Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.mugenpowerbatteries.com/

Μακραν η καλυτερη μπαταρια για n95 (απλο και 8 γιγα). Την εχω 7 μηνες τωρα και δουλευει αψογα,φορτιζω καθε 4-5 μερες με bluetooth ανοιχτο διαρκως και το wireless πληκτρολογιο της nokia συνδεδεμενο και powerpoint editing καθημερινα 30-45 λεπτα + τη συνηθισμενη χρηση για μενα (20 λεπτα ομιλιας,περιπου 1 ωρα internet..). Πιστεψε με,ειναι ασυγκριτα καλυτερη (οι φιλοι στα winmo forum τις ξερουν καλα);)

φίλε μου το κινητο είναι ήδη μεγάλο,αν προσθέσεις και την μπαταρία των 2000mah γίνετε ακόμα ποιο μεγάλο,νομίζω μετα γίνετε προβλήμα,καλα καλα σε τσέπη δεν θα χωράει..:confused:

Το θεμα του μεγεθους ειναι σχετικο, καθως οταν καποιος ψαχνει για extra capacity μπαταρια, η διαρκεια που κερδιζει σε χρονο αναμονης ειναι σημαντικοτερη για αυτον απο τη -μικρη ειναι η αληθεια- αυξηση βαρους/ογκου. Ουτως η αλλως, αν καποιος επελεξε n95 8gb δεν ηταν οι μικρες του διαστασεις η πρωτη του προτεραιοτητα!

Τεσπα, καποιες φωτογραφιες για να δειτε και μονοι σας οτι η διαφορα ειναι τελικα οχι πολυ μεγαλη και συνηθιζεται πολυ γρηγορα

φιλε unexpected απο το site που σου εδωσα την πηρα εγω (δεν ειχα βρει για n95 8gb πουθενα στην ελλαδα) και ηρθε σε 15 μερες περιπου απ'οτι θυμαμαι. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αγορα της και η αυτονομια που εχει αυξηθει τοσο πολυ (και ηταν το μονο παραπονο που ειχα απο αυτο το τηλεφωνο) με κανει να μη θελω να το αλλαξω καθως δεν υπαρχει αντιστοιχη μπαταρια για τα FP2 τηλεφωνα της νοκια προς το παρον.:rolleyes:

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Όχι πολύ μεγάλη; Σαν κουβάς είναι. :lol: :lol: Αλλά όπως πολύ σωστά είπες, είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που θα περιμενα να ακουσω απο εναν ανθρωπο που εχει στην υπογραφη του ενα κινητο 250 γραμμαριων και εχει δηλωσει κατ'επαναληψη οτι το e90 ειναι το καλυτερο κινητο που εβγαλε ποτε η νοκια...:blink:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Άλλο το ένα άλλο το άλλο. :D Και γω το Ε90 το έλλοιωνα και μου κρατούσε σε πολλές περιπτώσεις 1,5 μέρα. Αλλά, τέτοια γκουμούτσα δεν θα έβαζα ποτέ στο κινητό μου. Πιο πολύ για αισθητικούς λόγους.

Το Ν95 δεν είναι μεσαίου μεγέθους κινητό και το κάθε χιλιοστό μετράει. ;)

Τι να σου πω φιλε mirrorofsorrow, εγω παλι γλυτωσα τη πλατη μου απο το βαρος μεταφορας του notebook καθως τωρα κανω τη δουλεια μου με το κινητο χωρις να ανησυχω μη μεινω απο μπαταρια σε καμμια ακαταλληλη στιγμη...:rolleyes:

Και οπως ξερεις πολυ καλα, εκτος απο αυτους που αγοραζουν ενα κινητο για φιγουρα, υπαρχουν και αυτοι που πληρωνουν για τις δυνατοτητες του.

Εγώ πάλι θα προτιμούσα να κουβαλάω notebook, παρά να κάνω έτσι το κακόμοιρο το N95 μου... :p Αλλά, είπαμε, ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει. :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Καλη επιτυχια τοτε στην προσπαθεια να χωρεσεις το notebook στην τσεπη σου....:p

Εν παση περιπτωση, εγω να προσφερω την εμπειρια μου στον unexpected που ρωτουσε ηθελα.

Υπάρχει τρόπος να "δει" το x-plore ή οι άλλες εφαρμογές του κινητού (έκθεση) το map network drive από το symsmb ; Μέσα από τον browser του symsmb μπορώ να κάνω list , να ανοίγω txt files αλλά όχι video.

Στο κινητό δεν έχει γίνει παρέμβαση (drakkarious hack), μήπως πρέπει να γίνει για να δουλέψει πχ το x-plore με το map drive ;

Ευχαριστώ

τετοια μπαταρια ειχα βαλει στο qtek 9000.5800mah και αυτονομια 6+ ημερες.τρελα νουμερα.αλλα και το βαρος και ο ογκος του μετα τρελο νουμερο :p .βεβαια σε καποια φαση αλλαξαν οι προτεραιοτητες ειδικα προς το καλοκαιρι :p και δεν την παλευα να εχω αυτο το πραμα σε τσεπες στενων "αναλαφρων" παντελονιων αλλα οντως ειχα παρατημενο το λαπτοπ.γενικα μετα απο τοσα ενεργοβορα ppc (9000 9090 2020 flame)που ειχα και ολα με αλλαγμενες μεγαλυτερες μπαταριες οι περισσοτερες απο ebay και απο κινα καμια δεν μου παρουσιασε προβλημα.δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραματα πιστευω η τεχνολογια τους εχει προχωρησει κ για τις φτηνες ακομα δεν ειμαστε σε εποχη 3310.σορρυ για το off ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Μια ερώτηση. Έχω το Nokia N95 8G και σήμερα που πήγα να στείλω ενα sms (ειχα να στείλω απο την πρωτοχρονια), ενω στην αρχη μου έδειξε το 160, στο τρίτο χαρακτήρα που έγραψα, πήγε στα 68. Και εννοείτε οτι αντί για ένα μηνυμα χρεώθηκα για δύο. Μήπως ξέρετε γιατι έγινε αυτό, και πως διορθώνετε αυτό; Έχω την τελευταία εκδοση για το κινητο.

τετοια μπαταρια ειχα βαλει στο qtek 9000.5800mah και αυτονομια 6+ ημερες.τρελα νουμερα.αλλα και το βαρος και ο ογκος του μετα τρελο νουμερο :p .βεβαια σε καποια φαση αλλαξαν οι προτεραιοτητες ειδικα προς το καλοκαιρι :p και δεν την παλευα να εχω αυτο το πραμα σε τσεπες στενων "αναλαφρων" παντελονιων αλλα οντως ειχα παρατημενο το λαπτοπ.γενικα μετα απο τοσα ενεργοβορα ppc (9000 9090 2020 flame)που ειχα και ολα με αλλαγμενες μεγαλυτερες μπαταριες οι περισσοτερες απο ebay και απο κινα καμια δεν μου παρουσιασε προβλημα.δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραματα πιστευω η τεχνολογια τους εχει προχωρησει κ για τις φτηνες ακομα δεν ειμαστε σε εποχη 3310.σορρυ για το off ;)

+1000...:up:

Ουδεποτε αλλωστε υποστηριξε κανεις οτι με αυτες τις μπαταριες το κινητο γινεται πουπουλο!

Anyway.

Γνωριζει κανεις ποτε να περιμενουμε το maps 3.0 και εμεις οι πτωχοι FP1?

Αλλωστε στο βιντεο επιδειξης σε n95 8gb το δειχνουνε...

Εχουμε κατι η ισχυει ακομα το "coming soon?"

Μια ερώτηση. Έχω το Nokia N95 8G και σήμερα που πήγα να στείλω ενα sms (ειχα να στείλω απο την πρωτοχρονια), ενω στην αρχη μου έδειξε το 160, στο τρίτο χαρακτήρα που έγραψα, πήγε στα 68. Και εννοείτε οτι αντί για ένα μηνυμα χρεώθηκα για δύο. Μήπως ξέρετε γιατι έγινε αυτό, και πως διορθώνετε αυτό; Έχω την τελευταία εκδοση για το κινητο.

Εχει ειπωθει ...οο... φορες ..:O

Ρυθμισεις μηνυματων,υποστηριξη χαρακτηρων ,Περιορισμενη

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σε ευχαριστώ πολύ nervus. Αμεση απαντηση. Δεν το ήξερα αυτό (δηλαδή πολλά δεν ξέρω, αλλά τέλος πάντων).

δεν ξερω αν ξαναειπωθηκε αλλα για καλες φωτογραφιες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου τα καλυτερα αποτελεσματα μου τα εδωσε η λειτουργια νυχτερινο πορτραιτο.απο προσωπικες "δοκιμες" το συμπερασμα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Υπαρχει νεα αναβαθμιση για το κινητο μας...Την εχει δοκιμασει κανεις...?(V31)..Αν αλλαζει κατι πολυ καλο...οκ...αλλιως δεν νομιζω να χαραμισω το Hack,,,,
KTLK

Ωχ ναι! Εχουμε νεα εκδοση! Περιμενω και εγω εντιπωσεις απο κανενα που την εβαλε για να κανω και εγω αλλαγη στα παντα...
mpanos

:lol: γιατι δεν το δοκιμαζει κανεις το νεο firmaware ρε παιδια?! :lol: Χανετε τα αρχεια σας με την αναβαθμιση? Γιατι αν χανονται μόνο ρυθμισεις της συσκευης δεν ειναι τιποτα αν δεν εχετε hackεριες....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει νεα αναβαθμιση για το κινητο μας...Την εχει δοκιμασει κανεις...?(V31)..Αν αλλαζει κατι πολυ καλο...οκ...αλλιως δεν νομιζω να χαραμισω το Hack,,,,

Που υπάρχει αυτή η έκδοση ; Να δούμε και τι αλλαγές έχουν γίνει.

Μόνο για το Ν95 βρίσκω ν31.

Το μεσημέτι το βρήκα απο nsu...Συγνωμη,,,Μπερδευτηκα...

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

KTLK

Το μεσημέτι το βρήκα απο nsu...Συγνωμη,,,Μπερδευτηκα...

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

ΟΚ τώρα τη βρήκα.

Ευχαριστώ

δε μπορω με τιποτα στο ιντερνετ να βρω πληροφοριες για την νεα εκδοση !!!

παντως αυτη τη στιγμη κανω αναβαθμιση