kyramas Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον v@gelis Ayto to feature polu xristes empeiroi kai mi, epeidi den elegan na katalavoun tin arxi tis leitourgias tou, to theorousan poio poli bug opote kai i SE fenete to evgale gia na exei to kefali tis isixo! :wacko: H αλήθεια είναι ότι ήταν "λίγο" ανακριβές...σε σχέση με την ένδειξη της μπταρίας. :worry: Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 molis mou apantisan apo to t610 kai mou ipan: Dystyxws nai file mou...prepei na exeis to kalwdio auto, den einai poly akrivo 15-20 euro(to kalwdio tou t28) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 έχω 3510i κ σκέφτομαι προς τον Σεπτέμβριο να πάρω Τ610... Λέει σαν κινητό; Πιθανότατα θα αγοραστεί απ' έξω (ιαπωνία) και δεν θα είναι voda customised. Θα δουλεύει όμως μετά κανονικά με voda που έχω; Το live! θα έχει πρόβλημα που δεν θα είναι customised? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 to kinito einai telio sto protino 1000% einai to kalitero stin katigoria! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Παιδια, οταν φορτιζω και σβησει το κοκκινο λαμπακι στο joystick σημαινει οτι ειναι φορτισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx έχω 3510i κ σκέφτομαι προς τον Σεπτέμβριο να πάρω Τ610... Λέει σαν κινητό; Πιθανότατα θα αγοραστεί απ' έξω (ιαπωνία) και δεν θα είναι voda customised. Θα δουλεύει όμως μετά κανονικά με voda που έχω; Το live! θα έχει πρόβλημα που δεν θα είναι customised? δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το live!. απλά θα πρέπει να δεις άν έχει περασμένο και ελληνικό μενού. αν όχι τότε θα έχεις πρόβλημα με τα sms. πάρε ένα τηλ την SE αν αναβαθμίζουν κινητά από το εξωτερικό, αν ναι τότε είσαι οκ. :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim Παιδια, οταν φορτιζω και σβησει το κοκκινο λαμπακι στο joystick σημαινει οτι ειναι φορτισμενο? Ακριβώς. Υπάρχει τρόπος να δω πόσες φορές έχει πατηθεί το joystick; Στο Τ68 νομίζω υπάρχε. Η κανω λάθος;... :confused: Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Μπα τον βγάλανε τον μετρητή του joystick. Πάει και αυτό... :( Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Να σας πω οτι το δουλευω εδω και λιγο καιρο με ενα ΗΒΗ-60. Ειναι απιθανο το ΒΤ του Τ610. Και φωνητικες και οτι θες. Σταθεροτατο, αμεση συνδεση, αποσταση, τα παντα ειναι τελεια. Το ΗΒΗ-60 το εχω δοκιμασει και με 6310ι, 3650. Παιδια καμμια σχεση. Δεν ειναι ΒΤ αυτο της Νοκια. Κατι σαν ΒΤ ειναι. Και αυτα περι τριγμων που διαβασα στο Esato ειναι παραμυθια. Και μαλιστα δεν το ακουμπαω και στο προσωπο, οποτε δεν λερωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Λοιπόν εγώ ψάχνω να βρω samples από φωτογραφίες παρμένες με το t610 για να δω τι ποιότητας είναι. Επίσης να βρώ εφαρμογές (όχι games) για το t610 εκτός αυτών που υπάρχουν στο (υπέροχο) myt610.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το live!. απλά θα πρέπει να δεις άν έχει περασμένο και ελληνικό μενού. αν όχι τότε θα έχεις πρόβλημα με τα sms. πάρε ένα τηλ την SE αν αναβαθμίζουν κινητά από το εξωτερικό, αν ναι τότε είσαι οκ. :p ξέρεις το τηλέφωνο της SE να ρωτήσω? Επειδή το εξωτερικό = Ιαπωνία αμφιβάλλω αν θα έχει ελληνικά... Ελπίζω τουλάχιστον πάνω στα πλήκτρα να έχει abc... κ όχι ιαπωνικές @@... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Πηγαινε παλι στο myt610.com στο My Software και εχει κατω κατω μερικα java προγραμματακια για το κινητο. Δεν ειναι πολλα, αλλα φανταζομαι (βασικα ειμαι σιγουρος) οτι το myt610 θα μας δωσει και πολλα ακομα. Οι φωτογραφιες απο το κινητο για να φαινονται καλα χρειαζονται πολυ φως, αλλιως κυμαινονται στο μετριο (110.000 kilopixel ειναι η καμερουλα μη περιμενεις και αντικατασταση του φιλμ, ασε που η μνημη ειναι πολυ λιγη για να βγαζεις πολλες). Εγω προσωπικα τις χρησιμοποιω για αντιστοιχηση με αυτον που με καλει ή στελνει μηνυμα και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Την φωτο αυτου που βαζεις για αναγνωριση κλησης, μπορεις να τη σβησεις για να μην πιανει χωρο και να εμφανιζεται οταν καλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον powerulez TELOS STO T610 LIVE!!!!!!!!!! TO http://WWW.MYT610.COM VRIKE TI LISI!! MPOREIS NA KANEIS UPDATE KAI UNLOCK TO T610LIVE SE APLO T610! fisika me to azimioto...20evropoula Ψιλομούφα το κόβω κι'εγώ το όλο σκηνικό και δεν θα το ριψοκινδύνευα σε καμμία περίπτωση. Αν πάντως κάποιος το δοκιμάσει ας μας πεί τι παίζει.. :) Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim Την φωτο αυτου που βαζεις για αναγνωριση κλησης, μπορεις να τη σβησεις για να μην πιανει χωρο και να εμφανιζεται οταν καλει? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Να εμφανίζεται ενώ την έχεις σβήσει; Δεν γίνεται αυτό. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim Την φωτο αυτου που βαζεις για αναγνωριση κλησης, μπορεις να τη σβησεις για να μην πιανει χωρο και να εμφανιζεται οταν καλει? Αναγκαστικα σου πιανει χωρο αφου υπαρχει στο κινητο... δεν μπορεις να την σβησεις και να την θυμαται το κινητο, η μνημη που εχει ειναι δεδομενη και λιγη :( . Παντως αξιζει να θυσιασεις μερικες δεκαδες kb για αυτο και ηταν απο τους λογους που προτιμησα τοσο το t68i οσο και το t610, περα της τεχνολογικης υπεροχης τους, του design, του πολυ καλου software, της υποστηριξης απο την SonyEricsson και την community κλπ κλπ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Τελικα υπαρχει τροπος με ενα απλο φλασαρισμα να γινει το κινητο μου non-live?Στα SE service στο/το κανουν? Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akismei παντως ο αδερφος μου στην αγγλια με αγορασμενο τ68 απο ελλαδα (και μεσα στην εγγυηση) εκανα δωρεαν αναβαθμιση στο κινητο :) και περασε την r7 την ελληνικη ;) οποτε δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να πληρωσεις εδω. η εγγυηση ισχυει για ολη την ευρωπαικη ενωση και απ`οτι θυμαμαι ανηκουμε ακομα σε αυτην :D Λίγο οξύμωρο ακούγεται αυτό σε ξένη χώρα.... να σου περάσουν Ελληνικά ! Το 1997 που ζήτησα service στο Λονδίνο στο αθάνατο 388 ...μου είπαν τα ίδια που λένε στην Γερμανία τώρα: τα πληρώνεις και με την απόδειξη σου επιστρέφονται απο την χώρα σου ,που τους έχουν ενημερώσει....Το ίδιο έγινε και σε siemens πέρσι ενός Ιταλού εμπορικού αντιπροσώπου (στην εταιρία που εργαζομαι) .Του έσπασε η οθόνη ,την πλήρωσε κλπ και προφανώς τα πήρε από την πατρίδα του.... Τώρα αν άλλαξαν φέτος τόσο πολύ τα πράγματα με τις εγγυήσεις....ή δεν θα ίσχυαν το ίδιο και με τα άλλα ηλεκτρονικά προιόντα (ΤV,Video,κλπ) ? Πάντως ενώ αποφεύγουν μερικά SE service center ,να αναβαθμίσουν τα Voda version t610 ,για λόγους copyright ,αλλά με 10ε στον υπάλληλο δεν θα γίνεται στην "αθάνατη Ελλάδα" υποθέτω....και δεν θα ξέρει κανείς τίποτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 εχω microsoft outlook express και λέει πάνω στο cd που ήταν στην συσκευασία ότι δεν γίνεται επιτυχημένη εγκατάσταση του suite.τι μπορώ να κάνω για να τα καταφέρω?να απεγκαταστήσω το express και να βάλω το απλο? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Με τον υπολογιστή συνδέεται με ποίο πρόγραμμα; Υπάρχει κάποιο που στο δίνουν μαζί με την συσκευή ή θα πρέπει να ψαχνόμαστε πάλι όπως με το oxygen phone manager για νόκια; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 το cd περιέχει : -xtndconnect pc for se -modem drivers -synchronization software for microsoft outlook -mms home studio -image editor -dial-up networking wizard Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον luke το cd περιέχει : -xtndconnect pc for se -modem drivers -synchronization software for microsoft outlook -mms home studio -image editor -dial-up networking wizard , thanks! με κάλυψες 100%! :) κ κάτι άλλο: από ελληνικό Τ9 πώς πάει; Παλιότερα είχα ένα Τ29 με το οποίο όταν προσπαθούσα να στείλω sms με ελληνικό πληκτρολόγιο κάθε μνμ χωρούσε μόνο γύρω στους 70 χαρακτήρες... Έχει διορθωθεί πλέον αυτό; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microchip Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 160 χαρακτηρες ετσι κι αλλιως!! Παράθεση Παγωτό... χωνάκι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microchip Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Το myt610 σαν site είναι πολύ καλό. Μήπως γνωρίζετε και κάποιο άλλο εξ' ίσου καλο; :o Παράθεση Παγωτό... χωνάκι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx , thanks! με κάλυψες 100%! :) κ κάτι άλλο: από ελληνικό Τ9 πώς πάει; Παλιότερα είχα ένα Τ29 με το οποίο όταν προσπαθούσα να στείλω sms με ελληνικό πληκτρολόγιο κάθε μνμ χωρούσε μόνο γύρω στους 70 χαρακτήρες... Έχει διορθωθεί πλέον αυτό; άμα απενεργοποιήσεις τους εθνικούς χαρακτήρες τότε έχεις 160 αλλίως (αν θες και μικρά ελληνικά γράμματα) 70. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts