ikskarda Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 και εγω επειδη ειχα βαλει πολλες εφαρμογες στην Mass Memory για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα μου κανει κατι τετοιο (γιατι μου το ειχε κανει παλια μετα απο αναβαθμιση και λυθηκε το προβλημα με φορμαρισμα) , πριν την αναβαθμιση αφαιρεσα ολες τις εφαρμογες απο τη διαχειριση εφαρμογων ... παιδια για την απορια που ειχα πιο πανω αν σας ενδιαφερει τελικα εκανα φορμαρισμα στην mass memory και το N-gage Installer δε χανεται ουτε η εφαρμογη n-gage φαινεται να παθαινει κατι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumos Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Με το νεο αυτο Update αλλαζει κατι ουσιαστικο ρε παιδια ή τζαμπα η ταλαιπωρια?? με την καμερα κανανε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Με το νεο αυτο Update αλλαζει κατι ουσιαστικο ρε παιδια ή τζαμπα η ταλαιπωρια?? με την καμερα κανανε κατι? δεν εγινε κατι με την καμερα αλλα βελτιωθηκε το λειτουργικο σε ταχυτητα, αποκριση και φυγανε καποια bygs:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 twra eida oti anevasan tin nea version sto nsu:) Aurio prwi prwi amesws molis ksupnisw 8a tin perasw:) Arage me ta hacks kai ola auta pou exw 8a xa8oun ola??? einai krima gt exw startup screen and sound diaforetiko opws kai alli grammatoseira kai 1000 2 alla:D:w00t: Filika Nikolas:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 twra eida oti anevasan tin nea version sto nsu:) Aurio prwi prwi amesws molis ksupnisw 8a tin perasw:) Arage me ta hacks kai ola auta pou exw 8a xa8oun ola??? einai krima gt exw startup screen and sound diaforetiko opws kai alli grammatoseira kai 1000 2 alla:D:w00t: Filika Nikolas:D Ακριβως αυτο με τσατιζει και εμενα. Αντε ξανα απο την αρχη το Hackarisma,ξανα εγκατασταση τις εφαρμογες και επαφες κτλ. Ειναι λιγο σπασιμο καθε φορα αυτο το πραμα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Ακριβως αυτο με τσατιζει και εμενα. Αντε ξανα απο την αρχη το Hackarisma,ξανα εγκατασταση τις εφαρμογες και επαφες κτλ. Ειναι λιγο σπασιμο καθε φορα αυτο το πραμα. σπασιμο δεν λες τιποτα:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 ρε παιδια αυτο το κοινο online μπορει να βγει απο την κεντρικη οθονη ? εχει τοσα πραγματα αυτο το κινητο που ειναι αχρηστα πιστευω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 ρε παιδια αυτο το κοινο online μπορει να βγει απο την κεντρικη οθονη ? εχει τοσα πραγματα αυτο το κινητο που ειναι αχρηστα πιστευω ... epeidi kapoioi dn ta leitourgoun auto dn simainei oti einai axrista;) Filika:) btw ekana to update kai ola kala:) gia na doume twra pws paei to kinitaki:p forza n95 8gb Rul3Z:w00t: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 το MyNokia δεν ειναι αχρηστο αφου δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα ? αμα παω στο εξωτερικο θα εχω προσβαση στην εφαρμογη ??? ... μαλλον οχι γιατι εχει να κανει με το ελληνικο Product Code ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 ρε παιδια αυτο το κοινο online μπορει να βγει απο την κεντρικη οθονη ? εχει τοσα πραγματα αυτο το κινητο που ειναι αχρηστα πιστευω ... Υπάρχουν οδηγίες στο symbianfreak για το πώς να φύγει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 ρε παιδια αυτο το κοινο online μπορει να βγει απο την κεντρικη οθονη ? εχει τοσα πραγματα αυτο το κινητο που ειναι αχρηστα πιστευω ... ριξε μια ματια εδω http://share.ovi.com/tour . εμενα πλεον δεν μου φαινετε αχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Υπάρχουν οδηγίες στο symbianfreak για το πώς να φύγει. ψαχνω τοση ωρα και δε το βρισκω ... ρε παιδια αν ρωτησω κατι αλλο ? εμενα πατωντας *#0000# μου βγαζει v 30.0.018 23-07-08 RM 320 Nokia N95(07.01) ξερω οτι το πρωτο ειναι η εκδοση το δευτερο η ημερα που βγηκε η νεα εκδοση (λογικα την ιδια δεν εχουμε ολοι ) ? η τριτη γραμμη τι ειναι ? οπως επισης στο ιντερνετ κοιτωντας σε αλλους γραφει Νοκια Ν95(01.01) .... εμενα τι σημαινει το νουμερο αυτο ? να επισημανω οτι το κινητο το πηρα απο γερμανια και του εβαλα εγω το ελληνικο product code ... παιζει καποιο ρολο στα παραπανω νουμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ακριβως αυτο με τσατιζει και εμενα. Αντε ξανα απο την αρχη το Hackarisma,ξανα εγκατασταση τις εφαρμογες και επαφες κτλ. Ειναι λιγο σπασιμο καθε φορα αυτο το πραμα. ρε παιδια τους ειναι τοσο δυσκολο να κανουν και στα 2 95αρια αυτο που εχουν κανει στο n82....??? το να κανεις δηλαδη Update και το κινητο να παραμενει οπως ηταν πριν την αναβαθμιση.........να μην χρειαζεται δηλαδη να βαλεις τιποτα απο την αρχη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ρε παιδια τους ειναι τοσο δυσκολο να κανουν και στα 2 95αρια αυτο που εχουν κανει στο n82....??? το να κανεις δηλαδη Update και το κινητο να παραμενει οπως ηταν πριν την αναβαθμιση.........να μην χρειαζεται δηλαδη να βαλεις τιποτα απο την αρχη.... Θέλουν να μας παιδεύουν :(:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ναι ρε συ...πολυ σπασιμο.........και αφου υπαρχει λυση γιατι δεν την εφαρμόζουν δεν μπορω να καταλαβω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ρε παιδια μια απορια που την εχω γραψει τοσες φορες και κανεις δεν μου απαντησε ... γιατι οταν σε παιρνει τηλεφωνο καποιος και σηκωσεις την οθονη προς τα πανω ανοιγει η γραμμη και μιλας ενω δεν συμβαινει το αντιθετο ? δηλαδη γιατι οταν καπακωνεις ξανα την οθονη προς τα κανω δεν κλεινει η γραμμη ? κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ρε παιδια μια απορια που την εχω γραψει τοσες φορες και κανεις δεν μου απαντησε ... γιατι οταν σε παιρνει τηλεφωνο καποιος και σηκωσεις την οθονη προς τα πανω ανοιγει η γραμμη και μιλας ενω δεν συμβαινει το αντιθετο ? δηλαδη γιατι οταν καπακωνεις ξανα την οθονη προς τα κανω δεν κλεινει η γραμμη ? κανω κατι λαθος? Όχι, δεν κάνεις κάτι λάθος. Απλά το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Το καλό είναι ότι μπορείς να προσθέσεις αυτή τη δυνατότητα με κάποια επιπλέον εφαρμογή, π.χ. Slide Helper, Slide Hangup κλπ. Το πού βρίσκουμε εφαρμογές το ξέρεις φαντάζομαι. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ρε παιδια μια απορια που την εχω γραψει τοσες φορες και κανεις δεν μου απαντησε ... γιατι οταν σε παιρνει τηλεφωνο καποιος και σηκωσεις την οθονη προς τα πανω ανοιγει η γραμμη και μιλας ενω δεν συμβαινει το αντιθετο ? δηλαδη γιατι οταν καπακωνεις ξανα την οθονη προς τα κανω δεν κλεινει η γραμμη ? κανω κατι λαθος? Όπως είπε και ο panosz75, βάλε το SlideHelper ν1.06 και θα είσαι εντάξει. Είναι τέλεια εφαρμογή και έχει πολλές επιλογές. Έτσι ήταν στην αρχή το Ν95-1, μπορούσες να απαντήσεις και να τερματήσεις την κλήση με το slide, αλλά στις επόμενες αναβαθμίσεις αφαίρεσαν την δυνατότητα να κλείνει η γραμμή μόλις έκλεινες το slide. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 μαλιστα ... ευχαριστω πολυ παιδια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 γεια σας αντιμετωπιζω το εξης προβλημα μετα την νεα αναβαθμηση.αν εγκαταστησω οποιοδηποτε θεμα στον σκληρο δισκο του κινητου οταν κλεισω το κινητο και το ξανανοιξω μου βγαζει εγκατασταση και οτι βρεθηκε μη αξιοπιστο λογισμικο στην μνημη μαζικης αποθηκευσης.σημιωτεον οτι εχω κανει φορματ στο κινητο πριν τοσο στην μνημη τηλεφωνου οσο και στον σκληρο δισκο.οποτε οταν εκανα αναβαθμιση το τηλεφωνο ηταν τελειως "αδειο".αν μπορει καποιος να βοηθησει η ξερει κατι.ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Αν περάσεις το θέμα στην μνήμη τηλεφώνου, δεν θα σου εμφανίζει το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Αν περάσεις το θέμα στην μνήμη τηλεφώνου, δεν θα σου εμφανίζει το μήνυμα. ναι οντως περασα καποιο θεμα στην μνημη τηλεφωνου δεν μου το εβγαζε αυτο το μηνυμα.αλλα οταν μετα εγκατεστησα κανα δυο θεματα ακομα στον σκληρο δισκο ενω ειχα σε χρηση το θεμα που ειχα εγκαταστηση στην μνημη τηλεφωνου ειχα παλι τα ιδια δηλαδη το γνωστο και ενοχλητικο μηνυμα.:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Αντιμετωπίζω τρια προβλήματα μετά την νέα αναβάθμιση και παρακαλώ για την βοήθειά σας. α) Δεν μου αποθηκεύει η συσκευή το κλειδί του wlan προκειμένου να σερφάρω απο το κινητό ενώ πριν ήταν όλα καλά β) οταν επιλέγω την εντολή κοινο online η συσκευή κάνει επανεκκίνηση γ) οταν μιλάω στο τηλέφωνο και μου ερχεται μήνυμα κλείνει η γραμμή του τηλεφώνου. όποιος γνωρίζει κάποια λύση για αυτά θα τον ευγνωμονω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Τελικα αξιζει να περασουμε την αναβαθμηση, η να μην μπουμε στον κοπο, να περασουμε τοσες εφαρμογες παλι απο την αρχη. Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Γεια σας παιδιά. Λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το flash κατα την εγγραφή video? Να γράφεις δηλαδή video με flash. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts