R.I.P. Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xagios :( εγω θα ηθελα εδω να μπορει ο καθενας να λεει ελευθερα την γνωμη του οποια και να ειναι αυτη θετικη η αρνητικη για το τηλ ...........και να μην βλεπω τεραστιες απαντησεις μετα που κουραζουν .... :( Τι να κανω οταν παρεξηγουνται τα οσα λεω ? :( Καθομαι και γραφω τεραστια ποστ και προσπαθω να δικαιολογησω αυτα που εγραψα . Λες και ολοι μας πρεπει να λεμε μονο τα θετικα του στοιχεια . Αν καποιος πει κατι αρνητικο , καποιοι πεφτουν αμεσως να τον "φανε" και να του προσαψουν "κολληματα" με αλλες εταιρειες .... :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 ego kai me ta nixia mou dokimasa na bgalo to simataki.. alla poli pedema.. se 2 ores eixa bgalei elaxisto.. meta me exmira adikeimena.. ekana merika simadakia alla kati efeuge :P me tin goma de efeuge oute ligo :( :( Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον R.I.P. Τι να κανω οταν παρεξηγουνται τα οσα λεω ? :( Καθομαι και γραφω τεραστια ποστ και προσπαθω να δικαιολογησω αυτα που εγραψα . Λες και ολοι μας πρεπει να λεμε μονο τα θετικα του στοιχεια . Αν καποιος πει κατι αρνητικο , καποιοι πεφτουν αμεσως να τον "φανε" και να του προσαψουν "κολληματα" με αλλες εταιρειες .... :( :( It is the usual attitude when there is no other argument to oppose. Consider it as a confirmation you are speaking right. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Είπε ο haki στις 2 Αυγ. 2003 20:04: Ανεβασα στο mygallery (στο member galleries) 3 φωτο που (αν δεν απορριφθουν απο το management) θα σας πεισουν για το αν γινεται μετατροπη του Live σε απλο. Ειναι χαλια γιατι τραβηχτηκαν βιαστικα σε ενα καφε επειδη ο φιλος-κατοχος της δικης μου μετατραπεισας συσκευης επρεπε να φυγει. Η πρωτη δειχνει πως τα λογοτυπα φευγουν χωρις κανενα ιχνος γρατσουνιας με ξθσιμο με πλαστικη καρτα. Η δευτερη δειχνει πως το μενου ναι μεν αλλαξε, αλλα εχουν μεινει απομειναρια του αμαρτωλου κοκκινου παρελθοντος του. Η τριτη δειχνει πως η συσκευη φλασαριστηκε και για δευτερη φορα με την R1L πλεον και δεν αφηνει αμφιβολια για τη γλωσσα του μενου. Οπως προαναφερθηκε η συσκευη ηταν απο τις πρωτες που κυκλοφορησαν και κατι πηρε το αυτι μου οτι οντως εχουν γινει αλλαγες στο προγραμμα φλασαρισματος και αν ανιχνευθει η υπαρξη Live λογισμικου, τοτε φορτωνεται μονο Live λογισμικο. -- Στράτος Νικολαΐδης (aka SNikolaidis) A SonyEricsson moderator. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amigas Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Πέρασα χθές απο Γερμανό (Σταδίου) και Vodafone για να δεί η γυναίκα μου το Sagem My-6X (αλλά στο T610 θα καταλήξει νομίζω :-) ). Οταν ρώτησα εαν και πότε θα έρθουν τα κόκκινα / μπλε T610 μου απάντησε ο πωλητής ότι δεν ξέρει αλλά θα έρθει εντος των προσεχών ημερών ενα πράσινο-αλουμινένιο! Και επέμενε μάλιστα... Μας έχει βαρέσει η ζέστη Η υπάρχει πράσινο T610? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον amigas Πέρασα χθές απο Γερμανό (Σταδίου) και Vodafone για να δεί η γυναίκα μου το Sagem My-6X (αλλά στο T610 θα καταλήξει νομίζω :-) ). Οταν ρώτησα εαν και πότε θα έρθουν τα κόκκινα / μπλε T610 μου απάντησε ο πωλητής ότι δεν ξέρει αλλά θα έρθει εντος των προσεχών ημερών ενα πράσινο-αλουμινένιο! Και επέμενε μάλιστα... Μας έχει βαρέσει η ζέστη Η υπάρχει πράσινο T610? :-) Είδα ένα κόκκινο προχτές. Δεν ξέρω όμως αν ήταν τουρίστας :D Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον haki Αγορασα στη Θεσσαλονικη μια θηκη της Krusell που ειναι σκετη δημιουργια!!! Ποιοτικη, παρα πολυ εξυπνη, διαφορετικη, πολυτελης και μαλιστα το δειχνει. Τα 15Ε τα αξιζει. Δεν τις βρισκεις ευκολα αλλα αξιζουν να τις ψαξετε. Πολύ καλή θήκη είναι η original της SE που είναι σαν καβούκι, το κλείνει εντελώς το κινητό και είναι αρκετά σκληρή απ' έξω. Πλεονέκτημα/Μειονέκτημε είναι ότι δεν φαίνεται καθόλου το κινητό αλλά εγώ προσωπικά το πήρα για να το κρατήσω σε καλή κατάσταση και όχι να το κάνω μόστρα. Τιμή: μόλι 13€! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k H αλλαγή είναι δωρεάν μόνο γιά τους συνδρομητές, με την επιστροφή της παλιάς sim....Η βελτίωση αφορά +100 τηλ. καταχωρήσεις (=200), +15 SMS =30. Αυτό βέβαια αφορά μόνο παλιούς συνδρομητες (πέρα από δύο χρόνια) που έχουν παλιότερες sim! ;) για ποια εταιρια μιλας? οτι ειναι δωρεαν Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον haki Το τηλεφωνο εξακολουθει να ειναι αργο. Καντε επανακληση εναν αριθμο και αν διαπιστωσετε οτι καλεσατε λαθος, δεστε ποση ωρα χρειαζεται για να ακυρωσετε την κληση και να ξανακαλεσετε το σωστο νουμερο. Δυστυχως, τα Nokia παραμενουν απιαστα στο επιπεδο της γρηγοραδας. Αυτα βασικα ειναι τα μοναδικα μειονεκτηματα...συν το γνωστο της μνημης των φωτο. Σε ολους τους αλλους τομεις η συσκευη ειναι υπεροχη, πολυτελης, πληρεστατη και ποιοτικη, με ποιοτικο σερβις και πανευκολες αναβαθμισεις χωρις χασιμο δεδομενων και ρυθμισεων. Στο GPRS που εχω δοκιμασει πολλες ειναι ικανοποιητικο, αλλα το S-55 ειναι καλυτερο. Η διαφορα δεν ειναι κραυγαλεα αλλα υφισταται. Αγορασα στη Θεσσαλονικη μια θηκη της Krusell που ειναι σκετη δημιουργια!!! Ποιοτικη, παρα πολυ εξυπνη, διαφορετικη, πολυτελης και μαλιστα το δειχνει. Τα 15Ε τα αξιζει. Δεν τις βρισκεις ευκολα αλλα αξιζουν να τις ψαξετε. apo ti μαγαζί? Βγαλε μια φωτο και δειξε μας πως ειναι? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 sta menu se siggrisi me ena 7210 to t610 to vgazei k.O. einai pio argi i antapokrisi ton nokia sto menu... otan patas katw sto t610 kani amesos katw eno me ta nokia argi merika ekatosta tou defteroleptou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Πόσες ώρες κάνει να φορτίσει η μπαταρία μετά από μια πλήρη αποφόρτιση; Το έχω επάνω 3 ώρες κι ακόμα φορτίζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Opou nanai tha teleiwsei... Emena pantws mu eixe parei paeripu 1 wra kai 40 lepta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NinjaZX9R Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Γειά σας παιδιά, εδώ και αρκετές μέρες διαβάζω τα όσα ειπώνονται εδώ μέσα και έχω μείνει κατάπληκτος με τις γνώσεις σας, μπράβο στους MOD,απλα κορυφή. Όπως είπα και σε ένα ποστ παραπάνω ήθελα να δώ και εγώ ποια έκδοση λογισμικού έχω ζητώ προκαταβολικά συγνώμη στον φίλτατο Gary Kokkin γιάτί ακόμα δεν κατάλαβα πως με το joistic θα καταφέρω να κάνω αυτα τα σύμβολα. Ακόμη εδω και 2 περίπου εβδομάδες που έχω το Τ610 έχω παρατηρήσει τα εξής αρνητικά, πλζ μην με βρίζεται :) ,αλλα και τα θετικα του.Ας ξεκινήσω απο τα αρνητικα λοιπόν ,η καμερά του πραγματικά κατ'εμέ,είναι πολύ κάτω του ανταγωνισμου σε σύγκριση που έκανα με ένα GD87 με ένα NOKIA 7650 αλλά και με ένα sharp που έχει κάμερα ανώτερο το Τ610 ήταν μόνο απο το τελευταίο.Και εξηγω η φοτο που έβγαζαν το nokia αλλά και το panasonic ήταν απλα ευκρινέστατες, με τρομερά χρώματα (ιδίως το panasonic), αντίθετα το sharp ήταν εκτός ανατγωνισμού, το Τ610 ενώ έχει ρύθμιση φωτεινότητας ουσιάστικά δεν χρησιμέυει σε τίποτα,γιατί ενω την μία είναι σκοτεινό οταν πάς να το ρυθμίσεις γίνεται ακόμα πιο φωτεινό απο αυτό που είναι έξω, εκέινη την ρύθμιση που λέει για νυχτερινή φοτό την έχει καταλάβει κανείς εγώ πάντως πήγα να τραβήξω μια φοτό μετά τις 20:00 και το μόνο που έβλεπα ήταν μαύρο σκοτάδι και κάτι φώτα που μοιάζαν με κεριά. Ακόμη όσον αφορά την χωρητικότητα της μνήμης χωρίς να έχω περάσει τίποτα μέσα ακόμη και έχω μόνο 667kb ελέυθερα. Στα θετικά, απλα είναι καταπληκτικό σε ομορφιά.Όσον αφορά το vodalive είμαι ικανοποιημένος κατεβάζει πολύ γρήγορα.Ακόμη έχετε ακούσει αν ετοιμάζουν καμιά εφαρμογή για να τραβαμε κανα Βιντεάκι.Ευχαριστώ όσους κατάφεραν και το διάβασαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον NinjaZX9R Όπως είπα και σε ένα ποστ παραπάνω ήθελα να δώ και εγώ ποια έκδοση λογισμικού έχω γιατί ακόμα δεν κατάλαβα πως με το joistic θα καταφέρω να κάνω αυτα τα σύμβολα. Τα συμβολάκια που αναφέρεις (προφανώς τα < και >) δεν είναι τίποτε περισσότερο από τις κινήσεις του joystick, δηλαδή, αριστερά και δεξιά. Απλά, ακολουθείς τις οδηγίες που έχουν, από κατάσταση αναμονής, τα εξής βήματα: [*]Joystick ΔΕΞΙΑ [*]Πλήκτρο * [*]Joystick ΑΡΙΣΤΕΡΑ [*]Joystick ΑΡΙΣΤΕΡΑ [*]Πλήκτρο * [*]Joystick ΑΡΙΣΤΕΡΑ [*]Πλήκτρο * [/list=1] Εμφανίζεται ένα κρυφό μενού, με τίτλο "Υπηρεσία". Επιλέγεις Service info, στην συνέχεια Πληροφορίες SW και ακολούθως εμφανίζεται η έκδοση του κινητού σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον NinjaZX9R .Ακόμη έχετε ακούσει αν ετοιμάζουν καμιά εφαρμογή για να τραβαμε κανα Βιντεάκι.Ευχαριστώ όσους κατάφεραν και το διάβασαν. Δεν θα το ελπιζα , αλλα ακομα και αν το καταφερναν που θα το αποθηκευες με μονο 2ΜΒ memory απο την οποια συνηθως το 1MB ειναι σε χρηση. :( Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον NinjaZX9R Ακόμη έχετε ακούσει αν ετοιμάζουν καμιά εφαρμογή για να τραβαμε κανα Βιντεάκι. Tο Τ610 δεν έχει δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής videos. Δες κι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=1969 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Συγγνώμη κιόλας αλλά η θήκη είναι λίγο χάλια εμφανισιακά. Ειδικά αυτό το φερμουάρ είναι τεράστιο. Για δείτε και αυτή που πήρα εγώ: http://www.sonyericsson.com/images/spgc/GPD_2829_28_0_1015.jpg Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamacid Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Telika mporei na mou dwsei kapoios mia ipeuthini apantisi Xreiazete pliris apofortisi i mpataria tou t610 (Ni-Pol) i mporw na ti fortizw otan eykairw???? Παράθεση Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dreamacid Telika mporei na mou dwsei kapoios mia ipeuthini apantisi Xreiazete pliris apofortisi i mpataria tou t610 (Ni-Pol) i mporw na ti fortizw otan eykairw???? Θα σου απαντήσω τι έχω παρατηρήσει εγώ. Λοιπόν όταν το φορτίζω ενώ έχει αδείασει τελείως παρατηρώ ότι έχει κάπως καλύτερη αυτονομία, μπορεί να βγάλει μισή μέρα παραπάνω, από όταν το φορτίζω χωρίς να έχει αδειάσει τελείως. Βέβαια αν το χρειάζομαι το κινητό θα το φορτίσω και χωρίς να έχει αδείασει. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myphone.gr/library/articles.php?id=9 Τα ίδια ισχύουν νομίζω για όλες τις μπαταρίες λιθίου και Li-Pol. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamacid Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Poios noimizete einai o kaliteros tropos na sindesw to t610 me to pcaki mou? bluetooth i infrared? Poso stoixizei mia siskeuei blotooth k mia infrared? Eseis ti xreisimopoite? Iparxei diafora sti taxitita? Παράθεση Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamacid Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myphone.gr/library/articles.php?id=9 Τα ίδια ισχύουν νομίζω για όλες τις μπαταρίες λιθίου και Li-Pol. To eida man,na sou pw tin alitheia auto mou dimiourgise tin aporia! mallon psilomoufa einai to arthro :( peran apo ta autonoiita perissotero me mperdepse Παράθεση Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 jimmis μην περιμένεις αντικειμενικές απαντήσεις. Ο καθένας βλέπει το πράγμα από την δική του πλευρά και με βάση τις ανάγκες του. Οπότε λογικό είναι ότι λέμε να είναι περισσότερο υποκειμενικό. 1. Ναι είναι καλύτερη από τον ανταγωνισμό αλλά στο φως της μέρας απλά SUX. 2. Σε σχέση με τον ανταγωνισμο είναι λιγό χειρότερες. Τουλάχιστον στην οθόνη του PC φαίνονται λίγο καλύτερες. 3. Με συνεχή λειτουργεία (όλο το βράδυ ανοιχτό), μια ώρα gaming, 1-2 sms και 2-3 λεπτά τηλεφωνήματα τη μέρα, το δικό μου χρειάζεται φόρτιση κάθε 2,5-3 μέρες. 4. OY! Eίναι απελπιστικά αργά. (http://www.jbenchmark.com για more info) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 4. OY! Eίναι απελπιστικά αργά. (http://www.jbenchmark.com για more info) Καλά εσύ από αυτό έβγαλες συμπέρασμα. Αυτό είναι γενικό benchmark που απλά είναι σε Java μορφή. Δεν έχει σχέση με την ταχύτητα εκτέλεσης της Java. Ήμαρτον μην λέμε ότι θέλουμε. Αρχικό Μήνυμα από τον jimmis 3)i rimadompataria tou, poso krataei? ennoeitai se synexi leitourgia, min mou peite 3 meres & ennoeite na einai kleisto to vrady!!! Ο καθένας θα σου πει πόσο του κρατάει με την χρήση που κάνει, δεν μπορεί να σου πει 15 μέρες και τελείωσε. Εμένα για παράδειγμα μου κρατάει 3 μέρες ανοιχτο το βράδυ, 10+ μηνύματα την μέρα (στέλνω, άλλα τόσα παίρνω) και συνολικό χρόνο ομιλίας την μέρα πάνω από μισή ώρα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbil Καλά εσύ από αυτό έβγαλες συμπέρασμα. Αυτό είναι γενικό benchmark που απλά είναι σε Java μορφή. Δεν έχει σχέση με την ταχύτητα εκτέλεσης της Java. Ήμαρτον μην λέμε ότι θέλουμε. Benchmark είναι, οπότε μετράει την ταχύτητα εκτέλεσης της java σε κάθε κινητό. Το λέει και η λέξη άλλωστε. :worry: Φυσικά και δεν έβγαλα μόνο από αυτό συμπέρασμα. Μάτια έχω και βλέπω ότι η java του σέρνεται. Δεν το λέω έγω, όλος ο κόσμος το λέει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts