Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα θελα να βγει παντως και το destinator για symbian.ειναι παντως ανοησια απο την destinator να μη βγαζει για symbian ενω ανταγωνιστικες της εταιριες εβγαλαν.παντως οφειλετε να παραδεχτειτε οτι φετος εγινε μαζικη παραγωγη προγραμματων navigation εκτος απο τα route66 και tomtom τωρα και sygic και garmin.η αρχη για την εκδοση του destinator για symbian?μπορει..

Υπάρχει περίπτωση να έχουμε destinator symbian σε εύλογο χρονικό διάστημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια εχει κανεις κανενα δοκιμασμενο προγραμμα που να υπενθυμιζει γενεθλια, αφου δεν το κανει μεσω του ημερολογιου το τηλεφωνο απο μονο του, γιατι ολο τα ξεχναω και με κραζουν οι φιλοι μου! Αν εχει καποιος ας το στειλει στο derizio@yahooo.gr ή ας μου το πει να το ψαξω εγω! Ευχαριστω!!!

Ρε παιδια εχει κανεις κανενα δοκιμασμενο προγραμμα που να υπενθυμιζει γενεθλια, αφου δεν το κανει μεσω του ημερολογιου το τηλεφωνο απο μονο του, γιατι ολο τα ξεχναω και με κραζουν οι φιλοι μου! Αν εχει καποιος ας το στειλει στο derizio@yahooo.gr ή ας μου το πει να το ψαξω εγω! Ευχαριστω!!!

Εννοείται πως υπενθυμίζει το κινητό...

Τα γενέθλια υποθέτω πως τα έχεις στις αντίστοιχες ημερομηνίες στο ημερολόγιο.

Απλά θα πας στη κάθε ημερομηνία, στη καταχώρηση πατάς Επιλογές > Άνοιγμα > Ειδοποίηση (Ενεργοποιημένη) και επιλέγεις την ώρα που θέλεις να χτυπήσει υπενθύμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Οχι φιλε μου, δεν εννοω αυτο. Τα γεννεθλια τα εχω στην καθε επαφη αλλα δεν μου τα εχει παει στο ημερολογιο μεσα. Γινεται αυτο και πως?

Οχι φιλε μου, δεν εννοω αυτο. Τα γεννεθλια τα εχω στην καθε επαφη αλλα δεν μου τα εχει παει στο ημερολογιο μεσα. Γινεται αυτο και πως?

Α, ok τότε...

Το SmartBirthday αναγνωρίζει τα γενέθλια που έχεις προσθέσει μέσα σε μια επαφή.

Άνοιξε το και εάν δεν βλέπει τα γενέθλια που έχεις στις επαφές επέλεξε refresh contacts και θα το δει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Δεν αναφερεις αν εσβησες αρχικα τους χαρτες μεσω του map loader

το εκανες αυτο?

Οταν ανοιξα το maploader απλα το ετρεξα χωρις να σβησω τιποτα... κατεβασε τον χαρτη που ηθελα (Ελλαδα=17 ΜΒ) τον περασε στην καρτα και τελειωσε... απο τοτε δεν μου ανοιγη χαρτη παρα μονο το στιγμα σε ενα... χωραφι.

re paidia pos mporw na bo sto internet me to n95?

ειτε με την εταιρεια που εχεις(αναλογη χρεωση).

ειτε με wifi(δωρεαν).:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν ανοιξα το maploader απλα το ετρεξα χωρις να σβησω τιποτα... κατεβασε τον χαρτη που ηθελα (Ελλαδα=17 ΜΒ) τον περασε στην καρτα και τελειωσε... απο τοτε δεν μου ανοιγη χαρτη παρα μονο το στιγμα σε ενα... χωραφι.

Ξανασύνδεσε το κινητό με το Map Loader και αυτή τη φορά σβήσε πρώτα τους χάρτες που υπάρχουν μέσα και μετά πέρνα τους καινούριους.

ειτε με την εταιρεια που εχεις(αναλογη χρεωση).

ειτε με wifi(δωρεαν).:ninja:

Τώρα και μέσω bluetooth απο το pc σου!!!! κοίτα μερικά posts πίσω

Τι λύση έχετε βρει στο ακόλουθο?

Όταν έχω χρησιμοποιήσει τη memory card και ενώ κλείσω τα σχετικά προγράμματα και μετά συνδέω το data-cable σε data-transfer mode...μου λέει ότι δε μπορεί να δουλέψει σε data transfer mode επειδή είναι σε χρήση η memory card. Αλλά εγώ έχω κλείσει όλα τα προγράμματα. Τη βγάζω και τη ξαναβάζω...και πάλι το ίδιο. Όταν όμως κάνω reboot στο τηλέφωνο...δουλεύει μια χαρά. Αυτή όμως δεν είναι λύση.

Τι λύση έχετε βρει εσείς?

Ξέρει κανείς?

Ξανασύνδεσε το κινητό με το Map Loader και αυτή τη φορά σβήσε πρώτα τους χάρτες που υπάρχουν μέσα και μετά πέρνα τους καινούριους.

:(Το εκανα και αυτο, αλλα τιποτα, στο ανοιγμα της εφαρμογης παει να δειξει τον χαρτη αλλα αμεσως χανετε...

Ξέρει κανείς?

Σου απαντησαν ηδη.Κατι δεν κανεις εσυ σωστα.Εχω περασμενες 10δες εφαρμογες και ο taskmanager παντα τις κλεινει ολες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια γεια και απο μενα εχω router netfaster iad και προσπαθω να συνδεθω με wifi me ν95 και μετα απο δυο προσπαθειες το κινητο κανει reset και δεν συνδεεται. ξερει κανεις κατι ? :O
we are not alone[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια γεια και απο μενα εχω router netfaster iad και προσπαθω να συνδεθω με wifi me ν95 και μετα απο δυο προσπαθειες το κινητο κανει reset και δεν συνδεεται. ξερει κανεις κατι ? :O

σβησε το wlan access point που εχει δημιουργηθει,

μεσα απο τις ρυθισεις ,συνδεση,σημεια προσβασης,

και φτιαξε ενα νεο μεσο της εφαρμογης Οδηγος Wlan

(βαζοντας τα απαραιτητα ,πχ wep-key κλπ)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

παιδιά έπαθα το εξής: αγόρασα μια memory card 1gb kingston και μετέφερα όλα τα άρχεία ( ήχους και βίντεο κυρίως ) που έιχα αποθηκευμένα στη συσκευή... συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και περνάω ( οχι με το pc suite ) κανονικά στη memory card κάτι θέματα... μετά αποσυνδέω το καλώδιο απλά χωρίς ασφαλή κατάργηση συσκευών μου δείχνει ένα μήνυμα στο κινήτο.. δεν θυμάμαι τι ακριβώς πάντως τελείωνε στο πιθανόν δεδομένα να χαθούν... δεν δίνω σημασία...

πάω μετά να βρώ τα αρχεία μου... τίποτα! εξαφανίστηκαν από παντού!

είχαν σβηστεί τα πάντα! εντωμεταξύ έκανα και εγκατάσταση των θεμάτων στο κινητό αποθηκεύοντας τα στη memory card και μετά όταν ξαναάνοιγα το κινητό στα θέματα δεν υπήρχε τίποτα!!!

ξέρει κανένας τι έγινε??? φταίει το κινητό ( επειγόντως αναβάθμιση??? ) το έχω πάρει πριν 10 μήνες και δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση... φταίει η Memory card??? τι μπορεί να συνέβη???

please help!!!!!!!

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

παιδιά έπαθα το εξής: αγόρασα μια memory card 1gb kingston και μετέφερα όλα τα άρχεία ( ήχους και βίντεο κυρίως ) που έιχα αποθηκευμένα στη συσκευή... συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και περνάω ( οχι με το pc suite ) κανονικά στη memory card κάτι θέματα... μετά αποσυνδέω το καλώδιο απλά χωρίς ασφαλή κατάργηση συσκευών μου δείχνει ένα μήνυμα στο κινήτο.. δεν θυμάμαι τι ακριβώς πάντως τελείωνε στο πιθανόν δεδομένα να χαθούν... δεν δίνω σημασία...

πάω μετά να βρώ τα αρχεία μου... τίποτα! εξαφανίστηκαν από παντού!

είχαν σβηστεί τα πάντα! εντωμεταξύ έκανα και εγκατάσταση των θεμάτων στο κινητό αποθηκεύοντας τα στη memory card και μετά όταν ξαναάνοιγα το κινητό στα θέματα δεν υπήρχε τίποτα!!!

ξέρει κανένας τι έγινε??? φταίει το κινητό ( επειγόντως αναβάθμιση??? ) το έχω πάρει πριν 10 μήνες και δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση... φταίει η Memory card??? τι μπορεί να συνέβη???

please help!!!!!!!

memory card corruption .

Την αλλη φορα να κανεις

safely remove hardware

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

έχω αποσυνδέσει χίλιες φορές υλικό χωρίς safely removed και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα... τόσο γκαντέμης με την πρώτη απευθείας...????

γενικά εφαρμογές που απαιτούν εγκατάσταση χρειάζονται αποθήκευση και εγκατάσταση στο κινητό??? εγώ όποτε εγκαθιστώ κάτι στη memory card αυτό το κάτι κολλάει τρελά άσε που όταν ξαναανοίγω το κινητό δεν το δείχνει πουθενα εγκατεστημένο...

p.s. υπάρχουν τίποτα θέματα που δεν κάνουν το κινητό ''καθυστερημένο''??? όποτε βάζω κάποιο άλλο θέμα εκτός τον προεγκατεστημένων στρίβεις τσιγάρο μέχρι να ανοίξει μια λειτουργία το κινητό.....

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

γενικά εφαρμογές που απαιτούν εγκατάσταση χρειάζονται αποθήκευση και εγκατάσταση στο κινητό??? εγώ όποτε εγκαθιστώ κάτι στη memory card αυτό το κάτι κολλάει τρελά άσε που όταν ξαναανοίγω το κινητό δεν το δείχνει πουθενα εγκατεστημένο...

p.s. υπάρχουν τίποτα θέματα που δεν κάνουν το κινητό ''καθυστερημένο''??? όποτε βάζω κάποιο άλλο θέμα εκτός τον προεγκατεστημένων στρίβεις τσιγάρο μέχρι να ανοίξει μια λειτουργία το κινητό.....

Τι memory card εχεις? Εγω με 4αρα Kingston δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με ταχυτητα ουτε με τα θεματα ουτε με τις εφαρμογες.Της εκανες format πριν τη χρησιμοποιησεις?η αυτο η ειναι ελαττωματικη η καρτα.Κανε ενα backup σκασε format κι αν δε φτιαξει τοτε παιζει ελαττωμα (αποψη μου )

έχω αποσυνδέσει χίλιες φορές υλικό χωρίς safely removed και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα... τόσο γκαντέμης με την πρώτη απευθείας...????

Το να σερνεται η καρτα δεν ειναι προβλημα? :s ισως την εχεις θερισει την καρτα απο τα unsafely removals TT

Παιδία καλησπέρα σας

χαιρετώ την πολύ ενημερωμένη παρέα διαβάζω καθημερινά και ενημερώνομαι με της τελευταίες εξελίξεις όμως μου δημιουργήθηκε ένα μεγάλο πρόβλημα με το αγαπημένο μας Ν95 , πήγα να του αλλάξω το λογισμικό σε κατάστημα Νokia Shop μου έβαλαν το τελευταίο το V20.0.015 όμως από εκεί άρχισαν τα προβλήματα με την οθόνη να πρασινίζει να μαυρίζει και να γίνετε πιο αργή σε κάθε μενού και είναι αφόρτωτο έχει εμφανιστή σε κάποιον από εδώ μέσα και πως το αντιμετωπίζουμε κάθε συμβουλή σας έχει κεραία σημασία για εμένα παιδία σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Παιδία καλησπέρα σας

χαιρετώ την πολύ ενημερωμένη παρέα διαβάζω καθημερινά και ενημερώνομαι με της τελευταίες εξελίξεις όμως μου δημιουργήθηκε ένα μεγάλο πρόβλημα με το αγαπημένο μας Ν95 , πήγα να του αλλάξω το λογισμικό σε κατάστημα Νokia Shop μου έβαλαν το τελευταίο το V20.0.015 όμως από εκεί άρχισαν τα προβλήματα με την οθόνη να πρασινίζει να μαυρίζει και να γίνετε πιο αργή σε κάθε μενού και είναι αφόρτωτο έχει εμφανιστή σε κάποιον από εδώ μέσα και πως το αντιμετωπίζουμε κάθε συμβουλή σας έχει κεραία σημασία για εμένα παιδία σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

καλησπερα!!

παλια ειχανε ακουστει καποια προβληματα με την οθονη

οτι ασπριζε(χιονια).θα σου προτινα να το πας αμεσα σε καποιο nokia να τους το

πεις.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας ,λογικά έχει ξαναναφερθεί μέσα στο δαιδαλώδες θέμα, αλλά ήθελα να σας ρωτήσω αν και στο δικό σας κινήτο Ν95 ακούγεται ένας μικρός ήχος (κάτι σας τσίρυγμα);

Από ό,τι παρατήρησα ακούγεται όταν ανοίξεις τι slide-up.

Σε εσάς το παρουσιάζει;

Παιδία καλησπέρα σας

Θα μπορούσες να το είχες κάνει και μόνος σου, αλλά αφού πήγες και το έκανες σε nokia shop η ευθύνη είναι πλέον δική τους.

Αφού τα προβλήματα είναι τόσο εμφανή, πήγαινε δείξτους τι γίνεται και τρέξτους.

Το πιο πιθανό βέβαια να στο κρατήσουν για φτιάξιμο, αλλά τι να κάνεις..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Kalimera se olous!Xthes distixos to N95 efage mia geri toumpa kai os ek thavmatos ola ok ektos apo to kalima tis mpatarias to opoio espase.Kserei kaneis an poleitai to sugkekrimeno antallaxtiko sta nokia shop?
Burn the rubber, not your soul...