Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειχα αλλαξει σε 2-3 n95 φιλων και δικο μου οθονες και flex οσα ειχαν προβλημα με αυτην και δεν εφτιαχνε με αλλαγη,αλλαζαμε και το flex και τοτε ηταν οκ.το κεντρικο flex του 95 οπως ολα τα slide ειναι ευαλωτο στο ανοιξε κλεισε και δεν χρειαζεται να προσπαθησεις για να γινει η ζημια

καλησπέρα φιλαράκο αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα μπορείς να μου στείλεις ενα λινκ για να αγοράσω ενα flex cable γιατι το nokia shop μου ζήτησε 62euro γιατι είναι απο υγρασία και δεν το καλύπτει η εγγύηση

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δειτε εδω ενα video ενος λeυκου Ν95 8GB

Να 'ναι γνησια η προσοψη...? Ποιος ξερει...

Εγω παντως πρωτη φορα το βλεπω σε τετοιο χρωμα και δεν με χαλαει καθολου!

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 3 weeks later...

παιδια μια ερωτηση .

στον υπολογιστη ειχα τα windows xp και οταν εβαζα το κινητο στη μνημη μαζικης αποθηκευσης για να μεταφερω αρχεια , οταν τελειωνω πατουσα ασφαλη καταργηση υλικου και στην οθονη του κινητου εβγαζε ενα μηνυμα αν θελω να αφαιρεσω το κινητο και πατουσα ΟΚ , και πανω πανω δεξια στην οθονη του κινητου εφευγε το σηματακι που εχει οταν το συνδεεις σε usb

τωρα που εβαλα windows 7 πατω αφαιρεσει του κινητου αλλα στο κινητο δεν βγαζει το μηνυμα για να πατησω OK ουτε φευγει το σηματακι πανω πανω δεξια με αποτελεσμα οταν τραβαω το usb καλωδιο να μου λεει οτι πιθανον να χαθηκαν δεδομενα , σταματηστε την μεταφορα πρωτου αφαιρεσετε το καλωδιο , ενω εγω δεν κανω τιποτα

πειτε μου τι να κανω μην παθει τιποτα το κινητο και αν συμβαινει σε ολους ετσι !!!:cry:

Edited by ikskarda

το λεω επειδη δε βγαζει το μηνυμα για να πατησω ΟΚ για την αφαιρεση του καλωδιου.

μετα τα XP το χαος :D

παιδες θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

υπαρχει περιπτωση νοκια ν95 με αποδειξη απο καταστημα wind να ειναι κινεζικο?

Ευχαριστω πολυ

http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

παιδες θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

υπαρχει περιπτωση νοκια ν95 με αποδειξη απο καταστημα wind να ειναι κινεζικο?

Ευχαριστω πολυ

Ελα george, δεν εχω καρτα και σου απανταω εδω.

Καλα το εχουνε ακομα σε καταστηματα καινουργιο περιεργο μου φαινεται.

Και για ποιο μιλας? Το απλο η το Ν95 8GB?

Αν λες για το απλο, μην το παρεις δεν αξιζει. Το μαυρο ναι.

Αλλα πες και τιμη. Ποσο το βρηκες? Ειναι καινουργιο η μτχ?

Οταν το πιασεις στα χερια σου πατα *#0000#

Το γνησιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ν95 8GB θα Βγαλει RM-320.

Aλλος ενας τροπος ειναι να κλεισεις το κινητο και να το ανοιξεις παλι.

Τα κινεζικα bootαρουν σε 3 δευτερα (αφου δεν εχουν κανα σοβαρο λογισμικο να φορτωσουν).

Αλλα και το μενου κανει μπαμ στα κινεζικα, φαινεται οτι ειναι μουφα. Και η οθονη φαινεται.

Αλλα γιατι να πουλανε κινεζικα σε καταστημα Wind....???

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ειναι ασημι δε ξερω ποση χωρητικοτητα εχει..νομιζω παιρνει καρτα μεχρι 2γιγα..

γτ ειναι μειον?λογω χωρου?

μεταχειρισμενο θα το παρω απο γνωστο τιμουλα στα 110 ευρω

Edited by kid

Εχει μικροτερη οθονη.

Μιση Ram απο του 8GB. (το 8GB λογω περισσοτερης ram εχει το τελειο Multitasking. δεν τελειωνει η μνημη οσες εφαρμογες να βαλεις ταυτοχρονα. δε πα να χεις μουσικη, camera, ιντερνετ κλπ κλπ μαζι? Τα παιζει ολα σε αντιθεση με το απλο Ν95)

128 mb ram το 8αρι, 64 mb το ασημι

Το απλο εχει χαλια μπαταρια. Η μπαταρια του 8GB ειναι αρκετα μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα. Και οχι, δεν μπορεις να την βαλεις στο απλο...

To μαυρο χρωμα ειναι πιο ωραιο απο το ασημι.

Και κατι αλλα ψιλα. αλλα οι βασικες διαφορες ειναι αυτες.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Συμφωνώ απόλυτα.

Είχα το απλό για 1.5 χρόνο και τώρα έχω το 8άρι εδώ και 1+χρόνο. Μεγάλη διαφορά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

εμενα το θεμα της μπαταριας με προβληματισε κατα τα αλλα θα ημουν ευχαριστημενος..

παιδια καλησπερα . αναβαθμισα το κινητο στην τελευταια εκδοση και περασα τις εφαρμογες μου απο τα γνωστα μαγαζια και αρχισα να ψαχνω στο κινητο αν αλλαξε κατι και βρηκα κατι που δεν το ειχα ξαναδει.

στις ρυθμισεις -> συνδεση , κατω απο to Τηλ.Διαδικτυου εχω ενα σηματακι VPN (αυτο υπηρχε ρε παιδες και στις προγηουμενες εκδοσεις ? ) παταω μπαινω μεσα και εχει 2 επιλογες α)διαχειριση VPN β)σημεια προσβασης VPN αλλα οταν παω να τα ανοιξω μου γραφει οτι δε γινεται .

υπηρχε ρε παιδες αυτη η λειτουργια VPN ? και αν ναι γιατι δεν μπορω να την ανοιξω ?

επιπλεον αναφερω οτι στα γνωστα μαγαζακια βρηκα ενα .sis που ηταν για VPN αλλα ειδα οτι δεν εκανε κατι και το αφαιρεσε . λετε αυτο να μου πειραξε τιποτα ?

Edited by ikskarda

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός Ν95 8GB και έχω το εξής πρόβλημα.

Παρόλο που γράφει εκπληκτικά videos, αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν "τραβάω" μία συναυλία και γενικά ότι έχει ήχο σε μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα να παραμορφώνεται (σαν να μπουκώνει) εντελώς ο αναπαραγόμενος ήχος.Έχει αντιμετωπίσει και λύσει κάποιος το πρόβλημα αυτό?

Ευχαριστώ

StereoNova

• 3 weeks later...

Χρησιμοποιει κανεις το "World Mate"?

Φοβερο και πολυ χρησιμο utility

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός Ν95 8GB και έχω το εξής πρόβλημα.

Παρόλο που γράφει εκπληκτικά videos, αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν "τραβάω" μία συναυλία και γενικά ότι έχει ήχο σε μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα να παραμορφώνεται (σαν να μπουκώνει) εντελώς ο αναπαραγόμενος ήχος.Έχει αντιμετωπίσει και λύσει κάποιος το πρόβλημα αυτό?

Ευχαριστώ

Δεν ειναι προβλημα ...Λογικο ειναι οταν ο ηχος ειναι ΠΟΛΥ δυνατος να μπουκωνει το καημενο.

Δεν ειναι δα και βιντεοκαμερα τελευταιας τεχνολογιας.

Και σε εμενα τα βιντεο που εγραψα σε συβαυλια των Opeth ειχαν καπως μπουκωμενο ηχο... Οχι χαλια μαυρα αλλα σε λογικα πλαισια.

Πολυ καλυτερα παντως απο παλιοτερες αποπειρες με αλλα κινητα.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδια ας βοηθήσει κάποιος... έχω το εξής πρόβλημα εδώ και 10 μέρες περίπου και χωρίς να μου πέσει το κινητό δεν μου αναγνωρίζει την μνήμη μαζικής αποθήκευσης (τα 8GB) τι κάνω?????? έκανα και αναβάθμισή λογισμικού μέσω internet αλλά τίποτα!

καλησπερα παιδια. μια ερωτησουλα.

εχω κανει backup τις επαφες απο το ν95 μου αλλα σε αρχειο 'content copier'.σε αντιγραφο ασφαλειας δηλαδη...

μπορω καπως να δω τις επαφες ή πρεπει οπωσδηποτε να περαστει σε κινητο.

υποψην οτι το ν95 το πουλησα και δεν εχω ολο το τηλεφωνικο καταλογο μου τωρα...

Δοκίμασε τους 2 πρώτους τρόπους που αναφέρονται στο θέμα Εξαγωγή δεδομένων από αντίγραφα ασφαλείας του PC Suite.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδια ας βοηθήσει κάποιος... έχω το εξής πρόβλημα εδώ και 10 μέρες περίπου και χωρίς να μου πέσει το κινητό δεν μου αναγνωρίζει την μνήμη μαζικής αποθήκευσης (τα 8GB) τι κάνω?????? έκανα και αναβάθμισή λογισμικού μέσω internet αλλά τίποτα!

Εφόσον έκανες αναβάθμιση και δεν έφτιαξε πήγαινε το σε κάποιο Nokia Care ώστε να το ελέγξουν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δοκίμασε τους 2 πρώτους τρόπους που αναφέρονται στο θέμα Εξαγωγή δεδομένων από αντίγραφα ασφαλείας του PC Suite.

ευχαριστω stendor.

τα κατεβασα,τα εγκατεστησα και καταφερω να ανοιξω το αρχειο...

οταν βεβαια τα κανω extract σε vcf μορφη μου 'καλυπτει' καποια νουμερα.

δηλαδη σε μια επαφη που εχω 2-3 νουμερα,μου δειχνει μονο το 1.

αυτο μονο αν τα κανω extract. αν τα 'βλεπω' μεσα στο προγραμμα ειναι ολα οκ και κανω copy-paste το νουμερο που θελω.αλλα τεσπα, την δουλεια μου την εκανα...και παλι ευχαριστω.να φανταστεις ειχα 'χασει' ακομα και τηλεφωνα συγγενων-κολλητων.:lol:

Αφού τα βρήκες είναι όλα εντάξει. Γενικά καλό είναι να κρατάμε και ένα αντίγραφο των επαφών μας στην κάρτα μνήμης αλλά και με συγχρονισμό στο Outlook. Εγώ όσα χρόνια είχα symbian αυτό έκανα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αφού τα βρήκες είναι όλα εντάξει. Γενικά καλό είναι να κρατάμε και ένα αντίγραφο των επαφών μας στην κάρτα μνήμης αλλά και με συγχρονισμό στο Outlook. Εγώ όσα χρόνια είχα symbian αυτό έκανα.

τα ειχα κρατησει στην καρτα μνημης και οταν μετα απο φορματ,τα χρειαστηκα,εκανα επαναφορα και ολα οκ. ΑΛΛΑ, εχω παρει ατοφιο ολο το φακελο απο την καρτα μνημης και τον εχω αντιγραψει στο κομπιουτερ,και οταν παταω σε μια επαφη με 2-3 νουμερα,παλι ενα νουμερο μου δειχνει,δεν μπορω να καταλαβω γιατι:blink:...

η πιο καλη λυση ειναι νομιζω με outlook,για να υπαρχει και καποια 'συμβατοτητα' με αλλα κινητα...

εγω ας πουμε τωρα που πουλησα το ν95,εχω προσωρινα ενα samsung.οποτε καταλαβαινεις οτι μονο με outlook θα κανα δουλεια...απο νοκια σε νοκια φυσικα μονο με nokia pc suite:)

κατι αλλο τωρα πανω σε αυτο το θεμα...

θα παρω ενα samsung i8910 που χω βρει,το οποιο ειναι symbian. θα κανω δουλεια με το nokia pc suite ή να βαλω το outlook?

Δυστυχως ειχα ενα ατυχημα και η οθονη του κινητου ψιλοεσπασε.Που πρεπει να απευθυνθω για την αντικατασταση της;

Σε κάποιο Nokia Care, που αλλού...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σε κάποιο Nokia Care, που αλλού...

Πηγα να γραψω οτι εψαξα ηδη εκει και δεν εχει στην πολη μου αλλα τωρα καταλαβα οτι πριν με μπερδεψε το πεδιο "Λεξη Κλειδι" το οποιο προφανως δεν το χρησιμοποιεις για να επιλεξεις χωρα οπως γραφει ακριβως απο πανω:lol:.Εγραφα ΕΛΛΑΔΑ ο χαζος και μετα πατουσα υποβολη:O

:thanks: