alex_n80 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 βαλε το πιο καινουργιο το 7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 συγνωμη για το offtopic αλλα εχω αναγκη να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους χρηστες dmarccos και itchrist που με βοηθησαν τοσο,ολα τωρα λειτουργουν αψογα... Να'σαι καλά φίλε, ότι μπορούμε κάνουμε όλοι εδώ στο myphone:wink: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 βαλε το πιο καινουργιο το 7 Που το βρισκουμε αυτο ρε φιλε? Αλλα περα απο που το βρισκουμε δεν μπορεσα ποτε να το εγκαταστησω. Συνεχεια μου βγαζει [Ακυρο πιστοποιητικο κτλ.] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Που το βρισκουμε αυτο ρε φιλε? Αλλα περα απο που το βρισκουμε δεν μπορεσα ποτε να το εγκαταστησω. Συνεχεια μου βγαζει [Ακυρο πιστοποιητικο κτλ.] Πρέπει να το υπογράψεις πριν. Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάντως εγώ έλυσα το πρόβλημα που είχα με το ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ μου που δεν χτυπούσε όταν το τηλέφωνο ήταν κλειστό Πέρασα το BestAlarms και το ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ άρχισε να δουλεύει και πάλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 αντε να βγει και αυτο το προγραμμα να τρελαθουμε τελειως--->> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 αντε να βγει και αυτο το προγραμμα να τρελαθουμε τελειως--->> εχει βγει νομιζω αλλα δεν ξερω απο που το κατεβαζουμε, shakeit αν δεν κανω λαθοςς λεγεται, και εγω το θελω πολυ... αν καποιο μελος ξερει καλυτερα ας μας το πει... Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 αντε να βγει και αυτο το προγραμμα να τρελαθουμε τελειως--->> βασικα τι κανει αυτο.??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 βασικα τι κανει αυτο.??? Έχεις κλειδωμένο το τηλέφωνο, έρχεται μήνυμα, κουνάς το κινητό χωρίς να το ξεκλειδώσεις, ανοίγει το μήνυμα ώστε να το διαβάσεις, το ξανακουνάς για να επιστρέψεις στην οθόνη αναμονής, με το κινητό πάντα κλειδωμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 βασικα τι κανει αυτο.??? Έχεις κλειδωμένο το τηλέφωνο, έρχεται μήνυμα, κουνάς το κινητό χωρίς να το ξεκλειδώσεις, ανοίγει το μήνυμα ώστε να το διαβάσεις, το ξανακουνάς για να επιστρέψεις στην οθόνη αναμονής, με το κινητό πάντα κλειδωμένο. Tο επόμενο βήμα είναι όλα αυτά να τα κάνει με φωνητικές εντολές, χωρίς να πατήσεις το δεξί softkey, ή ακόμα καλύτερα χτυπώντας παλαμάκια. :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Mia παρομοια εφαρμογη ειναι τοshut up νομιζω λεγεται που οταν σε παιρνει καποιος τηλεφωνο αν γυρισεις το ινητο αναποδα σταματαει να χτυπαει παει στο αθορυβο δηλαδη Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Mia παρομοια εφαρμογη ειναι τοshut up νομιζω λεγεται που οταν σε παιρνει καποιος τηλεφωνο αν γυρισεις το ινητο αναποδα σταματαει να χτυπαει παει στο αθορυβο δηλαδη Και τo FlipSilent το κάνει αυτό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leito Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Καλησπερα παιδια, Προσφατα μου επεσε το κινητο κατω και παρατηρω τωρα στην οθονη καθετες κοκκινες γραμμες.Πως και που μπορω να το επιδιορθωσω καθως και ποσο θα κοστισει? Παράθεση all about Mechanic Engineering _________ask me__________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Καλησπερα παιδια, Προσφατα μου επεσε το κινητο κατω και παρατηρω τωρα στην οθονη καθετες κοκκινες γραμμες.Πως και που μπορω να το επιδιορθωσω καθως και ποσο θα κοστισει? Πήγαινέ το σε Nokia Shop. Υπολόγισε να σου πάει περίπου στα 60€ η αλλαγή οθόνης (αν θέλει αλλαγή) και κανα 25€ τα εργατικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 kalhmera paidia.kanena programa h anabathmisi gia tin kamera bgike os oste to kokino lampaki na ginete aspro? eyxaristo poly kai eyxaristoume ta aderfia pou mas boithane para poly edo mesa sto forum.naste panta kala kai sas eyxaristoume kai pali. (((Itchrist86))) APLA O KALHTEROS Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 μονο με τη γνωστη επεμβαση στην πλακετα (κοψιμο επαφης) απο οτι θυμαμαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 παιδία βοήθεια!!! Καταρχάς πριν 5 μέρες πήγα το Ν95 μου για αναβάθμιση και μπορώ να πώ ότι είδα τρομέρη βελτίωση σε όλα.. τα προβλήματα: Κυρίως με τις επαφές... αποθηκεύω επάφή με όνομα και επώνυμο και πρώτον μου βγάζει μετά επαφές όταν πάω να κάνω αναζήτηση για κάποια με αλφαβητική σειρά επωνύμου και όχι ονόματος... μπορεί να αλλάξει αυτό??? και δεύτερον έχω κάποιες επαφές αποθηκευμένες κανονικά.. αλλά όταν πατάω χειροκίνητα τον αριθμό της επαφής για να καλέσω δεν μου βγάζει το ονοματεπώνυμο.. μου το αφήνει απλά σαν αριθμό... κανένα καλό πρόγραμμα και αξιόπιστο για χρονόμετρο κλπ...??? τις 3 καλύτερες και πιο αξιόπιστες εφαρμογές που θα μου προτείνατε για το κινητό μιας και δεν έχω εγκαταστήσει καμία τώρα που το έχω αναβαθμισμένο και τρέχει μια χαρά γιατί φοβάμαι μη δημιουργηθούν τίποτα προβλήματα Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Τις επαφές μπορείς να τις εμφανίζεις με διαφορετικούς τρόπους. Για να διαλέξεις ποια σε βολεύει πάτα Επιλογές > Ρυθμίσεις > Προβολή ονομάτων. Βέβαια όταν πατάς π.χ.: Χρ… θα σου βγάζει και τα Ονόματα που αρχίζουν με Χρ, αλλά και τα Επώνυμα που αρχίζουν Χρ. Αν εννοείς αυτό, λυπάμαι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Προσωπική άποψη τα βασικά ένας task manager (Handy Taskman), ένα εορτολόγιο (αυτό), ένας file explorer (X-plore) Περισσότερα στο επίσημο θέμα όμως.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Εγκατεστησα το εορτολογιο που εχεισ παραπανω φιλε μου και 1)Δεν λειτουργει......το εκανα εγκατασταση κανονικα αλλα οταν παταω πανω στο εικονιδιο να αρχισει η εφαρμογη δε κανει τπτ 2)Δεν σβηνεται. Παταω κανονικα αφαιρεση αλλα δεν διαγραφεται. Καμια λύση για οποιοδηποτε απο τα 2? Sorry ακυρο μετα απο 2 restart δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 ναι αυτό το έχω βρεί αλλά σε όποια ρύθμισει κι αν το βάλω εμφανίζει πρώτα αλφαβητικά τα επώνυμα που αρχίζουν απο το συγκεκριμένο γράμμα και μετά τα ονόματα... αυτό ακριβώς ρωτάω αν γίνεται να εμφανίζονται πρώτα τα ονόματα και μετά τα επώνυμα που αρχίζουν απο το συγκεκριμένο γράμμα που ψάχνω... Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 κανένα καλό πρόγραμμα και αξιόπιστο για χρονόμετρο κλπ...??? Stopwatch plus Πολύ καλό Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemens_s65 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 kalispera!!!exo ena provlima exo cosmote (whast up)kai thelo na valo msn !!!! mporo???kai ti xreoseis tha exo????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 kalispera!!!exo ena provlima exo cosmote (whast up)kai thelo na valo msn !!!! mporo???kai ti xreoseis tha exo????? μπορεις να βαλεις msn και μπορεις να μπαινεις η μεσο wifi η μεσο cosmote για τις χρεωσεις καλυτερα να ρωτησεις εσυ ο ιδιος την εταιρεια σου.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Φίλε βρέθηκε λύση από τον φίλο panagis_89, ρίξε μια ματιά εδώ!:D file thanks alla den katafera na kanw to vima 4.. pou paw sto kinito gia acces point pou ou leei? thanks kalimera mipws kserei kanenas pws na kanw backup ta contacts sto n95 giati me to update taxasa ola (eixa kanei kai backup kai sto restore den mou emfanise):cry: thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 kalimera mipws kserei kanenas pws na kanw backup ta contacts sto n95 giati me to update taxasa ola (eixa kanei kai backup kai sto restore den mou emfanise):cry: thanks Το back up το είχες πάρει με το PC Suite; Αν ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Noki, για να ανοίξεις το αρχείο του back up και να εξάγεις τις επαφές. Το Noki v1.5 βρίσκεις εδώ: http://nokisms.googlepages.com/ file thanks alla den katafera na kanw to vima 4.. pou paw sto kinito gia acces point pou ou leei? thanks Φίλε δεν έχω ασχοληθεί, ρώτα καλύτερα τον panagis_89. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts