Leon_G Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καταλαβα. Και εμενα η επομενη κινηση μου θα ειναι να βαλω δισκο απλα πρεπει να παω να παρω εναν γιατι δεν εχω κανενα διαθεσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulard Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παιδιά καλησπέρα, Έχω ένα dvd player της philips, μοντέλο BDP 3280. Το πρόβλημα είναι ότι δεν διαβάζει καθόλου υπότιτλους, εκτός και αν αυτοί είναι ενσωματωμένοι. Αν δεν είναι ενσωματωμένοι δείχνει σύμβολα.....Τις ταινίες τις βλέπω κανονικά ανεξαρτήτου format. Τι μπορεί να φταίει? P.S.: Αν δεν έχω ποστάρει σε σωστή κατηγορία ας το μετακινήσουν οι moderators. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Ψάχνω για ένα ασύρματο τηλέφωνο με δύο βασικά στοιχεία. Φωτισμό σε οθόνη και πλήκτρα και μεγάλο μέγεθος/ευκρίνεια σε οθόνη και πλήκτρα για να το χειρίζονται άνθρωποι κάποιας ηλικίας και όχι τέλειας όρασης. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 γεια σας παιδια ψαχνω ενα ασυρματο (ή ενσυρματο τηλεφωνο ) που να συνδεεται με bluetooth ακουστικο και οσο το δυνατον μικροτερη τιμη . εχετε κατι να προτινετε; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Ψαξε στις ρυθμισεις μηπως εχει ρυθμιστει λαθος γλωσσα υποτιτλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Γεια σας παιδιά! Είμαι σε αναζήτηση νέας φωτογραφικής μηχανής γιατί αυτή που έχω (Olympus sp 800) μου βγάζει προβλήματα. Αναζητώ μια ημιεπαγγελματικη με μεγάλο οπτικό ζουμ (τουλάχιστον 30) αλλά κ με οπτικό ζουμ κ στο βίντεο (αν υπάρχει). Αυτά είναι τα δύο κριτήρια. Το μπάτζετ μου είναι στα 300 ευρώ. υγ: Κάνω αγορές κ από το εξωτερικό υγ2 : κυκλοφορεί μηχανή με λογισμικό android; Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν υπάρχει διαθέσιμη τιμή, προφανώς γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Σίγουρα όμως η τιμή της θα είναι κοντά στο χιλιάρικο, οπότε... Το Νο1 κριτήριο μου είναι το οπτικό ζουμ στο βίντεο. Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Εντός του μπάτζετ σου είναι η Nikon Coolpix L820 (200€) με οπτικό ζουμ στα 30χ (675mm φακό). Αν θέλεις κάτι καλύτερο κοιτάς σε Coolpix P510 (320€) - P520 (360€) με οπτικό ζουμ στα 42χ (1000άρι φακό!) Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά review: L820 - P510 - P520 Όπως επίσης και να δεις κάποια «video zoom test» στο YouTube και να κρίνεις: - - Οι τιμές παραπάνω είναι οι φθηνότερες στο Skroutz.gr. Αν ψάξεις στο ebay ίσως και να βρεις καλύτερες τιμές, όπως π.χ. την P520 από το αμερικάνικο ebay στα 310€ Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Γεια σου πατριωτακι!! :D Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Είσαι σίγουρος ότι το οπτικό ζουμ ισχύει κ για το βίντεο; Γιατί κ η φωτογραφική που έχω είναι με 30 οπτικό ζουμ αλλά το βίντεο χάνει σε ποιότητα μόλις το χρησιμοποιώ . Άρα μάλλον είναι ψηφιακό. Ναι, όντως έχουν :D Edited July 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Με τέρμα zoom πάντως σε αυτά τα επίπεδα, χρειάζεσαι οπωσδήποτε τριπόδι (ή έστω μονόποδο), ειδικά σε video! Το VR (σταθεροποιητής εικόνας) κάνει δουλειά, αλλά σε τόσο ακραίες καταστάσεις αν δεν έχεις τριπόδι και σταθερό χέρι, όλες οι φωτογραφικές (και βιντεοκάμερες) θα είναι απαράδεκτες :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Όντως ένα τριποδακι χρειάζεται αλλά στις διακοπές άντε να το κουβαλάς. Βέβαια υπάρχουν κ τα mini :-) Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 καλημέρα σ όλους και όλες ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια κάμερα εγγραφής για το αυτοκίνητο τα χαρακτηρηστικά που μ ενδιαφέρουν είναι τα εξής. Car DVR Recorder Language Options Greek GPS HDMI AV Out Night Vision HD 1080p το πρόβλημα μου είναι η γλώσσα γνωρίζω μόνο ελληνικά, έχετε υπ όψιν σας κάποιο μοντέλο μέχρι 100 ευρώ. παρακάτω θα δείτε αρκετά μοντέλα που βγάζει η αναζήτηση, όμως στα τεχνικά χαρακτηριστικά δε γράφει για ελληνικά. κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ. http://www.aliexpress.com/premium/Car-DVR-Recorder-Language-Options-Greek-GPS-G-Sen.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=+Car+DVR+Recorder+Language+Options+Greek+GPS+G-Sen&initiative_id=SB_20130730221313&isViewCP=y&catId=0 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Έχει το πλαίσιο μια turbo x. Αν έχεις τα χρήματα πήγαινε σε κάτι επώνυμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 καλημέρα σ όλους και όλες ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια κάμερα εγγραφής για το αυτοκίνητο τα χαρακτηρηστικά που μ ενδιαφέρουν είναι τα εξής. Car DVR Recorder Language Options Greek GPS HDMI AV Out Night Vision HD 1080p το πρόβλημα μου είναι η γλώσσα γνωρίζω μόνο ελληνικά, έχετε υπ όψιν σας κάποιο μοντέλο μέχρι 100 ευρώ. παρακάτω θα δείτε αρκετά μοντέλα που βγάζει η αναζήτηση, όμως στα τεχνικά χαρακτηριστικά δε γράφει για ελληνικά. κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ. http://www.aliexpress.com/premium/Car-DVR-Recorder-Language-Options-Greek-GPS-G-Sen.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=+Car+DVR+Recorder+Language+Options+Greek+GPS+G-Sen&initiative_id=SB_20130730221313&isViewCP=y&catId=0 Για τα Ελληνικά δεν έχω ιδέα φίλε μου, πολύ χλωμό το βλέπω να βρεις συσκευή με Ελληνικό μενού, ότι και να λένε οι περιγραφές. Από την εμπειρία 2 dvr που έχω να σου πω οτι το μόνο που αξίζει από τα χαρακτηριστικά που ζητάς είναι το HD (αρκεί να είνια πραγματικό). Το gps δεν έχει ιδιαίτερο νόημα (και ανεβάζει πολύ την τιμή), όπως και το hdmi out, έτσι και αλλιώς γράφεις σε κάρτα microsd άρα παίζεις τα γραμμένα όπου και όπως θέλεις χωρίς να ταλαιπωρείς το μηχανάκι και την μπαταρία του... τέλος το night vision έχει ωφέλιμο πεδίο μέχρι 2-3 μέτρα, δεν δείχνει δηλαδή κάτι πέρα από τον προφυλακτήρα του μπροστινού αν είσαι σταματημένος ακριβώς πίσω του, εγώ το έχω μονίμως off. Συνοψίζοντας, βρες ένα φίλο σου που να ξέρει Αγγλικά για να σε βοηθήσει στο αρχικό σετάρισμα και ψάξε για φτηνή λύση, οι φτηνές VGA παίζουν στα 45-55 ευρώ και οι HD (ξαναλέω αν είναι πραγματικό και όχι software achieved) στο 75-90 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 σας ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις μάλλον θα καταλήξω σε αυτήν http://www.aliexpress.com/snapshot/247716518.html 67 ευρώ μου φαίνεται αρκετά καλή. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Λοιπόν αυτό που ζητάω δεν ξέρω αν γίνεται στην πράξη... :lol: Στο υπνοδωματιο μου εχω ενα desktop με μια θυρα HDMI που ειναι συνδεδεμενο (με hdmi) με αυτην την τηλεοραση Samsung UE32ES6800 - 32" - 3D - LED (http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis-me-apokodikopoiiti-mpeg4/samsung-ue32es6800-3d-tv/prod2370023pp/?gclid=CO_o8qHhzbgCFcFV3godgGwAiA). Οποτε οτι δειχνει ο υπολογιστης το δειχνει και η TV. Θελω η τηλεοραση που βρισκεται στο σαλονι (το σπιτι ειναι πανω-κατω...πανω υπνοδωματια-μπανιο , κατω κουζινα,σαλονι) να δειχνει οτι δειχνει ο υπολογιστης (ή η τηλεοραση)!! Ξεχασα να αναφερω οτι η τηλεοραση στο σαλονι ειναι η SAMSUNG UE32EH5020 32'' (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157231) Δηλαδη παιζει ταινια ο υπολογιστης μου η μια tv που ειναι στο δωματιο μου εχει εικονα-ηχο..οκ (συνδεεται με καλωδιο hdmi γιατι ειναι διπλα ο υπολογιστης) η αλλη στο σαλονι πως θα εχει εικονα-ηχο? Υπαρχει καποιος τροπος? Eνας φιλος μου προτεινε hdmi splitter (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.618152) αλλα να τραβηξω καλωδιο hdmi δεν παιζει...... ειναι μεγαλη αποσταση....οποτε σκεφτομαι χωρις καλωδιο. Βρηκα κατι τετοιο --->http://www.youtube.com/watch?v=yzbYJ-zVhwU αλλα δεν ειμαι σιγουρος και δεν ξερω αν γινεται αυτο που ζηταω......σορυ αν κουρασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 καλησπερα παιδια εχω την παραπανω τηλεορασε συνδεδεμενη με ote tv και σε ολα τα καναλια hd μετα απο 10 λεπτα μου μαυριζει η οθονη και μου γραφει πανω αριστερα 'προστασια πνευματικων δικαιωματων hd περιεχομενου ! πηρα στον οτε και μου ειπανε πως δεν μπορουνε να κανουνε κατι και οτι φταιει η τηλεοραση μου ! τι να κανω ρε παιδια ? ssamsung ue40es6100 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Για HDCP προβλημα ακουγεται. Για δωσε λιγο περισσοτερες πληροφοριες. Με ποιο τροπο εχεις συνδεσει την τηλεοραση με τον αποκωδικοποιητη ? Τι καλωδιο/α εχεις χρησιμοποιησει ? Μηπως υπαρχει και αλλη τηλεοραση που παιρνει ταυτοχρονα εικονα ? Edited August 15, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniamike Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 εχεις κανει ολα τα update στην samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 καλησπερα επειδη η γιαγια μου εχει αννοια ελεγα να της παρω ενα spy κοριο να το εραβα πανω της σε ενα ρουχο απο πισω για να μην το χασει και τις φυγει διοτι με πολλες φορες φευγει και ψαχνουμε να την βρουμε τι θα με συμβουλευατε να κανω; που μπορω να παρω κατι τετοιο; αλλα να την ελενω και απομακρυσμενα μεσω υπολογιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Στο ebay υπάρχουν αρκετά τέτοια, τα οποία είναι για μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους που χάνονται. π.χ. σαν κι αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-GPRS-GPS-child-kid-elderly-tracker-GPS-tracking-portableGPS-track19D-/140966047879?pt=US_Car_Alarms_Security_Systems&hash=item20d23b3087 Αν ψάξεις λίγο μπορεί να βρείς και πιο μικρά, σε στύλ ρολογιού ή παιδικού παιχνιδιού, όπως αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Bluetooth-Handsfree-GPS-Tracker-GSM-GPRS-SOS-Wrist-Watch-Phone-MP3-For-Child-/330743468894?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item4d01d8d35e Έχουν και κουμπάκια επάνω για γρήγορη κλήση 2-3ων αριθμών sos. Είναι αρκετά χρήσιμο και πιστεύω βοηθάει, ειδικά σε περιπτώσεις με αλσχάιμερ που δεν θυμούνται να γυρίσουν πίσω :( αλλα να την ελενω και απομακρυσμενα μεσω υπολογιστη; Την γιαγιά; :p Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο: Actiontec / IOGEAR Απ' ότι βλέπεις δεν είναι και πολύ φτηνά... και ξέρεις τι τοίχους έχουν στην Αμερική, δεν ξέρεις με τους δικούς μας... Θα σου πρότεινα, άμα είναι να ανεβάσεις το budget, καλύτερα στήσε ένα media center δίπλα από την TV, το οποίο θα το ελέγχεις και εξ' αποστάσεως με ένα powerline, και είσαι οκ! Αλλιώς, φτηνή αξιόπιστη λύση δεν υπάρχει. Πρέπει να το χρειάζεσαι πραγματικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Κατέβασε το ps media center και κανε το μέσω wi fi τζαμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Λοιπόν αυτό που ζητάω δεν ξέρω αν γίνεται στην πράξη... :lol: Στο υπνοδωματιο μου εχω ενα desktop με μια θυρα HDMI που ειναι συνδεδεμενο (με hdmi) με αυτην την τηλεοραση Samsung UE32ES6800 - 32" - 3D - LED (http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis-me-apokodikopoiiti-mpeg4/samsung-ue32es6800-3d-tv/prod2370023pp/?gclid=CO_o8qHhzbgCFcFV3godgGwAiA). Οποτε οτι δειχνει ο υπολογιστης το δειχνει και η TV. Θελω η τηλεοραση που βρισκεται στο σαλονι (το σπιτι ειναι πανω-κατω...πανω υπνοδωματια-μπανιο , κατω κουζινα,σαλονι) να δειχνει οτι δειχνει ο υπολογιστης (ή η τηλεοραση)!! Ξεχασα να αναφερω οτι η τηλεοραση στο σαλονι ειναι η SAMSUNG UE32EH5020 32'' (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157231) Δηλαδη παιζει ταινια ο υπολογιστης μου η μια tv που ειναι στο δωματιο μου εχει εικονα-ηχο..οκ (συνδεεται με καλωδιο hdmi γιατι ειναι διπλα ο υπολογιστης) η αλλη στο σαλονι πως θα εχει εικονα-ηχο? Υπαρχει καποιος τροπος? Eνας φιλος μου προτεινε hdmi splitter (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.618152) αλλα να τραβηξω καλωδιο hdmi δεν παιζει...... ειναι μεγαλη αποσταση....οποτε σκεφτομαι χωρις καλωδιο. Βρηκα κατι τετοιο --->http://www.youtube.com/watch?v=yzbYJ-zVhwU αλλα δεν ειμαι σιγουρος και δεν ξερω αν γινεται αυτο που ζηταω......σορυ αν κουρασα! Με βάση αυτά που έχεις, ΔΕΝ γίνεται κάτι. Το καλύτερο θα ήταν η κάτω TV να είχε WiFi, ή εν τέλει σύνδεση με Internet. Έτσι θα μπορούσες με το PS Media Server θα έκανες ασύρματο streaming από το πάνω PC στην κάτω TV... Αλλά έτσι όπως είναι αυτά που έχεις δεν βλέπω άκρη... :( Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Yπάρχει και μια σχετικά φθηνή λύση η οποία έχει κάποιους περιορισμούς και είναι ένα hdmi dlna/miracast στικάκι όπως αυτό και για τα χρήματα που κοστίζει με έχει αφήσει ικανοποιημένο γιατι το χρησιμοποιώ και στο android κινητό μου αλλά και στο pc μου. Το στικάκι αυτό συνδέεται στην τηλεόραση και στο wifi router μας και μπορεί να συνδεθεί με το οποιοδήποτε pc αλλά με 2 τρόπους.Με dlna ώστε να στέλνουμε στην tv τα βιντεο μας και mirrorop ώστε να στέλνουμε την εικόνα του pc.Για dlna περιλαμβάνει την εφαρμογή airfun η οποία ειναι γενικά φτωχή σε ui αλλά δουλεύουν και άλλες εφαρμογές όπως π.χ. το wild media server και στα win7 (έχω xp) μπορει να υπάρχουν και άλλα dlna players.Σε xp δε μπόρεσα να βρώ κάτι άλλο αξιόλογο που να υποστηρίζει και εμφάνιση υποτίτλων.Απο βιντεο τώρα δεν υποστηρίζει όλα τα φορματ πχ. δεν παίζει dv avi αλλά mp4 1080p κατεβασμένο απο youtube που δοκίμασα, παίζει. Η λειτουργία που στέλνει την εικόνα του pc στην τηλεόραση γίνεται με το mirrorop http://www.mirrorop.com/product_Windows_Sender.html το οποίο για να έχεις συνεχή λειτουργία (στο πεντάλεπτο σταματά να δουλεύει η trial έκδοση) πρέπει να το πληρώσεις 10$ και η άδεια που σου δίνουν ειναι μόνο για ένα pc με δυνατότητα όμως να κάνεις de-activate και activate σε άλλο pc αν σου χρειαστεί κάποια στιγμή. To πρόβλημα τουλάχιστον στο δικό μου pc που ειναι με xp και cpu i3 4gb ram είναι ότι στη λειτουργία mirrorop έχει μια αρκετά μεγάλη καθυστέρηση στην αποστολή της εικόνας και έτσι ενώ για browsing ειναι οκ,το mirrorop δε κάνει για αναπαραγωγή πολυμέσων ήχου και εικόνας και φυσικά για gaming καθώς τρώει τρελλά κολλήματα.Οπότε για βιντεο dlna mode και για browsing-διάβασμα στην tv mirrorop.Επισης το στικάκι έχει πάνω μια usb θύρα στην οποια μπορείς να συνδέσεις ενσύρματο ποντίκι και να χειρίζεσαι το pc όταν εισαι στη λειτουργία mirrorop.Σε pc windows με win vista/7/8 ισως να ειναι πιο γρήγορο το mirrorop, το οποίο στη σελίδα του δεν γράφει υποστήριξη για xp. Και τέλος υποστηρίζει και wifi display που σημαίνει ότι αν έχεις pc ή κινητό με miracast μπορείς να στέλνεις ασύρματα την εικόνα την tv.Απο το κινητό μου τουλάχιστον (thl w7s) δε μπορώ να παίξω παιχνίδια στην tv (έχει μια καθυστέρηση στην αποστολή της εικόνας) αλλά για browsing ειναι μια χαρά και θεωρώ ότι το στικάκι στα χρήματα που κοστίζει είναι μια τίμια αγορά για όποιον δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις. Edited August 22, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts