Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον kamilaris

δυστυχως ναι.δεν υπαρχει μονιμη επιλογη αποκρυψης :(

Mονιμη επιλογη αποκρυψης μπορεις να

ζητησεις απο το δικτυο σου

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, τις Live! ρυθμίσεις η Vodafone τις δίνει στο site της:

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010700&vars=0000000000

Απλά, εφόσον στο συγκεκριμένο profile (για data ή gia WAP) δεν δίνει ο χρήστης username και password, το authentication γίνεται μέσω του αριθμού του, όπως αυτός αναγνωρίζεται αυτόματα από το κέντρο της vodafone.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις τις ρυθμίσεις live στο κινητό σου, αλλά δεν πρόκειται φυσικά να λειτουργήσουν εάν δεν είσαι συνδρομητής.

Όσο για τη βελτίωση λογισμικού για το T610, με χαρά μου έμαθα την επερχόμενη κυκλοφορία του "κατ' εικόνα και ομοίωση" Ζ600. Ίδιες δυνατότητες, ίδια χαρακτηριστικά (εκτός από μέγεθος, βάρος, αυτονομία και... οθόνη :( ).

Αυτό σημαίνει φαντάζομαι ότι η "μαμά" SonyEricsson έχει απόφασίσει να επενδύσει κι άλλο στη βάση κώδικα που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο T610 (με τις αναμενόμενες ή όχι αδυναμίες της πρώτης εφαρμογής). Ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία προσέφερε όλες αυτές τις δυνατότητητες και τέτοιο interface σε "απλό" κινητό (δηλ. όχι smartphone). Και όλοι εμείς που το αγοράσαμε γίναμε ελαφρώς... πειραματόζωα :rolleyes:

Πιστεύω ότι η περαιτέρω ανάπτυξη του λογισμικού για χάρη του Z600 θα ωφελήσει, παράπλευρα 'η όχι, και το Τ610 (εφόσον πρόκειται ουσιαστικά για ίδια κινητά).

.

Βασικα το software του Τ610 ειναι 2ης γενιας software του t68i και απο κει και περα προσπαθει να το εξελιξει ωσπου να βρει το ιδανικο. ;)

Για εμενα παντως το λειτουργικο της Sony Ericsson ειναι απο τα πιο ευχρηστα που εχω δει και αυτος ειναι ενας λογος που την εχω τιμησει 2 φορες! :lol:

Ωπ, απ'ότι βλέπω, τα 'προβλήματα' με την Live και non-Live έκδοση του Τ610 συνεχίζονται ακάθεκτα...... :o

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Αυτή είναι η default συμπεριφορά του τηλεφώνου και δυστυχώς δεν αλλάζει :mad: Μάλλον επιλέχθηκε για να προστατεύσει το... αφτί του χρήστη, αφού οι πολυφωνικοί ήχοι πάιζουν από το ακουστικό. Νομίζω ότι στις χαμηλές εντάσεις απενεργοποιείται (έτσι διάβασα, αλλά δεν το δοκίμασα).

.

Αρχικό Μήνυμα από τον The Ace

Ωπ, απ'ότι βλέπω, τα 'προβλήματα' με την Live και non-Live έκδοση του Τ610 συνεχίζονται ακάθεκτα...... :o

Και ούτε πρόκειται να τελειώσουν.

Αρχικό Μήνυμα από τον Bassilios

Καλημέρα παίδες εχω πολλές απορίες, 1) γιατί αφου εχώ απενεργοποίηση την κλιμακωτή εντασή, οταν με καλούν αρχίζει να χτυπάει κλιμακωτά 2) γιατί όταν με καλούνε ακουγεται ενα ντριν πριν μπει η μελωδία που έχω επιλέξη. :!: :!:

Αν πας εκεί που ρυθμίζεις την ένταση θα δεις ότι σου λέει προσοχή για το αυτί σου :!:

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Δουλεύει η ένταση, απλά η ρύθμιση αναφέρεται στο τελικό επίπεδο. Και το τηλέφωνο οχι, δεν είναι άψογο. Έχει σοβαρές ελλείψεις στην υποστήριξη Ελληνικών που ξεπερνιούνται με τις αθάνατες "πατέντες" ;) (δες παραπάνω).

...Με την ευκαιρία, τι είδα; Το Ζ600 υποστηρίζει, λέει, εγγραφή video; Λέτε να το δούμε και στο Τ610 (σε ένα μελλοντικό firmware ίσως; )

Εντάξει ρε παιδιά ... έχουμε κινητάρα ... μη το παρατραβάμε..όχι και video μόνο μέσω filmware...χλωμό..;)

emena mou arese pou arxise kai i Cosmote tis "customized bullshits" sta kinita! Ante na doume pou tha travixei afti i istoria!
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το ξέρω ότι είναι πολύ σπαστικό,να κάνει κάποιος σαν χαζοχαρούμενος όταν παίρνει κινητό και ξέρω ότι δε σας ενδιαφέρει και ιδιαίτερα(το λέω κομψά...) ,αλλά ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ!!!!!

Μόνο που φορτίζει πολύ αργά... :worry:

Άντε ρε ,φόρτιζε επιτέλους! Τόσο καιρό το περίμενα,αυτές οι ώρες μέχρι να φορτίσει δεν περνάνε... :blink:

Φίλε μου ακολουθούν και καρτοκινητά.....και στο μέλλον αν θέλεις επιδότιση συσκευής ,μόνο customized θα παίρνεις....

Εμας μπορεί να μην μας αρέσει ,αλλά σε άλλους (και περισσότερους) μάλλον από μόδα ναί ,οπότε εκεί στηρίζονται τα μεγάλα Δίκτυα ,και στο

"επιβάλλουν" διεθνώς ...(δες Τ-Μobile ,Orange κλπ)...

Το θέμα όμως είναι να λειτουργούν οι υπηρεσίες αυτές σωστά και φθηνά όπως στις άλλες χώρες ,και από εκεί και πέρα καθένας κάνει τις επιλογές του (και ούτε έτσι θα το συζητάγαμε...)

Με γεια φίλε μου, και μην ανησυχείς! :)

Καταλαβαίνουμε απόλυτα την ανυπομονυσία σου! ;) :p

Αρχικό Μήνυμα από τον Magkitis

Το ξέρω ότι είναι πολύ σπαστικό,να κάνει κάποιος σαν χαζοχαρούμενος όταν παίρνει κινητό και ξέρω ότι δε σας ενδιαφέρει και ιδιαίτερα(το λέω κομψά...) ,αλλά ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ!!!!!

Μόνο που φορτίζει πολύ αργά... :worry:

Άντε ρε ,φόρτιζε επιτέλους! Τόσο καιρό το περίμενα,αυτές οι ώρες μέχρι να φορτίσει δεν περνάνε... :blink:

Εύγε για την επιλογή σου :cool:

Υπομονή ;)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από τον mobiler

...Με την ευκαιρία, τι είδα; Το Ζ600 υποστηρίζει, λέει, εγγραφή video;

Που το είδες ?

http://www.myphone.gr/devices/preview.php?id=25

Ελατε ρε παιδια .Ολη η ελλαδα το εχει αλλαξει και εσεις ακομη το ψαχνετε τοσο πολυ που στο τελος θα παρελθει και η εγγυηση. Και απο οτι ξερω δεν εχει κολλησει κανενα τηλεφωνο.Μην γινομαστε γεροντοκορες.

na kano k ego mia erotisi....eno exo apothikeymena kamia 20 minimata stin karta mou parola auta to kinito den ta vlepei para mono ta kainouria pou exoun apothikeytei se ayto..ti ginetai?den mporo na ta diavaso....episis uparxei dunatotita epilogis apothikeusis stin karta i to tilefono?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Yπάρχει δυνατότητα επιλογής αποθήκευσης στην κάρτα .....στο SMS που έχεις στην συσκευή ,δεξί κουμπί "Εργαλεία" υπάρχει πιλογή "Αποθήκευση στο φάκελο"-αυτό είναι...

Το άλλο νομίζω, ότι είναι πρόβλημα SIM ,να μην επανακτά τα παλιά μηνύματα ,ή τα έχεις αποθηκεύσει με άλλη συσκευή και δεν είναι συμβατή η ανάκλησή τους....

Αρχικό Μήνυμα από τον jaco

Ελατε ρε παιδια .Ολη η ελλαδα το εχει αλλαξει και εσεις ακομη το ψαχνετε τοσο πολυ που στο τελος θα παρελθει και η εγγυηση. Και απο οτι ξερω δεν εχει κολλησει κανενα τηλεφωνο.Μην γινομαστε γεροντοκορες.

..Άμα κολήσει κολήσει όμως?? θα έρθεις να βοηθήσεις .... στο τράβηγμα των μαλλιών μου? :whistle: :D :lol:

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

Yπάρχει δυνατότητα επιλογής αποθήκευσης στην κάρτα .....στο SMS που έχεις στην συσκευή ,δεξί κουμπί "Εργαλεία" υπάρχει πιλογή "Αποθήκευση στο φάκελο"-αυτό είναι...

Το άλλο νομίζω, ότι είναι πρόβλημα SIM ,να μην επανακτά τα παλιά μηνύματα ,ή τα έχεις αποθηκεύσει με άλλη συσκευή και δεν είναι συμβατή η ανάκλησή τους....

To μυστικό της ζωής δεν είναι να κάνουμε ότι μας αρέσει ,αλλά να προσπαθούμε μας αρέσει και λίγο ,ότι αναγκαζόμαστε από τις συνθήκες να κάνουμε.....

διόρθωσε επιτέλους την υπογραφή σου.... :D :lol: :D :lol:

Αρχικό Μήνυμα από τον danil0

..Άμα κολήσει κολήσει όμως?? θα έρθεις να βοηθήσεις .... στο τράβηγμα των μαλλιών μου? :whistle: :D :lol:

Με το αν και το μηπως δεν γινεται τιποτα στην ζωη.Αν φοβασαι δεν το κανεις.

Αρχικό Μήνυμα από τον jaco

Με το αν και το μηπως δεν γινεται τιποτα στην ζωη.Αν φοβασαι δεν το κανεις.

...Δεν είναι φόβος...είναι ανάγκη μεγάλε...αν χάσω το κινητό μου ..που θα βρω χρήμα για καινούργιο...Θα μου δανείσεις εσύ?? ...έλα μωρέ μη φοβάσαι...θα σου τα δώσω.... ... μη μου πεις ότι σκέφτεσαι "αν" θα στα δώσω ... και "μήπως" χάσεις τα χρήματα σου?.. αφού όπως είπες πολύ ποιητικά.. "...Με το αν και το μήπως δεν γίνεται τίποτα στην ζωή "... :D ;)

Malistaaaa , mallon den prosekses file Gary ti grafo akribos...

loipon i simfonio SE apagoreuei tin allagi apo voda live se non-live apo ta SC. Orea... den iparxei omos pouthena o oros tis liksis tis egguisis apo meta tin allagi (milaei ksekathara gia mi eksousiodotimeno logismiko... to firmware pou bazeis einai eksousiodotimeno (ektos kai an allakseis imei ktl meso ton "gnoston" programmaton)) Ean kolisei stin diadikasia tis metatropeis ipotithetai pos iparxei problima(etsi toulaxiston lene). Emena otan to ekana mou kolise 2 fores logo problimatos tou kalodiou kai to ksanaperasane...(hmoun ekei, den me gnorize apo prin oute kai ton plirosa...)

Opoios gnorizei merika apo ilektronika tha kserei oti enas programmatikos mias flash kai mias eeprom den einai tipota to tromero kai to diskolo na to kaneis polles fores (giro stis 1000 einai to theoritiko orio kai praktika kamia 500 ) kai an kolisei to mono problima iparxei sta dedomena pou exeis metaferei(ta opoia metaferontai seiriaka se theseis mnimis apo 0 ksekinaei to bootstrap kai sinexizei ta ipoloipa) to bootstrap sinithos den to allazeis giati einai o pinakas ousiastika arxikopoihshs ton kataxoriton eidikou skopou(program counter, stack ktl) opote sigoura to kinito mporei stixiodos na anoiksei(den mpainei se menu oute emfanizei kati, apla energopoieitai) apo ekei pera mporei stis ipoloipes theseis kapoia kb kai pano na peraseis to logismiko , kai an auto den perastei kala to ksanapernas. Akoma kai to bootstrap na sbistei

(pou den ksero an sbinetai eukola) mporei na ksanaperastei sxetika eukola.

Tora an o texnikos pou tha kanei tin anabathmisi thelei na sou faei lefta sou leei oti kolise kai oti prepei na to steilei athina kai diafores ******es gia na sou ta faei, opos kai se kathe periptosi mporei na sou pei pos to kinito xalase apo igrasia kai diafores tetoies xazamares pou den mporeis na apodeikseis eukola to antitheto. AN omos den einai "kleftis" den iparxei kanenas kindinos.

Ας επιχειρήσουμε...

• The title was changed to Sony Ericsson T610i