Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

to nss δε μου δουλευει με τιποτα θελει drivers?

κατεβασε τη τελευταια εκδοση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2336725#post2336725

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Help!!!!!

χτες αλλαξα την εικονα που εχει στο φοντο αυτο το μενου που μπαινεις με το δεξι κουμπι (ρομβος) τωρα δν μπορω να μπω με τπτ σε αυτο το μενου. εβαλα εικονες απο την καρτα μνημης, δοκιμασα να βγαλω την καρτα μνημης αλλα παλι δν μπορω να μπω σε αυτο το μενου.

τι να κανω να το επαναφερω???

:ninja: SiL

Help!!!!!

χτες αλλαξα την εικονα που εχει στο φοντο αυτο το μενου που μπαινεις με το δεξι κουμπι (ρομβος) τωρα δν μπορω να μπω με τπτ σε αυτο το μενου. εβαλα εικονες απο την καρτα μνημης, δοκιμασα να βγαλω την καρτα μνημης αλλα παλι δν μπορω να μπω σε αυτο το μενου.

τι να κανω να το επαναφερω???

Δοκίμασες να κλείσεις το τηλέφωνο, να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα και να μπεις στο multimedia menu? Αν και πάλι δεν μπαίνεις δοκίμασε να κάνεις φορμάτ στην κάρτα μνήμης μέσα από το κινητό, αφού πρώτα θα έχεις κρατήσει ό,τι αρχεία θες, και σαν τελευταία λύση κάνε φορμάτ στο τηλέφωνο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλημερα. θελω να αλλαξω την καρτα μνημης απο 2gb να την κανω 8gb. Υπαρχει καποιος που να το εχει κανει; υπαρχει καποιο προβλημα με τις ταχυτητες η τη συμβατοτιτα; επισεις ενα αλλο σοβαροτερο ειναι που μου αναβοσβηνει η οθονη (σα να ειχε κολησει ιο)! οταν ανοιγω το slide αλλα και τον μετα το κλεινω. εδω και λιγες μερες. το εκανα update στην 21 ver. πριν λιγο αλλα παλι τα ιδια. hardware ειναι το προβλημα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασες να κλείσεις το τηλέφωνο, να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα και να μπεις στο multimedia menu? Αν και πάλι δεν μπαίνεις δοκίμασε να κάνεις φορμάτ στην κάρτα μνήμης μέσα από το κινητό, αφού πρώτα θα έχεις κρατήσει ό,τι αρχεία θες, και σαν τελευταία λύση κάνε φορμάτ στο τηλέφωνο.

το εκανα το πρωτο που μου ειπες αλλα παλι δν μπορω να μπω. οταν παταω το κουμπι εμφανιζει στιγμιαια πανω αριστερα ενα κομματι παζλ με ενα κοκκινο τετραγωνο κ εξαφανιζεται αμεσως. Φορματ πως κανω στο κινητο??? ειναι η "επαναφορα εργοστ. ρυθμ."?

το εκανα το πρωτο που μου ειπες αλλα παλι δν μπορω να μπω. οταν παταω το κουμπι εμφανιζει στιγμιαια πανω αριστερα ενα κομματι παζλ με ενα κοκκινο τετραγωνο κ εξαφανιζεται αμεσως. Φορματ πως κανω στο κινητο??? ειναι η "επαναφορα εργοστ. ρυθμ."?

Δες αυτό. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κάποιο κόλλημα έχει φάει με την εφαρμογή του μενού...

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (Soft format).

Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα τότε κάνε hard format.

καλημερα. θελω να αλλαξω την καρτα μνημης απο 2gb να την κανω 8gb. Υπαρχει καποιος που να το εχει κανει; υπαρχει καποιο προβλημα με τις ταχυτητες η τη συμβατοτιτα; επισεις ενα αλλο σοβαροτερο ειναι που μου αναβοσβηνει η οθονη (σα να ειχε κολησει ιο)! οταν ανοιγω το slide αλλα και τον μετα το κλεινω. εδω και λιγες μερες. το εκανα update στην 21 ver. πριν λιγο αλλα παλι τα ιδια. hardware ειναι το προβλημα;

Όχι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις χωρητικότητες ή τις ταχύτητες.

Όσο αφορά την οθόνη κάποιο πρόβλημα στο hardware θα υπάρχει. Να πας σε ένα Nokia Shop να το δουν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Όχι, άλλο είναι το φορμάτ και άλλο είναι η επαναφορά εργοστ. ρυθμίσεων. Κάνοντας φορμάτ στο κινητό θα σβηστούν όλα μέσα από την μνήμη του τηλεφώνου και το τηλέφωνο θα επανέλθει όπως ήταν μόλις το αγόρασες. Φορμάτ κάνεις πατόντας το *#7370# στην οθόνη αναμονής. Τι έκδοση λογισμικού έχεις? Για να το δεις πάτα *#0000# στην οθόνη αναμονής.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ok... με hard format εγινε η δουλεια. αντε παλι απο την αρχη εγκατασταση τα παντα ...

εχω την

V. 21.0.016

14-02-08

RM-159

Τέλειο το τηλέφωνο από πολλές απόψεις, αλλά αυτά τ'ακουστικά που έχει στη συσκευασία δεν μπορούσαν να είναι όπως στο 6131? εννοώ ότι είναι τελείως άβολο αυτό το ασύμμετρο καλώδιο να το φέρνεις βόλτα γύρω απ' το λαιμό..:mad:
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Παιδιά πόσο ό,τι ναναι είναι αυτοί στα Nokia Shops?

Ψάχνω να αγοράσω το καλώδιο του TV-OUT του Ν95 και 1 είπε ότι κάνει 5€, άλλος 6,5€ και 2 στα 15€.

Καλά ο καθένας ό,τι τιμή θέλει λέει?Και με τέτοιες αποκλίσεις??:mad::mad:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

απ οτι βλεπω μαλλον θα αργησει να βγει η νεα εκδοση με βονταφον μενου εχω την 120013 και ακομα αλλη δεν υπαρχει ξερετε κατι?

αναβαθμιση δε μπορω να κανω to nss δε δουλευει ουτε το τελευταιο ουτε το πριν οποτε το αφηνω ως εχει

απ οτι βλεπω μαλλον θα αργησει να βγει η νεα εκδοση με βονταφον μενου εχω την 120013 και ακομα αλλη δεν υπαρχει ξερετε κατι?

αναβαθμιση δε μπορω να κανω to nss δε δουλευει ουτε το τελευταιο ουτε το πριν οποτε το αφηνω ως εχει

Μια χαρά αλλάζει το product code το NSS, ας λέει "ERROR".

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

drivers θελει γιατι κατι λεει στην αρχη και βγαζει ενα read αρχειο με οδηγιες

Εννοείται πως πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το Nokia PC Suite για να περαστούν και οι οδηγοί για το καλώδιο.

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο...

Μια χαρά αλλάζει το product code το NSS, ας λέει "ERROR".

Καλησπερα !

Κανονικα με την τελευταια εκδοση ουτε error πρεπει να βγαζει.

Ας το δοκιμασει καποιος να μας πει :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα !

Κανονικα με την τελευταια εκδοση ουτε error πρεπει να βγαζει.

Ας το δοκιμασει καποιος να μας πει :)

Μολης το δοκιμασα λειτουργει κανονικα δεν βγαζει error :yahoo:

Οποιος θελει μπορει να το κατεβασει και απο εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2341449#post2341449

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Kαταρχην καλως ηρθες.. :)

1. Εαν διαβασεις της 2-3 τελευταιες σελιδες το γραφει.

2. Μπορεις να το δεις και απο εδω γραφοντας το Product Code της συσκευης σου.

3. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165540

4. Εαν βαλεις το κινητο σου για αναβαθμιση θα σου πει εαν εχει νεωτερο firmware.

Kαλώς σας βρήκα!

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Αν εχω κι άλλες απορίες (σίγουρα θα έχω) είμαι σίγουρος ότι

θα με βοηθήσετε.

παιδια μια βοηθεια ανοιγω το πληκτρολογιο να γραψω ενα τηλεφωνο και δεν γραφει τιποτα στην οθονη

ανοιγει το ασπρο πλαισιο στην οθονη αλλα οποιον αριθμο και να γραψω τπτ

εχει συμβει σε κανεναν αυτο?στο μεταξυ οι αριθμοι πληκτρολογουνται αλλα δεν φαινινται στην οθονη

καλησπερα παιδες

και γω εχω αυτο το κινητο , πολυ καλο δε λεω .

αλλα δε χωρταινει ρευμα, στη καλυτερη 3,5 μερες η μπαταρια , εγω τις πρωτες μερες που ειναι

σημαντικες για τη ζωη της μπαταριας ,το φορτιζα ανοικτο κ του περναγα το Garmin,

αρα φανταζεστε το κινητο ειχε παρει φωτια ! εσας ποσο σας κραταει?

αα και κατι αλλο οταν βαζω μια δικια μ εικονα φοντο μου τη παραμωρφωνει , μου την εχει δοσει αυτο , σε ενα sony που ειχα δεν ειχα τετοιο προβλημα.

ευχαριστω

παιδια μια βοηθεια ανοιγω το πληκτρολογιο να γραψω ενα τηλεφωνο και δεν γραφει τιποτα στην οθονη

ανοιγει το ασπρο πλαισιο στην οθονη αλλα οποιον αριθμο και να γραψω τπτ

εχει συμβει σε κανεναν αυτο?στο μεταξυ οι αριθμοι πληκτρολογουνται αλλα δεν φαινινται στην οθονη

Δοκιμασε να το κανεις αναβαθμιση η hard format:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253369#post2253369

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380