Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο φανταζομε και εγω αλλα γινεται αυτο?????εχω ενα zte που δινει ο οτε στο connx,αλλαζει συχνοτητα απο τα settings αυτο?

Δεν εχουν ολα τα ρουτερ δυνατοτητα εκπομπης σε 5 MHz.Ισως χρειαστει να αλλαξεις ρουτερ.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν εχουν ολα τα ρουτερ δυνατοτητα εκπομπης σε 5 MHz.Ισως χρειαστει να αλλαξεις ρουτερ.

Και εγω τα ιδια προβλήμαμα αντιμετωπίζω. Καμια αξιόπιστη λύση υπάρχει?

Στην ουσια κανεις smart tv την τηλεοραση σου! :)

Υπαρχουν ωραια κουτακια αλλα προσεχε τις κινεζιες γιατι εχουν κοπερασμενο λειτουργικο και τρωνε κολληματα. Κατα τ' αλλα ειναι ωραιο γκατζετακι για καποιον που δεν εχει ταμπλετα και θελει ενα γρηγορο σερφαρισμα στο internet, με ενα ασυρματο πληκτρολογιο με touch αξιζει να δωσεις 60-90€ για να το παρεις.

Ασε που αμα εχεις και εναν δικτυακο δισκο βλεπεις και τις ταινιουλες σου χωρις dvd ή βαλε βγαλε φλασακια! :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Χτες πήγα σε ένα φίλο που έχει και αυτος μανία με τα gadgets και έχει το Logitech Harmony 900 νομίζω, που είναι σαν το 650 που έβαλα πιο πάνω αλλά με touch screen οθόνη.

Το παληκάρι λοιπόν έχει κάνει το εξής γαμάτο. Έχει βάλει αισθητήρες με υπέρυθρες σε όλα τα φωτιστικά στο σπίτι και τα ελέγχει με το Harmony! :lol: :lol: Θέλει να ανοίξει στην σάλα τα φώτα; Εύκολο. Να χαμηλώσει λίγο την ένταση στην κουζίνα; Παιχνιδάκι!! :p

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εγώ χειρίζομαι και τα λαμπάκια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με το Harmony :D

τελικά είναι πολύ μεγάλο μηχάνημα! τεράστιο!

εγώ χειρίζομαι και τα λαμπάκια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με το Harmony :D

τελικά είναι πολύ μεγάλο μηχάνημα! τεράστιο!

Τα λαμπακια του δεντρου?Πως?Εχουν αισθητηρα υπερυθρων?

Υπάρχει και η πολύ καλή σειρά prestigio από τη Philips.
Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρα σε όλους...

Καλός σας βρήκα...

Καινούργιος στο φόρουμ και δεν ξέρω κατά ποσο μπορείτε να με βοηθήσετε με την παρακάτω μου απορία.

Μπήκα σε αναζήτηση για projectora και βασανίζομαι με το πως θα συνδέσω την TV με αυτόν.

(O λόγος που θέλω να συνδέσω την tv με το projector είναι για να μην μεταφέρω όλα τα σύρματα μέχρι το projector

δηλαδή xbox ,dvd , digital tv cable παρα μονο ένα hdmi cable)

Η μονη λύση που σκέφτηκα(αν είναι εφικτό) είναι να μετατρέψω το "HDMI input" της tv σε "HDMI output".

Δεν ξέρω κατά ποσο γίνετε και γίαυτό ζητω την βοήθεια σας.

Καλοδεχούμενη οποια δήποτε άλλη εισήγηση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Δεν γινεται αυτο που ζητας φιλε μου. Δεν μπορει να στειλει τα σηματα η τηλεοραση στον προβολεα.

Ενα HDMI switcher χρειαζεσαι που θα δεχεται την εικονα απο ολες τις πηγες σου και θα την στελνει στον προβολεα με ενα HDMI.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Είμαι αρχάριος σε όλα αυτά οπό ταν θα είθελα αν σας είναι εύκολο να είχα λίγη περισσότερη βοήθεια.

Καταρχάς έκανα έρευνα στο δίκτυο και βρήκα αυτό http://www.cmicable.com/en/product-21.shtml δεν ξέρω αν μου κάνει.

Θα ειθελα παρακαλώ την συμβουλή σας πάνο σε αυτό.

Με το hdmi switcher θα δέχεται ο προβολέας το hdmi input της tv σαν hdmi outpout ή θα πρέπει να αγοράσω κάτι το οποίο θα έχει σαν input και cable tv?

Λίγες περαιτέρω πληροφορίες θα ει θελα αν σας είναι εύκολο!!!

Απολογούμε αν γίνομε βαρετός με εύκολα για σας πράγματα αλλά θέλω να γλιτώσω την επίσκεψη από τεχνικό ($$$$$)

Για να μην μπερδευεσαι απλα ξεχνα αυτο που ειχες στο μυαλο σου για μεταφορα εικονας με συνδεση μεταξυ τηλεορασης και προβολεα. Ειναι αδυνατο.

Το HDMI switch που βρηκες ειναι 3in X 1out. Αυτο σημαινει οτι μπορεις να συνδεσεις πανω του μεχρι 3 πηγες και μετα απο το switch θα φευγει ενα καλωδιο για τον προβολεα σου. Αν θες οι ιδιες πηγες να πηγαινουν και στον προβολεα και στην τηλεοραση σου τοτε θελεις κατι που να εχει 2 εξοδους (outs). Δεν ξερω τιμες απο τις συγκεκριμενες συσκευες. Γενικα ο περισσοτερος κοσμος με προβολεα συνηθως κανει αυτη την δουλεια μεσω καποιου AV ενισχυτη που να εχει 2 HDMI outs. Κοιτα τις τιμες της καθε επιλογης και πραξε αναλογως.

Τα παιδια εδω ισως να μπορουν να σε βοηθησουν καλυτερα: http://www.avclub.gr/forum/forum.php

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλημέρα

τα λαμπάκια είναι led rgb και έχουν συσκευή με υπέρυθρες και το δικό τους τηλεκοντρόλ. Το μόνο κακό είναι ότι οι εντολές είναι παρόμοιες με αυτές του Apple TV και όταν πατάω play στο AppleTV σβήνουν τα λαμπάκια, με προηγούμενο τραγούδι από κόκκινα γίνονται πράσινα και πάει λέγοντας. Τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα θα έχουμε θέμα :D

ναι ελένχει και τα φώτα αρκεί να έχουν IR. Θα μου πεις έχουν βγει φώτα (δλδ λάμπες) με wifi ενσωματωμένο, με IR δε θα είχε. Επίσης μπορείς να αντικαταστήσεις σχεδόν ότι on/off από όποια συσκευή θες με αντίστοιχο διακοπτάκι που να δέχεται εντολές υπερύθρων. Στην ουσία δε θες ειδικά φώτα, θες διακόπτη που έχει υπέρυθρες.\\

:)

Να υποθέσω ότι για να έχεις προβολέα,θα έχεις ή θα δημιουργήσεις ένα σύστημα home theater.

Το βασικότερο μέρος του συστήματος είναι ο ενιχυτής AV πάνω στον οποίο θα συνδέσεις τα πάντα.

Δηλαδή,τα ηχεία,τον προβολέα την τηλεόραση το PS3,dvd κτλ.

Στις εισόδους HDMI του ενισχυτή θα βάλεις τις πηγές,δηλαδή,το ps3,τον ψηφιακό δέκτη(επίγειο ή δορυφορικό),το dvd και ότι άλλο παράγει εικόνα και ήχο.

Στις εξόδους HDMI θα συνδέσεις τον προβολέα και την τηλεόραση.

Ετσι με αυτόν τον τρόπο και μόνο με το πάτημα ενός διακόπτη,θα μπορείς να βλέπεις την ταινία σου ή να παίζεις το παιχνίδι σου,στην τηλεόραση ή στον προβολέα.

Πρόσεξε μόνο ο ενισχυτής που θα αγοράσεις να έχει 2 εξόδους HDMI και όχι 1 όπως έχουν οι περισσότεροι.

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά,

στην αναζήτηση για Blueray Player/recorder και νωρίς -νωρίς χάθηκε η μπάλα... Θέλω μια συσκευή πουεκτός από το να μπορεί να αναπαράγει blueray-discs, να μπορεί να γράφει όχι μόνο σε προ-εγκατεστημένο σκληρό (προαιρετικό, δεν χρειάζεται να έχει) αλλά να μπορεί να γράφει σίγουρα σε Blueray-disc είτε DVD-disc.

Το κόστος δεν είναι θέμα αρκεί να κάνει σωστά αυτό που ζητάω...

Ο δέκτης που πρέπει να έχει είναι για να μπορώ να γράψω προγράμματα από την ελληνική τηλεόραση, DVB-T δηλαδή.

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Επειδη κ εγω εχω την ιδια απορια...

Η τηλεοραση μου ειναι συνδεδεμενη με ψηφιακο αποκωδικοποιητη με hdmi τωρα.

Και ναι εχω ενισχυτη με δυο hdmi out.

Για να καταλαβω....

Αμα συνδεσω με hdmi καλωδιο τον ψηφιακο αποκωδ. σε μια εισοδο του ενισχυτη και με αλλο hdmi καλωδιο απο την τηλεοραση σε μια εξοδο του ενισχυτη....

Και τελος αλλο ενα hdmi καλωδιο απτον προβολεα στη αλλη εξοδο του ενισχυτη...

Θα μπορω να δω τα ψηφιακα τηλεοπτικα αναλια ειτε απτην τηλεοραση ειτε απτον προβολεα?

Και αν ναι,για να δω τηλεοραση θα πρεπει πλεον να ανοιγω και τον ενισχυτη?

Hamurabi

Επειδη κ εγω εχω την ιδια απορια...

Η τηλεοραση μου ειναι συνδεδεμενη με ψηφιακο αποκωδικοποιητη με hdmi τωρα.

Και ναι εχω ενισχυτη με δυο hdmi out.

Για να καταλαβω....

Αμα συνδεσω με hdmi καλωδιο τον ψηφιακο αποκωδ. σε μια εισοδο του ενισχυτη και με αλλο hdmi καλωδιο απο την τηλεοραση σε μια εξοδο του ενισχυτη....

Και τελος αλλο ενα hdmi καλωδιο απτον προβολεα στη αλλη εξοδο του ενισχυτη...

Θα μπορω να δω τα ψηφιακα τηλεοπτικα αναλια ειτε απτην τηλεοραση ειτε απτον προβολεα?

Και αν ναι,για να δω τηλεοραση θα πρεπει πλεον να ανοιγω και τον ενισχυτη?

Ναι σε όλα που ρωτάς.

Υ.Γ.

Αν την πρώτη φορά που θα κάνεις τη σύνδεση,δεν έχεις εικόνα ούτε στην τηλέοραση ούτε στον προβολέα και εφόσον έχεις κάνει τις συνδέσεις όπως ρωτάς,μην πανικοβληθείς.

Η σύνδεση hdmi κάνει πολλά κουφά.

Η λύση είναι απλή.Θα βγάλεις από την πρίζα τον ενισχυτή για κανένα λεπτό και όταν τον ξανασυνδέσεις και τον ανοίξεις,θα παίξουν όλα.

Δεν ειναι λιγο βλακεια ομως να πρεπει ναναι συνεχεια ανοιχτος ο ενισχυτης παραλληλα με την τηλεοραση χωρις στην ουσια να χρησιμοποιητε ?
Hamurabi

Δεν ειναι λιγο βλακεια ομως να πρεπει ναναι συνεχεια ανοιχτος ο ενισχυτης παραλληλα με την τηλεοραση χωρις στην ουσια να χρησιμοποιητε ?

Δεν ξέρω αν λέγεται βλακεία.Σπατάλη ίσως είναι ένας καλύτερος χαρακτηρισμός.

Αν είχες τηλεόραση με αποκωδικοποιητή mpeg4 δεν θα χρειαζόσουν τον ενισχυτή.

Καλημερα παιδια!

Εχω μια samsung D8000 κ εχω το εξης θεμα....

Εχω σε εναν σκληρο αποθηκευμενη μια ταινια σε mkv.

H ταινια εχει ενσωματωμενους τους υποτιτλους (οχι μονο στα ελληνικα αλλα κ σε καμια 10αρα γλωσσες επιπλεον.)

Το προβλημα ειναι οτι το κουμπι επιλογης υποτιτλων στην τηλεοραση ειναι ανενεργο και δεν μπορω να επιλεξω καποιον.

Αντιθετα στον υπολογιστη το κανω μια χαρα με το vlc.

Α! Να αναφερω οτι αν εχω ξεχωριστα τους υποτιτλους σε αρχειο srt τοτε η tv τους αναγνωριζει κανονικα.

Το προβλημα δηλαδη το εχω μονο οταν ειναι ενσωματωμενοι.

Ειναι φυσιολογικο?

:confused:

Υπαρχει τροπος να το λυσω?

Το εν λόγω gadget είναι το πρώτο smartwatch που κυκλοφόρησε ποτέ και θεωρητικά η ονομασία “swartwatch” βγήκε εξαιτίας αυτού. Το I’m Watch κατασκευάζεται εξ’ολοκλήρου στην Ιταλία, από το packaging και το printing του manual μέχρι το software που δίνει ζωή στο ρολόι.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, το I’m Watch κατά βάθος είναι ένα ρολόι το οποίο έχει εμπλουτιστεί με ένα σωρό άλλες λειτουργίες οι οποίες σε συνδυασμό πάντα με ένα smartphone λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια σας!

Απολαύστε το πρώτο Ελληνικό unboxing ΕΔΩ!

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned