JiMk Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Πως το κάνεις το backup? pc είναι ? Πατάω το κουμπάκι του download τα ανοίγς και είναι φωτογραφίες...... Παράθεση Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLoud Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 egw sou protinw na pas sto peristeri...einai sxetika irema kai mesa se mia wra eisai etoimos...isa pou prolaveneis na pieis ena kafedaki ston pezodromo pou einai ekei dipla Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Mc_Vtec/12660/144459/0/redliners.jpg -Ti kaneis ekei?.........-Ti kanw?prospathw na anoiksw!!! -Ma DEN exoume IBIZA!...........-Pali kala!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον McLoud egw sou protinw na pas sto peristeri...einai sxetika irema kai mesa se mia wra eisai etoimos...isa pou prolaveneis na pieis ena kafedaki ston pezodromo pou einai ekei dipla :wacko: Αφού στο Περιστέρι είπε ότι πήγε ο άνθρωπος ρε περίπτωση! :lol: :p Περί Vodafone λογοτύπων στην επιφάνεια της συσκευής : Μιας και έχω πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο σήμερα :zzz: :o είπα να δοκιμάσω να σβήσω τις... εικαστικές παρεμβάσεις της Voda. Πήρα την μπλε μου την γομίτσα, έβαλα τα δυνατά μου και... voi la! Σε 5 μόνο λεπτάκια είχα μια "νέα" συσκευή, χωρίς λογότυπα και το κυριότερο; Χωρίς εκδορές! :) :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον McLoud egw sou protinw na pas sto peristeri...einai sxetika irema kai mesa se mia wra eisai etoimos...isa pou prolaveneis na pieis ena kafedaki ston pezodromo pou einai ekei dipla :blink: Δε νομιζω να προσεξες το post μου επειδη στο Περιστερι πηγα και δε ειχε την R1L (εκτος και αν εχει δυο και εκει που πηγα δε το ειχε; ). Τι να πω... η κοπελια με ρωτησε τι προβλημα ειχε και θελω να το αναβαθμισω και εγω τις ειπα ΚΑΝΕΝΑ απλα θελω τα εξτρα feautures που εχει (οπως η ενεργοποιηση των 1-2-3-4 στη καμερα). Τι να ελεγα ρε παιδια ψεμματα μηπως και μου το κατεβαζαν εκεινη τη στιγμη; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JiMk Πως το κάνεις το backup? pc είναι ? Χμμ... Είναι μια διαδικασία που αποτελείται από : α) ένα κινητό Τ610 :p β) έναν υπολογιστή γ) μια μονάδα επικοινωνίας του α) και του β) (είτε θύρα υπέρυθρων, είτε bluetooth) δ) ένα πρόγραμμα -που δεν θυμάμαι πως λέγεται- το οποίο περιέχεται στο CD που υπήρχε στη συσκευασία του Τ610 και αναλαμβάνει να συγχρονίσει τα δεδομένα της συσκευής με το PC. Η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αν έχεις και τα 4 παραπάνω στοιχεία (για τα 2 πρώτα είμαι σίγουρος :D ) και παρ'όλα αυτά δυσκολεύεσαι να την εκτελέσεις, πες μου να την γράψω κάποια στιγμούλα το απόγευμα... ;) Πατάω το κουμπάκι του download τα ανοίγς και είναι φωτογραφίες...... :confused: :worry: Δοκίμασε τότε με δεξί κλικ πάνω στο κουμπάκι και "Save target as"... :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Speedy :wacko: Αφού στο Περιστέρι είπε ότι πήγε ο άνθρωπος ρε περίπτωση! :lol: :p Περί Vodafone λογοτύπων στην επιφάνεια της συσκευής : Οχι παιδια η συσκευη ειναι καθαρη Sony Eicsson (αλλα η SIM μου ειναι Vodafone δε νομιζω να εχει αυτο σχεση; ) Ή μηπως ειδε η γκομενα τη Vodafone SIM και λεει οτι ειναι Τ610 Live! Edition ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kyramas Βγαλε και μια φψτογραφία με το καμάρι σου την θηκουλα να την δουμε και εμεις !!! :) δείτε στο MyGallery :) Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMk Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Speedy Χμμ... Είναι μια διαδικασία που αποτελείται από : α) ένα κινητό Τ610 :p β) έναν υπολογιστή γ) μια μονάδα επικοινωνίας του α) και του β) (είτε θύρα υπέρυθρων, είτε bluetooth) δ) ένα πρόγραμμα -που δεν θυμάμαι πως λέγεται- το οποίο περιέχεται στο CD που υπήρχε στη συσκευασία του Τ610 και αναλαμβάνει να συγχρονίσει τα δεδομένα της συσκευής με το PC. Η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αν έχεις και τα 4 παραπάνω στοιχεία (για τα 2 πρώτα είμαι σίγουρος :D ) και παρ'όλα αυτά δυσκολεύεσαι να την εκτελέσεις, πες μου να την γράψω κάποια στιγμούλα το απόγευμα... ;) :confused: :worry: Δοκίμασε τότε με δεξί κλικ πάνω στο κουμπάκι και "Save target as"... :worry: Xm.... ενδιαφέρον.. μου λείπει το γ) ..ρε παιδιά πόσο έχει ένα bluetooth? με ένα καλώδιο των 20 ευρώ βολεύομαι ? :wacko: Παράθεση Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis δείτε στο MyGallery :) Σπύρος Εχμμ...βασικά μην δείτε ακόμα γιατί πρέπει να γίνει approve η εικόνα... :o Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMk Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Βρε παιδιά το μπροστινό λογότυπο είναι ανάγλυφο..... ας μας δώσει κάποιος μια κοντινή λεπτομερή φωτογραφία που το έχει σβίσει.... να δούμε αν όντως δεν φένεται τίποτα... Παράθεση Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Geia xara se olous. Prin 2-3 meres phra kai egw to T610.Pros megalh mou luph (dusthxws eimai ligo psiras ) parathrhsa eidika se skoteino perivalon oti eidika otan kineisai sta menu h kaneis kati me to kinhto uparxei ena elafru tremopaigma sthn fwteinothta opws otan exei teleiwsei h mpataria kai pragmatopoieis kapoia klhsh.Fainetai eidika otan sto pei kapoios opote xtupaei amesws sto mati. Rwthsa ena filo pou exei T610 kai mou eipe oti kai aftos to idio provlhma eixe parathrhsei.Sto Service Point ths perioxhs mou den to vlepane kai mou eipan an 8elw na to steiloume sta kentrika. HMARTON 8ee mou ........... Re paidia exete parathrhsei kati tetioio h epesa se elatwmatiko ? Efxaristw !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JiMk Βρε παιδιά το μπροστινό λογότυπο είναι ανάγλυφο..... ας μας δώσει κάποιος μια κοντινή λεπτομερή φωτογραφία που το έχει σβίσει.... να δούμε αν όντως δεν φένεται τίποτα... Οχι βρε, δεν είναι ανάγλυφο! Το βραδάκι που θα γυρίσω σπίτι θα βγάλω μια photo με την Cybershot για να δεις ότι πράγματι δεν φαίνεται τίποτα! :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JiMk Xm.... ενδιαφέρον.. μου λείπει το γ) ..ρε παιδιά πόσο έχει ένα bluetooth? με ένα καλώδιο των 20 ευρώ βολεύομαι ? :wacko: Αν θες οικονομική λύση βάλε άλλα 10€ (στα 20 που διαθέτεις) και πάρε τις MA-620 που αποτελούν τις πιο διαδεδομένες και συνεργάσιμες υπέρυθρες που μπορείς να βρεις! :) Βέβαια το bluetooth είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις, όχι όμως στο κόστος που αναφέρεις... ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Speedy Εχμμ...βασικά μην δείτε ακόμα γιατί πρέπει να γίνει approve η εικόνα... :o δηλαδή? :withstupid: γι'αυτό δεν μπορώ να την δω τόση ώρα? :'( Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Speedy Αν θες οικονομική λύση βάλε άλλα 10€ (στα 20 που διαθέτεις) και πάρε τις MA-620 που αποτελούν τις πιο διαδεδομένες και συνεργάσιμες υπέρυθρες που μπορείς να βρεις! :) Βέβαια το bluetooth είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις, όχι όμως στο κόστος που αναφέρεις... ;) ΜΑ-620 είναι το μοντέλο? ποιάς μάρκας? για μπλε δόντι στον υπολογιστή πόσο το υπολογίζεις το μαλλί? θενξ. Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis δηλαδή? :withstupid: γι'αυτό δεν μπορώ να την δω τόση ώρα? :'( Σπύρος Δηλαδή, για να αποφευχθούν uploads με τίποτα... άσεμνο περιεχόμενο, ο Admin του myphone.gr έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται τίποτα στο mygallery αν δεν υπάρξει έγκριση από τον ίδιο ή κάποιον mod που έχει αυτή τη δυνατότητα. Απλά αναμένουμε δηλαδή... :) ΜΑ-620 είναι το μοντέλο? ποιάς μάρκας? για μπλε δόντι στον υπολογιστή πόσο το υπολογίζεις το μαλλί? θενξ. Mobile Action είναι η εταιρεία και ΜΑ-620 είναι το μοντέλο. Τώρα για μπλε δοντάκι θα σε γελάσω, δεν θυμάμαι, νομίζω κανά 60€ πάει το μαλλάκι. Θα το ψάξω όμως γιατί μ'ενδιαφέρει και θα σου πω... :rolleyes: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 50 ευρώ έχει το bluetooth της gigabyte στο πλαίσιο ρε φιλαράκι και είναι πάρα πολύ καλή φάση :D Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Eimai και εγω ενας παλιος απο το unwired και θελω να ρωτησω κατι Ειναι καλο που οταν φορτιζεται το κινητο να μενει αναμενη η οθονη? Ειναι πολυ κουφο και ρωτησα στην Ericsson και μου ειπαν οτι οταν το φορτιζουμε σβηστο η οθονη μενει αναμενη συνεχεια... (εγω φοβαμαι οτι δεν ειναι καλο αυτο) Εχουμε και λεμε Φορτιση σβηστο (οθονη αναμενη συνεχεια) Φορτιση αναμένο (οθονη αναμενη συνεχεια) Φορτιση αναμένο αλλα κλειδωμένο (οθονη σβηστή) Ετσι είναι και τα δικά σας Φιλικά ΔΚ Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Πως θεωρειτε οτι πρεπει να το φορτιζεται σβηστο η αναμενο Εεγω προσωπικα κοιταξα το μενου στα αγγλικα και λεει only charging (οταν ειναι σβηστο)με την R1A και optimised charging αναμένο και κλειδωμένο (για να μην καιω την οθόνη) και προτιμησα το δευτερο στα ελληνικα λέει ταχεια ή κατι τέτοιο που είναι απλώς κακη μετάφραση..... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 καλα μην αγχωνεσαι κιολας! Σκοπος ειναι και στις δυο περιπτωσεις να μην διακοψεις την φορτιση μεχρι το τελος! Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον After καλα μην αγχωνεσαι κιολας! Σκοπος ειναι και στις δυο περιπτωσεις να μην διακοψεις την φορτιση μεχρι το τελος! ayto ακριβως εκανα για να δω ολα τα messages... δεν πηραζει πρωτη φορτιση... απο δω και περα καλο παιδι... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 pedia molis katevasa ena programataki pou mou dinei olo ton elegxo tou pc mou sto kinito meso bt!!! APSOGO litourgei telia... mexri kai tin olokliri tin lista tou winamp sou vgazei stin othoni tou t610 kai esy aplos epilegeis pio theleis na pe3ei... mporeis na rithmiseis ton ixo me ta plaina volume keys.. na xrisimopias to mouse me to joystick tou t610 apsogo... exw to kinito mazi m sinexos to spiti kai allazw tragoudia kathos eimai se allo domatio tou spitiou... mporeis akoma na rithmiseis esi ti akrivos theleis na kanei to kathe pliktro tou kinitou... mporeis na klinis kai na anigeis programata.... apsogo to exw stilei sto myt610.com ke se 1-2 meres tha to valoun stin selida tous elpizw!!! osoi exoun bluetooth adpter sigoura tha to latrepsoun... osi den exoun.... na frontisoun na agorasoun:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Gary Kokkin έγραψε : Γιατί για απόκρυψη (σε μη δηλωθέντα με απόκρυψη νούμερα) ,δεν χρησιμοποιείτε το γνωστό #31# πριν τον αριθμό που θέλεται να καλέσετε, και ψάχνετε σε menu ? Αρχικό Μήνυμα από τον iliasp kai an theleis synexeia apokrypsh!ti tha kaneis?tha paizeis to idio bioli synexeia?mpa...i don't think so! :cool: ....και γιατί δεν αποθηκεύεις το νούμερο που θες να καλέσεις με απόκρυψη, μαζί με τα #31# ,και κανένα πρόβλημα !..... εκτός αν θες συνεχεί απόκρυψη δήλωσε το στην εταιρία να στο ενεργοποιήσουν για όλο το τηλ. νούμερό σου !! -Τόσο δύσκολο είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps_sat Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 βρε παιδες που βλεπω ποσο εχει μεινει απο χωρο στο κινιτο;επειδη μια το βρισκω μια το χανω ασ μου πει καποιοσ το path!Μου φαινεται δεν παω καλα... :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jimbou 50 ευρώ έχει το bluetooth της gigabyte στο πλαίσιο ρε φιλαράκι και είναι πάρα πολύ καλή φάση :D thanx Μήτσο, θα το κοιτάξω! Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts