Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, δεν έχω αποθηκευμένο κάτι. Μόνο τα πρότυπα μου βγάζει ότι υπάρχουν... Δε θυμάμαι αν μου το ρώτησε την πρώτη φορά που το επιχείρησα, αλλά αν με ρώτησε απάντησα σίγουρα όχι. Γενικά, δεν έχω μεταφέρει ποτέ μηνύματα από το τηλέφωνο στην κάρτα...

Πολύ ωραία, οπότε δες τι θα κάνεις...

Γύρνα τη ρύθμιση ώστε να αποθηκεύονται τα μηνύματα στη μνήμη της συσκευής.

Σύνδεσε τη συσκευή με τον υπολογιστή σε κατάσταση Μεταφορά δεδομένων (μαζική αποθήκευση).

Ρύθμισε τα Windows ώστε να εμφανίζουν κρυφούς φακέλους και αρχεία.

Πήγαινε στην 8GB μνήμη, στο root Private\1000484b και διέγραψε το φάκελο mail2.

Τέλος άλλαξε ξανά τη ρύθμιση στα μηνύματα. Αυτή τη φορά θα σε ρωτήσει αν θέλεις να μεταφέρεις τα μηνύματα στη κάρτα. Απλά πάτα Ναι!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με το νόκια software uptader είναι πάρα πολλυ ευκολο και ακίνδυνο και πλέον χωρις κανενα πρόβλημα στα Vista

ok σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση ... θα του πω να σ στελει pm για να του πεις πως να το κάνει

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Πολύ ωραία, οπότε δες τι θα κάνεις...

Γύρνα τη ρύθμιση ώστε να αποθηκεύονται τα μηνύματα στη μνήμη της συσκευής.

Σύνδεσε τη συσκευή με τον υπολογιστή σε κατάσταση Μεταφορά δεδομένων (μαζική αποθήκευση).

Ρύθμισε τα Windows ώστε να εμφανίζουν κρυφούς φακέλους και αρχεία.

Πήγαινε στην 8GB μνήμη, στο root Private\1000484b και διέγραψε το φάκελο mail2.

Τέλος άλλαξε ξανά τη ρύθμιση στα μηνύματα. Αυτή τη φορά θα σε ρωτήσει αν θέλεις να μεταφέρεις τα μηνύματα στη κάρτα. Απλά πάτα Ναι!

Σ' ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων Itchrist86! Θα το δοκιμάσω κι ελπίζω να λειτουργήσει! Σ' ευχαριστώ και πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σου!... Λειτούργησε μια χαρά! Μόνο που τώρα όταν συνδέω το καλώδιο USB μου λέει να αλλάξω τη ρύθμιση. Γενικά, συμφέρει να τα έχω στην κάρτα μνήμης ή όχι; (δε μιλάω για την περίπτωση του να είναι άπειρα)

Καλησπέρα,

παιδια έχω εγκαταστήσει το Garmin XT σε ενα Νοκια Ν95 8GB,και ενώ όλα δουλεύουν καλα και ξεκινάει το πρόγραμμα,δεν βρίσκει δορυφόρους.Το ίδιο συμβαίνει και ανοίγοντας το πρόγραμμα για το GPS του κινητού.Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;Εχω επιλέξει να γίνεται εύρεση στίγματος με το ενσωματωμένο GPS.

Eπίσης αν γνωρίζετε σε ποιο φάκελο είναι το Backup που κάνουμε στην mass storage του κινητού

george cc

καλησπερα υπαρχει καμια εφαρμογη η ρυθμιση,που κλεινωντας το σλαιντ το τηλ να γυριζει στην αναμονη οπως οταν γινεται παντωντας το κοκκινο κουμπι?

καλησπερα υπαρχει καμια εφαρμογη η ρυθμιση,που κλεινωντας το σλαιντ το τηλ να γυριζει στην αναμονη οπως οταν γινεται παντωντας το κοκκινο κουμπι?

Όχι δεν νομίζω ό,τι υπάρχει τέτοια εφαρμογή, δεν έχω δει πουθενά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

παιδιά ποιο είναι το τελευταίο update για το κινητό ???
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

παιδιά ποιο είναι το τελευταίο update για το κινητό ???

V20.0.016;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως μπορώ να καλέσω έναν αριθμό που βρίσκεται μέσα σε sms; Δεν μπορώ να το βρώ. Σε ericsson πάς με το joistick επάνω σε κάθε αριθμό και σου δίνει την δυνατότητα να καλέσεις.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Αν ανοιξεις το sms,με το σταυρο κατω πας στον αριθμο τον οποιο τον μαρκαρει και πατας το πρασινο κουμπι.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Αν ανοιξεις το sms,με το σταυρο κατω πας στον αριθμο τον οποιο τον μαρκαρει και πατας το πρασινο κουμπι.

Δεν κάνει τίποτα. Όταν λές σταυρό εννοείς το joystick έτσι;

ΠΧ έχω 1 μήνυμα στο οποίο μου έχουν στείλει 1 αριθμό. Ε, αυτό τον αριθμό δεν μπορώ να τον επιλέξω.

BRAZILEIROS - Hellas

ΠΧ έχω 1 μήνυμα στο οποίο μου έχουν στείλει 1 αριθμό. Ε, αυτό τον αριθμό δεν μπορώ να τον επιλέξω.

Λοιπόν πάτα το κουμπί που πας πάνω αφού έχεις διαβάσει το μήνυμα και τότε σου επιλέγει τον αριθμό με μπλε φόντο.Πάτα το πράσινο κουμπί και σε ρωτάει "Κλήση ......." και αν πατήσεις ναι καλείς κανονικά.

Κάνε αυτό που λέει ο lulukos ακριβώς αποπάνω, αλλά θα πρέπει πρώτα να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Με αυτόματη αναζήτηση.

Για να την ενεργοποιήσεις ενώ είσαι μέσα στο μήνυμα πατάς Επιλογές > Με αυτόμ. αναζήτηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Έχει ήδη ενσωματωμένο το Quick Office γι αυτή τη δουλειά, αλλά αν δεν σε καλύπτει μπορείς να δοκιμάσεις και το OfficeSuite 4.60.

Έχει ήδη ενσωματωμένο το Quick Office γι αυτή τη δουλειά, αλλά αν δεν σε καλύπτει μπορείς να δοκιμάσεις και το OfficeSuite 4.60.

Ναι ακριβως,προσπαθω με το Quick Office αλλα δεν μου ανοιγει.

Οκ,ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eιμαι κατοχος του Ν95 8GB εδω και 19 ωρες περιπου θελω να ρωτησω τα θεματα μεσα στο κινητο πως τα βλεπω?? δεν μπορω να τα βρω.:(:( εαν μπορει καποιος ας μου πει το path

Και τι εφαρμογες περνει? και που μπορω να τις βρω???

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Eιμαι κατοχος του Ν95 8GB εδω και 19 ωρες περιπου θελω να ρωτησω τα θεματα μεσα στο κινητο πως τα βλεπω?? δεν μπορω να τα βρω.:(:( εαν μπορει καποιος ας μου πει το path

Μενού->Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Γενικές->Προσ. ρυθμίσ.->Θέματα;)

θα πας ή στο εικονίδιο Θέματα ή από τις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. ρυθμίσεις > Θέματα. Για το που θα βρεις εφαρμογές κοίτα εδώ. Οι εφαρμογές που κάνουν στο κινητό σου πρέπει να είναι για κινητά με Symbian S60 3rd Edition ή αλλιώς για symbian 9.1/9.2.

@jtgiannis Τίποτα, να 'σαι καλα!:)

Εχει διαφορα απο τα αλλα Symbian.Λοιπον θα τα βρεις στις ρυθμισεις-γενικες-προσ.ρυθμισεις-θεματα.Αλλα για να μην κανεις ολη αυτη την διαδικαδια βαλε στο ρυθμισεις-γενικες-κατασταση αναμονης-συντομευσεις και διαλεξε σε ποιο πληκτρο θελεις να βαλεις τα θεματα,οποτε θα σου βγαινει κατευθειαν εκει που θα επιλεξεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης αν θες να εμφανιστεί ξανά το εικονίδιο θέματα τότε θα κάνεις το παρακάτω κόλπο, το οποίο θα βρεις εδώ. Είναι απλό και εύκολο.;)

Επίσης αν θες να εμφανηστεί ξανά το εικονίδιο θέματα τότε θα κάνεις το παρακάτω κόλπο, το οποίο θα βρεις εδώ. Είναι απλό και εύκολο.;)

Πολυ καλο το κολπο!Το εκανα και εμφανιστηκε κανονικα το εικονιδιο των θεματων!:D

Την σαρωση γραμματο κωδικα την εχετε δοκιμασει??Με το προηγουμενο Ν95 εβλεπα διαφορα στοιχεια σε καποια barcode, με το καινουριο δεν τα εχω καταφερει ακομα να δω τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνε αυτό που λέει ο lulukos ακριβώς αποπάνω, αλλά θα πρέπει πρώτα να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Με αυτόματη αναζήτηση.

Για να την ενεργοποιήσεις ενώ είσαι μέσα στο μήνυμα πατάς Επιλογές > Με αυτόμ. αναζήτηση.

Ευχαριστώ παιδιά. Επιτέλους έλυσα ένα πρόβλημα που είχα εδώ και καιρό.

BRAZILEIROS - Hellas

μια που είστε τοσο καλα παιδια :lol::lol::lol:

πειτε μου ρε παιδια το "κολπο" να βαζω τους φακελους μου οπου θελω εγω.........

μιλαω για τους υποφακελους.....

καποτε ειχε γραφτει αλλα δεν μπορω να το βρω.....

παντως παιδια ενα μηνα με το n95 8g και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος.....

το κινητο αν "βγαλουμε" το ξενον φλας του 82 ειναι πραγματικα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο..........

η δε οθονη του ειναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η !!!!!!!!!!!!!!

το σερφαρισμα με το wind plus ειναι μαγεία πραγματικη.......

βρηκα επιτελους το κινητο που θα κρατησω για πανω απο χρονο...:lol::lol: