stendor Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Μου υπενθυμίζει κάποιος μέχρι ποιας χωρητικότητας κάρτες δέχεται; Εγώ αυτή την στιγμή έχω μία κάρτα 8GB και είναι μiα χαρά. Θεωρητικά μπορεί να δεχτεί μέχρι 32GB. Παιδιά, θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις. Είμαι κάτοχος ενός Ν82, αλλά μετά το σκάνδαλο του SAR, σκέφτομαι να το ανταλλάξω με ένα Ν95. Θα ήθελα να μου πείτε αν πράγματι παρουσιάζει πρόβλημα στο λοκάρισμα των δορυφόρων και αν είστε γενικότερα ευχαριστημένοι με το κινητό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Ν95, με καλύπτει πάρα πολύ καλά σε όλες μου τις ανάγκες δεν έχω κανένα παράπονο. Βρίσκει πιο εύκολα πλέον σήμα στο GPS με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, με το Sygic και το nokia maps που έχω χρειάζεται περίπου 3 λεπτά. Αν θες όμως μπορείς να κοιτάξεις και προς την πλευρά του Ν95 8Gb που είναι σχετικά πιο κοντά στο Ν82. Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις και στο θέμα Διαξιφισμοί για να πάρεις πιο πολλές γνώμες για το ερωτημά σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ρώτησα ήδη στους διαξιφισμούς, αλλά είχαν να μιλήσουν από τις 26 Μαΐου, οπότε δεν ευελπιστώ να μου απαντήσουν σύντομα... Γι' αυτό και ρώτησα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Φοβερο κινητό τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε δυνατότητες , μοναδική ένσταση η διάρκεια της μπαταρίας. Αν και το πήρα τώρα το κινητό , έχει την έκδοση V12.0.013 η οποία όπως κατάλαβα είναι παλια. Να την αναβαθμίσω , αξίζει η θα λαγκάρει κλπ ? Βελτιώνεται καθόλου η αυτονομία? Εχει διαφορά η αναβάθμιση που θα του κάνω εγώ με αυτη που θα του κάνουν σε nokia shop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ναι, αξίζει να αναβαθμίσεις! Όχι, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ναι, αξίζει να αναβαθμίσεις! Όχι, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Σε ευχαριστώ φίλε μου , και κάτι άλλο , με την αναβάθμιση σβήνονται τα αρχεία που έχω στο τηλ π.χ. εικόνες κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Σε ευχαριστώ φίλε μου , και κάτι άλλο , με την αναβάθμιση σβήνονται τα αρχεία που έχω στο τηλ π.χ. εικόνες κλπ? Ναι θα χαθούν όσα αρχεία έχεις αποθηκευμένα στην μνήμη του τηλεφώνου. Αλλά μπορείς να κρατήσεις backup και μετά να τα περάσεις ξανά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_a_b_i_n_o_s Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Για την ανάβαθμιση συμφωνώ και επαυξάνω. Και εγώ είχα την έκδοση 12 έκανα update σε ένα nokia club και είδα εμφανείς διαφορές κυρίως σε τομείς ταχύτητας (μενού, GPS, άνοιγμα φωτογραφίων). Και μία ερώτηση. Είχε κανείς ποτέ πρόβλημα με την προβολή φωτογραφιών στην τηλεόραση. Έχω συνδέω κανονικά το καλώδιο στην τηλεόραση το βάζω στο κινητό, επιλέγω "Έξοδος ΤV" αλλά τζίφος. Δεν εμφανίζει τίποτα. Έχω κάνει κανονικά τις ρυθμίσεις PAL κ.λ.π.. Έχω δοκιμάσει όλα τα καλώδια σ' όλες τις εισόδους της τηλεόρασης... Μήπως ξεχνάω τίποτα Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Για την ανάβαθμιση συμφωνώ και επαυξάνω. Και εγώ είχα την έκδοση 12 έκανα update σε ένα nokia club και είδα εμφανείς διαφορές κυρίως σε τομείς ταχύτητας (μενού, GPS, άνοιγμα φωτογραφίων). Και μία ερώτηση. Είχε κανείς ποτέ πρόβλημα με την προβολή φωτογραφιών στην τηλεόραση. Έχω συνδέω κανονικά το καλώδιο στην τηλεόραση το βάζω στο κινητό, επιλέγω "Έξοδος ΤV" αλλά τζίφος. Δεν εμφανίζει τίποτα. Έχω κάνει κανονικά τις ρυθμίσεις PAL κ.λ.π.. Έχω δοκιμάσει όλα τα καλώδια σ' όλες τις εισόδους της τηλεόρασης... Μήπως ξεχνάω τίποτα Ευχαριστώ προκαταβολικά Αν είσαι σίγουρος ότι από ρυθμίσεις είσαι ΟΚ, τότε είναι θέμα καλωδίου. Πίεσε όσο μπορείς το καλώδιο και στο βύσμα του κινητού και στην τηλεόραση, ώστε να σιγουρευτείς ότι έχουν εφαρμόσει τέλεια. Επίσης τσέκαρε αν έχεις βάλει το κάθε χρώμα σωστά από τα 3 καλώδια που πάνε στην TV. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Για την ανάβαθμιση συμφωνώ και επαυξάνω. Και εγώ είχα την έκδοση 12 έκανα update σε ένα nokia club και είδα εμφανείς διαφορές κυρίως σε τομείς ταχύτητας (μενού, GPS, άνοιγμα φωτογραφίων). Και μία ερώτηση. Είχε κανείς ποτέ πρόβλημα με την προβολή φωτογραφιών στην τηλεόραση. Έχω συνδέω κανονικά το καλώδιο στην τηλεόραση το βάζω στο κινητό, επιλέγω "Έξοδος ΤV" αλλά τζίφος. Δεν εμφανίζει τίποτα. Έχω κάνει κανονικά τις ρυθμίσεις PAL κ.λ.π.. Έχω δοκιμάσει όλα τα καλώδια σ' όλες τις εισόδους της τηλεόρασης... Μήπως ξεχνάω τίποτα Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλημέρα! Μήπως δεν επιλέγεις το σωστό κανάλι στην τηλεόραση? Εγώ όταν τον συνδέω σε μία καινούργια Philips μου το εμφανίζει στην έξοδο 3, ΕΧΤ3 ενώ σε μια παλιά τηλεόραση μου το εμφάνιζε στο AV και ποτέ δεν κοίταξα ρυθμίσεις σε καμία από της 2. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Παιδιά κάθε πότε το φορτίζετε περίπου το τηλέφωνο; Αληθεύει πως σε μία μέρα η μπαταρία τα φτύνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiL Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Λοιπον εχω τα εξης προβληματα: 1ον) καποια στιγμη πριν λιγες μερες σβηστηκαν απο την καρτα μνημης, ξαφνικα, οτι ειχα μεσα!!!! πηγαινα στη διαχειριση αρχειων κ ελεγε "Καρτα μνημης κατεστραμμενη"!!!!! επειτα εβαλα την καρτα μνημης στο Laptop, την εκανα διαμορφωση κ δουλεψε...(ευτυχως ειχα backup..):happy:. Μου το εκανε αλλες δυο φορες αυτο το παραμυθι κ δεν ξερω τι να κανω. Οταν κανω διαμορφωση στο laptop πρεπει να ειναι NTFS ή FAT32??? η καρτα ειναι kingston 4GB. 2ον) οταν παω να βγαλω την καρτα απο το κινητο λεει οτι θα κλεισουν καποιες εφαρμογες. Ποιες εννοει ενω δεν υπαρχει καμια εφαρμογη ανοιχτη?:blink: Παράθεση :ninja: SiL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Παιδιά κάθε πότε το φορτίζετε περίπου το τηλέφωνο; Αληθεύει πως σε μία μέρα η μπαταρία τα φτύνει;Κοιτα αν θελεις το φορτιζεις και 2 φορες τη μερα οπως εγω μερικες φορες οταν το λιωνω.Αν δεν χρησιμοποιεις ιντερνετ gps και γενικα δεν τραβας πολυ ωρα βιντεο,φωτο και το εχεις μονο για κλησεις και sms εμενα μου βγαζει γυρω στις δυο μερες,μπορει 1,5 μπορει 2,5 αναλογα και ποσο μιλαω. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Παιδιά κάθε πότε το φορτίζετε περίπου το τηλέφωνο; Αληθεύει πως σε μία μέρα η μπαταρία τα φτύνει; Επειδή τις τελευταίες μέρες έγινε πολύ κουβέντα για την μπαταρία του Ν95 διάβασε 2-3 σελίδες πίσω και θα καταλάβεις πόσο κρατάει ανάλογα με την χρήση που κάνει ο καθένας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Χαιρετίζω.. Λοιπόν, ξαφνικά όταν έπαιρνα τηλ κάποιον ο άλλος δεν με άκουγε καλά μέχρι που άκουγε εξωγήινη γλώσσα. Το πείρα σε τεχνικό και όλα καλά. Τώρα όμως παρατήρησα νέο πρόβλημα. Όταν ηχογραφώ βίντεο και μετά πάω να το παίξω ο ήχος είναι χάλια μαύρα και δεν ακούγετε τίποτε καθαρά. Λογικά θα είναι το μικρόφωνο αλλά αυτό είναι μια χαρά όταν συνομιλώ. Σκάφτομε να το ξαναπάρω πίσω, αλλά την τελευταία φορά κάνανε 16 μέρες να μου το επιστρέψουνε. Ξέρει κάποιος που μπορεί να είναι το πρόβλημα? Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Λοιπον εχω τα εξης προβληματα: 1ον) καποια στιγμη πριν λιγες μερες σβηστηκαν απο την καρτα μνημης, ξαφνικα, οτι ειχα μεσα!!!! πηγαινα στη διαχειριση αρχειων κ ελεγε "Καρτα μνημης κατεστραμμενη"!!!!! επειτα εβαλα την καρτα μνημης στο Laptop, την εκανα διαμορφωση κ δουλεψε...(ευτυχως ειχα backup..):happy:. Μου το εκανε αλλες δυο φορες αυτο το παραμυθι κ δεν ξερω τι να κανω. Οταν κανω διαμορφωση στο laptop πρεπει να ειναι NTFS ή FAT32??? η καρτα ειναι kingston 4GB. 2ον) οταν παω να βγαλω την καρτα απο το κινητο λεει οτι θα κλεισουν καποιες εφαρμογες. Ποιες εννοει ενω δεν υπαρχει καμια εφαρμογη ανοιχτη?:blink: Το σύστημα αρχείων που υποστηρίζουν οι συσκευές μας είναι τα FAT & FAT32. Καλό είναι να γίνεται το format στο κινητό. Εφόσον λες πως στο έχει κάνει και άλλη φορά, καλό είναι να την προσέξεις... ίσως έχει κάποιο πρόβλημα. Σε προειδοποιεί πως θα κλείσουν κάποιες διεργασίες, δεν σημαίνει πως τρέχουν κιόλας εκείνη τη στιγμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ενω πάω να κάνω αναβάθμιση μέσω Nokia Software Updater και ενώ έχω κατεβάσει το αρχείο από το http://www.nokia.com.gr μου λέει οτι η εκδοση που έχει το κινητό είναι η τελευταία. Τι κάνω λάθος , έχω την v.12.0.013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ενω πάω να κάνω αναβάθμιση μέσω Nokia Software Updater και ενώ έχω κατεβάσει το αρχείο από το http://www.nokia.com.gr μου λέει οτι η εκδοση που έχει το κινητό είναι η τελευταία. Τι κάνω λάθος , έχω την v.12.0.013 Τα γνωστα ,εχει ειπωθει ..οο.. φορες . Τσεκαρε με το product code της συσκευης σου ,εδω http://europe.nokia.com/A4577224 εαν εχει κυκλοφορησει αναβαθμιση για το product code της συσκευης σου .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_a_b_i_n_o_s Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Αν γίνεται τα γενέθλια που έχω σε κάθε επαφή να περαστούν αυτόματα στο ημερολόγιο (αν γίνεται με κάποια εφαρμογή) ή κάπως αλλιώς; Ευχαριστώ (σας έχω ζαλίσει στις ερωτήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εχω την εκδοση του software updater 1.4.14gr. Τρεχοντάς το μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει νεώτερη εκδοση και οτι πρεπει να την κατεβάσει. Του το ''επιτρέπω'' και την κατεβαζει, περίπου 22.9μβ.Στην συνέχεια γραφει "παρακαλώ περιμένετε μεχρι να εγκατασταθεί.." και ποτέ δεν εγκαθίσταται και κολλάει εκει. Το δοκίμασα σε 2 μηχανηματα με XP και 1 με vista και ειχαν ολα την ιδια συμπεριφορά. Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει??? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 @skiace επειδη στα vista υπαρχει προβλημα δοκιμασε στα XP αλλα με το αγγλικο software updater Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Αν γίνεται τα γενέθλια που έχω σε κάθε επαφή να περαστούν αυτόματα στο ημερολόγιο (αν γίνεται με κάποια εφαρμογή) ή κάπως αλλιώς; Ευχαριστώ (σας έχω ζαλίσει στις ερωτήσεις) Γινετε με το Best Birthday Για της εφαρμογες υπαρχει το επισημο θεμα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Υπάρχει τρόπος να ακούσει κανείς ράδιο στο κινητό??? edit: με συχγωρείτε δεν το έθεσα σωστά! Ράδιο χωρίς ακουστικά ήθελα να ρωτήσω ή αν μπορείς με ακουστικά bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μέσω του Visual Radio (το εικονίδιο αναφέρεται ως Radio), αλλά θα πρέπει να συνδέσεις τα ακουστικά πρώτα διότι παίζουν το ρόλο της κεραίας. Edit: Χωρίς ακουστικά, όχι δεν γίνεται. Δες τι λέει και πιο κάτω ο φίλος ionianstate. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Έκανα σήμερα αναβάθμιση στο κινητό μου από την 20 στην 21.πέρασα όλη την ημέρα ξανάπερνώντας προγράμματα για να συνειδητοποιήσω τώρα ότι κάπου στην πορεία χάθηκε από την αρχική οθόνη η μπάρα για την αναζήτηση δικτύων WLΑΝ. Καμία ιδέα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Έκανα σήμερα αναβάθμιση στο κινητό μου από την 20 στην 21.πέρασα όλη την ημέρα ξανάπερνώντας προγράμματα για να συνειδητοποιήσω τώρα ότι κάπου στην πορεία χάθηκε από την αρχική οθόνη η μπάρα για την αναζήτηση δικτύων WLΑΝ. Καμία ιδέα? Δεν γίνεται να έχει χαθεί η γραμμή με το wlan από τη Ενεργή αναμονή. Όλα τα υπόλοιπα εικονίδια της ενεργής αναμονής υπήρχαν? Την είχες ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις>γενικές>προσ. ρυθμι.>κατάσταση αναμονής>ενεργή αναμ.? Στο δικό μου κανονικά εμφανίζονται όλα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Είχα εγκαταστήσει αρκετά progs στο n95 (το απλό) , μεταξύ αυτών και την operamini 4.1, κάτι έγινε, δεν έτρεχε, την απεγκατέστησα και τώρα αν πάω να την εγκαταστήσω μου βγάζει Invalid jar file! Τι να κάνω/ nevermind έκανα hardware reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts