Cannibal Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 http://img513.imageshack.us/img513/2827/img20120328184407.jpg http://img138.imageshack.us/img138/652/img20120328184531.jpg καποιο απο αυτα κανει δουλεια ή χρειαζεται κατι παραπανω?? για να δουμε μπας και καπως βγαλουμε ακρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokaki Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ειμαι κατοχος μιας sony KDL-40EX720 και θα ηθελα αν ξερει καπιος να μου απαντησει αν αντι για Προσαρμογέα USB ασύρματου δικτύου LAN για τηλεοράσεις με Wi-Fi ReadyUWA-BR100 σονυ μπορω να βαλω αλλο προιον λογο κοστους βεβαια διοτι ειναι πολυ ακριβο της σονυ θα ηθελα την βοηθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milon2012 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα Θελω να με βοηθησετε στην αγορα ενως dvd-recorder το οποιο να γραφει τα τηλεοπτικα καναλια σε εξωτερικο σκληρο δισκο(δεν με ενδιαφερει το σημα ας ειναι και απο κεραια τηλεορασης)και αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι οταν παταω π.χ. rec να γραφει οτι βλεπω στη τηλεοραση .. δεν θελω καθε φορα που αλλαζω καναλι να παταω rec .. μια φορα rec και να γραφω οτι καναλι και να παιζει η tv ..εκτος και αν υπαρχει αλλος πιο οικονομικος τροπος για να το πετυχω αυτο.. Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Υπαρχουν ψηφιακοι αποκωδικοποιιτες(pvr) που εχουν σκληρο δισκο και μπορουν να κανουν εγγραφη απο καναλια.Επισεις πολλες καινουριες τηλεορασεις με ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη και θυρα usb μπορουν να κανουν εγγραφη τηλεοπτικου προγραμματος σε εξωτερικο σκληρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milon2012 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Γνωρίζω για τους ψηφιακούς δεκτές και εχω έναν δεν έχει ΌΜΩΣ αυτό που έλεγα πιο πάνω δηλαδή όταν πατάώ rec γράφει το κανάλι πού παίζει και όχι κάθε φορά που αλλάζω πρέπει να πατάώ ΤΟ rec . ΘΈλω ΝΑ ΜΟΥ πει ΚΆΠΟΙΟΣ την γνώμη του αμα γίνεται σε dvd recorder αυτό που θέλω ... ΚΆΠΟΙΟΣ που έχει να ΜΟΥ πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 καλησπέρα παιδιά ένας φίλος μου έδωσε κάτι mini dvd και ο υπολογιστής δεν τα διαβάζει καν.. ενώ στην κάμερα του δουλεύουν κανονικά ξέρει κανείς τι γίνετε? τη ρόλο βαράνε αυτοί οι ******* δεν μπορώ να καταλάβω για να δεις στον υπολογιστή τι σκατά τράβηξες με κάμερα που γράφει σε mini dvd πρέπει να κάνεις διαδικασια που είναι οι παλιές κάμερες με τις κασέτες τις έβαζες στο βίντεο άνοιγες το θηρίο τηλεόραση και όλα έτυμα τώρα μίση ώρα θες να συνδέσεις τα ψιψιψνια με τα κοκοκοψαρα 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλησπερα σας.Εχω αγορασει ενα Home Cinema Samsung HT-D5550 και μια τηλεοραση Samsung 32'' LCD.Φυσικα χρειαστικε να παρω και ενα καλωδιο hdmi για την συνδεση.Ενας φιλος μου ειπε οτι εκτος απο αυτο το καλωδιο πρεπει να παρεις και ενα ακομα καλωδιο οπτικη ινα για να ακους dolby αντι για στερεοφωνικα.Ετσι και εκανα , πηρα την οπτικη ινα. Τωρα αυτα που θελω να ρωτησω ειναι,η οπτικη ινα διαβασα οτι μεταφερει το ψηφιακο ηχο με μεγαλυτερες ταχυτητες (διορθωστε με αν κανω λαθος) , ομως τι διαφορα εχει με το hdmi (αυτο δεν κανει και εκεινο)...? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλησπερα σας.Εχω αγορασει ενα Home Cinema Samsung HT-D5550 και μια τηλεοραση Samsung 32'' LCD.Φυσικα χρειαστικε να παρω και ενα καλωδιο hdmi για την συνδεση.Ενας φιλος μου ειπε οτι εκτος απο αυτο το καλωδιο πρεπει να παρεις και ενα ακομα καλωδιο οπτικη ινα για να ακους dolby αντι για στερεοφωνικα.Ετσι και εκανα , πηρα την οπτικη ινα. Τωρα αυτα που θελω να ρωτησω ειναι,η οπτικη ινα διαβασα οτι μεταφερει το ψηφιακο ηχο με μεγαλυτερες ταχυτητες (διορθωστε με αν κανω λαθος) , ομως τι διαφορα εχει με το hdmi (αυτο δεν κανει και εκεινο)...? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. φίλε μου η καλύτερη ψηφιακή σύνδεση σήμερα εικόνας και ήχου είναι η hdmi θύρα. υψηλής συχνότητας μεταφοράς δεδομένων και μετάδοση παντός τύπου σήμα εικόνας και ήχου. η αγορά της οπτικής ινας είναι πλεονασμος. το μειονέκτημα της hdmi θύρας είναι οτι απαιτεί καλής ποιότητας καλωδιου λόγω του προτερηματος της δηλαδή υψηλή συχνότητα λόγω του εύρους ζώνης συχνότητας της. το πλεονέκτημα της οπτικής είναι ότι επειδή χρησιμοποιεί φως είναι απροβληματιστη από ηλεκτρομαγνητικη παρεμβολή. και πάλι όμως η hdmi είναι κορυφή γιατί αν αγοράσεις κάποιο καλό καλώδιο είσαι καλυμενος. είναι μύθος ότι η οπτική ίνα μεταφέρει σήμα ήχου καλύτερης ποιότητας από hdmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Θα "ξυπνήσω" λιγο αυτο το θεμα. Εχω παρει λοιπον ενα τετοιο ανταπτορα απο γνωστο κινεζικο site και εχω βαλει μια καρτουλα toshiba 8 giga μεσα. Στα win7 στο σπιτι δουλεψε κανονικα. Στο αυτοκινητο το ραδιοcd δεν την διαβαζει και στα xp στο pc του γραφειου, ενω την βλεπει, την δειχνει αδεια. Προσπαθησα να του κανω format αλλα δεν μπορει να ολοκληρωσει το format μου εβγαλε μυνημα. Τι μπορει να φταει ξερει κανενας? Η καρτα δεν εχει προβλημα, την ειχα μεσα σε κινητο και δουλευε κανονικα. Ευχαριστω! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 καλησπέρα παιδιά ένας φίλος μου έδωσε κάτι mini dvd και ο υπολογιστής δεν τα διαβάζει καν.. ενώ στην κάμερα του δουλεύουν κανονικά ξέρει κανείς τι γίνετε? τη ρόλο βαράνε αυτοί οι ******* δεν μπορώ να καταλάβω για να δεις στον υπολογιστή τι σκατά τράβηξες με κάμερα που γράφει σε mini dvd πρέπει να κάνεις διαδικασια που είναι οι παλιές κάμερες με τις κασέτες τις έβαζες στο βίντεο άνοιγες το θηρίο τηλεόραση και όλα έτυμα τώρα μίση ώρα θες να συνδέσεις τα ψιψιψνια με τα κοκοκοψαρα 0 Τι ακριβώς σου παρουσιάζει; Αδυναμία στο να φορτώσει; Μετά τις όποιες προσπάθειες, σου βγάζει κάποιο σφάλμα π.χ. "κατεστραμμένος δίσκος"; Μήπως η κάμερα λειτουργεί με άλλα πρότυπα, π.χ. άλλη "Περιοχή DVD" ; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 εχει να δωσει καποιος πληροφοριες για την ακτινοβολια των ασυρματων τηλεφωνων; υπαρχει καποια τιμη που την προσδιοριζει και πρεπει να την προσεξουμε; Δες εδώ. Σίγουρα θα σου λύσει αρκετές απορίες. http://www.home-biology.gr/index.php/asirmata-ilektromagnitika-pedia-ipsilis-sixnotitas/aktinovolia-asirmata-tilefona-asirmato-internet-wi-fi?gclid=CIvphrTMr7ACFYgm3godBlu_XA Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλημέρα. Θέλω καινούργιο τηλέφωνο ασύρματο για το σπίτι, έχω πάροχο CYTA και router το μαύρο Pirelli. Πρέπει να πάρω VOIP τηλέφωνο ή απλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Προφανώς στο radio του αυτοκινήτου δεν μπορεί να παίξει λόγω τον φακέλων που έχουν διουργηθει..το χω πάθει και γω εσβησα όλους τους φακέλους χωρίς μορφοποιηση κάρτας και έπαιζε κανονικά..τώρα ττ δεν παίζει σε ΧΡ δεν μπορώ να τεκμηρίωσω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smurf1gr Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Έχω δουλέψει την Fujifilm FinePix XP50 (την έχει ένας φίλος) και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος για μηχανή του κόστους της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Έχω την fujifilm XP30 και πριν από αυτήν είχα την fujifilm z33wp αλλά μου χάλασε το κουμπί και δεν έκανε εστίαση (μετά από 2 χρόνια τρελής χρήσης σε θάλασσα κλπ). Στην XP30 που έχω τώρα παρατηρώ ένα πρόβλημ τώρα τελευταία και δε ξέρω κατά πόσο οφείλεται σε ελαττωματική ή σε απροβλημάτιστη συσκευή. Όταν χρησιμοποιώ φλας μετά από κάθε φωτογραφία αργεί αρκετά και δε με αφήνει να βγάλω άλλη φωτογραφία (4-5 δευτερόλεπτα), προφανώς γιατί φορτώνουν οι πυκνωτές για το φλας. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να θυμηθώ αν το έκανε εξ αρχής αυτό ή το παρουσίασε τώρα. Δε θα σου πρότεινα λοιπόν να πας σε fujifilm γιατί παρόλο που αρχικά έμεινα ικανοποιημένος, έχω την εντύπωση πως τελικά δεν είναι όσο ικανοποιητικές νομίζεις με την πρώτη ματιά. Το ψάχνω το θέμα με την καθυστέρηση για να δω αν θα την πάω πίσω... Edit: Εντομεταξύ τώρα είδα ότι το θέμα είναι περσινό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padelis_padelis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 loipon diafora ontos iparxei.... To gps me liga logia exeis oles tis gnostes dinatotites (xartes, klp) eno to AGPS einai apla gia entopismo siskeuon xoris na parexontai dinatotites xrisis toy normal gps.... καλησπερα,οπως ανεφερες πως γινετε να εντοπισω την συσκευη ??? τι χρειαζετε να κανω ??? θελει καποιο λογισμικο να βαλω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv7jke Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 τραβηξα με την καμερα μου καποια οικογενειακα πλανα. Και ειπα να τα κανω dvd.. Πηρα τα αρχεια απο την καρτα τηης καμερας..τα εβαλα στον σκληρο του υπολογιστη μου (αναλυω βημα προς βημα τις κινησεις μου) Μετα με τον windows move maker ..θελησα να τα κανω ταινια και επελεξα αυτον διοτι εχει μια ρυθμιση οπου απο το ενα πλανο στο αλλο εχει ομαλη μεταβαση...και μετα ηθελα με το convert dvd να το κανω dvd. μεχρις εδω ολα καλα..αλλα αν προσεξατε..ειπα ηθελα...διοτι αφου εκανε την επεξεργασια ο movie maker ειπα να το βαλω να παιξει ια να δω τι εκανε... Ο media player τα δειχνει ολα μαυρα...μονο ηχο εχω.. Αααα λεω κατι εινε...το διαγραφω και ξανα απ την αρχη... και παλι το ιδιο αποτελεσμα... τι συμβαινει; τι κανω λαθος; Υπαρχει καποιο αλλο προραμματακι που να μπορω να το κατεβασω και να κανω την δουλεια μου; Εχω κατεβασει τον τελευταιο codec pack..ειπα μηπως φταιει αυτο..(με συμβουλευσε φιλος να το κανω)..αλλα και παλι τιποτε. Μπορει καποιος να με βοηθησει; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobbDeep Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Προσπάθησε να τρέξεις το αρχείο με έναν άλλο player, προτείνω τον VLC. Κατέβασε το από εδώ. Λογικά θα παίξει κανονικά. Αν δεν αλλάξει κάτι (ή θες να τρέξει απαραίτητα σε Windows Media Player) πιστεύω πως είναι θέμα codec καθώς η έλλειψη εικόνας με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το βίντεο δεν μπορεί να αποκωδικοποιηθεί.:) Αν δεν βοηθίσει τίποτα από τα παραπάνω δοκίμασε να ενώσεις τα αρχεία με το Any Video Converter (εδώ) και ξαναπροσπάθησε να τρέξεις το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv7jke Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Σε ευχαριστω ια την οδηγια σου ..τον κατεβασα..ομως εχω μια απορια: θα μου κανει τν ταινια οπως θελω; εννοω ..οτι με τον movie maker μπορεις να να κανεις π.χ ομαλ μεταβασηη απο το ενα capture στο αλλο..σαν κινματογραφικη ταινια...μ αυτον θα μπορω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 ή προσπάθησε να δεις το βιντεάκι σου με τον gom player. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobbDeep Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Σε ευχαριστω ια την οδηγια σου ..τον κατεβασα..ομως εχω μια απορια: θα μου κανει τν ταινια οπως θελω; εννοω ..οτι με τον movie maker μπορεις να να κανεις π.χ ομαλ μεταβασηη απο το ενα capture στο αλλο..σαν κινματογραφικη ταινια...μ αυτον θα μπορω;Φυσικά, το αρχείο που έχεις φτιάξει κάνει αυτή τη δουλειά ήδη, μετάβαση από το ένα capture στο άλλο δηλαδή την ένωση των πολλαπλών αρχείων που ανέφερες σαν μια ενιαία ταινία. Με τον player απλά θα κάνεις αναπαραγωγή το αρχείο που έφτιαξες με τον Movie Maker.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) Άκυρο το βρήκα. Πατάς την επιλογή απο το τηλεκοντρόλ "Λίστα Καναλιών"---> Options---> Νέα εντολή, και πατώντας πάνω στο κάθε κανάλι βγάζει κάτι βελάκια σαν περικοπή και μετακινείς με τα βελάκια στη θέση και τον αριθμό που θέλεις.. Edited September 9, 2012 by nekrosouvlaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Γράψε τον τρόπο φίλε μου ώστε αν το χρειαστεί κανείς στο μέλλον να υπάρχει η πληροφορία. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλησπέρα.. Ενώ συνδέω το ethernet κανονικά ενσύρματα απο το ρούτερ στην τηλεόραση, μπαίνει μόνο στο youtube που έχει έτοιμη επιλογή η τηλεόραση που παει να πει πως δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης, αλλα όταν πατάω να μπω στο δίκτυο σε άλλες ιστοσελίδες μου λέει ρυθμίστε τον δρομολογητή. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο router για να μπαίνω στο ίντερνετ και πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_FullFace_ Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Πως να μετατρέψω bup αρχεία σε avi Καλησπέρα σας από τη βροχερή Λαμία ;) Λοιπόν είχα τραβήξει ένα βίντεο με την βιντεοκάμερα μου και αφού το έκανα οριστικοποίηση , συνέδεσα τη βιντεοκάμερα με το λάπτοπ μου.Θέλω κάποιος/α από εσάς να μου πει αν γίνεται να περάσω αυτό το βίντεο στο λάπτοπ μου και επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πο μπορεί να μετατρέψει bup αρχεία σε avi.Βρήκα κάποιο αλλά αργεί υπερβολικά και μου εμφανίζει στο βίντεο τον τίτλο του προγράμματος που κάνει τη μετατροπή.Θα ήθελα αν μπορείται να με βοηθήσετε και οσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί θέλω να στείλω επειγόντως αυτό το βίντεο σε μία φίλη μου. Θα το εκτιμούσα αν μου δίνατε ενα λινκ για να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα :) Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων ;) Καλό Σαββατοκύριακο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts