GtC Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Δυστυχώς κιεμένα μου είπαν το ίδιο πράγμα...Ότι δεν μπορούν να το φτιάξουν, ούτε καν αν το στείλουν σαν service στα κεντρικά... Σε μένα πάντως το ξυπνητήρι ΔΕΝ χτυπάει με κλειστό το κινητό Έτσι αντί να το κλείνω το βράδυ το βάζω "ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" :( Ευτυχώς που η μπαταρία μας αντέχει πολύ :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Σε μένα πάντως το ξυπνητήρι ΔΕΝ χτυπάει με κλειστό το κινητό Έτσι αντί να το κλείνω το βράδυ το βάζω "ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" :( Ευτυχώς που η μπαταρία μας αντέχει πολύ :mad: αυτο δεν ειναι το φυσιολογικο οπως καταλαβαινεις.δοκιμασε να κρατησεις back up και να κανεις format.μετα δες αν δουλευει με φορμαρισμενο κινητο.αν ναι κατι φταει με τα αρχεια.. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 αυτο δεν ειναι το φυσιολογικο οπως καταλαβαινεις.δοκιμασε να κρατησεις back up και να κανεις format.μετα δες αν δουλευει με φορμαρισμενο κινητο.αν ναι κατι φταει με τα αρχεια.. Το προβλημα ειναι 1000% το backup που εχεις στην καρτα μνημης. 1 μορφοποιηση και θα λειτουργει αψογα το ξυπνητηρι. Παράθεση CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Γειά σας παιδιά ,σαν νέος κάτοχος του N95 παιδεύομαι να ξεκινήσω το gps με το Nokia Maps , όμως όσες προσπάθειες και να έχω κάνει έχουν αποβεί άκαρπες διότι δεν μου βρίσκει με τίποτα τους δορυφόρους . Σε εσάς πόση ώρα έκανε να πιάσει ; το άφησα κανα 2ωρο σε ταράτσα που βλέπει απευθείας τον ουρανό αλλά σήμα δεν έπιασε. έχετε καμία ιδέα γιατί κοντεύω να τρελάθω ,και το χρυσοπλήρωσα και να μην παίζει, ελπίζω βέβαια το πρόβλημα να είναι δικό μου λάθος Εχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Γειά σας παιδιά ,σαν νέος κάτοχος του N95 παιδεύομαι να ξεκινήσω το gps με το Nokia Maps , όμως όσες προσπάθειες και να έχω κάνει έχουν αποβεί άκαρπες διότι δεν μου βρίσκει με τίποτα τους δορυφόρους . Σε εσάς πόση ώρα έκανε να πιάσει ; το άφησα κανα 2ωρο σε ταράτσα που βλέπει απευθείας τον ουρανό αλλά σήμα δεν έπιασε. έχετε καμία ιδέα γιατί κοντεύω να τρελάθω ,και το χρυσοπλήρωσα και να μην παίζει, ελπίζω βέβαια το πρόβλημα να είναι δικό μου λάθος Εχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. δες το manual και το αναλογο θεμα τι πρεπει να κανεις και πως.:!: κανονικα σε 10λεπτα πιανει και αφου εισαι σε ταραστα σε κανενα 4λεπτο και απο εκει και περα 1..2΄λεπτα. στις πληροφοριες δορυφορου τι σου λεει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 δες το manual και το αναλογο θεμα τι πρεπει να κανεις και πως.:!: κανονικα σε 10λεπτα πιανει και αφου εισαι σε ταραστα σε κανενα 4λεπτο και απο εκει και περα 1..2΄λεπτα. στις πληροφοριες δορυφορου τι σου λεει?? πηγαίνω εκεί που λέει κατάσταση δορυφόρου και μου έχει πέντε μικρά κουτάκια τα οποία ποτέ δεν μεγαλώνουν ούτε δείχνουν να κάνουν κάποια κίνηση , και μεσα σε εκεινο το μενου μου γράφει ''αναμονή για gps''. και στο nokia maps πάλι ψάχνει χωρίς να βρεί κάτι, σε ευχαριστώ που μου απάντησες τοσο γρηγορα, αν εχεις καμια ιδέα πες για τους το παω πίσω edit : Το δοκίμασα με εξωτερικό gps και δουλεύει μια χαρά αλλά με το δικό του όχι, Έχετε ακούσει ξανά αυτό το πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 πηγαίνω εκεί που λέει κατάσταση δορυφόρου και μου έχει πέντε μικρά κουτάκια τα οποία ποτέ δεν μεγαλώνουν ούτε δείχνουν να κάνουν κάποια κίνηση , και μεσα σε εκεινο το μενου μου γράφει ''αναμονή για gps''. και στο nokia maps πάλι ψάχνει χωρίς να βρεί κάτι, σε ευχαριστώ που μου απάντησες τοσο γρηγορα, αν εχεις καμια ιδέα πες για τους το παω πίσω edit : Το δοκίμασα με εξωτερικό gps και δουλεύει μια χαρά αλλά με το δικό του όχι, Έχετε ακούσει ξανά αυτό το πρόβλημα ; dokimase 8esi gps. enoite oti exeis balei maps? i exeis dokimasei me route 66? basika to 1 prama pou prepei na kaneis einai na dokimaseis na breis 8esi gps . ergalia / sund./ dedomena gps Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 dokimase 8esi gps. enoite oti exeis balei maps? i exeis dokimasei me route 66? basika to 1 prama pou prepei na kaneis einai na dokimaseis na breis 8esi gps . ergalia / sund./ dedomena gps Φιλε μου νομίζω πως δεν έχεις ανοικτό το Slider... οταν θέλεις να χρησημοποιήσεις το GPS τα πληκτρα πρέπει να "βλέπουν" τον ουρανό Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Φιλε μου νομίζω πως δεν έχεις ανοικτό το Slider... οταν θέλεις να χρησημοποιήσεις το GPS τα πληκτρα πρέπει να "βλέπουν" τον ουρανό εννοείται πως το έχω ανοιχτό και χωρις κάποιο εμπόδιο , σας λεω το αφησα παρα πολύ ώρα εξω, το έχετε ξανακούσει σαν πρόβλημα ; εχει τύχει σε κάποιον από εδω μέσα; και στις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης ,έχω δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς , εσεις ποια μέθοδο έχετε επιλέξει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Το κινητό σου εφόσον είναι γερμανικό καλύπτεται από την εγγύηση ως προς το hardware αλλά όχι για software (αναβαθμίσεις κλπ...). Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν πρόβλημα σε Nokia Shops. Τώρα όσο αφορά τις αναβαθμίσεις μπορείς να τις κάνεις και μόνος σου από το σπίτι σου μέσω της online υπηρεσίας της Nokia. Ακριβώς έτσι είναι. Πήρα στην Alpha Copy, τους έδωσα το Imei και μου είπαν ότι είναι Δανέζικο! Η εγγύηση ισχύει, αλλά όχι οι αναβαθμίσεις. Ερώτηση: Αν αλλάξω το product code σε ελληνικό και περάσω το τελευταίο ελληνικό firmware.... α) Μετά μπορώ να επαναφέρω το αρχικό product code και να συνεχίσει να λειτουργεί με ελληνικά; β) Και αν τελικά αυτό γίνεται, εξακολουθώ να είμαι καλυμένος από hardware εγγύηση; γ) Αν ΔΕΝ γίνεται και αφήσω το ελληνικό product code, μπορούν να μου πουν ότι έκανα μαιμουδιές και άρα δεν ισχύει η εγγύηση; Με λίγα λόγια αυτά που θέλω είναι αυτά που κανονικά δικαιούμαι... α) Το τελευταίο ελληνικό firmware β) Και ταυτόχρονα εγγύηση κανονικά. Γίνεται ή όχι; Γιατί αν δε γίνεται θα τους το φέρω στο κεφάλι...:mad: Τα πληρωτά updates δε με ενδιαφέρουν διότι δεν είχα σκοπό να τους δίνω το κινητό, προτιμώ μόνος μου. Αλλά αν τα κάνω μόνος μου (με Nemesis, κλπ) φοβάμαι για την εγγύηση. Για μένα το κινητό δεν είναι αναλώσιμο και δεν αλλάζω συνέχεια συσκευές. Για αυτό με ενδιαφέρει τόσο πολύ η εγγύηση. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 απο περιεργια εβαλα ξυπνητηρι και εκλεισα το τηλεφωνο.οταν ηρθε η ωρα της αφυπνησης αναψε η οθονη και εβγαλε το nokia σα να ανοιγει.εμεινε εκει και μετα απο 2 λεπτα εκλεισε.οταν το ανοιξα παλι αμεσως χτυπουσε η αφυπνηση..εχω πολλα προγραμματα και δεν ξερω ποιο φταιει.επαναφορα δεν εχω κανει μετα το update μονο καθαρες εγκαταστασεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ακριβώς έτσι είναι. Πήρα στην Alpha Copy, τους έδωσα το Imei και μου είπαν ότι είναι Δανέζικο! Η εγγύηση ισχύει, αλλά όχι οι αναβαθμίσεις. Ερώτηση: Αν αλλάξω το product code σε ελληνικό και περάσω το τελευταίο ελληνικό firmware.... α) Μετά μπορώ να επαναφέρω το αρχικό product code και να συνεχίσει να λειτουργεί με ελληνικά; β) Και αν τελικά αυτό γίνεται, εξακολουθώ να είμαι καλυμένος από hardware εγγύηση; γ) Αν ΔΕΝ γίνεται και αφήσω το ελληνικό product code, μπορούν να μου πουν ότι έκανα μαιμουδιές και άρα δεν ισχύει η εγγύηση; Με λίγα λόγια αυτά που θέλω είναι αυτά που κανονικά δικαιούμαι... α) Το τελευταίο ελληνικό firmware β) Και ταυτόχρονα εγγύηση κανονικά. Γίνεται ή όχι; Γιατί αν δε γίνεται θα τους το φέρω στο κεφάλι...:mad: Τα πληρωτά updates δε με ενδιαφέρουν διότι δεν είχα σκοπό να τους δίνω το κινητό, προτιμώ μόνος μου. Αλλά αν τα κάνω μόνος μου (με Nemesis, κλπ) φοβάμαι για την εγγύηση. Για μένα το κινητό δεν είναι αναλώσιμο και δεν αλλάζω συνέχεια συσκευές. Για αυτό με ενδιαφέρει τόσο πολύ η εγγύηση. 1) Και να ξαναβάλεις το δανέζικο product code θα συνεχίσει να έχει τα ελληνικά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι σε μια μελλοντική αναβάθμιση που θα βγει τα χάσεις πάλι. Οπότε δεν έχει νόημα να επαναφέρεις το δανέζικο. 2) Εφόσον το product code το αλλάζεις σε συσκευή που δεν είναι branded δλδ Vodafone live κλπ, δεν χάνεις την εγγύησή σου. 3)Άφησε το ελληνικό, δεν θα σου πει κάνεις τίποτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Hi paides!mporei na mou proteinei kapoios mia kali karta micro SD 8GB gia to N95 mou?Thanks.(Epeigon!) Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος με τη σύνδεση του κινητού με το wifi; μέχρι στιγμής συνδέθηκε με αυτό μόνο 2 φορές και κατόπιν αποσυνδεόταν αμέσως. γενικώς ΔΕΝ βλέπει τον ασύρματο ρούτερ κ ΑΝ τον δει θα γίνει για μερικά δευτερόλεπτα. έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Hi paides!mporei na mou proteinei kapoios mia kali karta micro SD 8GB gia to N95 mou?Thanks.(Epeigon!) http://www.katerelos.gr/index.php?cPath=42_210 ενημερωσε μας αν εχει και αποθεμα καθολου Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος με τη σύνδεση του κινητού με το wifi; μέχρι στιγμής συνδέθηκε με αυτό μόνο 2 φορές και κατόπιν αποσυνδεόταν αμέσως. γενικώς ΔΕΝ βλέπει τον ασύρματο ρούτερ κ ΑΝ τον δει θα γίνει για μερικά δευτερόλεπτα. έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο πρόβλημα; Για αρχή δοκίμασε αυτό: Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση. Μετά, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις... Επίσης δες και εδώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Re paidia plz help!! Exw mperdeutei:wacko: Molis pira ena N95 kai thelw na tou balw xartes (kai kanena programa plohgisis an tha eina toso kalo). Alla mia akouw oi xartes tis nokia den einai kaloi gia ellada, mia oi xartes garmin den exoun ellinika kai exoun mono greeklish..... Tha ithela tin boithia sas na mou proteinete pio theoreite to kalitero programa kai xarti na ballw sto N95 mou:D Kai an sas itan eukolo na mou dwsete to link na katebasw oti xreiazetai. Nomizw exei parei to mati mou to destinator SP pou einai gia symbian kinita.... Perimenw ta fota sas!! Kales giortes!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 1) Και να ξαναβάλεις το δανέζικο product code θα συνεχίσει να έχει τα ελληνικά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι σε μια μελλοντική αναβάθμιση που θα βγει τα χάσεις πάλι. Οπότε δεν έχει νόημα να επαναφέρεις το δανέζικο. 2) Εφόσον το product code το αλλάζεις σε συσκευή που δεν είναι branded δλδ Vodafone live κλπ, δεν χάνεις την εγγύησή σου. 3)Άφησε το ελληνικό, δεν θα σου πει κάνεις τίποτα! Ευχαριστώ πολύ! :) Μου έφυγε ένα βάρος τώρα... Είναι μ@λ@κία να παίρνεις κάτι τόσο ακριβό και να σου το βγάζουν ξινό με πιθανές γραφειοκρατίες ή να τρέμεις μη σου χαλάσει. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!!! Να ρωτησω οσους εχουν βαλει το καινουργιο firmware.Εχετε παρατηρησει αλλαγες στην αυτονομια του κινητου? Βελτιωθηκε καθολου? Εχυχαριστω και καλες γιορτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 εγω θα μπορουσα πως ναι.ειδικα πιστευω οτι η καταλαναλωση μπαταριας σε καταστασηαναμονης ειναι σχεδον μηδενικη και ας ειναι ανοιχτο. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι λιγο off topic? Μπορω να αναγνωρισω εαν ενα κινητο νοκια ειναι ελληνικο χωρις να το ανοιξω ή απο το κουτι του? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι λιγο off topic? Μπορω να αναγνωρισω εαν ενα κινητο νοκια ειναι ελληνικο χωρις να το ανοιξω ή απο το κουτι του? δες απο την συσκευασια του κουτιου σου το product code 0534854 GREECE, CYPROS 0536076 GREECE, CYPROS:) Χρονια Πολλα σε ολους!!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 ρε παιδια ο ξαδερφος μου πηρε το μαυρο πριν 16 μερες..ολα καλα λιγα κολληματα κτλ και ξαφνικα το κινητο βγαζει μια ασπρη οθονη με κινεζικα γραμματα... το πηγε τελικα του το αλλαξαν αλλα σημερα το καινουριο νεκροθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ανοιγει με τιποτα μιλαμε τι να κανω ρε παιδια ????????????????????? Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Καλά Χριστούγενννα και Χρόνια Πολλά σέ όλους τούς φίλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 ρε παιδια ο ξαδερφος μου πηρε το μαυρο πριν 16 μερες..ολα καλα λιγα κολληματα κτλ και ξαφνικα το κινητο βγαζει μια ασπρη οθονη με κινεζικα γραμματα... το πηγε τελικα του το αλλαξαν αλλα σημερα το καινουριο νεκροθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ανοιγει με τιποτα μιλαμε τι να κανω ρε παιδια ????????????????????? Να το πας ξανα στη νοκια. Οσες φορες χρειαστει! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts