rigas2178 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Αγόρασα σήμερα το στερεοφωνικό Bluetooth SE HBH-DS980 το οποίο όμως δεν μπορεί να συνδεθεί σωστά με το Ν95-2.Συγκεκριμένα αν και γίνεται pair κανονικά δεν λειτουργεί ούτε το remote control ουτε η αναγνώριση κλήσεων.Δηλαδή ενώ πατάω το κουμπί απο το handsfree για να ξεκινήσει η μουσική δεν κάνει τίποτα.Όταν πάω απο το κινητό για να βάλω μουσική ακούγεται απο το handsfree αλλά δεν μου εμφανίζει τον τίτλο του τραγουδιού.Σε κατάσταση αναμονής δεν εμφανίζει την ώρα που έχει το κινητό.Ενω έχει τη δυνατότητα να μπει στις επαφες του τηλεφωνου δεν το κάνει και τέλος όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν εμφανίζει το όνομα του καλούντος αν και το έχω καταχωρημένο παρα μόνο τον αριθμό του.Τί φταίει ρε γ@μ@τ* Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 τελικα μπορει καποιος να μου πει αν ειναι ευκολο πως και απο που μπορω να κατεβασω το γνωστο σε ολους windows live messenger? Υποστυριζεται για Ελλαδα? Υ.Γ: ..εχω ξαναρωτησει πολλες φορες και κανεις δεν..ηξερε, μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 τελικα μπορει καποιος να μου πει αν ειναι ευκολο πως και απο που μπορω να κατεβασω το γνωστο σε ολους windows live messenger? Υποστυριζεται για Ελλαδα? Υ.Γ: ..εχω ξαναρωτησει πολλες φορες και κανεις δεν..ηξερε, μαλλον. Πάρε φίλε... http://rapidshare.com/files/90482748/WindowsLive_S60_3_1_v_1_1_8161_signed_for_os_9.2.rar To δοκίμασα πριν απο λίγο. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες στο readme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Πάρε φίλε... http://rapidshare.com/files/90482748/WindowsLive_S60_3_1_v_1_1_8161_signed_for_os_9.2.rar To δοκίμασα πριν απο λίγο. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες στο readme. παντως η εφαρμογη ειναι super πραγματικα,με χει εξυπηρετησει παρα πολλες φορες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Ρε παιδιά, δεν μπορώ να δω τα αρχεία που μεταφέρω στο στην κάρτα μνήμης είτε το έχω σε λειτουργία PC Suite είτε σε λειτουργία ''Μεταφορά Δεδομένων''. Συγκεκριμένα δοκίμασα να μεταφέρω τον φάκελο για την εγκατάσταση του Garmin και ένα αρχείο Excel. ΣΤον υπολογιστή φαίνεται ότι γίνεται η μεταφορά, αλλά μέσω του τηλεφώνου δεν μπορώ να τα δω. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Ρε παιδιά, δεν μπορώ να δω τα αρχεία που μεταφέρω στο στην κάρτα μνήμης είτε το έχω σε λειτουργία PC Suite είτε σε λειτουργία ''Μεταφορά Δεδομένων''. Συγκεκριμένα δοκίμασα να μεταφέρω τον φάκελο για την εγκατάσταση του Garmin και ένα αρχείο Excel. ΣΤον υπολογιστή φαίνεται ότι γίνεται η μεταφορά, αλλά μέσω του τηλεφώνου δεν μπορώ να τα δω. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Από που προσπαθείς να τα δεις, δεν πιστεύω από την έκθεση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Από Εργαλεία/Διαχείριση Αρχείων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Από Εργαλεία/Διαχείριση Αρχείων... Σωστά... Και δεν τον εμφανίζει το φάκελο; Δεν μπορεί...:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Όπα φίλε... το βρήκα... Τώρα είδα ότι υπάρχει επιλογή στο πάνω μέρος για το από ποιά μνήμη θα δείχνει τα αρχεία...:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Όπα φίλε... το βρήκα... Τώρα είδα ότι υπάρχει επιλογή στο πάνω μέρος για το από ποιά μνήμη θα δείχνει τα αρχεία...:O:O Που να πάει το μυαλό μου πως δεν ξέρεις ότι πρέπει να πας στι δεξιά καρτέλα για να δεις την επέκταση μνήμης...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Πάρε φίλε... http://rapidshare.com/files/90482748/WindowsLive_S60_3_1_v_1_1_8161_signed_for_os_9.2.rar To δοκίμασα πριν απο λίγο. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες στο readme. Μπορεις σε παρακαλ΄να μου πεις που μπορω να βάλω το mail μου και τον κωδικο μου ώστε να συνδεθω??? δεν μπορω να καταλάβω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει αν το A2DP του τηλεφώνου είναι ενεργοποιημένο ή όχι;Γιατί όταν συνδέω το DS-980 με HTC Touch ή με το N95-2 είναι το ίδιο και το αυτό(δηλαδή το DS-980 δεν λειτουργεί πλήρως) και απο ότι ξέρω το touch δεν έχει A2DP αλλά το N95-2 έχει. Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει αν το A2DP του τηλεφώνου είναι ενεργοποιημένο ή όχι;Γιατί όταν συνδέω το DS-980 με HTC Touch ή με το N95-2 είναι το ίδιο και το αυτό(δηλαδή το DS-980 δεν λειτουργεί πλήρως) και απο ότι ξέρω το touch δεν έχει A2DP αλλά το N95-2 έχει. Καλημερα . Δεν εχει να κανει εαν το a2dp ειναι ενεργοποιημενο ή οχι στο Ν95. Το a2dp αφορα την ακροαση μουσικης . Εγω βλεπω ασυμβατοτητα λειτουργιων των ακουστικων λογω sony ericsson . Σε sony ericsson θα δουλευει κανονικα http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds980?cc=gr&lc=el#specifications Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_sar Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Χαίρετε! Αντιμετοπίζω πρόβλημα με την λήψη video. Στην αρχή όλα κανονικά, τώρα τελευταία κατα την λήψη παρουσιάζει "σπασίματα" των 2-3 δευτερολέπτων. Η ποιότητα είναι "υψηλή" μνήμη αποθήκευσης η κάρτα. Πολλές εφαρμογές δεν έχω. Δοκίμασα και με φως ημέρας, τα ίδια. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Δεν το έχω ούτε μήνα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβλημα απο οταν πηρα το κινητο και θελω να μαθω αν το εχω μονο εγω. Εχω κρατησει τις επαφες μου απο το Ν80 που ειχα πριν και σε καθε ονομα ειχα πολλα νουμερα (κιν, σπιτι, δουλεια, φαξ κτλ). Ολα ενταξει μεχρι εδω. Μπαινω στις επαφες και παιρνω τηλ ενα σταθερο (σπιτι) π.χ. Βγαινει και το αναλογο εικονιδιο οτι ειναι σταθερο ξερετε. Οταν ομως παω στις τελευταιες κλησεις εκει εχει εικονιδιο κινητου!!! Με αποτελεσμα πολλες φορες να παιρνω τηλ αλλου για αλλου! Το εχετε και εσεις? Το ειχα και απο το προιγουμενο φιρμγουεαρ. Ειναι αρκετα εκνευριστικο! Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβλημα απο οταν πηρα το κινητο και θελω να μαθω αν το εχω μονο εγω. Εχω κρατησει τις επαφες μου απο το Ν80 που ειχα πριν και σε καθε ονομα ειχα πολλα νουμερα (κιν, σπιτι, δουλεια, φαξ κτλ). Ολα ενταξει μεχρι εδω. Μπαινω στις επαφες και παιρνω τηλ ενα σταθερο (σπιτι) π.χ. Βγαινει και το αναλογο εικονιδιο οτι ειναι σταθερο ξερετε. Οταν ομως παω στις τελευταιες κλησεις εκει εχει εικονιδιο κινητου!!! Με αποτελεσμα πολλες φορες να παιρνω τηλ αλλου για αλλου! Το εχετε και εσεις? Το ειχα και απο το προιγουμενο φιρμγουεαρ. Ειναι αρκετα εκνευριστικο! Είναι γενικότερο το πρόβλημα δεν το έχεις μόνο εσύ. Το έχεις εσύ και -αν όχι όλοι- οι περισσότεροι με συσκευές με S60 3rd Edition FP1...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 paidia voithiea FULL FORMAT ekana me *#7370# alla den katharise ta panta ti prepei na kano na ta sviso ola? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 paidia voithiea FULL FORMAT ekana me *#7370# alla den katharise ta panta ti prepei na kano na ta sviso ola? Τι δεν καθάρισε;; Καταρχάς για να βεβαιωθείς πως έγινε format, σε ρώτησε ημερομηνία και ώρα μετά την επανεκκίνηση; Αν όχι, τότε δεν έγινε format... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 me rotise gia imeromineia ktl ktl alla meinane files sti Diaheirisi kai sto gallery,ekana 2 fores format kai to idio ginetai.....allo tip?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 me rotise gia imeromineia ktl ktl alla meinane files sti Diaheirisi kai sto gallery,ekana 2 fores format kai to idio ginetai.....allo tip?? Μήπως οι φωτογραφίες είναι αποθηκευμένες στο κάρτα μνήμης... Δεν μπορεί να μην τα διαγράφει όλα!:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo74 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Χαίρετε! Αντιμετοπίζω πρόβλημα με την λήψη video. Στην αρχή όλα κανονικά, τώρα τελευταία κατα την λήψη παρουσιάζει "σπασίματα" των 2-3 δευτερολέπτων. Η ποιότητα είναι "υψηλή" μνήμη αποθήκευσης η κάρτα. Πολλές εφαρμογές δεν έχω. Δοκίμασα και με φως ημέρας, τα ίδια. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Δεν το έχω ούτε μήνα. Ευχαριστώ Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα οπως και αλλοι χρηστες στα ξενα φορα που διαβασα. Η λυση ειναι format της μνημης ( των 8gb).Παρε πρωτα backup τα αρχεια σου. ΠΡΟΣΟΧΗ οχι με το προγραμμα μπακ απ της νοκια μια και στην επαναφορα θα επανελθουν και τα προβληματα του video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Ρε παιδιά, αντιμετωπίζω πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές. Συγκεκριμένα το Garmin και το Opera... Γίνεται κανονικά η εγκατάσταση (δοκίμασα αρκετές φορές) αλλά όταν τα τρέξω με πετάνε έξω, το μεν Opera μόλις μου ανοίξει κάποια σελίδα, το δε Garmin μπαίνει στην οθόνη καλωσορίματος και μετά κλείνει. Τα εγκατέστησα στην εξωτερική μνήμη. Αντιμετώπισε κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_sar Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Ευχαριστώ πολύ. Έχεις να προτείνεις κάποιο πρόγραμμα back up; Αν ναι στείλε το link. To format διοεθώνει το πρόβλημα για πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Ρε παιδιά, αντιμετωπίζω πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές. Συγκεκριμένα το Garmin και το Opera... Γίνεται κανονικά η εγκατάσταση (δοκίμασα αρκετές φορές) αλλά όταν τα τρέξω με πετάνε έξω, το μεν Opera μόλις μου ανοίξει κάποια σελίδα, το δε Garmin μπαίνει στην οθόνη καλωσορίματος και μετά κλείνει. Τα εγκατέστησα στην εξωτερική μνήμη. Αντιμετώπισε κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση? Ευχαριστώ... gia to garmin kati den ekanes kala.H opera omws exei alitheia provlima se dyo lepta se petaei exw. Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Αγόρασα σήμερα το στερεοφωνικό Bluetooth SE HBH-DS980 το οποίο όμως δεν μπορεί να συνδεθεί σωστά με το Ν95-2.Συγκεκριμένα αν και γίνεται pair κανονικά δεν λειτουργεί ούτε το remote control ουτε η αναγνώριση κλήσεων.Δηλαδή ενώ πατάω το κουμπί απο το handsfree για να ξεκινήσει η μουσική δεν κάνει τίποτα.Όταν πάω απο το κινητό για να βάλω μουσική ακούγεται απο το handsfree αλλά δεν μου εμφανίζει τον τίτλο του τραγουδιού.Σε κατάσταση αναμονής δεν εμφανίζει την ώρα που έχει το κινητό.Ενω έχει τη δυνατότητα να μπει στις επαφες του τηλεφωνου δεν το κάνει και τέλος όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν εμφανίζει το όνομα του καλούντος αν και το έχω καταχωρημένο παρα μόνο τον αριθμό του.Τί φταίει ρε γ@μ@τ* Φιλε μου απο οτι ξέρω το DS980 δεν συνεργάζεται με το Ν95-2 διότι τα Symbian Κινητα διαχειρίζονται τις ολες πληροφοριες λιγο διαφορετικα. Αυτος ειναι ο λόγος που αν θες αναγνώριση κλισης στο ακυστικο θα "αναγκαστείς" να πάρεις το HS-12W της Nokia. Στο λέω γιατι εκανα μια ερευνα και δυστυχώς μονο αυτό συνεργάζεται Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts