mightyr Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Αφου πάτησα *#0000# μου έβγαλε Nokia N95 8gb λογισμικό κτλπ.Και κινέζικο να ήταν δεν θα έπρεπε να έχει μία μνήμη μεγαλύτερη των 512kb? πάντως με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα πως υπάρχουν και άλλοι ανα τον κόσμο που τους εμφανίζει 512kb μνήμης και καταλήγουν στο οτι είναι κλώνος. imei σου βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Για ΙΜΕΙ δεν κοίταξα.Θα το κοιτάξω και θα σου πώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr ότι σου βγάλει πέρασε στη φόρμα που έχει η σελιδά αυτή και θα σου δώσει λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Εκανα hard format λόγω πολλών προβλημάτων που μου παρουσίαζε (καθυστέρηση και μήνυμα συνέχεια : "application closed standby mode viewsrv11") . Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται ξανα ξεκλείδωμα η συσκευή? Με την ευκαιρία πέρασα και την έκδοση 35.0.001.:) Αν εννοείς να το κάνεις hack, ναι μπορείς να το κάνεις. Δοκίμασε με το HelloOX. Οδηγίες υπάρχουν στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] S60 3rd - Hacks & Patches. Για ότι άλλη απορία έχεις σχετικά με το hack το ρωτάς στο συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Αφου πάτησα *#0000# μου έβγαλε Nokia N95 8gb λογισμικό κτλπ.Και κινέζικο να ήταν δεν θα έπρεπε να έχει μία μνήμη μεγαλύτερη των 512kb? γιατι δεν καθεσε 2 λεπτα να κανεις αυτο που σου ειπα στο προηγουμενο μηνυμα μου? αυτο που ακριβως το λεει? μπες στα εργαλεια και στην συνεχεια στην διαχειρηση αρχειων. εκει εχει 2 καρτελες. η πρωτη ειναι η μνημη του κινητου. χωρις να πειραξεις τιποτα, πατησε : επιλογες ---> στοιχεια μνημης. και γραψε μας εδω ποση ελευθερη μνημη και ποση μνημη σε χρηση εχει. στην συνεχεια πατα ενταξει πατα "δεξια" για να πας στην δευτερη καρτελα και πατησε παλι επιλογες ---> στοιχεια μνημης για να δεις ποσο ελευθερη μνημη εχει η "μαζικη αποθηκευση" και πες μας ξανα τα νουμερα που σου βγαζει εαν δεν καταφερεις να το κανεις γιατι δεν τα βρησκεις αυτα που σου λεω στο μενου ειναι κινεζικο και ελειξε η υποθεση. εαν παλι τα βρεις και δεις τα στοιχεια, σιγουρα δεν ειναι κινεζικο μιας και τα κινεζικα δεν εχουνε πιστες αντιγραφες του μενου της νοκια και επιπλεον θα μας εχεις κατατοπησει στο θεμα του προβληματος... δηλαδη ποια απο ολες της μνημες εχει γεμισει τελος παντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 αυτο που ακριβως το λεει? μπες στα εργαλεια και στην συνεχεια στην διαχειρηση αρχειων. εκει εχει 2 καρτελες. η πρωτη ειναι η μνημη του κινητου. χωρις να πειραξεις τιποτα, πατησε : επιλογες ---> στοιχεια μνημης. και γραψε μας εδω ποση ελευθερη μνημη και ποση μνημη σε χρηση εχει. στην συνεχεια πατα ενταξει πατα "δεξια" για να πας στην δευτερη καρτελα και πατησε παλι επιλογες ---> στοιχεια μνημης για να δεις ποσο ελευθερη μνημη εχει η "μαζικη αποθηκευση" και πες μας ξανα τα νουμερα που σου βγαζει Λοιπόν λέει σύνολο 8gb και ελεύθερο 8191Μ.Δεν έχει εξωτερική μνήμη είναι η μνήμη τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Όταν πατάω *#06# μου βγάζει το ΙΜΕΙ κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Φιλε, ανεβασε μια φωτο να τελειωνουμε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Λοιπόν λέει σύνολο 8gb και ελεύθερο 8191Μ.Δεν έχει εξωτερική μνήμη είναι η μνήμη τηλεφώνου. αυτο το κινητο το ειχα πριν κανα χρονο κ θυμαμε καλα οτι ειχε καποια εσωτερικη μνημη κ εξωτερικη μνημη μαζικης αποθηκευσης 8gb. (οταν πατας αποθυκευση ενα αρχειο σε ρωταει που θες να παει) τωρα αν βλεπεις στο ιμει κανα 種屬漢藏語系漢語族的聲調語言 .... ο mightyr σου εδωσε την απαντηση! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 και όμως την πατάνε γιατί έιτε δεν έχουν γνώση απο τις απαραίτητες λεπτομέρειες των διάφορων κινητών είτε γιατί η χαμηλή τιμή είναι μεγάλο δέλεαρ.. είτε και για τα δύο μαζί! Πως καταλαβαινεις ότι ενα κινητό ειναι κινεζικο-μούφα-οχι αυθεντικο κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 εγώ προσωπικά σε nokia απομιμήσεις που έχουν πέσει στα χέρια μου πρόσεξα χειρότερη ποιότητα πλαστικών,κυρίως τριξίματα κτλ, εμφανή διαφορά στην κάμερα που συνήθως αυτά έχουν μια vga αντε 1.3mpx. τα χρώματα της οθόνης μοιάζουν ξεθωριασμένα. και λειτουργικά βλέπεις κάποιες μικρές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. αντι πχ να λέει WLAN λέει WALN και κάτι τέτοια παρόμοια. προφανώς θα υπάρχουν και άλλα μυστικά.εγώ αυτά έχω ξεχωρίσει/κοιτάω κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 εγώ προσωπικά σε nokia απομιμήσεις που έχουν πέσει στα χέρια μου πρόσεξα χειρότερη ποιότητα πλαστικών,κυρίως τριξίματα κτλ, εμφανή διαφορά στην κάμερα που συνήθως αυτά έχουν μια vga αντε 1.3mpx. τα χρώματα της οθόνης μοιάζουν ξεθωριασμένα. και λειτουργικά βλέπεις κάποιες μικρές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. αντι πχ να λέει WLAN λέει WALN και κάτι τέτοια παρόμοια. προφανώς θα υπάρχουν και άλλα μυστικά.εγώ αυτά έχω ξεχωρίσει/κοιτάω κάθε φορά. Θέλω να πάρω ένα n95 8gb απο e-bay και είμαι αρκετά επιφυλακτικός, η τιμή του είναι 270$ συνολικα δηλαδή 200 ευρώ περίπου και αυτός που το πουλάει είναι απο hong kong και γενικά αμα προσέξεις οι περισσότεροι απο κίνα ειναι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Eκτος απο αυτα που ειπε το παιδι να προσθεσω κατι επισης σημαντικο. Τα κινεζικα οταν τα ενεργοποιεις φορτωνουν μεσα σε 5 δευτερολεπτα (γιατι στην ουσια δεν εχουν και κανενα σοβαρο λειτουργικο να φορτωσουν). Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msan Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Παιδιά Καλησπέρα από Σάμο... Επιχειρώ να μεταφέρω ενα mp3 στο κινητό μου Nokia N95 8GB προκειμένου να το χρησιμοποιήσω ως ήχο κλήσης, αλλά δεν μπορώ... Χρησιμοποιώ το PC SUITE ( έχω κάνει την σχετική διαδικασία κατά το παρελθόν με επιτυχία ), κατά την αρχή αυτής μου βγάζει ένα μήνυμα ο υπολογιστής ότι ενδέχεται να μην μπορεί να λειτουργήσει το αρχείο από το τηλέφωνο, συνεχίζω, και όταν υποτίθεται ολοκληρώνεται η διαδικασία της μεταφοράς, έχει χάσει την ιδιότητα του mp3 και το συνολικό μέγεθός του είναι μηδενικό....!!! ( Πληροφορίες από ιδιότητες ... ) Τι μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ πολύ... Μανώλης ΣΑΜΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλησπερα.ειμαι κατοχος του ν95 8gb εδω και 2 χρονια και αν εξαιρεσουμε την ταχυτητα του σε πολλα πραγματα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.την προηγουμενη βδομαδα εσπασε η οθονη του,το πηγα στη νοκια και μου ειπαν οτι θελει γυρω στα 90 ευρω η αντικατασταση της.αξιζει να κανω κατι τετοιο? Υπαρχουν εναλλακτικοι τροποι να βρω οθονη να αγορασω με πιο λιγα χρηματα πχ. καποιο μαγαζι που να ασοχλειται με τετοια?γνωριζει καποιος κατι? Η ειναι πεταμα χρηματων για ενα κινητο διετιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Αν μπορείς να το ανοίξεις μόνος σου για να την αλλάξεις, μπορείς να βρεις οθόνη πχ στο ebay. Βρίσκεις οθόνη και με 10 ευρώ, μη γνήσια φυσικά και με ρίσκο όσον αφορά την απόδοση χρωμάτων, φωτεινότητας κλπ.. Αλλά και γνήσια να αγοράσεις και να την βάλεις μόνο σου, πάλι πιο φθηνά θα σου βγει από 90 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 αξιζει να παρω Ν95 8gb μεταχειρισμενο?γυρω στα 100 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 αν είναι σε καλή κατάσταση είναι αξιόλογη επιλογή ακόμη και τώρα που έχει παλιώσει,αν δεν έχεις άλλη εναλλακτική τσίμπα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 εχω το Ν82 αλλα σκεφτομαι για δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) να κανω μια ερωτηση.εχω βαλει το νοκια maps 2*****ed by illusion.για να βαλω τωρα το ovi maps 3 πρεπει να βγαλω το 2 και επειτα να βαλω απο την αρχη το 3? Edited December 21, 2010 by murcielago580200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλησπέρα. Πολλές φορές, βρίσκω ασύρματα δίκτυα με πολύ καλό σήμα αλλά δεν συνδέεται. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 και γω το εχω παρατηρησει.. αλλα μου εχει συμβει με διαφορα κινητα... σχεδον παντα το κανει με κατι ανωνυμα Linksys που βρισκω που και που. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδια εχω βαλει κωδικο κλειδωματος συσκευης και τον εχω ξεχασει με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο με αλλη καρτα sim.υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω μονος μου?η πρεπει να παω σε καμια νοκια γερμανο κλπ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδια εχω βαλει κωδικο κλειδωματος συσκευης και τον εχω ξεχασει με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο με αλλη καρτα sim.υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω μονος μου?η πρεπει να παω σε καμια νοκια γερμανο κλπ??? Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Καλησπέρα. Πολλές φορές, βρίσκω ασύρματα δίκτυα με πολύ καλό σήμα αλλά δεν συνδέεται. Τι μπορεί να φταίει? συνηθως φταινε καποιες ρυθμισεις του router οπως ο τυπος ασφαλειας και το channel αν τα αλλαξεις συνηθως μετα τα βρισκει Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts