gianpithio Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Εαν εχεις την τελευταια αναβαθμιση στο κινητο σου δεν μπορεις να κανεις τιποτα :( Eαν δεν την εχεις τοτε μπορεις να κανεις οτι λεει εδω Θα πρεπει να περασεις στο pc σου μια παλιοτερη varsion του pc suite γιατι με την καινουρια το nemesis δεν μπορει να δει το κινητο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Παιδιά, για όποιον χρειάζεται, έχω ανεβάσει στο rapidshare το Nokia PC Suite 6.82 release 22 greek. Δεν ήξερα αν επιτρέπεται να δώσω direct link γι' αυτό όποιος θέλει, ας μου στείλει pm. Αν παρόλα αυτά επιτρέπεται, ας μου το πει κάποιος από τους moderators για να το ποστάρω. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Παναγιωτη εαν θελεις μπορεις να το ανεβασεις απο την στιγμη που το δινει η nokia δωρεαν δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Καλυτερα ανεβασε το σε αυτο το θεμα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Οκ Γιάννη. Επομένως, για όσους φίλους έχουν πρόβλημα με PC Suite - Nemesis - NSU, έχω ανεβάσει το PC Suite 6.82 στο rapidshare. Θα το βρείτε εδώ. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 παιδες ευχαριστω πολυ...θα το δοκιμασω πιο αργα να δω τι παιζει.... ευχομαι χρονια πολλα σε ολους,αν δεν τα ξαναπουμε... Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ρε παιδια ουτε μια απαντηση? Αν δεν κανει σε καποιον κοπο μπορει να μου πει γιατι οταν εχω την μνημη μαζικης αποθηκευσης τσεκαρισμενη οταν τραβαω βιντεο εχουν συνεχεια σπασιματα? Ελπιζω να απαντησει καποιος! Φιλε μου, μόλις είδα το μήνυμά σου και καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς... Και εγω έπαθα το αναλογο πρόβλημα. Το ΜΟΝΟ που θα κανεις για να λυθει είναι κα κανεις ενα format της μνημης μαζικης αποθηκευσης. Κράτησε backup και κανε ενα. θα δεις οτι θα φτιαξει. Εγω πίστευα οτι θα κάνει κατι η ξαναεξκατασταση του λογοστικου, αλλά μονο το format το εφτιαξε. Ασε που μετα πήγαινε πολυ πιο γρηγορα το phone... Ελπίζω να βοήθησα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Παιδιά γίνεται να παίζει βίντεο όταν με καλούνε αλλα χωρίς να ακούγεται ο ήχος από το βίντεο αλλά κάποιος άλλος ήχος κλήσης??? Ευχαριστώ! Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstefanos00 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Προβλημα με το σκληρο του Ν98 8Gb! Ο δισκος ειναι υπερβολικα αργος με αποτελεσμα οταν παω να τραβηξω βιντεο στην μεγαλυτερη αναλυση κ εχω ως αποθηκευτικο μεσο τα 8γιγα, τοτε το βιντεο κολλαει!!!! Δεν μπορω να τραβηξω βιντεο χωρις να κολλησει η εικονα(ο ηχος συνεχιζει να καταγραφεται) εκτος κ αν διαλλεξω αποθηκευση στο κινητο. ειναι μεγαλο το προβλημα καθως τα βιντεο σε μεγαλη αναλυση πιανουν τεραστιο χωρο κ αν θες να τραβηξεις αρκετα δεν αρκουν τα εκατον τοσα mb της συσκευης. Σημειωτεων οτι δεν εχω βαλει πολλα πραγματα μεσα στα 8γιγα. μονο 1γιγα εχω πιασει. (2-3 προγραμματα επισης εγκατεστημενα στον σκληρο επισης). Κατα τα αλλα το κινητο ειναι ΑΨΟΓΟ!!! τελεια ποιοτητα του βιντεο, μπαταρια δυνατη(μεχρι κ 3 μερες με μικρη χρηση), οθοναρα κ καλη κεραια επισης! κ του wifi κ του δικτυου κινητης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Προβλημα με το σκληρο του Ν98 8Gb! Ο δισκος ειναι υπερβολικα αργος με αποτελεσμα οταν παω να τραβηξω βιντεο στην μεγαλυτερη αναλυση κ εχω ως αποθηκευτικο μεσο τα 8γιγα, τοτε το βιντεο κολλαει!!!! Δεν μπορω να τραβηξω βιντεο χωρις να κολλησει η εικονα(ο ηχος συνεχιζει να καταγραφεται) εκτος κ αν διαλλεξω αποθηκευση στο κινητο. ειναι μεγαλο το προβλημα καθως τα βιντεο σε μεγαλη αναλυση πιανουν τεραστιο χωρο κ αν θες να τραβηξεις αρκετα δεν αρκουν τα εκατον τοσα mb της συσκευης. Σημειωτεων οτι δεν εχω βαλει πολλα πραγματα μεσα στα 8γιγα. μονο 1γιγα εχω πιασει. (2-3 προγραμματα επισης εγκατεστημενα στον σκληρο επισης). Κατα τα αλλα το κινητο ειναι ΑΨΟΓΟ!!! τελεια ποιοτητα του βιντεο, μπαταρια δυνατη(μεχρι κ 3 μερες με μικρη χρηση), οθοναρα κ καλη κεραια επισης! κ του wifi κ του δικτυου κινητης. Kαταρχήν δεν έχει σκληρό δισκο αλλα η μνήμη που χρησιμοποιεί είναι τύπου flash(σαν μια κάρτα μνήμης-περιπου) για να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα κάνε format Την κάρτα μνήμης (κράτα backup πρώτα όμως γιατι θα χάσεις τα πάντα(ότι δλδ έχεις αποθηκεύσει εκει))έχει ξαναειπωθεί 2 με 3 posts ποιο πάνω!!:happy: Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 τα ιδια παιδια μου γραφει scan product error... Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Eπειδη εχεις την τελευταια αναβαθμιση.. ελπιζω να βρεθει συντομα λυση :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 τελικα το προβλημα ειναι το software updater με τους drivers που περναει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Eπειδη εχεις την τελευταια αναβαθμιση.. ελπιζω να βρεθει συντομα λυση :) το αλλαξα αυτο με την τελευταια αναβαθμηση,μου εδωσαν αλλο.....αλλα και το αλλο με την προηγουμενη αναβαθμηση ,τα ιδια μου κανει... Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Παιδια μια ερωτηση σας παρακαλω.Εκανα την τελευταια αναβαθμιση στο κινητο,την 20.0.016 και δεν εχει μεσα καθολου ελληνικα!!Ξερει κανεις τι γινετε??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Παιδια μια ερωτηση σας παρακαλω.Εκανα την τελευταια αναβαθμιση στο κινητο,την 20.0.016 και δεν εχει μεσα καθολου ελληνικα!!Ξερει κανεις τι γινετε??? Το τηλέφωνό σου είναι παραεισαγωγή. Δες εδώ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Παιδια μια ερωτηση σας παρακαλω.Εκανα την τελευταια αναβαθμιση στο κινητο,την 20.0.016 και δεν εχει μεσα καθολου ελληνικα!!Ξερει κανεις τι γινετε??? Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις γιατί δεν έχει Ελληνικά και επιπλέον θα δεις και ποιά είναι η διαδικασία για να περάσεις τα Ελληνικά. EDIT: Με πρόλαβες φίλε panosz75 :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Παιδια ευχαριστω πολυ θα το ξεκινησω τωρα να τα βαλω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 πηγα τελικα σε nokia shop και μου περασαν ελληνικα τζαμπα και τωρα ολα καλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 παιδια ειμαι νεος κατοχος του Ν95 8GB ,τα δυο προβληματα που εχω ειναι πως κανω μεταφορα αρχειου στη καρτα μνημης,και το αλλο πηγα να δω το spiderman και δε μοθ το ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Μήπως έκανες αναβάθμιση λογισμικού? Πάτησε το *#0000# και δες ποιά έκδοση έχεις. Εμένα ακόμα και με το κανούργιο firmware πού πέρασα μου παίζει κανονικά την ταινία μιας και είχα κάνει back up. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Παιδιά προσπαθώ τώρα να αναβαθμίσω στην έκδοση 20. Αλλά κόλλησε το κινητό στη φάση που περνά την αναβάθμιση στο τηλέφωνο όχι εκεί που την κατεβάζει στον υπολογιστή. Έχει προηγηθεί μήνυμα σφάλματος των σVista ότι το Nokia Service Layer has error and needs to close... Τι να κάνω; Να αφαιρέσω το καλώδιο; Το έχασα; :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Παιδιά προσπαθώ τώρα να αναβαθμίσω στην έκδοση 20. Αλλά κόλλησε το κινητό στη φάση που περνά την αναβάθμιση στο τηλέφωνο όχι εκεί που την κατεβάζει στον υπολογιστή. Έχει προηγηθεί μήνυμα σφάλματος των σVista ότι το Nokia Service Layer has error and needs to close... Τι να κάνω; Να αφαιρέσω το καλώδιο; Το έχασα; :cry::cry: Γνωστό πρόβλημα στα Vista Κλείσε τον updater απο το taskmanager και άνοιξε το ξανά Μην πειράξεις το τηλέφωνο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2321600#post2321600 Διαβασε μεχρι το 2519 ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2311268#post2311268 Ευχομαι να πανε ολα καλα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Ναι το βρήκα τώρα και σε φόρουμ της Νοκια. Hello, My phone N95 and have firmware version 20 , I try to upgrade to v 21, I use Nokia updater under windows vista, when download complete and begin to install software on my phone, windows give error messgae " Nokia shell software make error and will close and will tell you when solve problem what can I do. Θα δοκιμάσω αυτό που λες Edit: Αφού τα αποσύνδεσα όλα, έκανε τελικά επανεκκίνηση Edit2: Δεν την κάνει με τίποτα την αναβάθμιση. Έτσι θα το αφήσω στην 15 μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα με τον updater. dmarccos και gianpithiod σας ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 παιδια ειμαι νεος κατοχος του Ν95 8GB ,τα δυο προβληματα που εχω ειναι πως κανω μεταφορα αρχειου στη καρτα μνημης,και το αλλο πηγα να δω το spiderman και δε μου το ανοιγει καμια λυση εχω την v 20.0.016 και οταν παω στα στοιχεια video μου γραφει οτι το κλειδι εχει ληξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts