Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nai alla an emena mou skasei kato to kinito k ginei sbaralia pane ola eikones tragoudia ktl.. etsi d einai?

ναι φιλε μου αμα γινει τιποτα χτυπα ξυλο

πανε ολα.γι'αυτο back up.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κινητο θεωρώ οτι δεν έχει ιδιαιτερο πρόβλημα στην κάμερα,απλα αν βγάλεις φωτό με έντονο ήλιο φαίνονται σα να είναι θολές αυτό όμως είναι γενικό πρόβλημα ακόμα και σε φωτογραφικές μηχανές,έβγαλα φωτό μεσημεριανές στην μια περίπτωση είναι με λίγο φώς(χωρίς έντονο ήλιο) και στην άλλη είναι με ποιο έντονο φώς,δες και μόνος σου:)

Υ.Γ:και στο δευτερο παράδειγμα πάλι έχεις κόντρα τον ήλιο βγάλε ημέρα αλλά χωρίς να έχεις κόντρα φώς

http://rapidshare.com/files/84992855/foto.rar.html

εγω παλι ρε φιλε εχω θολές photos....

και σημερα που το δοκιμασα τα ιδια.....

δες και σε αυτο το αρχειο...

ολες ειναι στο αυτοματο και με τον ηλιο οχι κοντρα.....

http://rapidshare.com/files/85034945/2.rar

δεν θελω να ανοιξω καμια διαμαχη ουτε ξερω πολλα απο καμερες κτλ αλλα οι Photos του απλου 95 ηταν πολυ πιο ζωντανες και πολυ πιο καθαρες.....

στο 95 8g υπαρχει συνεχως μια θολούρα και μια ασπριλα παραπανω απο το κανονικο.....

τωρα βλεπω δηλαδη τις photos που εχω τραβηξει με το απλο και οι διαφορες ειναι τεραστιες......

λες να εχω κανενα προβλημα με την καμερα.....??:blink:

εγω παλι ρε φιλε εχω θολές photos....

και σημερα που το δοκιμασα τα ιδια.....

δες και σε αυτο το αρχειο...

ολες ειναι στο αυτοματο και με τον ηλιο οχι κοντρα.....

http://rapidshare.com/files/85034945/2.rar

δεν θελω να ανοιξω καμια διαμαχη ουτε ξερω πολλα απο καμερες κτλ αλλα οι Photos του απλου 95 ηταν πολυ πιο ζωντανες και πολυ πιο καθαρες.....

στο 95 8g υπαρχει συνεχως μια θολούρα και μια ασπριλα παραπανω απο το κανονικο.....

τωρα βλεπω δηλαδη τις photos που εχω τραβηξει με το απλο και οι διαφορες ειναι τεραστιες......

λες να εχω κανενα προβλημα με την καμερα.....??:blink:

Οι δικές μου οι φωτό πως σου φάνηκαν τις είδες;είναι καλύτερες η όχι;εννοείται ότι δεν θα ανοίξουμε διαμάχη για αυτο το θέμα,απλά κάνουμε κουβέντα είναι κρίμα να δώσεις 700+ Ευρό και να συμβαίνει κάτι,νομίζω;:worry:

Υ.Γ:έχει μια επιλογή που λέγετε ισορροπια λευκού μήπως συμβαίνει κάτι απο εκεί;

nai alla an emena mou skasei kato to kinito k ginei sbaralia pane ola eikones tragoudia ktl.. etsi d einai?

Αν σου πέσει κάτω το πρώτο πράγμα που θα διαλυθεί θα είναι το slider..το οπόιο είναι πραγματικά για κλάματα...:mad:

Οι δικές μου οι φωτό πως σου φάνηκαν τις είδες;είναι καλύτερες η όχι;εννοείται ότι δεν θα ανοίξουμε διαμάχη για αυτο το θέμα,απλά κάνουμε κουβέντα είναι κρίμα να δώσεις 700+ Ευρό και να συμβαίνει κάτι,νομίζω;:worry:

οι δικες σου ειναι πιο καλες...πολυ πιο καλες......αλλα και παλι οχι σαν του ν95.....

(δεν δουλευει το rapid τωρα να σου ανεβασω να δεις την διαφορά...τεραστια ειδικα στα χρωματα....και ολα στο αυτόματο)

δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει.....

ψαχνω τωρα και σε αλλα φορουμς να δω τι λενε αλλοι χρηστες για την καμερα....

epeidi to exo to N95 8GB an thelete deste to thema poio kinito bgazei kaliteres photos, exo balei kapoies kai einai pragmati opos lene kai ta paidia tholes. enas malista mou apadise k mou leei katharise prota ton fako prin bgaleis!!!

krima ta 700 euro..eilikrina san camera den aksizei, exo to samsung G600 kai bgazei klaseis anoteres photos apo to N95 8GB.

Don't give up! :!:

ρε παιδια τι να πώ εμένα μου φαίνονται καλές αν όχι πολυ καλές,αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικό,αλλα δε νομίζω να περιμένατε να έβγαζε και σαν καμμιά slr φωτογραφική,μην ξεχνάτε είναι κατα βάθος(αλλα πολύ βάθος)κινητό τηλέφωνο

ίσως με τις επομενες αναβαθμίσεις να βελτιωθεί η κατάσταση,εγώ πάντως δε συγχωρώ την ποιότητα κατασκευής και κυρίως του slider..αλλα αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.

χωρίς επίθεση..

freddaras κοίτα μήπως συμβαίνει τίποτα απο την ισορροπία λευκού,δεν ξέρω αν πραγματικα βοηθάω αλλα ίσως να συμβαίνει κάτι απο εκει...

ρε παιδια τι να πώ εμένα μου φαίνονται καλές αν όχι πολυ καλές,αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικό,αλλα δε νομίζω να περιμένατε να έβγαζε και σαν καμμιά slr φωτογραφική,μην ξεχνάτε είναι κατα βάθος(αλλα πολύ βάθος)κινητό τηλέφωνο

ίσως με τις επομενες αναβαθμίσεις να βελτιωθεί η κατάσταση,εγώ πάντως δε συγχωρώ την ποιότητα κατασκευής και κυρίως του slider..αλλα αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.

χωρίς επίθεση..

το ξερω φιλε μου οτι δεν ειναι καμερα αλλα κινητο...και δεν εχω τετοια απαιτηση......απλα με το ν95 αυτες που εβγαζα ηταν μια χαρα...(για αυτο που ηταν....)

εδω υπαρχει προβλημα...

ειναι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος Cavaradossi πιο πανω....

και η photo που εχει ανεβασει ειναι καλη σε σχεση με τις δικες μου.....

θολουρα ασπριλα και ολα τα σχετικα...μονο αν "παιξεις" με τις ρυθμισεις κατι παει να γινει αλλα και παλι υπαρχει προβλημα.....

κριμα...ελπιζω να λυθει με τα επομενα updates....

Καλησπέρα, έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.

Εκανα πριν λίγο αναβάθμιση απο την 10 στην 15.0.015 όλα πήγαν καλά εκτός απο την γλώσσα που είναι αγγλική. Παρότι έκανα επαναφορά απο το αντίγραφο ασφαλείας μου, δεν έχω ούτε τη δυνατότητα να αλλάξω γλώσσα απο τις ρυθμίσεις γιατι οι διαθέσιμες γλωσσες προς επιλογή είναι αγγλικα ιταλικά γαλλικά ισπανικά και πορτογαλλέζικα. πουθενά δεν υπάρχουν τα Ελληνικά. Παρακαλώ τα φώτα σας :)

freddaras αν δε σου κάνει κόπο ανέβασε αργότερα τις φωτό απο το απλό ν95 να τις δω αν δεν υπάρχει πρόβλημα..

Καλησπέρα, έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.

Εκανα πριν λίγο αναβάθμιση απο την 10 στην 15.0.015 όλα πήγαν καλά εκτός απο την γλώσσα που είναι αγγλική. Παρότι έκανα επαναφορά απο το αντίγραφο ασφαλείας μου, δεν έχω ούτε τη δυνατότητα να αλλάξω γλώσσα απο τις ρυθμίσεις γιατι οι διαθέσιμες γλωσσες προς επιλογή είναι αγγλικα ιταλικά γαλλικά ισπανικά και πορτογαλλέζικα. πουθενά δεν υπάρχουν τα Ελληνικά. Παρακαλώ τα φώτα σας :)

ακολουθησε αυτο τον οδηγο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189724

post #3 και βαλε product code 0550801: GREECE, CYPRUS

εχασες τα ελληνικα επειδη το τηλ.σου ειναι παραεισαγωγης.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :-)

Θα το ψάξω αμέσως τώρα.

Οσον αφορά την .... παραεισαγωγή... είναι απο επιδότηση κοσμοτέ και το κινητό μου το έστειλε ο Γερμανός. Κάνουν και τέτοια αυτοί;;;;

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :-)

Θα το ψάξω αμέσως τώρα.

Οσον αφορά την .... παραεισαγωγή... είναι απο επιδότηση κοσμοτέ και το κινητό μου το έστειλε ο Γερμανός. Κάνουν και τέτοια αυτοί;;;;

και βεβαια ειδικα ο γερμανος!!:mad::mad:

κανε τα βηματα και θα εισαι οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

freddaras αν δε σου κάνει κόπο ανέβασε αργότερα τις φωτό απο το απλό ν95 να τις δω αν δεν υπάρχει πρόβλημα..

ελα φιλε δες εδω...

photos απο το απλο 95 ολες στο αυτοματο.....

http://www.4shared.com/file/35295573/2ac89cef/95_online.html

Σε συγκριτικό στο gsmarena πάντως είχε με τη σειρά 1.N82 2.g600 3.k850 4.N95 8g 5.6. lg viewty και g800 δε θυμάμαι με ποια σειρά αλλά νομίζω το viewty τελευταίο.Είναι φυσιολογικό να μην έχει την τέλεια φωτογραφία αφού το κινητό είναι all-around και δεν προβάλει το φωτογραφικό χαρακτήρα.Συγκεντρώνει πολλές λειτουργίες χωρίς κάποια από αυτές να είναι κορυφαία αλλά τα έχει όλα.Αν θες φωτογραφικό κινητό Ν82 μουσικό Ν81 μιλώντας για ΝΟΚΙΑ αλλά αν θές λίγο απ'όλα Ν95 8 με την κορυφαία οθόνη.Λόγος που το προτίμησα σε σχέση με το Ν82 που μου άρεσε+είναι λίγο πιο δυνατό σε κανα 2σημεία.Το μόνο λυπηρό είναι αυτό το slide σαν γάλα που περιμένεις ότι σύντομα θα σου χαλάσει+το κρίμα είναι οτί δίνεις 750ευρώ.Κατα τ'άλλα είναι φοβερό.

Η μνήμη τα 8giga είναι ενσωματομένη flash οπότε φαντάσου ότι είναι μια κάρτα μνήμης 8g κλειδωμένη μέσα στο τηλεφώνο.Και αν σκάσει το κινητό και αν βγάλει φτερά και πετάξει...όντως να αφαιρείτε η κάρτα είναι ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά δε χάθηκε και ο κόσμος.Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.Το τηλ. μόνο καφέ δεν κάνει.

Sorry για το μεγάλο post.

Όλα πήγαν εντάξει :-)

Ευχαριστώ πάρα πολύ :-)

Ρε τον παλιοΓερμανό!!!! :p

Να ρωτήσω ρε παιδιά. Αν το πάω στην Alpha Copy να μου "σφίξουν" λίγο το slider, πόσο λέτε να μου το κρατήσουν; Έχει έναν μικρό τζόγο που είναι λίγο ενοχλητικός...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Σύγκριση Ν95 8GB με Sony ericsson K810i Sybershot... Πιστευω ότι οι διαφορες είναι αισθητές.. (Για όποιον δεν γνωριζει και των 2 κινητων η καμερα ειναι 5mpxl)

http://rapidshare.com/files/85059113/Sygrisi.rar.html

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Αν το κινητο ειναι παραεισαγωγης κανονικα δεν καλυπτετε απο την πανευρωπαικη εγγυηση?γιατι ακουω οτι καποιες αλφα κοπυ δεν καλυπτουν τα κινητα αν παθουν κατι

Αν το κινητο ειναι παραεισαγωγης κανονικα δεν καλυπτετε απο την πανευρωπαικη εγγυηση?γιατι ακουω οτι καποιες αλφα κοπυ δεν καλυπτουν τα κινητα αν παθουν κατι

Αν η αγορά από την οποία προέρχεται το κινητό είναι εντός της Ε.Ε., η AC αναγνωρίζει την εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Να ρωτήσω ρε παιδιά. Αν το πάω στην Alpha Copy να μου "σφίξουν" λίγο το slider, πόσο λέτε να μου το κρατήσουν; Έχει έναν μικρό τζόγο που είναι λίγο ενοχλητικός...

Σε εμένα τουλ'αχιστον φίλε μου δεν έκαναν τίποτα αφού λένε οτι η νόκια δικαιολογεί ως ένα βαθμό αυτό τον τζόγο(τζόγος ο οποίος εμφανίστικε μέσα σε 10 μέρες),το πήγα και με έβγαλαν υπερβολικό!:mad:

ελα φιλε δες εδω...

photos απο το απλο 95 ολες στο αυτοματο.....

http://www.4shared.com/file/35295573/2ac89cef/95_online.html

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολυ καλές οι φωτό(είναι πιο ζωντανές)αλλα θεωρώ οτι είναι ζήτημα αναβάθμισης το όλο θέμα,απλά περιμένουμε!!:)

Παιδια καλημερα,μια μικρη βοηθεια παρακαλω.Εκανα αντιγραφα ασφαλειας αλλα δεν μπορω να τα ξαναεπαναφερω.Eχει κανεις να προτεινει κατι??
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδη θελω να αναβαθμισω σε 15 τα αρχεια απο την ενσωματομενη καρτα επιρεαζονται?να κρατησω backup?Υπαρχει κινδυνος?Οσον αφορα τις εφαρμογες να τις σβησω και να τις ξαναπερασω?

Γιατι σβηστηκε το ποστ μου??

Επειδη θελω να αναβαθμισω σε 15 τα αρχεια απο την ενσωματομενη καρτα επιρεαζονται?να κρατησω backup?Υπαρχει κινδυνος?Οσον αφορα τις εφαρμογες να τις σβησω και να τις ξαναπερασω?

Ότι έχεις στη μνήμη flash 8GB δεν θα πάθουν τίποτα.

Ότι έχεις στη μνήμη στης συσκευής θα τα χάσεις.

Ωστόσο κάποιες εφαρμογές θα πρέπει να τις ξαναπεράσεις παρόλα ότι είναι εγκατεστημένες στην 8αρα μνήμη, δημιουργούν και κάποια μικρά αρχειάκια στη μνήμη της συσκευής με αποτέλεσμα να μην τρέχουν μετά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″