Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800 Arte, Sapphire Arte, Carbon Arte, Gold Arte

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εν τέλει μία εβδομάδα που το έχω 2 φορές μου έκανε restart τις 2 πρώτες μέρες. Μετά τίποτα.

Πήρα στη Νοκια να ρωτήσω για αναβάθμιση και αφού πάτησα *#0000# και τους είπα τον αριθμό του λογισμικού μου'παν πως είναι η πιο πρόσφατη έκδοση. V.06.40 γράφει εμένα.

Eyzhn και οι υπόλοιποι σε σας τι γράφει;;

Επίσης, γνωστός που τον είχε τρελάνει στα προβλήματα (το'χει 1μιση μήνα) το πήγε για αναβάθμιση και από τότε όλα οκ.

ωραία, δηλαδή εγώ που το έχω 10 μέρες και ξαφνικά δεν δουλεύει η μνήμη του και δεν ανοίγει η έκθεση τι κάνω?????????

Πήγαινέ το για αναβάθμιση*. Ένα τέταρτο υπόθεση είναι.

*Στα κεντρικά καλύτερα

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

• Απαντήσεις 695
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

προσωπική γνώμη:

και να έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού, δεν είναι κακό να την "ξαναπεράσεις". Πολλές φορές έχει λύσει τα προβλήματα...

...........μου'παν πως είναι η πιο πρόσφατη έκδοση. V.06.40 γράφει εμένα.

Eyzhn και οι υπόλοιποι σε σας τι γράφει;;

Η δικια μου ειναι η V 05.21

προσωπική γνώμη:

και να έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού, δεν είναι κακό να την "ξαναπεράσεις". Πολλές φορές έχει λύσει τα προβλήματα...

Συμφωνώ...

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

exw kai egw merika restart ta opoia ta paratirisa sthn 6.40 pisteuw oti ftaiei i sugekrimenh version kai oti tha diorthwthei einai thema software kai restart gnt mono se ena video px kai spania.kata ta alla ola kala apla dn exei kai genika san arte polu kalo akoustiko dld akougetai xamila,dld dwsame 1200eurw kai pali den einai top to kinito,ti na pei kaneis...
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

Το κινητό το έχω από τον μάρτιο και είμαι πολύ ικανοποιημένος, είναι σαφώς καλύτερο από τα προηγούμενα 8800. Έχει τύχει να κάνει μερικά restart αλλά είναι ελάχιστα. Το ακουστικό ακούγεται καθαρά και δυνατά, καμία σχέση με το αρχικό 8800 και το sirocco που είχαν τεράστια πρόβλημα (...και μου είχαν σπάσει τα νεύρα). Τα ίδια ισχύουν και για άλλη μία συσκευή που είχα στα χέρια μου για μερικές βδομάδες τον δεκέμβριο. Tο είχα γράψει και τότε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2165301#post2165301

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχετε πέσει σε ελαττωματικές συσκευές.

Τελικά όχι μόνο δεν μου έδωσαν καινούρια, αλλά έπρεπε να τους πω και ευχαριστώ που θα ελεγχθεί άμεσα γιατί είναι arte. Κανονικά θα πέρναγε μια βδομάδα.. Τουλάχιστον θα αντικαταστήσουν τη μητρική πλακέτα.

Ποια επανεγκατάσταση λογισμικού φίλε μου, την έκανα μόνος μου 2 φορές..

Ένα άλλο ζήτημα που είχα με το τηλέφωνο ήταν πως η οθόνη δεν μου φαινόταν αρκετά φωτεινή. Δηλαδή το ν82 μου φώτίζει πολύ περισσότερο, και τα 2 στο full βέβαια. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Χθές απέκτησα και εγώ το κινητάκι και είμαι ενθουσιασμένος από τη ποιότητα του πολύ χλιδή!

ΟΜΩΣ: το περιεργαζόμουν μετά το πρώτο άνοιγμα και έκανε restart μόλις πήγα να βάλω το default videaki, γυρνούσε σε άσπρη οθόνη και μετά έπαιζε κανονικά. Γενικά έκανε ένα σωρό restart οταν ανοιγα video, videoήχους κτλ, και ένα ενώ λάμβανε αρχείο απο bluetooth...Tα αγνόησα, έβαλα ένα videaki να loopάρει μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία(σχεδόν 3 ώρες χρειάστηκε με μισοάδεια άστρωτη μπαταρία, καλό φένεται σε αυτόν το τομέα:happy:). Το φόρτισα για ένα εξάωρο, πέρασα τα contacts και από εκεί και πέρα το έχω σκίσει σε κάθε λογής λειτουργία (δουλειά μηδέν σήμερα)και ΟΥΤΕ ΕΝΑ restart μέχρι στιγμής:happy: Μακάρι να μέινει έτσι!

ΥΓ:Εχει την 6.40

Βιάστηκα να μιλήσω:mad:

Το είχα αφήσει στην ησυχία του για καμιά ώρα και δυστυχώς επανήλθαν τα restart όταν ανοίγεις video από την έκθεση:( Παρατήρησα οτι αν στο κάνει μία μετά το κάνει συνέχεια σε τυχαίες στιγμές. Εκανα restart χειροκίνητα και δείχνει να έστρωσε πάλι αλλα πολύ φοβάμαι οτι θα επανέλθει το πρόβλημα...

Επίσης το οτι εμφανίζεται το ρολόι ενώ παίζει video μάλλον ο αισθητήρας επηρεάζεται από έντονους ήχους του video, χαμηλώνω τον ήχο και δεν βγαίνει ρολόι-δυναμώνω και αρχίζει να βγαίνει!:blink: Μου το εμφάνιζε και σε ενα δυνατό mp3...εντελώς χαζό!

Το ερώτημα έιναι αν για αυτά τα προβλήματα αξίζει να το αντικαταστήσω? Φοβάμαι οτι και το καινούργιο έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι το ίδιο και extra πιθανότητες να έχει άλλα προβλήματα πχ τριξίματα, ήχους στο πορτάκι κτλ κτλ που το δικό μου δεν έχει...ποιά είναι η γνώμη σας?:worry:

Χθές απέκτησα και εγώ το κινητάκι και είμαι ενθουσιασμένος από τη ποιότητα του πολύ χλιδή!

ΟΜΩΣ: το περιεργαζόμουν μετά το πρώτο άνοιγμα και έκανε restart μόλις πήγα να βάλω το default videaki, γυρνούσε σε άσπρη οθόνη και μετά έπαιζε κανονικά. Γενικά έκανε ένα σωρό restart οταν ανοιγα video, videoήχους κτλ, και ένα ενώ λάμβανε αρχείο απο bluetooth...Tα αγνόησα, έβαλα ένα videaki να loopάρει μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία(σχεδόν 3 ώρες χρειάστηκε με μισοάδεια άστρωτη μπαταρία, καλό φένεται σε αυτόν το τομέα:happy:). Το φόρτισα για ένα εξάωρο, πέρασα τα contacts και από εκεί και πέρα το έχω σκίσει σε κάθε λογής λειτουργία (δουλειά μηδέν σήμερα)και ΟΥΤΕ ΕΝΑ restart μέχρι στιγμής:happy: Μακάρι να μέινει έτσι!

ΥΓ:Εχει την 6.40

Βιάστηκα να μιλήσω:mad:

Το είχα αφήσει στην ησυχία του για καμιά ώρα και δυστυχώς επανήλθαν τα restart όταν ανοίγεις video από την έκθεση:( Παρατήρησα οτι αν στο κάνει μία μετά το κάνει συνέχεια σε τυχαίες στιγμές. Εκανα restart χειροκίνητα και δείχνει να έστρωσε πάλι αλλα πολύ φοβάμαι οτι θα επανέλθει το πρόβλημα...

Επίσης το οτι εμφανίζεται το ρολόι ενώ παίζει video μάλλον ο αισθητήρας επηρεάζεται από έντονους ήχους του video, χαμηλώνω τον ήχο και δεν βγαίνει ρολόι-δυναμώνω και αρχίζει να βγαίνει!:blink: Μου το εμφάνιζε και σε ενα δυνατό mp3...εντελώς χαζό!

Το ερώτημα έιναι αν για αυτά τα προβλήματα αξίζει να το αντικαταστήσω? Φοβάμαι οτι και το καινούργιο έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι το ίδιο και extra πιθανότητες να έχει άλλα προβλήματα πχ τριξίματα, ήχους στο πορτάκι κτλ κτλ που το δικό μου δεν έχει...ποιά είναι η γνώμη σας?:worry:

Εμένα (με την αλλαγή της μητρικής πλέον) μου κάνει το εξης: πολλές φορές όταν βγάζω μια φωτογραφία κολλάει και τη δείχνει συνέχεια.. Επανέρχεται μόνο με restart (που πρέπει να κανω εγώ, όχι μόνο του). Μιλάμε για πολύ συχνά όμως, δεν μπορώ καν να στηριχτώ στο τηλέφωνο αν χρειαστώ μια φωτο καποια στιγμή. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

δυο φωτογραφίες έχω βγάλει όλες και όλες και δεν κόλλησε...αυριο θα βγάλω μερικές να τσεκάρω.

Πιστεύω πως τα restart ειναι θέμα λογισμικού και οτι θα διορθωθούν σε επόμενη αναβάθμιση. Κατα τα άλλα το τηλέφωνο είναι άψογο μέχρι στιγμής:happy:

Να ρωτήσω κάτι όποιους το έχουν καιρό: είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές? Η θήκη δε με πολυβολεύει και διάβασα σε άλλο forum οτι υπάρχει περίπτωση να γρατζουνίσει το πίσω μέρος. Αν λοιπόν το βάζω-βγάζω στη τσέπη μου συχνά θα εμφανιστούν σημάδια στις επιφάνειες του ή τα μέταλλα-γυαλί έιναι αρκετά ανθεκτικά?:worry:

Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο. Εχω δει και τα δυο απο κοντα, και μου αρεσει λιγο πιο πολυ το saphire. Μηπως ομως ειναι λιγο too much για αντρα?

Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο. Εχω δει και τα δυο απο κοντα, και μου αρεσει λιγο πιο πολυ το saphire. Μηπως ομως ειναι λιγο too much για αντρα?

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά όλοι όσοι απαντάνε στο θέμα (και είναι κάτοχοι), είναι άντρες. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

δυο φωτογραφίες έχω βγάλει όλες και όλες και δεν κόλλησε...αυριο θα βγάλω μερικές να τσεκάρω.

Πιστεύω πως τα restart ειναι θέμα λογισμικού και οτι θα διορθωθούν σε επόμενη αναβάθμιση. Κατα τα άλλα το τηλέφωνο είναι άψογο μέχρι στιγμής:happy:

Να ρωτήσω κάτι όποιους το έχουν καιρό: είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές? Η θήκη δε με πολυβολεύει και διάβασα σε άλλο forum οτι υπάρχει περίπτωση να γρατζουνίσει το πίσω μέρος. Αν λοιπόν το βάζω-βγάζω στη τσέπη μου συχνά θα εμφανιστούν σημάδια στις επιφάνειες του ή τα μέταλλα-γυαλί έιναι αρκετά ανθεκτικά?:worry:

Καλύτερα στην (υφασμάτινη) τσέπη, στην οποία δε θα έχεις βέβαια κλειδια και άλλα τετοιας φύσης αντικείμενα.

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

Και εγώ το έχω στα υπόψιν μου(μιας και έχω επιδότηση) αλλά πολλά προβλήματα βλέπω να έχουν παρουσιαστεί και κάνω πίσω..

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά όλοι όσοι απαντάνε στο θέμα (και είναι κάτοχοι), είναι άντρες. :)

Απλά γιατί καμμία γυναίκα δε θα έδινε τόσα λεφτά για κινητό! Θα έπαιρνε ένα μπριγιάν!!!

Τα κινητά για τις γυναίκες είναι ότι και τα αυτοκίνητα. Χρήσιμα αντικείμενα. Τα μεν για να μιλάνε (και τίποτα άλλο - άντε και κανένα SMS) και τα δε ένα απλό μέσο μεταφοράς στον προορισμό τους. Θα διάλεγαν μεν ένα 8800 για το design του, αλλά θα επέλεγαν τελικά το LG Shine (όταν άκουγαν τη τιμή του πρώτου). Μεταξύ μας, δικαιολογημένα...:X

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Απλά γιατί καμμία γυναίκα δε θα έδινε τόσα λεφτά για κινητό! Θα έπαιρνε ένα μπριγιάν!!!

Τα κινητά για τις γυναίκες είναι ότι και τα αυτοκίνητα. Χρήσιμα αντικείμενα. Τα μεν για να μιλάνε (και τίποτα άλλο - άντε και κανένα SMS) και τα δε ένα απλό μέσο μεταφοράς στον προορισμό τους. Θα διάλεγαν μεν ένα 8800 για το design του, αλλά θα επέλεγαν τελικά το LG Shine (όταν άκουγαν τη τιμή του πρώτου). Μεταξύ μας, δικαιολογημένα...:X

Δικό τους θέμα. :p

Ας μείνουμε εμείς με τα Arte μας, τα Luna μας κλπ... :D

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Τελικα το πηρα! Αλλα πηρα το μαυρο. Θα ηθελα να ρωτησω κατι ομως, εχει επανω v5.21 αξιζει να περασω την τελευταια αναβμιση η να το αφησω προς το παρον? Και κατι αλλο, εχω φορτιστη motorola με micro usb, αν φορτιζω το κινητο με αυτο θα εχω προβλημα με την μπαταρια ?

Τελικα το πηρα! Αλλα πηρα το μαυρο. Θα ηθελα να ρωτησω κατι ομως, εχει επανω v5.21 αξιζει να περασω την τελευταια αναβμιση η να το αφησω προς το παρον?

Τον μπελά σου ψάχνεις μου φαίνεται...

Κάτσε να δεις πως θα πάει και αν βγάλει πρόβλημα την περνάς.

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

Σχεδον όσοι εχουν την τελευταια version, έχουν και μικροπροβλήματα με κολλήμτα κτλ. Εγω εχω την ίδια version με το δικό σου, και μεχρι στιγμής όλα ειναι ΟΚ!

Προσωπική μου γνώμη μήν αλλάζεις τίποτα!

το ξαναπηρα κι εγω,μα ρε παιδια γιατι η οθονη ειναι εμφανως πιο σκοτεινη απο του luna,τα βαζω διπλα κι εχουν μεγαλη δαφορα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η οθόνη του Arte είναι OLED γι'αυτό και έχει πολύ έντοντα χρώματα. Αυτές οι οθόνες δεν έχουν backlight, γι'αυτό και σου φαίνεται πιο σκοτεινή. Από την άλλη όμως γι'αυτό το λόγο έχουν πολύ καλό μαύρο χρώμα.

Το εβαλα για πρωτη φορτιση 12ωρη (και ας μην χρεαζεται) αλλα η ενδειξη συνεχιζει να ανεβαινει, και το εχω βαλει απο τις 11 το πρωι. Το 6500 μου εβγαζε μην οτι ητανε φορτισμενο αλλα αυτο τιποτα. Ισα ισα που φαινεται οτι κουνιεται, και το εβαλα κλειστο να φορτιση.