petros1986 Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 analogos kai ti apokodikopoiti exeis!egw exw humax o opios pernei oles tis kartes!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
originalfc Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 ti kserete paides gia autin videocamera? aksizei ta lefta tis na tin agoraso? kaneis pou tin exei dei apo konta kai tin exei xrisimopoisei as me diafotisei!!! filika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Exo ena HUMAX kai ego, Common Interface. Oson afora to paketo ypiresion exo sky italia. To provlima mou prosopika einai oti den me symferei na kratao logariasmo stin italia gia na plironetai to sky aftomata kathe mina. Tha ithela an einai dynaton na metafero to olo thema tis praktikis me kapoio tropo stin ellada. Exo kai allh mia CAM gia viacces elafros peiragmeni. Alla afto einai allo thema. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 uparxoyn κ προγραμματα για webcam που αποθηκευουν εικονα μονο οταν υπαρχει κινηση στο χωρο μπροστα απο την camera για να μην σου πιανει πολυ χωρο στο δισκο.Μην περιμενεις πολλα απο webcam δεν ειναι αυτη η δουλεια τους...μετρα γυρω στα 3 θα βλεπεις κ προσωπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Έχει κάτι ωραίες κάμερες Ethernet με MPEG-4. Τις κουμπώνεις στο τοπικό δίκτυο (ή κατ' ευθείαν στην κάρτα δικτύου του PC σου αν δεν έχεις δίκτυο) και βλέπεις μέσα από τον Internet Explorer (η κάμερα έχει ενσωματωμένο server). Επίσης σου δίνει και όλες τις γνωστές δυνατότητες καταγραφής στο δίσκο, snapshoot, αποστολή e-mail μόλις ανιχνεύσει κίνηση, και άλλα πολλά. Ξεκινάνε από 200 ευρώ + ΦΠΑ. :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostadown Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 http://www.pcmag.gr/fora/view-message.rx?oid=144071 Δες εδώ, είχα γράψει θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Βρίσκομαι μαζί με κάποιους φίλους και συνεργάτες στην πρώτη φάση δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος ψηφιακής τεχνολογίας (Digital cameras, Digital Camcorders, Mp3 Players, Mobile Phones, Laptops κτλ). Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Σίγουρα υπάρχουν και άλλα καταστήματα στον ίδιο χώρο αλλά θα ήθελα πολύ να κάνω κι εγώ την προσπάθεια μου. Επιπλέον, οποιοσδήποτε θα ήθελε να βοηθήσει, να προτείνει ή να συνεργαστεί μαζί μου και σε οποιοδήποτε βαθμό είναι φυσικά ευπρόσδεκτος. ;) Με εκτίμηση, Ξυπολιάς Χρήστος 24 Hours | 7 Days OnLine Shopping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 den to κανεις καλυτερο copy/paste γιατι θελει register... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Κάτι που ρωτήθηκε απο τον Μαχητή αλλα δεν απαντήθηκε. Πώς έχουμε εικόνα απο απόσταση; Υπάρχει οικονομική λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις! Καλή τύχη! Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 good luck... φίλε και άμα πιάσεις τη καλή θυμίσου μας και κάνε μας δώρο κάνα gadgetακι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Είχα την συζήτηση αυτή σήμερα με κάποιον φίλο και τονίστηκε στην κουβέντα, το πρόβλημα αξιοπιστίας πολλές φορές, των αγορών μέσω ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Ζητήστε μου ότι θέλετε, μόνο και μόνο που με στηρίζετε τώρα είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Όσον αφορά την αξιοπιστία, είναι σίγουρα ένα πρόβλημα το οποίο θα πρέπει να κοιτάξουν τόσο οι πωλητές-ιδιοκτήτες όσο και οι αγοραστές. Οι πωλητές θα πρέπει να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα της ασφάλειας που παρέχουν, τόσο σε επίπεδο κώδικα όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας με τους πελάτες τους, προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους για το κατάστημα και τα προϊόντα του. Διατάξεις και λύσεις για ασφαλείς αγορές υπάρχουν και πρέπει να υλοποιούνται στον μέγιστο βαθμό. Η επαφή με τους πελάτες θα πρέπει να είναι άμεση και φιλική· όχι στις στάνταρ φόρμες και στη μη ύπαρξη στοιχείων επικοινωνίας. Οι πελάτες πρέπει να ξέρουν ότι οι αγορές τους θα συνοδεύονται με ασφάλεια και ποιότητα. Από την άλλη μεριά θα πρέπει και οι αγοραστές να προσπαθούν να ενημερώνονται, να αξιολογούν και να εκτιμούν κάποιες καταστάσεις διαφορετικά κάθε φορά, και μην εξάγουν ένα κοινό συμπέρασμα του στυλ ότι οι αγορές μέσω Internet δεν είναι αξιόπιστες όπως συνήθως ακούγεται, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν και περιπτώσεις απάτης από επιτήδειους που κοιτάνε να εκμεταλλευτούν κάποιες καταστάσεις (επιφύλαξη ναι μεν αλλά…). Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι προστατεύεστε από σχετικούς νόμους (έχετε δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων για παράδειγμα χωρίς να χρειαστεί να εκφράσετε τον λόγο) και στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την πιστωτική σας (οι περισσότεροι εκεί «κολλάνε») μπορείτε να προβείτε σε ακύρωση οποιασδήποτε συναλλαγής. Από το 2000 είμαι τακτικός χρήστης διαφόρων E-shop του εξωτερικού αλλά και του Ebay με πάνω από 300 παραγγελίες. Στις 3 φορές που κάτι μου «μύρισε» άσχημα και δεν έβλεπα κάποια συνέχεια, ακύρωσα την συναλλαγή μου, και τις 2 φορές η Paypal και μια φορά η Citibank Visa μου επέστρεψαν τα χρήματα μου χωρίς πολλά πολλά. Αν τα ζυγίσετε όλα αυτά και επιπλέον σκεφτείτε την πληροφόρηση που μπορεί να σας παρέχει το διαδίκτυο για τα αγαπημένα σας προϊόντα, σίγουρα θα σας καλωσορίσουμε στις Online αγορές. Πληροφόρηση…βέβαια γιατί στο 95% των φυσικών καταστημάτων δεν μπορούν να σας ενημερώσουν για το GPRS, Bluetooth και WiFi, δεν μπορούν να σας πουν την διαφορά WAV και MP3 αλλά και να σας ενημερώσουν για τις ρυθμίσεις της συσκευής σας, κτλ…. Με εκτίμηση σε όλους τους λάτρεις της ψηφιακής τεχνολογίας. Ξυπολιάς Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2004 http://www.digimania.gr/imp-550.htm Eπειδή σκέφτομαι να το πάρω, θα ήθελα να μου πει οποιος το έχει, αν όντως αληθεύουν οι 3,5 ώρες αυτονομίας που έβγαλε το RAM. :worry: Στο site από την άλλη λέει για 55 ώρες playback. :confused: Τελικά τι ισχύει, γιατί 3,5 ώρες είναι πολύ λίγες την στιγμή που το χρειάζομαι τουλάχιστον 6. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heyhop Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 το συγκεκριμένο δεν το έχω, αλλά από την εμπερία μου: η αυτονομία της μπαραρίας είναι σχετική και εξαρτάται από τις παραμέτρους χρήσης (backlight, remote control use, tag info, shuffle mode, ...). πάντα στα spec η αυτονομία ορίζεται στο max. για παράδειγμα, η μπαταρία ενός laptop έχει άλλη διάρκεια εάν είναι απλώς σε λειτουργία και άλλη εάν τρέχουν εφαρμογές. το ίδιο και στα mobile phones. στο portable mp3 players η αυτονομία ορίζεται στο να παίζει διαρκώς μουσική format mp3 128Kbps, no backlight, no remote control, no suffle mode, temperature 20-30 grades, κτλ. :blink: από το internet μπορείς να "κατεβάσεις" το manual του μοντέλου. αυτό λέει ότι η αυτονομία του με την χρήση των εσωτερικών μπαταριών + external battery pack είναι μέγιστη 55 ώρες. μόνο με τις εσωτερικές η αυτονομία πρέπει να είναι περίπου η μισή. αυτό που λέει το RAM είναι προφανώς παραδρομή! άλλωστε αυτό θεωρείται σε όσους γνωρίζουν από τις σχετικές συσκευές ως το καλύτερο mp3 cd player ever! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostadown Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom ( 7 Φεβ. 2004 , 22:19) Έχει κάτι ωραίες κάμερες Ethernet με MPEG-4. Τις κουμπώνεις στο τοπικό δίκτυο και βλέπεις μέσα από τον Internet Explorer Όταν την βάζεις την κάμερα με Ethernet στο τοπικό δίκτυο χρεώνεσαι? μπορείς να δεις και από άλλον υπολογιστή μέσω ιντερνετ? Πόσο πάει η χρέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostadown Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kage (12 Φεβ. 2004 , 02:48) den to κανεις καλυτερο copy/paste γιατι θελει register... Αυτό είναι παρακάτω: ~rmkostasrm Χατζόπουλος, Κώστας Mέλος από Σάββατο 30 Αυγούστου 2003 Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 21-01-2004 20:27 Έχω μιά κρυφή κάμερα στο σπίτι μου και θέλω να γράφει κάθε μέρα 24ώρες, επιδή αυτό δεν γίνεται γιατί ο σκληρός δίσκος τελειώνει κάποτε σκέυτικα μήπος υπάρχει κάποιο Software που να δουλεύει με μιά κάρτα τηλεώρασης που έχω (fly video 2000) και όταν πιάνει κίνηση από την κρυφή κάμερα να αρχίζει την εγραφή σε κάποια μορφή (Mpeg,Avi) ή αν υπάρχει κάποιο μηχάνιμα που να είναι για την τηλεώραση και να συνδέεται με απλό Video. Γίνονται τα παραπάνω και αν ναι πόσο κάνουν περίπου? ~alitarxis AliTaRxiS Mέλος από Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 22-01-2004 00:08 πράκτορας της KGB είσαι????Πλάκα κάνω..Μια web camera(καλή)για την δουλειά που θες κοστίζει γύρω στα 250-400ευρώπουλα ~rmkostasrm Χατζόπουλος, Κώστας Mέλος από Σάββατο 30 Αυγούστου 2003 Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 22-01-2004 14:51 Όχι αλλά θέλλω να γίνω!!! (πλάκα κάνω, απλά ασχολούμε με τις κρυφές κάμερες..) ~alitarxis AliTaRxiS Mέλος από Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 22-01-2004 15:43 Εγώ έχω μια ασύρματη web camera που μόλις αλλάζει το φόντο που βλέπει τραβάει μόνη της video σε ότι format θέλω(avi,mpeg,mpeg2).Την έχω στο δομάτιο μου για να "κόβω κίνηση" όταν λείπω... ~rmkostasrm Χατζόπουλος, Κώστας Mέλος από Σάββατο 30 Αυγούστου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 22-01-2004 16:33 Καλό αυτό!!!!!! και από που το πήρες? τιμή? ~alitarxis AliTaRxiS Mέλος από Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 22-01-2004 19:45 Από το internet την πήρα,την έχω καιρό.Θα δω τιμή και που την βρήκα γιατί δεν έχω ξαναμπεί σε εκείνο το site εδώ και καιρό και θα σου πω.. ~rmkostasrm Χατζόπουλος, Κώστας Mέλος από Σάββατο 30 Αυγούστου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 23-01-2004 21:55 Ευχαριστώ πολλύ AliTaRxi, θα παρακαλούσα πολλύ όποιος ξέρει και άλλα τέτοια κόλπα να γράψει εδώ μήνυμα.... ~alitarxis AliTaRxiS Mέλος από Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 23-01-2004 22:59 rmkostasrm έκανα μια πολύ μικρή έρευνα και είδα πως όλες οι web cam της creative στο CD με τους drivers έχουν και το πρόγραμμα της web cam -όπως είναι λογικό- .Το πρόγραμμα αυτό συμπεριλαμβάνει την λειτουργία που ζητάς ακόμα και αν η οθόνη του υπολογιστή είναι εντελώς κλειστή.Και μια απλή web cam να έχεις υπάρχουν προγράμματα(free)στο internet που έχουν την λειτουργία που ζητάς εσύ..Αν έχεις κάποια απορία πες τη μου :)))) Φιλικά, AliTaRxiS ~rmkostasrm Χατζόπουλος, Κώστας Mέλος από Σάββατο 30 Αυγούστου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 25-01-2004 12:12 Ξέρεις κάποιο πρόγραμμα Free να μου πεις για να κατευάσω εσύ ή κάποιος άλλος??? ~alitarxis AliTaRxiS Mέλος από Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 25-01-2004 18:46 Αυτή την στιγμή δεν έχω κάποιο στο μυαλό μου αλλά αν ψάξεις κάνα 10λεπτο sto http://www.download.com σίγουρα θα βρεις αρκετά αξιόλογα προγράμματα.Πρόσεξε να είναι free προγράμματα και όχι free trial... ~fotme Mέλος από Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 27-01-2004 23:59 Ena arketa kalo programataki gia video surveillance einai to Gotcha! to opoio mporeis na vreis stins eksis dieuthinsi: http://www.gotchanow.com/. Bebaia den einai free, alla mporeis na mpeis kazaa kai na to katevaseis. Stelnei screenshots sto email sou. Enallaktika kai pio akriva, gyrw sta 300 eurw, mporeis na breis to apolyto... 1.Nokia observation camera (http://www.nokia.com/nokia/0,5184,4654,00.html ) to opoio xrisimopoiei GSM diktyo kai sou stelnei photo sto kinito sou i mail kai.. 2.D-LinkAir DCS-1000W (http://www.d-link.com/products/?model=DCS-1000W), i opoia einai diktiaki kai douleuei eite fast ethernet (100Mbit) eite 802.11b. Telos tsekare auto to elliniko men , kalo de site-aki : http://www.homeautomation.gr Fotme ~alitarxis AliTaRxiS Mέλος από Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 28-01-2004 12:07 Και το πρόγραμμα της creative στέλνει e-mail στο κινητό/PC σου με screenshots ή ακόμα και με το βίντεο που τραβάει αυτόματα μόλις δει κίνηση!!! ~fotme Mέλος από Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 28-01-2004 22:59 Και το πρόγραμμα της creative στέλνει e-mail στο κινητό/PC σου με screenshots ή ακόμα και με το βίντεο που τραβάει αυτόματα μόλις δει κίνηση!!! Na stelnei mms sto kin apokleietai!! na stelnei e-mail kai na to diavazeis apo to kin nai. I nokia xrisimopoiei diki tis sim card opws sta kinita. Tis stelneis min kai sou travaei photo!!. Pantws oso anafora ta software surveillance exoun to meionektima, merika apo auta -oxi to Gotcha-, oti travane sinexws video me apotelesma na sou gemizei ton skliro. ~rmkostasrm Χατζόπουλος, Κώστας Mέλος από Σάββατο 30 Αυγούστου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 29-01-2004 18:52 Καλά όλα αυτά, από λέυτά όμως? Υπάρχει κάποιο που να έιναι τελείως free πολύ απλό και να αναγνωρίζει κάρτα τηλεώρασης για να κάνω εγραφή από βιντεοκάμερες κρυφές κάμερες κτλ? ~rmkostasrm Χατζόπουλος, Κώστας Mέλος από Σάββατο 30 Αυγούστου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 29-01-2004 18:57 AliTaRxi το software που έχει η κάμερά σου μπορείς να μου πεις πως λέγεται? ~alitarxis AliTaRxiS Mέλος από Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 30-01-2004 14:24 Είναι της ίδιας της Creative και λέγετε: Creative PC-CAM Center Creative WebCam Monitor Γιατί ρωτάς?? ~fotme Mέλος από Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 30-01-2004 14:55 Rmkostasrm mpes sto kazaa kai katavase to free!! Enas filos mou to exei kai einai ikanopoiimenos apoluta.. ~rmkostasrm Χατζόπουλος, Κώστας Mέλος από Σάββατο 30 Αυγούστου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 30-01-2004 20:37 Ρωτάω γιατί θέλω να το πάρω και εγώ ξεχοριστά από κάποιο κατάστημα ή αλιως να κατευάσω κάποιο άλλο trial..... ~alitarxis AliTaRxiS Mέλος από Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 31-01-2004 15:35 Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις!!Αν θες help στείλε μου ένα μήνυμα!! ~rmkostasrm Χατζόπουλος, Κώστας Mέλος από Σάββατο 30 Αυγούστου 2003 Gotcha 31-01-2004 19:20 Το πρόγραμμα Gotcha δεν αναγνωρίζει την κάρτα τηλεώρασής μου! γκαντεμιά!! Ξέρει κανείς να μου πει με τι κάρτες μπορεί να δουλέψει?? ~fotme Mέλος από Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2003 Απ: Θέλω όταν υπάρχει κίνηση στην κρυφή κάμερα να αρχίζει αυτόματα και η Εγραφή 31-01-2004 21:36 Gia prospathise edw... http://www.gotchanow.com/text/cameras.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostadown Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Δες εδώ: http://www.tele.gr/html/31.HTM και σε αυτό το φορουμ:http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=1287 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostadown Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimbou (18 Αύγ. 2003 , 01:22) Εικόνα δεν ξέρω πώς να επισυνάψω............. http://briefcase.pathfinder.gr/download/questcast/18752/218414/0/sv-av20.jpg Ήθελα να την πάρω πριν καιρό αυτήν την κάμερα αλλά κάνει 500 ευρώ και παλιά ένας φίλος μου την είχε πάρει 600 όταν βγήκε. Τελικά πήρα το sony ericsson P800 με τα ίδια λευτά περίπου... Καλήτερα να πάρεις κινητό με κάμερα (καλό) Όποιος την πάρει να ξέρει ότι θα την βαρεθεί σύντομα και μετά θα θέλει κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostadown (23 Φεβ. 2004 , 04:32) Όταν την βάζεις την κάμερα με Ethernet στο τοπικό δίκτυο χρεώνεσαι? μπορείς να δεις και από άλλον υπολογιστή μέσω ιντερνετ? Πόσο πάει η χρέωση? Από τοπικό δίκτυο, όχι δεν χρεώνεσαι. Μπορείς να την "βγάλεις" στο internet, αλλά ή θα πρέπει να έχεις μεγάλο bandwidth (>128 kbps) ή να ρίξεις δραματικά την ποιότητα και το frame rate. Στην μέγιστη ποιότητα τρώει 1 ΜΒps. Επίσης έχουν την δυνατότητα να τραβάνε ένα frame και να στο στέλνουν με e-mail ή να το ανεβάζουν σε FTP server. Τέτοιες κάμερες έχει η Planet (http://www.planet.com.tw) και τις φέρνουν τα Μακεδονικά Περιφερειακά (http://www.makper.gr). Οι τιμές ξεκινάνε από 150 ευρώ + ΦΠΑ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Ριξε μια ματια και εδω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 http://www.cellular.co.za/phones/spyphones/spyphone-1.htm Χεχε, θα ήθελα να ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Χε καλό!!! Νόμιμο είναι εφόσον γίνεται η χρήση υπ'οψην του άλλου ατόμου...Πχ το αγοράζεις εσύ και το χρησιμοποιείς σε εμένα εν γνώση μου, και δεν παραβιάζεις το προσωπικό απόρηττο... Αλλά ποιός να σε πιασεί και αν το παραβιάζεισ στην Ελλάδα??? :) Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosdol Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Έχει φέρει κανείς κάποιο gadgetάκι από ΗΠΑ; Θέλω να φέρω κάτι που στοιχίζει περίπου 200$. Η απορία μου είναι αν πληρώνω κάτι επιπλέον στην τιμή του προιόντος (φόρος, τελωνείο, κλπ) επειδή δεν είναι χώρα ΕΟΚ. Πόσο περίπου είναι το επιπλέον ποσό; Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Θα ήθελα πάρα πολύ να μοιραστώ μαζί σας -έστω και αν άργησα λίγο- τις εμπειρίες μου σχετικά με αγορές από το εξωτερικό. Κατά 99% χρησιμοποιώ το eBay.com εδώ και 2 χρόνια, και συνήθως παραγγέλνω 10-15 αντικείμενα τον μήνα για μένα ή για άλλους. Από ότι καταλαβαίνετε μου έχουν έρθει πολλά και διάφορα πακετάκια με UPS,FEDEX,TNT,DHL και φυσικά USPS (ΕΛΤΑ Αμερικής). Η αλήθεια είναι ότι θεωρητικά οτιδήποτε μπαίνει στην χώρα μας από άλλες τρίτες (εκτός Ε.Ε.), θα πρέπει να δασμολογηθεί η εφόσον η αξία του υπερβαίνει τα 22 € (κατά την δήλωση του αποστολέα ή την κρίση του τελωνειακού υπαλλήλου). Τούτο γίνεται ανεξάρτητα το είδος του μεταφορέα απλά είναι πιο εύκολα να «ξεγλιστρήσει» το πακετάκι αν δεν είναι ιδιωτική εταιρία. Στην πράξη όμως είδα ότι κάνουν ότι τους κατέβει (ευτυχώς για εμάς) και μονάχα 3 φορές μου έχουν κρατήσει πράγματα στο τελωνείο (όλα τα πράγματα που παραγγέλνω είναι άνω των 22 €). Αν γίνει αυτό τότε δεν την γλιτώνεις με τίποτα (και να εύχεσαι να μην είναι ιδιωτική εταιρεία στην μέση) παρά μόνο παζαρεύεις την τιμή πάνω στην οποία θα δασμολογηθεί το εκάστοτε αντικείμενο. Οι δασμοί που θα πληρώσετε θα είναι της τάξης του 20-25% επί της αξίας του προϊόντος συν την πληρωμή του εκτελωνιστή (μακριά από κούριερ). Αυτή είναι η αλήθεια και την έχω δει πάρα πολλές φορές, πιστέψτε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts