After Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dinosss Το ΙΜΕΙ ειναι μοναδικο για καθε συσκευη και δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει να αντικατασταθει.Εξαλλου ειναι γραμμενο πανω στην συσκευη(οπως ο αριθμος πλαισιου στα αυτοκινητα,μηχανης και σκελετου) Για το κολπο τωρα, σε εμενα δουλεψε κανονικα χωρις προβλημα... (οπως και του κολητου του άτυχου φιλου μας hotmanolo ) Απαντηση:ΟΛΑ αλλαζουν! Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csd Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dinosss Πρωτα απ ολα,πριν την αναβαθμιση σου τονιζουν οτι δεν προκειται να αλλοιωθούν η να χαθουν τιποτα προσωπικες ρυθμισεις, δηλαδη οι επαφες στον τηλ καταλογο,οι εικονες οι ηχοι κτλ Αυτο απο μονο του,έρχεται σε αντιθεση με αυτο που λες... Λες αν σβησω τωρα τους λογαριασμους και τα προφιλ να φτιαξουν οι συντομευσεις?Μπορει,θα το δοκιμασω. Αυτο ομως ειναι το λιγοτερο.. Οι εικονες ομως γιατι δεν φυγανε?Συμφωνα με αυτα που λες,θα επρεπε να φυγουν καποιες προκαθορισμενες(πχ το animation της Vdf!) και στη θεση τους να ερθουν αλλες...οι αυθεντικες. (Σε εσενα αυτο εγινε φανταζομαι...) Δεν ξερω αν ζητησες(ή αν το κανανε απο μονοι τους) γενικο reset στη συσκευη. Τωρα την περιπτωση λαθους δεν την θεωρω και τοσο πιθανη,αφου και σε παλαιοτερες συνομιλίες οι περισσοτεροι αυτο το προβλημα αντιμετωπίζανε. Πρωτη φορα (η μαλλον δευτερη :) ) ακουω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο. ΥΓ:Την αναβαθμιση την εκανες σε επισημο service? Θα γράψω τι έκανα για μια τελευταία φορά, επειδή κυκλοφορούν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας: 1) Μόλις πήρα το τηλέφωνο έσβησα ότι μπορούσα να σβήσω από μόνος μου, ΟΤΙ κι αν ήταν αυτό (ήχοι, παιχνίδια, εικόνες, λογαριασμοί δεδομένων, άλλες ρυθμίσεις). 2) Έκανα master reset. 3) Έκανα αναβάθμιση στην ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ SE έκδοση και ΜΕΤΑ στην τελευταία έκδοση του firmware. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε έχουν μείνει κατάλοιπα από το Live, τελεία και πάυλα. Δε χρειάζεται κανένα τρικ 13, 12, 11, 9.5, 3. 1415926535 ή 2.718281 δευτερολέπτων, τέτοιες αλχημείες μπορούν να καταστρέψουν το κινητό. Για τα υπόλοιπα, όποιος ρωτάει μαθαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JΑR Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον After Απαντηση:ΟΛΑ αλλαζουν! Αφου αλλαζει το ΙΜΕ τοτε πως ισχυει η εγγυηση αφου η αποδειξη πανω εχει το αρχικο ΙΜΕ!;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Ρε παιδια ας σοβαρευτούμε....Το ΙΜΕΙ δεν αλλαζει. Διαφορετικο ΙΜΕΙ=διαφορετικο τηλεφωνο Πολυ σωστη η παρατηρηση του JAR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JΑR Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Παιδια ειμαι πολυ ατυχος :(... Μετα απο μια 12ωρη φορτηση του καινουριο voda-live κινητου μου, γεματος χαρα πηρα τηλ και το ακουστικο κανει ενα ψιθυρισμα.Με μια γρηγορη ματια στα προηγουμενα post ειδα οτι φταιει η εκδοση παραγωγης( ειναι η W19 ). Tωρα τι κανω;το παω πισω και μου το αλλαζουν η το επισκευαζουν;λετε να παρει πολλες μερες; Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν non-live αν τελικα μου το αντικαταστησουν; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον csd Θα γράψω τι έκανα για μια τελευταία φορά, επειδή κυκλοφορούν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας: 1) Μόλις πήρα το τηλέφωνο έσβησα ότι μπορούσα να σβήσω από μόνος μου, ΟΤΙ κι αν ήταν αυτό (ήχοι, παιχνίδια, εικόνες, λογαριασμοί δεδομένων, άλλες ρυθμίσεις). 2) Έκανα master reset. 3) Έκανα αναβάθμιση στην ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ SE έκδοση και ΜΕΤΑ στην τελευταία έκδοση του firmware. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε έχουν μείνει κατάλοιπα από το Live, τελεία και πάυλα. Δε χρειάζεται κανένα τρικ 13, 12, 11, 9.5, 3. 1415926535 ή 2.718281 δευτερολέπτων, τέτοιες αλχημείες μπορούν να καταστρέψουν το κινητό. Για τα υπόλοιπα, όποιος ρωτάει μαθαίνει. To IMEI 'αλλαξε'?Γιατι αν εχει γινει κατι τετοιο τοτε μαλλον σου αντικατεστησαν την συσκευη με μια non-Live. :happy: Αν οχι,τοτε αν κανεις την αναβάθμιση στην ΠΡΩΤΑ στην αντιστοιχη SE έκδοση και ΜΕΤΑ στην τελευταία έκδοση του firmware ισως να γινεται οπως τα λες. ΟΜΩΣ αν την κανεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ την αναβάθμιση,το ΜΟΝΟ που αλλαζει ειναι το δεξι κουμπι(και φυσικα τα πλεονεκτηματα της νεας εκδοσης..) Αυτο δεν το λεω μονο εγω...το μεγαλυτερο μερος του tread με αυτο το θεμα ασχολείται ΥΓ:Για το τρυκ των 13sec ειμαι και εγω αντιθετος...προτιμω το καινουριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JΑR Παιδια ειμαι πολυ ατυχος :(... Μετα απο μια 12ωρη φορτηση του καινουριο voda-live κινητου μου, γεματος χαρα πηρα τηλ και το ακουστικο κανει ενα ψιθυρισμα.Με μια γρηγορη ματια στα προηγουμενα post ειδα οτι φταιει η εκδοση παραγωγης( ειναι η W19 ). Tωρα τι κανω;το παω πισω και μου το αλλαζουν η το επισκευαζουν;λετε να παρει πολλες μερες; Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν non-live αν τελικα μου το αντικαταστησουν; :worry: Απο οτι θυμαμαι στο παλιο unwired,αυτο το προβλημα δεν μπορει να λυθει με ενα απλο service,αλλα πρεπει να το στειλουν πισω στην πατριδα του(μαντεψε που μπορει να ειναι!) ΥΓ: 2 εβδομαδες και βαλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JΑR Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Μη μου λες τετοια :'( Ειμαι Αγγλια.Θα παω αυριο να τους το πω!Το Σαββατο το αγορασα!2 μερες το εχω και εχει προβλημα!Θα τους πω θελω αλλο οπωσδηποτε!Σιγα μη περιμενω 2 βδομαδες!Ελεος :mad: ΥΠ Το κιν φτιαχνει η το αλλαζουν με καινουριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον csd Θα γράψω τι έκανα για μια τελευταία φορά, επειδή κυκλοφορούν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας: 1) Μόλις πήρα το τηλέφωνο έσβησα ότι μπορούσα να σβήσω από μόνος μου, ΟΤΙ κι αν ήταν αυτό (ήχοι, παιχνίδια, εικόνες, λογαριασμοί δεδομένων, άλλες ρυθμίσεις). 2) Έκανα master reset. 3) Έκανα αναβάθμιση στην ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ SE έκδοση και ΜΕΤΑ στην τελευταία έκδοση του firmware. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε έχουν μείνει κατάλοιπα από το Live, τελεία και πάυλα. Δε χρειάζεται κανένα τρικ 13, 12, 11, 9.5, 3. 1415926535 ή 2.718281 δευτερολέπτων, τέτοιες αλχημείες μπορούν να καταστρέψουν το κινητό. Για τα υπόλοιπα, όποιος ρωτάει μαθαίνει. Κάποιοι "διαφημίζουν" ότι κάνουν αλλαγή software χωρίς να χρειαστεί γίνει master reset ,κατευθείαν στην έκδοση R1L013 (και αφού γίνεται επαναπρογραμματισμός της eprom ,η συσκευή έχει μόνο τις φωτό κλπ της SE....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Για να κάνω δωρεάν αναβάθμιση από R1A στην τελευταία έκδοση (αλήθεια ποιές είναι οι διαφορές?) χρειάζομαι απόδειξη αγοράς?Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το πιο κοντινό SE service center στην Γλυφάδα?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gka Για να κάνω δωρεάν αναβάθμιση από R1A στην τελευταία έκδοση (αλήθεια ποιές είναι οι διαφορές?) χρειάζομαι απόδειξη αγοράς?Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το πιο κοντινό SE service center στην Γλυφάδα?Ευχαριστώ. Οχι δεν χρειαζεται αποδειξη. Δες εδω ποιο SE service center ειναι καλυτερο για σενα: SE service centers What's New for the R1L Firmware: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JΑR Ρε παιδια ποση ωρα κραταει η μπαταρια στο κινητο σας; Μετα τη πρωτη φορτηση σε λιγοτερο απο μια μερα ηταν πιο κατω απο τη μεση! Δεν ειναι παραξενο;;; :wacko: Το κινητο συνηθως με μια μεση χρηση σου κραταει 3 το πολυ 4 ημερες. Αλλα μετα απο την 3-4 πληρη φορτιση και αδεισμα τις μπαταριας θα το δεις αυτο. Απο εκει και περα καλο θα ηταν να το φορτιζεις συχνα και να μην το αφηνεις να αδειαση.Επισης θα πρεπει να το φορτιζεις μεχρι να γεμισει η μπαταρια.Δεν κανει καλο στη μπαταρια αν το βγαζεις απο την φορτιση αν δεν εχει γεμισει. Τωρα το οτι σου κατεβηκε στην μεση το βλεπω λογικο γιατι συνηθως την πρωτη μερα το ξεσκιζουμε το κινητο. :rolleyes: Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dinosss Ρε παιδια ας σοβαρευτούμε....Το ΙΜΕΙ δεν αλλαζει. Διαφορετικο ΙΜΕΙ=διαφορετικο τηλεφωνο Πολυ σωστη η παρατηρηση του JAR Το ΙΜΕΙ αλλάζει. Δεν είναι τίποτε περισσότερο από bytes πάνω σε ROM (ή EPROM ή οτιδήποτε άλλο). Μόνο που είναι παράνομη η αλλαγή του. Αλλά μπορείς να το αλλάξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Αν και δεν μπόρεσα να κάνω μετρήσεις, το Τ610 όντως χρειάζεται 2-3 "πλήρεις" φορτίσεις, δηλαδή άδειασμα μέχρι να κλείσει, μετά 7-8 ώρες στην πρίζα και ξανά-μανά από την αρχή....... ;) Αυτή τη στιγμή, με το ΒΤ ενεργοποιημένο συνεχώς, έχω σχεδόν 4 μέρες αυτονομία με κανονική χρήση (καλά, όχι ακριβώς κανονική, το σκίζω στα παιχνίδια :D ). Αυτό είναι πολύ περισσότερο από ότι περιμένα, οπότε είναι μια χαρά..... Οσο για την θήκη, μπορείς να πάρεις την "κανονική" της SE για τα μικρά της κινητά (μια γκριζοπράσινη), η οποία είναι πολύ γερή, δεν αφήνει να πάθει τίποτα το κινητό, ενώ είναι και αρκετά εύχρηστη. Α, και δεν κάνει πάνω από 15Ε νομίζω...... ;) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Εχω αναφερθει ξανα περι αυτου,αλλα θα το ξαναπω! ΟΛΑ αλλαζουν! Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JΑR Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον memix Το κινητο συνηθως με μια μεση χρηση σου κραταει 3 το πολυ 4 ημερες. Αλλα μετα απο την 3-4 πληρη φορτιση και αδεισμα τις μπαταριας θα το δεις αυτο. Απο εκει και περα καλο θα ηταν να το φορτιζεις συχνα και να μην το αφηνεις να αδειαση.Επισης θα πρεπει να το φορτιζεις μεχρι να γεμισει η μπαταρια.Δεν κανει καλο στη μπαταρια αν το βγαζεις απο την φορτιση αν δεν εχει γεμισει. Τωρα το οτι σου κατεβηκε στην μεση το βλεπω λογικο γιατι συνηθως την πρωτη μερα το ξεσκιζουμε το κινητο. :rolleyes: Nαι η αληθεια ειναι οτι το ξεσκισα το κιν αλλα δε προλαβα να το χαρω :(.(προβληματα με το ακουστικο) Τουλαχιστον ελπιζω να μου το αντικαταστησουν γρηγορα. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Allo ena bug pu parathrhsa einai pws an yparxei ena mhnyma apothikeumeno sto inbox kai apo to euretirio allaxeis to onoma tis epafis autis i metafereis ton arithmo se allo onoma, tote sto inbox den to kanei update alla krataei to palio... Oxi tpt to sovaro, alla einai bug! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetris02 Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hotmanolo Ρε παιδια για λυστε μου μια απορια που εχω!!!! Εχω ενα Τ610 VL το οποιο το εκανα αναβαθμιση σε κανονικο Τ610 μονο που παρεμειναν κλειδωμενα τα δυο εικονιδια συνδεσης στο WAP. Σημερα το πρωι μπηκε ο διαολος μεσα μου να σβησω τις προεγκατεστημενες εικονες τις Vodafone με το γνωστο κολπο της προσθηκης εικονας σε επαφη μετα απο μαστερ ρισετ!!!! Εκανα 3 προσπαθειες!!! Στην πρωτη καταφερα να αφησω μονο 2 εικονες, αλλα επειδη στου κολητου μου προλαβα και τις εσβησα ολες τις εγχρωμες και εμειναν μονο 2 ασπρομαυρες ζηλεψα και εκανα 2η προσπαθεια στην οποια εμειναν 3 εικονες και στην τριτη και φαρμακερη εκει που εκανε το ματερ ρισετ τραβει ενα κολλημα και εμεινε για κανενα μισαωρο!!! Τι να κανω κι εγω βγαζω την μπαταρια και αυτο ηταν!!!! ΝΕΚΡΟ το τηλεφωνο. Τελως παντων, το περνω σ' εναν δικο μου που εχει SE Service point και ξαναπερναμε την εκδοση την Vodafone στο κινητο, χωρις βεβαια να λειτουργει το τηλεφωνο. Αναβει, οπως και πριν, αλλα φορτωνει την κλεψυδρα και παραμενει εκει!!! Τωρα αυτο θα παει Αθηνα!!!! Οτι θα περαστει στην εγγυηση θα περαστει, αλλα λετε να κανουν καμια αντικατασταση με Τ610 non live???? Αυτό έγινε επειδη έσβησες το θεμα classical και το κινητό όταν γιωει Master reset πρέπει να φορτώσει αυτό το θέμα. Εσύ δεν το έχεις και...... μένει νεκρό. Αυτό που πρέπει να κανεις ειναι αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SNikolaidis Το ΙΜΕΙ αλλάζει. Δεν είναι τίποτε περισσότερο από bytes πάνω σε ROM (ή EPROM ή οτιδήποτε άλλο). Μόνο που είναι παράνομη η αλλαγή του. Αλλά μπορείς να το αλλάξεις. Ok, για να το λεει ενας Moderator,σιγουρα ξερει περισσοτερα απο τους λοιπους κοινους θνητους... :o Εγω εστίαζα στο γεγονος οτι απο την μετατροπη του κινητου σε non-Live, το ΙΜΕΙ παραμενει το ιδιο. Ομως οπως αναφερθηκε, η αλλαγη του ειναι παρανομη ! Οποτε ειναι δυνατον να το πας για αναβαθμιση και να σου το αλλαξουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dinosss Ok, για να το λεει ενας Moderator,σιγουρα ξερει περισσοτερα απο τους λοιπους κοινους θνητους... Μπαα.. μην το λες αυτό.. οι moderators είμαστε για να συντονίζουμε, δεν είμαστε παντογνώστες!! :p Εγω εστίαζα στο γεγονος οτι απο την μετατροπη του κινητου σε non-Live, το ΙΜΕΙ παραμενει το ιδιο. Ομως οπως αναφερθηκε, η αλλαγη του ειναι παρανομη! Οποτε ειναι δυνατον να το πας για αναβαθμιση και να σου το αλλαξουν?? Αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ!! Το -επίσημο- ΙΜΕΙ της συσκευής είναι γραμμένο και στο πίσω μέρος του τηλεφώνου (συνήθως κάτω από την μπαταρία). Αν πας το κινητό σου και όταν το πάρεις, δεις ότι σου έχουν αλλάξει το ΙΜΕΙ, πηγαίνεις με τον δικηγόρο σου και τους ξεσκίζεις στην μήνυση!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 και τι ακριβώς θα λέει η μύνηση; (για να μη λέμε και ότι θέλουμε) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Αχεμ.. για να δούμε.. απόπειρα παράνομης παραποίησης στοιχείων του κινητού; Αν το αλλάξουν το ΙΜΕΙ, πώς θα μπορέσω να το ξαναπάω πίσω για service/update κλπ; Δεν θα θεωρηθεί πειραγμένο ή κλεμένο; Ποιο είναι το καινούριο ΙΜΕΙ του; Σε ποια πραγματική συσκευή αντιστοιχεί; Εντάξει, δεν είμαι δικηγόρος (αυτοί γνωρίζουν σίγουρα κάτι παραπάνω), αλλά όταν σου λένε ότι είναι παράνομο να αλλάξεις ΙΜΕΙ, όταν σε αλλαγμένο ΙΜΕΙ θεωρηθεί μέχρι και κλεμένο (στην Αγγλία, η αλλαγή ΙΜΕΙ διώκεται ποινικά), και το αλλάξει η ίδια η αντιπροσωπεία, αυτό πρέπει/μπορεί να μείνει έτσι, ατιμώρητο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 όταν το αλλάζει η εταιρία (που εκδίδει και τα ΙΜΕΙ εξάλλου) είναι μια χαρά και το σημειώνουν πάνω στα χαρτιά του εκείνοι αλλιώς τι... παράνομοι είναι; εναντίων του εαυτού τους; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csd Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dinosss To IMEI 'αλλαξε'?Γιατι αν εχει γινει κατι τετοιο τοτε μαλλον σου αντικατεστησαν την συσκευη με μια non-Live. :happy: Αν οχι,τοτε αν κανεις την αναβάθμιση στην ΠΡΩΤΑ στην αντιστοιχη SE έκδοση και ΜΕΤΑ στην τελευταία έκδοση του firmware ισως να γινεται οπως τα λες. ΟΜΩΣ αν την κανεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ την αναβάθμιση,το ΜΟΝΟ που αλλαζει ειναι το δεξι κουμπι(και φυσικα τα πλεονεκτηματα της νεας εκδοσης..) Αυτο δεν το λεω μονο εγω...το μεγαλυτερο μερος του tread με αυτο το θεμα ασχολείται ΥΓ:Για το τρυκ των 13sec ειμαι και εγω αντιθετος...προτιμω το καινουριο!! Την ίδια συσκευή έχω, με το ίδιο ΙΜΕΙ. Είπαμε... Η αλλαγή είναι κάτι που γίνεται χωρίς προβλήματα, τελεία και πάυλα, δε χρειάζεται επαναπρογραμματισμός, καμα-σούτρα ή μπάντζι-τζάμπινγκ για να πετύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 EROTISH: mporw na kanw proothisi ta minimata pou mou stelloun stin mia karta mou na erxonte stin alli? opos me tis kliseis??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts