Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υποθέτω ότι αναφέρεστε στο πρόγραμα μεταφορά δεδομένων?το δοκίμασα αν κ από όσο ξέρω δεν μεταφέρει μυνήματα,πάντως το δοκίμασα γιατί είχα πρόβλημα κ με την μεταφορά των επαφών(όπου τελικά το έλυσα με άλλο τρόπο)

Το δοκίμασα κ ενώ πάει το αρχείο datamover.sis από το Ν70 στο Ν95,πάω να το ανοίξω κ γράφει το εξής:

"Η εγκατάσταση του Datamover.sis δεν υποστηρίζεται"

Οπότε τζίφος κ από εκεί,μήπως φταίει η έκδοση του Datamover Που έχω στο Ν70?τι να πω δεν ξέρω,αν έχει κάποιος το link στο site της Νοκια ας μου το δώσει,αν κ θα κάτσω να το ψάξω τώρα κ εγώ,αλλά πιστεύω δεν θα βρω λύση κ έτσι,οπότε αν ξέρει κανείς καμία άλλη λύση είμαι όλος αυτιά...

Τώρα μόλις βρήκα στο site της Νοκια το εξής:

Μεταφορά δεδομένων μέσω Bluetooth

Τι είναι το Bluetooth? Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία η οποία επιτρέπει σε δυο συμβατές συσκευές, όπως είναι τα κινητά τηλέφωνα και οι Η/Υ, να επικοινωνούν ασύρματα, χωρίς την ανάγκη μιας οπτικής σύνδεσης. Πολλά από τα πρόσφατα μοντέλα κινητών τηλεφώνων της Nokia υποστηρίζουν τις ασύρματες συνδέσεις Bluetooth. Συμβουλευτείτε την τοποθεσία "Τεχνολογίες" για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bluetooth και τα κινητά τηλέφωνα Nokia τα οποία υποστηρίζουν το Bluetooth.

Οι οδηγίες για τη μεταφορά δεδομένων μέσω Bluetooth είναι ξεχωριστές για κάθε μοντέλο και περιέχονται στον οδηγό χρήσης. Όλα τα μοντέλα κινητών τηλεφώνων Nokia με υποστήριξη Bluetooth μεταφέρουν τα δεδομένα ένα ένα.

Ορισμένα από τα νεότερα μοντέλα κινητών τηλεφώνων Nokia διαθέτουν μια ενσωματωμένη εφαρμογή η οποία ονομάζεται "Μεταφορά δεδομένων" ή Data Mover και σας επιτρέπει να μεταφέρετε έναν ολόκληρο φάκελο Επαφών, Ημερολογίου ή Συλλογής (η Συλλογή περιλαμβάνει φωτογραφίες, κλιπ ήχου και βίντεο κλιπ) μέσω Bluetooth από ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο Nokia σε ένα άλλο. Ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να μετακινήσετε τις μορφές δεδομένων που υποστηρίζονται από οποιοδήποτε άλλο συμβατό κινητό τηλέφωνο. Τα συμβατά κινητά τηλέφωνα περιλαμβάνουν όλα τα κινητά τηλέφωνα Nokia τα οποία βασίζονται στο λογισμικό S60.

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να μεταφέρετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα πολυμέσων ή μηνύματα κειμένου με χρήση των εφαρμογών "Μεταφορά δεδομένων" ή Data Mover.

Άρα την αποκλείω την λύση αυτήν,δεν κάνει

Καμιά άλλη ιδέα κανείς?

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σημαντικο.. :O Δεν ρωτιουνται αυτα, αλλα εγω θα το ρωτησω. :rolleyes:

Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος. (αν οχι ας μεταφερθει η ερωτηση μου)

Αν αγορασω μια συσκευη η οποια ειναι κλεμενη, αλλα δεν το γνωριζω, και προχωρησω σε αναβαθμιση, υπαρχει περιπτωση να γινει τιποτα?? οτιδηποτε?? Ειτε μεσω της Nokia πχ να το εντοπισουν, ή κατι αλλο?

Εχω βρει αρκετα Ν95 καλα, με κουτι, κλπ, αλλα χωρις αποδειξη, για διαφορους λογους.

Το κινητο θα το δω αν ειναι γνησιο και καλο. Το θεμα μου ειναι αν θα εχω κανενα προβλημα σε περιπτωση που πεσω σε κλεμενο και κανω αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την στιγμή που κάνεις την αγορά, πάτα *#06#, σημείωσε το ΙΜΕΙ της συσκευής που θέλεις να αγοράσεις, πάρε τηλέφωνο σε ένα nokia shop και δώσε το ΙΜΕΙ για να σου πουν αν είναι καθαρή η συσκευή, μεχρι πότε ισχύει η εγγύησή της κτλ. Είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος.

Την στιγμή που κάνεις την αγορά, πάτα *#06#, σημείωσε το ΙΜΕΙ της συσκευής που θέλεις να αγοράσεις, πάρε τηλέφωνο σε ένα nokia shop και δώσε το ΙΜΕΙ για να σου πουν αν είναι καθαρή η συσκευή, μεχρι πότε ισχύει η εγγύησή της κτλ. Είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος.

Σωστο.. Δεν το ειχα σκεφτει οτι μπορει να γινει και αυτο.

Ευχαριστω mirrorofsorrow!

(Και σε περιπτωση ομως που η συναντηση γινει εκτος ωρων καταστηματων.? :confused: Που ειναι κ το πιο πιθανο..)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πές του να σου πει το ΙΜΕΙ της συσκευής που πρόκειται να σου πουλήσει, πάρε τηλέφωνο εσύ ρώτα και μετά που θα τον συναντήσεις τσεκάρεις αν σου έχει δώσει το σωστό ΙΜΕΙ.

Πές του να σου πει το ΙΜΕΙ της συσκευής που πρόκειται να σου πουλήσει, πάρε τηλέφωνο εσύ ρώτα και μετά που θα τον συναντήσεις τσεκάρεις αν σου έχει δώσει το σωστό ΙΜΕΙ.

Σε υπερ-ευχαριστω φιλε μου.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμιά άλλη ιδέα κανείς?

Κοίτα,

1ον τη μεταφορά της εφαρμογής θα την κάνεις από το Ν95 στο Ν70. Τα αρχεια που θες θα μεταφέρεις από το Ν70 στο Ν95.

2ον Το Ν95 με το firmware V21 έχει τη μεταφορά V4.60 η οποία έχει και επιλογή μεταφοράς γραπτών μηνυμάτων.

Δεν θέλω να το δοκιμάσω τώρα γιατί δεν θέλω να μπερδέψω και να φορτώσω μηνύματα το 95άρι μου. Εσύ που δεν έχεις να χάσεις τίποτα γιατί δεν το δοκιμάζεις? Και αν δεν πετύχει ψάχνεις για άλλο τρόπο. 3 λεπτά υπόθεση είναι.

Λεωνίδας

Καμιά άλλη ιδέα κανείς?

Με την μεταφορα του φακελου mail απο την μια συσκευη στην αλλη δεν θα καταφερεις τιποτα το ειχα δοκιμασει στης αρχες..

Δοκιμασε το παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1613598#post1613598

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1615809#post1615809

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Κοίτα,

1ον τη μεταφορά της εφαρμογής θα την κάνεις από το Ν95 στο Ν70. Τα αρχεια που θες θα μεταφέρεις από το Ν70 στο Ν95.

2ον Το Ν90 με το firmware V21 έχει τη μεταφορά V4.60 η οποία έχει και επιλογή μεταφοράς γραπτών μηνυμάτων.

Δεν θέλω να το δοκιμάσω τώρα γιατί δεν θέλω να μπερδέψω και να φορτώσω μηνύματα το 95άρι μου. Εσύ που δεν έχεις να χάσεις τίποτα γιατί δεν το δοκιμάζεις? Και αν δεν πετύχει ψάχνεις για άλλο τρόπο. 3 λεπτά υπόθεση είναι.

Δεν κάνει εγκατάσταση το Datamover.sis στο Ν70 μου λέει ότι έχει λήξη το πιστοποιητικό ή έχετε λάθος ημερομηνία στο τηλέφωνο...Δυστηχώς:wacko::wacko::wacko::wacko:

Δεν μπορει ομως να εχουν αλλαξει το ΙΜΕΙ... Νομιζω οτι γινεται με καποιο τροπο...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Με την μεταφορα του φακελου mail απο την μια συσκευη στην αλλη δεν θα καταφερεις τιποτα το ειχα δοκιμασει στης αρχες..

Δοκιμασε το παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1613598#post1613598

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1615809#post1615809

To lifeblog ψάχνω να το βρω για το Ν70 κ το Ν95 κ να δω κ πως δουλεύει μήπως τα καταφέρω με αυτό το πρόγραμμα...

Tελικά προσπαθησα να κάνω δουλειά με το lifeblog βρήκα την έκδοση Nokia_Lifeblog_2_5_224_en_us

κ δεν μπορώ να την εγκαταστήσω στο pc,μου λέει ότι θέλει windows 2000 με sp4 ή Windows Xp

κ έχω windows xp!!

Στην συνέχεια βρήκα την τελευταία έκδοση του lifeblog που έχει αλλάξει ονομασία κ λέγετε Nokia photos,πάλι όμως δεν κάνει εγκατάσταση διότι λέει θέλει το Microsoft Framework 3.net

Το βρήκα κ αυτό πάω να το εγκαταστήσω κ μου λέει θέλει το Service pack 2 για Xp,το βρίσκω κ αυτό πάω να το εγκαταστήσω κ μου λέει ότι δεν έχω το σωστό product key για τα windows!!!

Mε λίγα λόγια δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα από όλα αυτά!

Πολύ γκαντεμιά.ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μπορέσω τελικά να μεταφέρω τα μυνήματα μου από το Ν70 στο Ν95?

Μήπως αν βρω παλιά έκδοση του lifeblog μπορέσω να την κάνω εγκατάσταση?

Έχω ψάξει όμως στο ίντερνετ για παλιά έκδοση κ δεν έχω βρει τπτ

Tελικά τα κατάφερα να τα μεταφέρω τα μυνήματα από το Ν70 στο Ν95 μέσω του Pc suite,το Lifeblog δεν το δοκίμασα καθόλου,το μόνο μικρό προβληματάκι που έχω τώρα είναι ότι στα μυνήματα στο Ν95 δεν γράφει σε μερικά τον αποστολέα λόγω το ότι τα έχει σαν αποθηκευμένα με +30 μπροστά ενώ στις επαφές τα ονόματα τα είχα αποθηκευμένα χωρίς +30 μπροστά,νομίζω αυτό δεν λύνετε ακόμα κ να αποθηκεύσω ξανά το όνομα με +30 μπροστα,τέλως πάντων,μικρό το κακό

Ευχαριστώ όσους απαντήσανε κ με βοηθήσανε

παιδια εχω προβλημα πηγα να κανω εγκατασταση το νεο λογισμικο και εχει κολλησει εδω και μια ωρα εκει που λεει "ενημερωση λογισμικου σε εξελιξη" και εδω και μια ωρα μου λεει εκτιμωμενος χρονος 15 λέπτα και δεν φορτωνει καθλου η μπαρα.τι να κανω???

Άστο για λίγο ακόμη.

Αν δεν γίνει τίποτα, αποσύνδεσέ το, βγάλε τη μπαταρία για κανα λεπτό και ανοίξτέ το. Αν ανοίξει κανονικά δες ποια έκδοση έχει, υπάρχει ελπίδα να έχει γίνει κανονικά η αναβάθμιση. Αν όντως έχει είσαι ok, αν δεν έχει ξανακάνε τη, αν δεν μπαίνει στο λειτουργικό δοκίμασε να κάνεις hard format, αλλιώς αν δεν ανοίγει καθόλου πήγαινε σε Nokia Shop.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

εκανα εγκατασταση απο το zedge.net 2 θεματα, και δεν μου δινει την επιλογη να τα αφαιρεσω, συν οτι μου εμφανιστηκε και ενας φακελος στο μενου που δεν διαγραφεται... καμια ιδεα πως θα τα αφαιρεσω/.?

Ρωταω γιατι αυτο ''E:\private\10207114\import.'' το τσεκατα και το 10207114\import. δεν υπαρχει.......

Τα θέματα που τα έχεις εγκατεστημένα;

Αν είναι στην 8GB μνήμη αποκλείεται να μην υπάρχει το E:\private\10207114\import.

Αν είναι στη μνήμη της συσκευής τότε θα πρέπει να κάνεις hack τη συσκευή σου πρώτα για να έχεις πρόσβαση στο φάκελο C:\private\10207114\import.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Εφάρμοσε αυτό τον τρόπο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2394415#post2394415

Για να μάθεις τι είναι και τι κερδίζουμε από το hack διάβασε αυτό το θέμα.

Καλό διάβασμα.

Καλησπερα.Χτες πηρα τη συσκευη.

Να ρωτησω κατι για το οποιο εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.

Οταν παω σε μια-δυο σελιδες σε διαδικτυο απο το κινητο,μου δινει το μηνυμα οτι η συσκευη δεν δεχεται cookies και μου δινει οδηγιες πως να το φτιαξω,ενω η ρυ8μιση απο τον browser του κινητου σε οτι αφορα cookies ειναι στην αποδοχη.

Τι πρεπει να κανω ?

Ρε παιδια κανεις δεν ξερει ?

παιδια μια ερωτηση. Το οτι δεν εχει προστατευτικο ο φακος του σαν του απλου Ν95 δεν ειναι προβλημα για σκονες κλπ..?