Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατι αλλο...

καθε φορα που το κινητο μου σβηνει απο μπαταρια, χανεται η ρυθμιση του χρονου και της ωρας.

αν αγορασω αλλη μπαταρια γιατι αυτη τα εχει παιξει εντελως , θα διορθωθει το προβλημα ;

:blink:

δεν ειναι θεμα μπαταριας. και καινουρια να παρεις καθε φορα που θα σβηνει το κινητο παλι το ιδιο θα συμβαινει

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@akoron Πρέπει να πας σε ένα nokia store και να κοιτάξουν την εσωτερική μπαταρία. Μάλλον γι αυτό σου ζητάει κάθε φορά ημερομηνία και ώρα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εχω ένα προβληματάκι με το Ν95 8GB. Ενω η σύνδεση στο δίκτυο wlan του σπιτιού μου γινόταν, μετά την αρχική ρύθμιση αυτόματα (με επιλογή αυτού από την λίστα), τελευταία μου ζητάει τον κωδικό. Δίνω τον κωδικό αλλά και την επόμενη φορά που πάει να συνδεθεί πάλι τον κωδικό..

Γνωρίζει κανεις τι κάνουμε????

Εχω ένα προβληματάκι με το Ν95 8GB. Ενω η σύνδεση στο δίκτυο wlan του σπιτιού μου γινόταν, μετά την αρχική ρύθμιση αυτόματα (με επιλογή αυτού από την λίστα), τελευταία μου ζητάει τον κωδικό. Δίνω τον κωδικό αλλά και την επόμενη φορά που πάει να συνδεθεί πάλι τον κωδικό..

Γνωρίζει κανεις τι κάνουμε????

Μηπως σβηστηκε το σημειο προσβασης?

Πανε Εργαλεια->Οδηγ. WLAN βρες το δικτυο σου βαλε τον κωδικο ωστε να αποθηκευση σαν γνωστο σημειο προσβασης και να μην σου ζηταει καθε φορα κωδικο.

το έκανα και δούλεψε. θα περιμένω και την επόμενη μέρα για σιγουριά (μου βγάζει επίσης beep με error server11 και κάτι τέτοια...). Τα πολλά προγράμματα και το χακάρισμα πρέπει να φταίνε.......

Ευχαριστώ πάντως Στέφανε, για μία ακόμη φορά.

Αυτο το error μου το εχει βγαλει και μενα μια φορα αλλα πρεπει να φταιγε το δικτυο χωρις ομως να μαι σιγουρος.

Τιποτα Σπυρο να σαι καλα.:happy:

Δεν πέτυχε κανένας τρόπος Πάλι ΚΙΝΕΖΙΚΑ βλέπω. Το θέμα είναι πως όταν πάω στο προφίλ να ορίσω ήχο κλήσης, τα βλέπω κανονικά. Επίσης, όταν πάω στην μουσική και ανοίξω ένα "κινέζικο", στα στοιχεία του τραγουδιού και πατήσω στοιχεία αρχείου, βλέπω κανονικά τον τίτλο (και τα υπόλοιπα,τραγουδιστής-είδος-κλπ)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα(αν γινετε αυτο)που να κανει το κινητο touch screen(σαν το 5800)Επειδη ειδα κατι βιντεακια στο you tube που διχνουν κατι τετοιο.

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα(αν γινετε αυτο)που να κανει το κινητο touch screen(σαν το 5800)Επειδη ειδα κατι βιντεακια στο you tube που διχνουν κατι τετοιο.

δεν υπαρχει κατι τετοιο φιλε μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εαν ψαξεις στο ebay θα βρεις τετοια οθονη για την συσκευη σου. Παλιοτερα θα επαιρνε ενας φιλος μου αλλα τελικα δεν την δοκιμασε και δεν γνωριζω ποσο καλα θα λειτουργει..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Τι προγραμμα ρε μεγαλε...? Δεν ειναι θεμα software , θεμα hardware ειναι....:wacko:

Ασε που αυτο που ειδες ηταν μια κινεζικη, συσκευη που καμια σχεση δεν εχει με Nokia...

Mην πιστευετε Ο,ΤΙ βλεπετε... και ιδιαιτερως στο internet:!:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Τελικά, υπάρχει λύση ώστε να βλέπω τους τίτλους των τραγουδιών κανονικά στο τηλέφωνο και όχι κινέζικα?

Το 'εχω κάνει αυτό. Δεν έπιασε.....

Το έκανα και με το ΝΟΚΙΑ music. Τίποτα

Σας έχει τύχει όταν ξεκινάει το Ν95 8, μετά την αρχική οθόνη και αφού έχει βρει το δίκτυο τηλεφωνίας, η πρώτη δουλειά που κάνει είναι να ψάχνει για wi-fi? Και φυσικά όταν είμαι έξω δεν βρίσκει wi-fi δίκτυο ή είναι κλειδομένα και αυτό μου σπάει τα νεύρα. :mad:

Δεν έχω βάλει πουθενά σε ρυθμίσεις να ψάχνει για wi-fi με το που ξεκινάει, ή διαρκώς..

Η βοηθειά σας θα είναι ευπρόσδεκτη.:rolleyes:

Όταν είσαι στην αρχική οθόνη, έχεις βάλει την επιλογή "Απενεργ. σάρωσης WLAN"?

Σας έχει τύχει όταν ξεκινάει το Ν95 8, μετά την αρχική οθόνη και αφού έχει βρει το δίκτυο τηλεφωνίας, η πρώτη δουλειά που κάνει είναι να ψάχνει για wi-fi? Και φυσικά όταν είμαι έξω δεν βρίσκει wi-fi δίκτυο ή είναι κλειδομένα και αυτό μου σπάει τα νεύρα. :mad:

Δεν έχω βάλει πουθενά σε ρυθμίσεις να ψάχνει για wi-fi με το που ξεκινάει, ή διαρκώς..

Η βοηθειά σας θα είναι ευπρόσδεκτη.:rolleyes:

Σπυρο μια ιδεα ειναι να πας Ρυθμισεις->Συνδεση->Ασυρματο LAN->Προβολη διαθεσιμ. WLAN και να το βαλεις Ποτε.

Τωρα αν ειναι και παλι στο κανει δεν ξερω τι φταιει.

Σπυρο μια ιδεα ειναι να πας Ρυθμισεις->Συνδεση->Ασυρματο LAN->Προβολη διαθεσιμ. WLAN και να το βαλεις Ποτε.

Τωρα αν ειναι και παλι στο κανει δεν ξερω τι φταιει.

Στέφανε το είχα κάνει αυτό και εξακολουθούσε να ψάχνει.

Εβγαλα όμως μερικά προγράμματα (ένα από αυτά ήταν και ενα προγραμμα που τσεκάρεις την ένταση του σήματος δικτύου-celltrack νομίζω το όνομα του) και το κινητό τώρα δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα στις τελευταίες εκινήσεις του.

Ευχαριστώ και πάλι.

• 2 weeks later...

Έχω μια απορία. Σχετίζεται καθόλου το gprs με το wifi?

Ρωτάω γιατί παρατήρησα το εξής. Βρήκα ένα patch το οποίο μπλοκάρει το gprs και όταν το ενεργοποίησα δε μπορύσα να συνδεθώ ούτε με wifi.

Επίσης βλέπω στο μητρώο μου οτι κάποιες φορές έχει κατεβάσει κάποια δεδομένα ελάχιστα βέβαια αλλά κατεβάζει ενώ εγω δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.

Σχετίζονται καθώς και τα δύο έχουν να κάνουν με μετάδοση δεδομένων. Αν το πατσάκι μπλοκάρει την μετάδοση δεδομένων, λογικό είναι να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανέναν τρόπο.

Κάποια εφαρμογή σου κατεβάζει δεδομένα, χωρίς μάλιστα να σε προειδοποιεί για αυτό και χωρίς να φαίνεται. Αν έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή για ενημέρωση καιρού ή οτιδήποτε έχει να κάνει με ανάκτηση πληροφοριών (ο συνήθης ύποπτος είναι το worldmate), αυτή θα ευθύνεται.

Σχετίζονται καθώς και τα δύο έχουν να κάνουν με μετάδοση δεδομένων. Αν το πατσάκι μπλοκάρει την μετάδοση δεδομένων, λογικό είναι να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανέναν τρόπο.

Κάποια εφαρμογή σου κατεβάζει δεδομένα, χωρίς μάλιστα να σε προειδοποιεί για αυτό και χωρίς να φαίνεται. Αν έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή για ενημέρωση καιρού ή οτιδήποτε έχει να κάνει με ανάκτηση πληροφοριών (ο συνήθης ύποπτος είναι το worldmate), αυτή θα ευθύνεται.

Α μάλιστα άρα έχουμε τρόπο να κλειδώνουμε και το wifi.:O

Έχω προσέξει οτι αυτά τα δεδομένα δεν κατεβάζουν σταθερά αλλά μία στο τόσο. Πολύ πιθανον να είναι απο δικές μου απροσεξίες όταν τρέχω εφαρμογες.

@billys_541 το A-GPS το έχω απενεργοποιημένο.

μπορειτε να μου απαντησετε εαν παρω το κινητο απο Γερμανια,σαφως θα εχει γερμανικα:( θα μπορω να του αλλαξω την γλωσσα και να εχει Ελληνικα???????:O

μπορειτε να μου απαντησετε εαν παρω το κινητο απο Γερμανια,σαφως θα εχει γερμανικα:( θα μπορω να του αλλαξω την γλωσσα και να εχει Ελληνικα???????:O

Nαι αυτό γίνεται έτσι. Θα πρέπει να προσέξεις όμως να μην είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο.