Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο router σου.

ή βαλε WPA Personal κωδικο.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά ότι και να έκανα δεν είχα κανένα αποτέλεσμα...

Το ξεκλείδωσα λοιπόν, το είδε, μπήκε, και όταν του βάζω να μπει σε μία σελίδα λέει το υπέροχο μήνυμα (Ιστος: Καμία απόκριση πύλης):blink::confused::wacko:

Και ένω δέχτηκε τον (WPA) το λέει και πάλι, (Ιστος: Καμία απόκριση πύλης)

Δεν παλέυεται με τίποτα...:mad:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρέπει να πας Εργαλεία-->Ρυθμίσεις-->Σύνδεση-->Σημεία πρόσβασης, να επιλέξεις το όνομα του ασύρματου δικτύου σου και Επιλογές-->Επεξεργασία, να βάλεις εκεί τις ρυθμίσεις και στις Επιλογές πατάς στο Προχωρημένες ρυθμίσεις-->Ρυθμίσεις IPv4 και να περάσεις και εκεί τις απαραίτητες ρυθμίσεις, όπως ip τηλεφώνου και άλλα που φαντάζομαι τα ξέρεις.

Αυτά:)

Πρέπει να πας Εργαλεία-->Ρυθμίσεις-->Σύνδεση-->Σημεία πρόσβασης, να επιλέξεις το όνομα του ασύρματου δικτύου σου και Επιλογές-->Επεξεργασία, να βάλεις εκεί τις ρυθμίσεις και στις Επιλογές πατάς στο Προχωρημένες ρυθμίσεις-->Ρυθμίσεις IPv4 και να περάσεις και εκεί τις απαραίτητες ρυθμίσεις, όπως ip τηλεφώνου και άλλα που φαντάζομαι τα ξέρεις.

Αυτά:)

Σε ευχαριστώ, αλλά γιατί να κάνω όλα αυτά στο δικό μου ruter και σε άλλα 2 που έχω πάει δεν θέλει τίποτα απ'όλα αυτά που ανέφερες, και μπαίνει μία χαρά..

Εγώ πιστέυω ότι κάτι γίνεται με το ruter, και θέλει μάλλον να το αλλάξω και να τελιώνουμε..

Μπήκα μέσα του και τα έκανα όλα οικόπεδο, και πάλι τα ίδια μου λέει....

Ναστε καλά!!!!!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Σε ευχαριστώ, αλλά γιατί να κάνω όλα αυτά στο δικό μου ruter και σε άλλα 2 που έχω πάει δεν θέλει τίποτα απ'όλα αυτά που ανέφερες, και μπαίνει μία χαρά..

Εγώ πιστέυω ότι κάτι γίνεται με το ruter, και θέλει μάλλον να το αλλάξω και να τελιώνουμε..

Μπήκα μέσα του και τα έκανα όλα οικόπεδο, και πάλι τα ίδια μου λέει....

Ναστε καλά!!!!!!

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις το router σου. Αυτές οι ρυθμίσεις περνιούνται σε 1 λεπτό.

Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ στο δικό μου, ενώ σε άλλα δίκτυα που πιάνω στο δρόμο ή σε φίλους, μπαίνω κατευθείαν.

Δενέχει πρόβλημα πάντως το router σου, ούτε το κινητό.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις το router σου. Αυτές οι ρυθμίσεις περνιούνται σε 1 λεπτό.

Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ στο δικό μου, ενώ σε άλλα δίκτυα που πιάνω στο δρόμο ή σε φίλους, μπαίνω κατευθείαν.

Δενέχει πρόβλημα πάντως το router σου, ούτε το κινητό.

Ετσι και αλλιώς θα αλλάξω provider, μαζί και rοuter...:)

Aντε να δούμε...

Πάντως το κινητό είναι πάρα πολύ καλό, ίσως το καλύτερο Nokia που είχα ποτέ..

καλησπερα!

Ρωτησα και πριν 5 μερες και κανεις δεν μου απαντησε και ξανα ρωταω...θελω να κανω format και στην μνημη μαζικης αποθηκευσης και του κινητου τι πρεπει να κανω ωστε να κρατησω κ τα δικαιωματα και να μπορω να βλεπω και μετα το spiderman????

Ευχαριστω!!!

κανε ενα back up(αντιγραφο ασφαλειας)μεσο

pc suite ωστε να εχεις και την ταινια και τα κλειδια

ενεργοποιησης.μετα τα ξαναπερνας και ολα οκ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο το spiderman ρε παιδια για οσους το "χασαμε" δεν μπορουμε απο καπου να το κατεβασουμε.....?

ξέρετε γιατι συμβαίνει το ακόλουθο??

ενώ έχουμε μεγιστο αριθμο χαρακτήρων 160 για τα μηνυματα τώρα τελευταία με το που γράφω τον πρώτο χαρακτήρα με κατεβάζει στους 70 οπότε μήνυμα των 140 χαρακτήρων το στέλνει σε 2 μηνύματα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ο Επιμένων Νικά

Mπες σε ενα νεο συντομο μηνυμα και : Επιλογες\ Eπιλογες αποστολης\ Κωδικοπ. χαρακτηρων\ ...Περιορ. υποστηριξη
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε 2 προβληματακια με το κινητο μου!!!!!

1: απο τισ ρυθμισεις των μηνυματων εχω ρυθμισει τα μηνυματα να αποθηκευονται στην μνημη μαζικης αποθηκευσης!!!Οταν συνδεω το τηλεφωνο με τον υπολογιστη σε ρυθμιση μεταφορας δεδομενων μου εμφανιζει μηνυμα που λεει : η μνημη μαζικης αποθηκευσης χρησιμοποιειται αλλακσε τισ ρυθμισεισ μηνυματων ωστε να αποθηκευεται στη μνημη τησς συσευης! με αποτελεσμα να μπορω να συνδεθω μονο μεσω pc suite και για μεταφορα δεδομενων απλα να πρεπει κατθε φορα να αλλαζω τον τροπο αποθηκευσης μηνυματων απο μαζικη σε μνημη τηλεφωνου! (ps. οταν το συνδεω μεσω pc suite στον υπολογιστη θα πρεπει να κανω ασφαλη καταργηση μετα η δεν χρειαζεται?? για να το αποσυνδεσω)

2:οταν μπαινω στο ιντερνετ μεσω ασυρματου δικτυου ενω ανοιγει καποιεσ σελιδες σε μερικες οπως πχ στο http://www.msn.com οταν παω να κανω Log in για να δω τα μηνυματα μου δεν κανει log in αλλα εμφανιζει καποια σελιδα που λεει μεσα κατι για java!!!χρειαζεται να κανω κατι με αυτο για να μπορω να μπαινω σε ολεσ τισ σελιδεσ???

1. Θα πρεπει να επιλεξεις να αποθηκευονται τα μηνυματα στην μνημη της συσκευης.

2. Δυστυχος δεν μπορεις να κανεις κατι αυτες της σελιδες δεν μπορεις να της ανοιξεις απο το κινητο σου.

@ nikanax

Χρειάζεται να κάνεις ασφαλή κατάργηση.

Όσο για τη Java, πήγαινε στον Ιστό και πάτα Επιλογές > Ρυθμίσεις > Γενικές > Δεσμη Java/ECMA (Ενεργοποιημένη).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν το ηξερα αυτο με την Δεσμη Java/ECMA :O

Δηλαδη ολες τισ σελιδες που χρειαζονται log in δεν μπορω να τις δω μεσω του κινητου μου???? Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια σου!!!!

Όχι, και φυσικά μπορείς να μπεις...

Δοκίμασες αυτό που σου είπα;

Προσωπικά έχω μπει πολλές φορές στο hotmail μου μέσω του E60, το οποίο έχει παλιότερη έκδοση του Ιστού απ ό,τι το N95.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Mπορεις εκανα λαθος.. :O

Διαβασε αυτο που σου εγραψε ο @Itchrist86 ποιο επανω..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2395994#post2395994

Mπες σε ενα νεο συντομο μηνυμα και : Επιλογες\ Eπιλογες αποστολης\ Κωδικοπ. χαρακτηρων\ ...Περιορ. υποστηριξη[/quote

να σε καλα , το έφτιαξα

Ο Επιμένων Νικά

Παιδιά αποφάσισα να πάρω κι εγώ το Ν95 8G. Να ρωτήσω κάτι. Με τη μπροστινή κάμερα μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο; Επίσης υπάρχει στο μενού το πορτοφόλι που υπάρχει στο 6680 που έχω; Και κάτι τελευταίο. Αξίζει να περιμένω για το Ν96;

Παιδιά αποφάσισα να πάρω κι εγώ το Ν95 8G. Να ρωτήσω κάτι. Με τη μπροστινή κάμερα μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο; Επίσης υπάρχει στο μενού το πορτοφόλι που υπάρχει στο 6680 που έχω; Και κάτι τελευταίο. Αξίζει να περιμένω για το Ν96;

Μπορείς. Σε χαμηλή ανάλυση βέβαια. Για το πορτοφόλι δεν γνωρίζω.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες να κρατάς κωδικούς ψάξε για το Best Safe και για πιο πολλές πληροφορίες ρώτα στο επίσημο θέμα για Εφαρμογές.

Όσο για το αν αξίζει να περιμένεις το Ν96 είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν δεν βιάζεσαι να αλλάξεις κινητό μπορείς να περιμένεις να δεις τις εξελίξεις. Πάντως πιστεύω ότι θα αργήσει αρκετά να έρθει το κινητό στην Ελληνική αγορά και θα έχει κ υψηλή τιμή, περίπου 740 euro.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επίσης υπάρχει στο μενού το πορτοφόλι που υπάρχει στο 6680 που έχω;

Το Πορτοφόλι για κάποιο άγνωστο λόγο δεν υπάρχει πλέον στα S60 3rd Edition κινητά.

Οπότε θα χρειαστεί να στραφείς σε κάποια λύση τρίτου.

Το Best Safe που σου πρότεινε και ο stendor είναι η ιδανική λύση.

Να βάλω και τα product codes... χρειάζονται!:p

#0550348: FRANCE

#0550352: ALPS

#0549487: EURO1

#0550359: EURO2

#0550370: TURKEY

#0550372: SCANDINAVIA

#0550373: BALTIAN

#0550798: RUSSIAN

#0550799: UKRAINE

#0550800: BELARUS/MOLDOVA

#0550375: CIS, Bulgaria

#0550378: EURO3

#0550379: BALKANS

#0550801: GREECE, CYPRUS

#0550802: ISRAEL

#0555180: SINGAPORE

#0555181: MALAYSIA

#0555187: EMERGING ASIA

#0550455: INDONESIA

#0550454: NEW ZELAND

#0550453: AUSTRALIA

#0550459: THAILAND

#0550457: VIETNAM

ισχυουν για ολα τα νοκια αυτοι??

:w00t:

ισχυουν για ολα τα νοκια αυτοι??

:ooch:

Για καθε συσκευη (μοντελο) ειναι διαφορετικο το product code :rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish