enigma84 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Θες να μου πεις οτι εχει κανει WDE με το PGP της Symantec και το διαβασε στο Linux? Πες μου οτι απλα κανεις πλακα! Ουτε το bitlocker δεν σπαει. Φίλε πάνε χρόνια που είχα ένα πρόγραμμα folder lock και θυμάμαι που το ίδιο είχε φίλος και ενώ αν ήσουν με windows ζήταγε κωδικό, επειδή τον ξέχασε έβαλε linux (νομίζω σε partition και όχι απλά να το έτρεξε από το cd) και είδε κανονικά τον φάκελο και το πήρε το αρχείο. Οπότε ρωτάω αν γίνεται τίποτα παρόμοιο και εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsokk Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Το δα και γω ελληνικους υποτιτλους υποστηριζει; Σορρυ το δα τωρα! Παράθεση Vodafone 858 Smart(Huawei U8160):Android 2.2 Crypto Passepartout 70 R84:Android 2.3 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakolef Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 δεν γνωριζει κανεις τπτ? εστω καπου να απευθυνθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Στην περιγραφη του προιοντος γραφει οτι παιζει μουσικη απο εξωτερικη μοναδα usb. Εσυ του βαζεις ταινιες; Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakolef Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 το προβλημα μ δεν ειναι οι ταινιες, ειναι οτι δεν αναγνωριζει κανενα φλασακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Λογικα θα εχει προβλημα η θυρα, το πας απο κει που το αγορασες με την αποδειξη. Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakolef Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 το πηγα κ μ ειπαν οτι δεν εχει προβλημα η θυρα , αλλα οταν τους ρωτησα τι μαρκα φλασακι υποστηριζει δεν ξεραν ουτε οι ιδιοι , αν ειναι δυνατον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Διαμορφωσε τα stickακια σε fat, fat32, και ntfs, και κανε μια δοκιμη. Αν και εγω πιστευω οτι εχει προβλημα. Απο το e-shop το πηρες; Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Το δα και γω ελληνικους υποτιτλους υποστηριζει; Σορρυ το δα τωρα! Εννοείται ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους, κάνει ό,τι και το crystal audio ico. Είναι ιδανικό για σύνδεση κατευθείαν σε τηλεόραση γιατί οποιονδήποτε ήχο τον μετατρέπει σε στέρεο, όμως σε περίπττωση που έχεις homecinema δεν θα σου δώσει 5καναλο ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Φαίνεται πολύ καλό και είναι και ιδιαίτερα συμπακτό. Το έχεις δοκιμάσει να διαβάσει ταινίες αποθηκευμένες στη μνήμη κινητού και με καλώδιο HDMI; Πως το συγκρίνεις σε ποιότητα και χαρακτηριστικά έναντι ενός κινητού όπως το SGII με την ευρεία υποστήριξη πολλών codec και την hdmi συνδεσιμότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Παιδιά επείγομαι:Που μπορεί να αγοράσει κανείς τις μικρές άγραφες κασσετούλες από δημοσιογραφικά αναλογικά κασσετοφωνάκια;;Αν βρείτε πουθενά ή ξέρετε κάποιο μαγαζί στείλτε λίνκ.Το έβαλα εδώ το θέμα παρότι είναι αναλογικής συσκευής αναλώσιμο αλλά δεν έβρισκα κάπου συναφέστερο είδος-κατηγορία.Ευχαριστώ πολύ :( Edited February 6, 2012 by x+y=z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Τετοιες κασετες και κασετοφωνακια πουλουσαν και τα φωτογραφεια, πολυ πιθανον να βρεις εκει, οπως και σε μαγαζια που πουλανε φωτογραφηκες μηχανες κλπ Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τετοιες κασετες και κασετοφωνακια πουλουσαν και τα φωτογραφεια, πολυ πιθανον να βρεις εκει, οπως και σε μαγαζια που πουλανε φωτογραφηκες μηχανες κλπ..Έψαξα και σε φωτογραφεία και σε μαγαζιά με κάμερες δεν είχαν πλέον κανείς... :( Τελικά ευτυχώς βρήκα στα expert!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Αφού βρήκες :up: έτσι για να υπάρχει σαν πληροφορία, η Κασετεμπορική στο κέντρο της Αθήνας. Οι τελευταίοι των Μοϊκανών :p Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorSgou Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο dvd αλλά δεν μου διαβάζει τους εξωτερικούς υπότιτλους. τους αναγνωρίζει αλλά τα γράμματα είναι κινέζικα. τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Τρομερή θήκη για τα λεφτά της!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο dvd αλλά δεν μου διαβάζει τους εξωτερικούς υπότιτλους. τους αναγνωρίζει αλλά τα γράμματα είναι κινέζικα. τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ!!!!! Από usb flash? Πώς το κατάφερες να το δει; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorSgou Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Από usb flash? Πώς το κατάφερες να το δει; Κανονικά. Το έχω NTFS έβαλα την ταινία MKV μέσα στο USB FLASH με εξωτερικούς υπότιτλους και την βλέπει μια χαρά. Για να δεις το περιεχόμενο πατάς το MC στο πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα όμως με τους υπότιτλους δεν λύνεται. Αν είναι εξωτερικοί δεν μπόρεί να τους διαβάσει. Μόνο ενσωματομένους διαβάζει. Edited February 25, 2012 by GiorSgou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Θέλω να ενώσω ένα dvd με τηλεόραση.Το dvd έχει μόνο έξοδο scart και η τηλεόραση scart και hdmi.Αλλα το scart στην τηλεόραση είναι κρυμένο πίσω απο την βάση στιρίξεις της τηλεόρασης στον τοίχο. Μεταξυ βάσης και scart έχω 1 με 1,5 cm.η δυνατότητα να αλλάξω βάση ή να την στραβώσω ή να την κόψω δεν παίζει γιατί δεν είναι δικιά μου.Μετατρομέας scart σε Hdmi απο όσο ξέρω δεν παίζει.Υπάρχει κάποιο λεπτο scart που να χωρέσει στην τηλεόραση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Θες κάτι τέτοιο: http://www.ebay.co.uk/itm/Monster-Scart-Cable-1m-High-Performance-Shielded-Low-Profile-Gold-Plated-/120870057657?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item1c246ab6b9 http://www.chsinteractive.co.uk/electrical-components/leads-cables-drums/scart-leads-6/scart-to-scart-plug-plug-standard-type-1/scart-lead-plug-to-plug-2-0m-low-profile-unbranded-standard-range.htm Δεν είναι πολύ διαδεδομένα και δεν ξέρω αν θα σου χωράνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 http://www.retrevo.com/support/Sony-CCD-TRV108-Camcorders-manual/id/281ci656/t/2/ υπαρχει περιπτωση Περαν τις κασσετας που περιεχει να δω τα αρχεια μεσω ΗΥ??? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081021202657AADrbED http://www.fixya.com/support/t1219767-connecting_sony_camcorder_ccd_trv_108 http://club.myce.com/f32/hi8-transfer-sony-ccd-trv608-pc-streaming-dvd-problem-236918/ θέλεις να α περάσεις στον υπολογιστή ή να τα δεις σε μεγάλη οθόνη? Edited March 16, 2012 by p8denu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Ναι σωστα, απλα επειδη οπως βλεπω Δεν εχει usb θελω να περασω τα βιντεακια να τα δω το pc.. Η μονη υποδοχη που εχει ειναι η DC IN οπου και απο εκει φορτιζεται αλλη υποδοχη δεν εχει. http://www.amazon.com/Belkin%C2%AE-Firewire-Cable-4-Pin-6-Pin/dp/B0016W3L3O/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=office-products&qid=1226166429&sr=8-3 Αυτο βλεπω σαν πιο εφικτο.. Edited March 16, 2012 by Cannibal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 αυτο ειδα και εγω αλλα θα πρεπει ο υπολογιστης σου να εχει firewire θυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 ε ναι τοσο παλιος Δεν ειναι εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts