galanoss Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Σιγά το πρόβλημα βρε παιδιά. Πας στη διαχείρηση των εφαρμογών, βλέπεις όλες τις εφαρμογές που βγαίνουν με κάτι περίεργους τίτλους και τις κάνεις εγκατάσταση. Έτσι το 90% των εφαρμογών που έτρεχαν πριν την αναβάθμιση, παίζουν και μετά.Ούτε φορμάτ ούτε τίποτα δε χρειάζεται.Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις με την ίδια κάρτα μνήμης και ποτέ δεν έχω σβήσει την κάρτα. Οκ, για πάμε να τα δούμε ένα ένα. 1.Βίντεο χωρίς φλας Δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι με αναβάθμιση,καθώς πρέπει να είναι θέμα hardware. 2.Χρέωση για το nokia maps Ξεκάθαρη επιλογή της Nokia για να βγάζει έξτρα χρήματα και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το σταματήσει.Όποιος μπορεί να πληρώσει, πληρώνει, όποιος δεν μπορεί βρίσκει άλλο πρόγραμμα.Γιατί να αφαιρέσει τη δυνατότητα να παίρνει και αυτά τα χρήματα που μπορεί να πάρει από όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν? 3.Τα ακουστικά Έχουν αναφερθεί διάφορα.Ότι φταίει η ενσωματωμένη μπαταρία των ακουστικών που είναι της πλάκας και ότι χαλάνε εύκολα.Εσύ που αναφέρεσαι? 4.Πιο δυνατό wi-fi Ό,τι και το 1.Το θεωρώ καθαρά θέμα hardware και θέμα εσωτερικής κεραίας. 5.Έκθεση Όντως εδώ ίσως να υπήρχε τρόπος να το βελτιώσουν αυτό, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό κατ'εμε 6.Youtube videos Δε νομίζω να θεωρείται από τη Νοκια προτεραιότητά της να μπορούν οι χρήστες της να βλέπουν βίντεο από youtube, όπως δεν την ενδιαφέρουν και τα avi. 7.Αισθητήρα κίνησης Από πού τον έβγαλες άχρηστο τον αισθητήρα κίνησης?Όταν το κινητό το έχεις σε 1 τραπέζι και μόλις το σηκώσεις ανάβει αυτόματα η οθόνη, πώς νομίζεις ότι γίνεται αυτό? Όταν πας να τραβήξεις 1 φωτό, και αλλάζεις την κάμερα από landscape σε portrait, πάλι τι νομίζεις ότι δουλεύει?Αν δε γνωρίζεις κάποια πράγματα καλά, πρώτα ψάξτο και μετά βγάλτο άχρηστο. Νομίζω σου απάντησα σε όλα. Κάτι άλλο υπάρχει??:O den katalabenw giati to les afto? les kapios pou na exeii plirosei kinito 700 euro na min exei na plironei tin nokia gia navig. ? alla den exei ousia na plironeis 700 euro kai na dineis lefta extra gia kati pou exeis idi plirosei kai den to legane oti einai me sidromi afto. meta kai fisika den einai mono sxesi Hardware alla kai sxesi logismikou tin camera pos tin ftiaksane ? pou i8ele misi ora na niosei kai na bgalei ali foto? etsi den boroune na beltiosoune to wifi kai to gps? tespa den exw oute egw megalo problima alla etsi to eipa ;p/ kala gia mena i ek8esi einai aparadexti :P tespa pola boreis na skeftis giati prin bgei to telefteo update ikseres ti 8a ftiaksoune?:P Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Είμαι κάτοχος Ν95 και απο την στιγμή που αναβάθμισα το software στο Gps δεν μου βρίσκει σήμα...Τι παραμέτρους πρέπει να τσεκάρω....??? Επίσης οταν χρησιμοποιούμε το Gps χρεωνόμαστε ??? Για το σημα GPS δεν χρεωνεσε τπτ! Τωρα αν δεν δουλευει σε σενα μετα απο αναβαθμιση δεν μπορω να πω το γιατι αλλα θα σου συστηνα να την χανακανεις και αν δεν δεις αποτελεσμα να πας σε Νοκια σερβις να πεις το προβλημα σου! Ειχα κ γω παρομοιο προβλημα και το πηρα σερβις για να επιδιορθωθει! Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Να ρωτήσω... Αναρωτιέμαι αν και κατά πόσο αντέχει το N95 που έχει διπλό slide... Σας έχει παρουσιάσει κανά πρόβλημα; Έχει μήπως χαλαρώσει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Να ρωτήσω... Αναρωτιέμαι αν και κατά πόσο αντέχει το N95 που έχει διπλό slide... Σας έχει παρουσιάσει κανά πρόβλημα; Έχει μήπως χαλαρώσει καθόλου; σιγουρα χαλαρωνει με το καιρο. ασε που ακομα και σφραγγισμενο που το παιρνεις εχει ηδη τζογο.το n95 8gb ειναι πιο στιβαρο σε σχεση με το απλο.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Βλέπω κάτι μπαταρίες στο ΕΒΑΥ με μεγαλύτερη χωρητικότητα από την κανονική, έχει αγοράσει κάποιος από εσας; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 για δωσε links.χωρανε στο απλο n95? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 den katalabenw giati to les afto? les kapios pou na exeii plirosei kinito 700 euro na min exei na plironei tin nokia gia navig. ? alla den exei ousia na plironeis 700 euro kai na dineis lefta extra gia kati pou exeis idi plirosei kai den to legane oti einai me sidromi afto. Δεν καταλαβαίνεις κάτι πολύ απλό και κάνεις λάθος για το ότι η NOKIA δεν έλεγε ότι χρεώνεται η πλοήγηση. Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι οι χάρτες μόνο παρέχονταν δωρεάν. Πουθενά δεν ανέφεραν κάτι για τσάμπα πλοήγηση. Οπότε αν εσύ και κάποιος άλλος νόμιζε ότι είχε τσάμπα πλοήγηση, τότε πολύ απλά φταίτε εσείς γιατί δε διαβάσατε τι προσφέρει το συγκεκριμένο κινητό. Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε εμένα δεν αναβει οταν το σηκωνω, χρειαζεται κάποια ρυθμιση; Και σε άλλους χρήστες έχει παρατηρηθεί να μην ανάβει. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που το δικό μου δεν είναι από Ελληνική παρτίδα. Είμαι κάτοχος Ν95 και απο την στιγμή που αναβάθμισα το software στο Gps δεν μου βρίσκει σήμα...Τι παραμέτρους πρέπει να τσεκάρω....??? Επίσης οταν χρησιμοποιούμε το Gps χρεωνόμαστε ??? -ΔΕ χρεώνεσαι όταν απλά δουλεύεις τον χάρτη για να δεις το στίγμα σου. -Θα χρεωθείς μόνο αν θελήσεις να έχεις φωνητική πλοήγηση και αφού δεχτείς να πληρώσεις για κάποια άδεια χρήσης για κάποιο χρονικό διάστημα. Να ρωτήσω... Αναρωτιέμαι αν και κατά πόσο αντέχει το N95 που έχει διπλό slide... Σας έχει παρουσιάσει κανά πρόβλημα; Έχει μήπως χαλαρώσει καθόλου; Το έχω από τον Ιούνη με εντατική χρήση και δεν έχει παρατηρηθεί καμιά απολύτως χαλάρωση. Ίσως βέβαια παίζει ρόλο που από τη 1η μέρα το είχα με τη σιλικονάτη θήκη που το κρατάει πιο γερά. για δωσε links.χωρανε στο απλο n95? Υπάρχουν εδώ και καιρό άλλες μπαταρίες στο ebay που χωράνε στο Ν95. Το ρισκάρεις να βάλεις κινέζικη μπαταρία όμως σε κινητό που κοστίζει 700€?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 καλησπερα.οσα παιδια απο εδω ειχανε προβλημα με το ξυπνητηρι τους,δηλαδη να μην δουλευει οταν ητανε κλειστο το κινητο,το εφτιαξα το δικο μου κανοντας 2-3 hard format.και την σχετικη αναβαθμιση.δεν ξερω αν το ειχε πει καποιος αλλος απο εδω μεσα απλα το ειδα σε προηγουμενες σελιδες οτι ειχατε τετοιο προβλημα.ευχαριστω :) Ευχαριστούμε για την πληροφορία....αλλά σε μένα το πρόβλημα με το ξυπνητήρι άρχισε αφού είχα φορτώσει το κινητό με αρκετές εφαρμογές (και πιθανόν να οφείλεται σε αυτές), οπότε τώρα διστάζω να μπω στον κόπο να κάνω αλλεπάλληλα φορματ και επανεγκαταστάσεις των εφαρμογών και των ρυθμίσεων μέχρι να πετύχω το σωστό setup... Ίσως σε κάποιο σημαντικότερο πρόβλημα του κινητού στο μέλλον να μπω στη διαδικασία... μέχρι τότε κοιμάμαι με το τηλέφωνο ανοιχτό (εκτός σύνδεσης βέβαια...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Βλέπω κάτι μπαταρίες στο ΕΒΑΥ με μεγαλύτερη χωρητικότητα από την κανονική, έχει αγοράσει κάποιος από εσας; Και εγώ δεν εμπιστεύομαι μπαταρίες τρίτων σε τόσο ακριβά προϊόντα. Προσωπικά προτίμησα τη λύση της BL-6F (50ευρώ από το Ebay) που φοράει το αμερικάνικο Ν95-2 και το Ν95 8GB, σε συνδυασμό με τη μαύρη σιλικονάτη θήκη (2ευρώ από Ebay). Έτσι και το καπάκι της μπαταρίας μένει στη θέση του, και το κινητό προστατεύεται, και επιτέλους η μπαταρία έχει ικανοποιητική απόδοση... (με αρκετά απαιτητική χρήση του κινητού αντέχει για μια μέρα). Παραθέτω και μερικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές... http://img525.imageshack.us/img525/2060/p1030734gz2.jpg http://img525.imageshack.us/img525/9840/p1030735yv8.jpg http://img525.imageshack.us/img525/4852/p1030736ga9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 το καπακι δν το κλινεις??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Δοκιμασα να ανοιξω ενα pdf αρχειο με μεγεθος περιπου 10mb και εφαγα πορτα.Ακομα και μετα απο boot με 30mb ram ελευθερα το ανοιγε αλλα μετα μου ελεγε οτι δεν εχω αρκετη μνημη.Υπαρχει τροπος να ανοιγει μεγαλα αρχεια αυτου του ειδους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Δοκιμασα να ανοιξω ενα pdf αρχειο με μεγεθος περιπου 10mb και εφαγα πορτα.Ακομα και μετα απο boot με 30mb ram ελευθερα το ανοιγε αλλα μετα μου ελεγε οτι δεν εχω αρκετη μνημη.Υπαρχει τροπος να ανοιγει μεγαλα αρχεια αυτου του ειδους; Δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα γι αυτή τη δουλειά και όχι τον ενσωματωμένο reader Τέτοια προγράμματα θα βρεις εύκολα στα γνωστά μέρη;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Τελικα ηταν ευκολο...PDF+ και ολα οκ;).Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Και εγώ δεν εμπιστεύομαι μπαταρίες τρίτων σε τόσο ακριβά προϊόντα. Προσωπικά προτίμησα τη λύση της BL-6F (50ευρώ από το Ebay) που φοράει το αμερικάνικο Ν95-2 και το Ν95 8GB, σε συνδυασμό με τη μαύρη σιλικονάτη θήκη (2ευρώ από Ebay). Έτσι και το καπάκι της μπαταρίας μένει στη θέση του, και το κινητό προστατεύεται, και επιτέλους η μπαταρία έχει ικανοποιητική απόδοση... (με αρκετά απαιτητική χρήση του κινητού αντέχει για μια μέρα). Παραθέτω και μερικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές... http://img525.imageshack.us/img525/2060/p1030734gz2.jpg http://img525.imageshack.us/img525/9840/p1030735yv8.jpg http://img525.imageshack.us/img525/4852/p1030736ga9.jpg Επιτέλους 1 σωστή διατύπωση: Λοιπόν οι ερωτήσεις μου, γιατί έχω και γω τέτοια θήκη: - Το καπάκι το βάζεις ή όχι?Γιατί δε νομίζω με τη μπαταρία που έτσι και αλλιώς προεξέχει, να χωράει να μπει και το καπάκι και να χωράνε όλα αυτά στη θήκη -Η μπαταρία είναι της Νόκια αυτή που πήρες;Πόσο έχει original? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΝΟΜΩ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ? ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΧΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΦΑΚΕΛΟΙ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΕΜΡ! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΛΥΣΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΜΗΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ:O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΝΟΜΩ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ? ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΧΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΦΑΚΕΛΟΙ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΕΜΡ! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΛΥΣΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΜΗΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ:O Στην έκθεση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Για τις εικόνες μπορείς να εγκαταστήσεις το Resco Photo Viewer. Είναι ένας file explorer για εικόνες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Επιτέλους 1 σωστή διατύπωση: Λοιπόν οι ερωτήσεις μου, γιατί έχω και γω τέτοια θήκη: - Το καπάκι το βάζεις ή όχι?Γιατί δε νομίζω με τη μπαταρία που έτσι και αλλιώς προεξέχει, να χωράει να μπει και το καπάκι και να χωράνε όλα αυτά στη θήκη -Η μπαταρία είναι της Νόκια αυτή που πήρες;Πόσο έχει original? Οφείλω μια εξήγηση...πριν αγοράσω τη μαύρη θήκη μου είχε πέσει το κινητό στο πάτωμα δύο φορές (γιαυτό αγόρασα και τη θήκη) με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δοντάκια που κουμπώνουν το καπάκι της μπαταρίας. Γιαυτό όπως βλέπεις και στη φωτογραφία το καπάκι κάθεται ακριβώς και καλύπτει την μπαταρία πλήρως (απλά 1 χιλιοστό πιο πάνω). Έτσι μπαίνει και η μαύρη θήκη χωρίς πρόβλημα και τα κρατάει όλα στη θέση τους... Υπό φυσιολογικές συνθήκες (δηλαδή με τα δοντάκια στο καπάκι άθικτα) δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται ... αν δεν γίνεται θα πρέπει να μπει η μαύρη θήκη χωρίς το καπάκι της μπαταρίας...(ή να σπάσετε τα δοντάκια :blink:) όσο για την μπαταρία, ναι είναι αυθεντική της nokia, την αγόρασα από το Ebay περίπου 50 ευρώ. Υπάρχει και εδώ http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=156273 παραθέτω και φώτο με τα σπασμένα δοντάκια http://img515.imageshack.us/img515/3049/p1030737cn6.jpg το καπακι δν το κλινεις??? το καπάκι στο Ν95-1 με αυτήν την μπαταρία (ΒL-6F) δυστυχώς δεν κλείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 παιδια δεν εχουν βγαλει πουθενα σετακι με ολα τα πισινα του αμερικανικου n95 να τα βαλουμε στο απλο?σιγουρα μπαινουν και χωρις πατεντες Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Οφείλω μια εξήγηση...πριν αγοράσω τη μαύρη θήκη μου είχε πέσει το κινητό στο πάτωμα δύο φορές (γιαυτό αγόρασα και τη θήκη) με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δοντάκια που κουμπώνουν το καπάκι της μπαταρίας. Γιαυτό όπως βλέπεις και στη φωτογραφία το καπάκι κάθεται ακριβώς και καλύπτει την μπαταρία πλήρως (απλά 1 χιλιοστό πιο πάνω). Έτσι μπαίνει και η μαύρη θήκη χωρίς πρόβλημα και τα κρατάει όλα στη θέση τους... Υπό φυσιολογικές συνθήκες (δηλαδή με τα δοντάκια στο καπάκι άθικτα) δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται ... αν δεν γίνεται θα πρέπει να μπει η μαύρη θήκη χωρίς το καπάκι της μπαταρίας...(ή να σπάσετε τα δοντάκια :blink: Η τιμή για τέτοια μπαταρία στο ebay ξεκινάει στο 1,79 λίρα. Αλλά δεν είναι της ΝΟΚΙΑ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Παιδιά μου έχει χαλάσει απο το πλήκτρο της έντασης το κάτω,αυτό δηλαδή που την μειώνει.Θα μου το αλλάξει η Νοκια στην εγγύηση; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Η τιμή για τέτοια μπαταρία στο ebay ξεκινάει στο 1,79 λίρα. Αλλά δεν είναι της ΝΟΚΙΑ. Δεν ξέρω για αυτή που λες... εγώ την αγόρασα από το ebay.de πριν κανα τρίμηνο. Δες κάτι αντίστοιχο... http://cgi.ebay.de/ORIGINAL-AKKU-ACCU-BATTERIE-NOKIA-BL-6F-N95-8GB-NEU-OVP_W0QQitemZ260203265209QQihZ016QQcategoryZ141453QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem μαζί με τα μεταφορικά για Ελλάδα βγαίνει κάτι λιγότερο από 50 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Δεν ξέρω για αυτή που λες... εγώ την αγόρασα από το ebay.de πριν κανα τρίμηνο. Δες κάτι αντίστοιχο... http://cgi.ebay.de/ORIGINAL-AKKU-ACCU-BATTERIE-NOKIA-BL-6F-N95-8GB-NEU-OVP_W0QQitemZ260203265209QQihZ016QQcategoryZ141453QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem μαζί με τα μεταφορικά για Ελλάδα βγαίνει κάτι λιγότερο από 50 ευρώ Πώς την πήρες πριν κανένα τρίμηνο αφού δεν είχε κυκλοφορήσει το 8G? Εκτός αν είναι αυτή που παίρνει και το Αμερικάνικο. Πάντως καλά την πήρες. Ρώτησα τώρα σε nokiaShop και έχει 47€.Θα πάω να την πάρω σύντομα!:) Αυτές που βρήκα στο ebay ήταν άπειρες με τον ίδιο τύπο, απλά δεν είναι Nokia.Αρχική τιμή 1,79 λίρες με μετάφορικά 3 λίρες. Τρελή τσαμπίλα, αλλά είναι ρίσκο αφού δεν ξέρεις τι παίζει με τη μάρκα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Παιδιά μου έχει χαλάσει απο το πλήκτρο της έντασης το κάτω,αυτό δηλαδή που την μειώνει.Θα μου το αλλάξει η Νοκια στην εγγύηση; Αν χάλασε από τη χρήση ή γενικά από δικό σου φταίξιμο δεν θα σου το καλύψει η εγγύηση. Τώρα είναι ανάλογα και με τον υπάλληλο του Nokia Shop. Αν τον πείσεις πως δεν τα πήγαινε καλά από την αρχή ίσως το βάλει στην εγγύηση, αλλά χλωμό το βλέπω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Παίδες μια βοήθεια με το product code γιατί θα με τρελάνουν στην Alpha Copy. Το κινητό το πήρα από Wind και δεν ήταν εισαγωγής Alpha Copy, κάτι που στην αρχή δεν παραδεχόντουσαν αλλά μετά το παραδέχθηκαν. Τελοσπάντων, είπα μια και το κινητό ήταν φρέσκο φρέσκο να μη το διακινδυνεύσω και το έδωσα στην Wind να το πάνε για αναβάθμιση στην Alpha Copy (με δικά τους έξοδα). Έτσι και έγινε και το πήρα με την v20 με ελληνικά. Θεωρώ ότι και εκείνοι αλλάζουν το product code για να περάσουν το ελληνικό firmware, οπότε είπα να δω ποιο έχει τώρα η συσκευή, ώστε να ξέρω αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ πλέον το NSU κανονικά (χωρίς να χάνω τα ελληνικά) και βρήκα τα εξής: Product Code (ετικετάκι συσκευής): 0551963 (Ρώσικο ή Γερμανικό ή Δανέζικο, anyway...) Product Code (από Nemesis): 0555032 (δε το βρίσκω στο internet) Τους παίρνω να τους ρωτήσω αν πλέον μπορώ να χρησιμοποιώ το NSU, μου απαντούν "όχι" Τους ρωτάω γιατί είναι διαφορετικό το product code, και μου λένε "αυτό που βρήκατε είναι του software" και κάτι τέτοια... Ξέρει κανείς τι παίζει ρε παιδιά; Γιατί δεν είναι ούτε το original code, ούτε το ελληνικό; Η πλάκα θα είναι να πάθει τίποτα η συσκευή και να δουν το διαφορετικό product code που έβαλαν οι ίδιοι και να μου λένε ότι είναι "πειραγμένο"... Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Παίδες μια βοήθεια με το product code γιατί θα με τρελάνουν στην Alpha Copy. Το κινητό το πήρα από Wind και δεν ήταν εισαγωγής Alpha Copy, κάτι που στην αρχή δεν παραδεχόντουσαν αλλά μετά το παραδέχθηκαν. Τελοσπάντων, είπα μια και το κινητό ήταν φρέσκο φρέσκο να μη το διακινδυνεύσω και το έδωσα στην Wind να το πάνε για αναβάθμιση στην Alpha Copy (με δικά τους έξοδα). Έτσι και έγινε και το πήρα με την v20 με ελληνικά. Θεωρώ ότι και εκείνοι αλλάζουν το product code για να περάσουν το ελληνικό firmware, οπότε είπα να δω ποιο έχει τώρα η συσκευή, ώστε να ξέρω αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ πλέον το NSU κανονικά (χωρίς να χάνω τα ελληνικά) και βρήκα τα εξής: Product Code (ετικετάκι συσκευής): 0551963 (Ρώσικο ή Γερμανικό ή Δανέζικο, anyway...) Product Code (από Nemesis): 0555032 (δε το βρίσκω στο internet) Τους παίρνω να τους ρωτήσω αν πλέον μπορώ να χρησιμοποιώ το NSU, μου απαντούν "όχι" Τους ρωτάω γιατί είναι διαφορετικό το product code, και μου λένε "αυτό που βρήκατε είναι του software" και κάτι τέτοια... Ξέρει κανείς τι παίζει ρε παιδιά; Γιατί δεν είναι ούτε το original code, ούτε το ελληνικό; Η πλάκα θα είναι να πάθει τίποτα η συσκευή και να δουν το διαφορετικό product code που έβαλαν οι ίδιοι και να μου λένε ότι είναι "πειραγμένο"... Σύμφωνα με αυτό το site το product code που έβαλαν είναι ελληνικό. Δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι, μη σε πάρω και στο λαιμό μου.:O Και να αλλάξεις product code δεν θα σου πουν τίποτα. Αν θέλεις ακολούθησε τη διαδικασία με το NSS και βάλε το ελληνικό product code να ξεμπλέκεις... Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0534854. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφω, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts