thePRODIGY Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παντως ρε παιδια θα περιμενα με τη νεα αναβαθμιση ακομα πιο γρηγορη ενναλαγη απο portrait σε landscape mode.:O Να γινεται δηλαδη κατ'ευθειαν.;) (βεβαια δεν ξερω σε αλλα κινητα η ιδια λειτουργια αν γινεται πιο γρηγορα):worry: Οχι οτι υπαρχει σοβαρο θεμα, απλως θα ηθελα να ειναι ακομα πιο γρηγορη. :p Επισης ενα ξεχωριστο folder για εικονες και βιντεο στην εκθεση θα ηταν καλοδεχουμενο :) Κατα τα αλλα , τοκινητο ειναι (ακομα) ΑΨΟΓΟ. long live N95-2:!::!: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλημέρα! Μόλις γύρισα από αμερική και παρατήρησα ένα σημανικό πρόβλημα. Δεν είχα καθόλου σήμα 3g. Και δεν εννοώ μόνο μέσω roaming. Πήγα στην at&t να αγοράσω sim, την δοκιμάσαμε και τζίφος. Μόνο σήμα gsm. Απ όσο γνωρίζω η at&t έχει το 3g σε wcdma 1900 που κανονικά το υποστηρίζει το κινητό μας. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συνέβη? Μου ήταν δυστυχώς απαραίτητο το internet γιατί από εξωτερικό κάνω κλήσεις voip από το κινητό και αναγκαζόμουν όλη την ώρα να πηγαίνω σε cafe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 βρε παιδια με ποιο τροπο μπορουμε να χακαρουμε την τελευταια εκδοση του n95 8g...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Με αυτό που αναφέρεται στο πρώτο ποστ του αντίστοιχου θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Καλημέρα! Μόλις γύρισα από αμερική και παρατήρησα ένα σημανικό πρόβλημα. Δεν είχα καθόλου σήμα 3g. Και δεν εννοώ μόνο μέσω roaming. Πήγα στην at&t να αγοράσω sim, την δοκιμάσαμε και τζίφος. Μόνο σήμα gsm. Απ όσο γνωρίζω η at&t έχει το 3g σε wcdma 1900 που κανονικά το υποστηρίζει το κινητό μας. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συνέβη? Μου ήταν δυστυχώς απαραίτητο το internet γιατί από εξωτερικό κάνω κλήσεις voip από το κινητό και αναγκαζόμουν όλη την ώρα να πηγαίνω σε cafe. Δεν ειναι συμβατη η συσκευη σου με το αμερικανικο 3g. Αν κανεις ταξιδια στις Η.Π.Α υπαρχουν συσκευες νοκια που δουλευουν παγκοσμια σε 3g και νομιζω οτι το Ε52 ειναι μια συσκευη απο αυτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Δεν ειναι συμβατη η συσκευη σου με το αμερικανικο 3g. Αν κανεις ταξιδια στις Η.Π.Α υπαρχουν συσκευες νοκια που δουλευουν παγκοσμια σε 3g και νομιζω οτι το Ε52 ειναι μια συσκευη απο αυτες. Πολυ ενδιαφερουσα η πληροφορια σου. Ηθελα αν ξερεις, να μου αναφερεις τι απο τα τεχνικα χαρακτηριστηκα δεν καλυπτει. Ετοιμαζομαι να παρω νεο νοκια Νseries και θα θελα τουλαχιστον να γνωριζω απο πριν οτι δεν θα εχω συμβατο vοip στη βορεια αμερικη. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπέρα. Έχω αναφέρει ξανά το πρόβλημά μου αλλά δεν έβγαλα άκρη. Είναι η μπαταρία μου φουλ και ξαφνικά μου κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο ότι είναι στο τέλος. Έπειτα από λίγο σβήνει. Το ανάβω πάλι και πάει στις 3 γραμμές. Μου βγάζει 1-2 ώρες ΄(ή και παραπάνω) και μετά σβήνει πάλι οπότε το βάζω για φόρτιση. Συνολικά μου βγάζει 1,5 ημέρα (περίπου) Δεν μου τα έκανε πριν αυτά. Το έκανα και ένα φορμάτ μήπως και φτιάξει (και την μνήμη) αλλά τίποτα. Νομίζω πως παίζει το ίδιο πρόβλημα και με το Ν86. Υπάρχει λύση? Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Ποιά firmware έχεις περασμένη? Πάντως νομίζω μια πρώτη λύση είναι να βάλεις (αν ήδη δεν έχεις) κάποιο προγραμματάκι που δίχνει το lifetime της μπαταρίας. Νομίζω θα είναι πιο εύστοχο σε σχέση με τον μετρητή της συσκευής. Edit: Έχω μια ερώτηση. Λόγω προβλήματος αναγκάστηκα να κάνω format στην μνήμη αλλά όχι στην κάρτα γιατί δεν είχα τον απαραιτητο χρόνο. Έτσι έχασα τις περισσότερες εφαρμογές που είχα. Τώρα όταν πάω να τις ξαναεγκαταστήσω δεν τις περνάει μάλλον λόγω των αρχείων εγκατάστασης που έχουν μείνει στην κάρτα. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να λύσω το πρόβλημα? Αν κάνω c/p όλο το root της κάρτας χωρίς τους κρυφούς φακέλους, μετά hard format και μετα επαναφορά θα συνεχίσει το πρόβλημα ή όχι? Edited February 10, 2010 by stefanw595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Κάνε αυτό που λες Στέφανε. Δεν θα έχεις πρόβλημα, δεδομένου του ότι ό,τι έχει σχέση με τις εφαρμογές βρίσκεται στους κρυφούς φακέλους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicnos Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπερα Παιδες, Εχω την εκδοση 35.0.001 στο ΝΟΚΙΑ Ν95 8gb, προσπαθω να κανω το hack με το hellox και οταν παω στο site Μου λεει για Donate, Στην διαδικασια Drakkarious_2.02__BETA δεν γινεται, ο φακελος sys παραμενει κλειδωμενος.. ισως δεν γινεται αυτος ο τροπος, αν μπορει καποιος να μου πει τι να ακολουθησω... ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ποιά firmware έχεις περασμένη? Έχω την τελευταία αλλά μου το έκανε και με την προηγούμενη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπερα Παιδες, Εχω την εκδοση 35.0.001 στο ΝΟΚΙΑ Ν95 8gb, προσπαθω να κανω το hack με το hellox και οταν παω στο site Μου λεει για Donate, Στην διαδικασια Drakkarious_2.02__BETA δεν γινεται, ο φακελος sys παραμενει κλειδωμενος.. ισως δεν γινεται αυτος ο τροπος, αν μπορει καποιος να μου πει τι να ακολουθησω... ευχαριστω Θα κατεβάσεις την unsigned έκδοση της εφαρμογής απο εδώ και θα ακολουθήσεις την διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού απο το opda και θα υπογράψεις την εφαρμογή. Για πληροφορίες σχετικά με την υπογραφή εφαρμογών ρίξε μια ματιά εδώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Πατάω *#92702689# για να δω το lifetime του κινητού μου... Μου βγάζει 000014.46 πως το διαβάζω? 14 μήνες …Κλπ? Edited February 11, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 14 ώρες και 46 λεπτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 14 ώρες και 46 λεπτά. Δηλαδή πόσες ώρες έχω μιλήσει στο κινητό εννοεί? και όχι πόσες ώρες είναι σε λειτουργία… το κινητό? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Ναι. Πόσες ώρες κλήσεων εμφανίζει. Όχι το συνολικό χρόνο λειτουργίας, για το οποίο δεν υπάρχει κάποιος κωδικός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου στον υπολογιστή?? θέλω να τις βάλω σε μηλόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου στον υπολογιστή?? θέλω να τις βάλω σε μηλόφωνο Θα πρέπει να συγχρονίσεις το κινητό σου με το Outlook μέσω του OVi suite και μετά το iPhone με το Outlook μέσω του iTunes. Διάβασε εδώ και εδώ για πιο πολλές πληροφορίες σχετικά με το συγχρονισμό συσκευών nokia μέσω Ovi Suite. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καλησπέρα. Έχω αναφέρει ξανά το πρόβλημά μου αλλά δεν έβγαλα άκρη. Είναι η μπαταρία μου φουλ και ξαφνικά μου κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο ότι είναι στο τέλος. Έπειτα από λίγο σβήνει. Το ανάβω πάλι και πάει στις 3 γραμμές. Μου βγάζει 1-2 ώρες ΄(ή και παραπάνω) και μετά σβήνει πάλι οπότε το βάζω για φόρτιση. Συνολικά μου βγάζει 1,5 ημέρα (περίπου) Δεν μου τα έκανε πριν αυτά. Το έκανα και ένα φορμάτ μήπως και φτιάξει (και την μνήμη) αλλά τίποτα. Νομίζω πως παίζει το ίδιο πρόβλημα και με το Ν86. Υπάρχει λύση? Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Τίποτα?:cry: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Τίποτα?:cry: Έχεις δοκιμάσει νέα μπαταρία ? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Σκέφτηκα να παω να την μετρήσω. Είναι λίγων μηνών και δεν σκέφτηκα την αλλαγή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Σκέφτηκα να παω να την μετρήσω. Είναι λίγων μηνών και δεν σκέφτηκα την αλλαγή. Τότε μήπως είναι και στην εγγύηση για να την αλλάξεις ? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.Η μπαταρία πόσους μήνες έχει εγγύηση? Αποκλείεται 2 χρόνια που έχει η συσκευή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Η εγγύηση που παρέχεται με τα παρελκόμενα είναι 6 μήνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robbad Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Γεια σας παιδιά, χτες έβαλα την καινούρια firmware 35.0.001 και μετά από αυτό δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμία εφαρμογή ((( την ώρα που γίνεται η εγκατάσταση κολλάει το κινητό και δεν κάνει τίποτα, μόνο αν βγάλω την μπαταρία και τη ξαναβάλω συνέρχεται. Κάνει όμως για να ανοίξει περίπου στο ένα λεπτό. Έκανα hard format αλλά ούτε αυτό βοήθησε ..... το πρόβλημα παραμένει, δεν μπορώ ούτε θέμα να βάλω. Άλλο ένα περίεργο είναι ότι μετά από αναβάθμιση και hard format μου δείχνει στην διαχείριση εφαρμογών 4 java παιχνίδια τα οποία δεν μπορεί να τα σβήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts