολα αυτα.......απλα παλιοτερα ειχα διαβασει οτι τα πληκτρα με την νεα προσοψη δεν πατιουνταν ευκολα κτλ κτλ κτλ...και παλι μπορει να κανω λαθος.... παντως εγω δυσκολα απο μονος μου θα ανοιγα τετοιο κινητο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Πας πολύ απλά σε ένα nokia shop και του λες να στην βάλει. Το έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Πας πολύ απλά σε ένα nokia shop και του λες να στην βάλει. Το έχω κάνει. OK καλο αυτο....... εχεις δοκιμασει το ν95 σε μαυρη προσοψη....??? γενικα το εχει δοκιμασει κανεις.....??? και αν ναι εντυπωσεις...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 εγω το δοκιμασα με μια μαυρη προσοψη απο το ebay.καλο ηταν αλλα η ξεβαφοταν ευκολα.και επειδη το μπροστινο ηταν και μεταλλικο δεν μπορουσα να το βαψω και να κρατησει με τιποτα.αν καποιος εχει βρει σε πλαστικο ας πει please. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Οπότε άμα είναι να ξεβάφει... προτιμώ να κάνω υπομονή για το κουκλί Ν96... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 παιδια μια που ρωταει ο φιλος....ειναι καλα τα καλυμματα αυτα για το ν95......? παλια ειχα διαβασει αρνητικά σχολια.... επισης με την τελευταια αναβαθμιση ειδα μεγαλη διαφορα και στο gps.....!!!!! τουλάχιστον με το garmin συνδέεται παρα πολυ γρηγορα... θυμαμαι οταν το ειχα παλια(1 χρονο πριν και βαλε) το ειχα σηκωμενο στον ουρανο με τις ωρες......:lol::lol: εχουμε καινουργιο firmware? ποτε εγινε αυτο? για πες τελευταια εκδοση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts