navi55 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Το SVideo είναι αυτό? Το δοκίμασα μόλις τώρα.. πάλι τα ίδια. Βασικά πιστεύω ότι για να είναι οκ πρέπει να αναγνωριστεί η κάρτα την οποία την βλέπει ως άγνωστη συσκευή. Το θέμα είναι πώς θα το κάνω από τη στιγμή που ενώ έχω περάσει τους drivers, έχω πατήσει να κάνει ενημέρωση συσκευής και δεν την αναγνωρίζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Φίλος αγόρασε το PCTV Hybrid Pro Stick DVB-T και μου ζήτησε να το ρυθμίσω (κανάλια κλπ). Λοιπόν... με το Media Center 4 και ρύθμιση χώρας το PAL G, έχω βρει αρκετούς σταθμούς (όχι όλους) αλλά το σημαντικότερο, ότι σε όλους έχω μόνο ήχο και καθόλου εικόνα! :blink: Με μόνη εξαίρεση, τα ψηφιακά κανάλια (cine+ κλπ) όπου αυτά παίζουν κανονικά, στα υπόλοιπα, δεν έχω καταφέρει να δείξω εικόνα. Μπορεί κανείς να δώσει μια κατεύθυνση, τι θα μπορούσε να φταίει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Το πιο πιθανό είναι drivers ή codecs, κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση στους drivers που ήταν στο πακέτο, είχα το ίδιο πρόβλημα με tv tuner της gigabyte, εγκατέστησα τους drivers και λειτουργούσε εικόνα και ήχος στο MCE αλλά μόλις έτρεξα παράλληλα το συνοδευτικό της κάρτας για tv viewer που είχε έχασε την εικόνα. Έβγαλα οτιδήποτε εγκατέστησα και κράτησα μόνο τα απαραίτητα και λειτουργεί άψογα με MCE. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την κάρτα http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W002289 και θέλω αν ρωτήσω αν θα μπορώ να βλέπω τα ψηφιακά με την εσωτερική κεραία που έχει η συσκευασία η πρέπει να συνδέσω εξωτερική? και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν δεκτή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την κάρτα http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W002289 και θέλω αν ρωτήσω αν θα μπορώ να βλέπω τα ψηφιακά με την εσωτερική κεραία που έχει η συσκευασία η πρέπει να συνδέσω εξωτερική? και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν δεκτή... Αν τα αναλογικά κανάλια παίζουν καλά μέσα στο σπίτι σου τότε θα παίζει και το ψηφιακό. Αν κάνουν πολλά χιόνια και παράσιτα τότε δύσκολα θα έχεις ικανοποιητικό σήμα και θα βλέπεις μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Αν τα αναλογικά κανάλια παίζουν καλά μέσα στο σπίτι σου τότε θα παίζει και το ψηφιακό. Αν κάνουν πολλά χιόνια και παράσιτα τότε δύσκολα θα έχεις ικανοποιητικό σήμα και θα βλέπεις μαύρο. τελικα δεν συνδεσα την εσωτερικη κεραια αλλα τη εξωτερικα και πιανω μια χαρα τα ψηφιακα...το προβλημα μου ειναι τα αναλογικα...υπαρχει κατι να κανω ωστε να διορθωσω το σημα χωρις να χρειαστει να ανεβω στην ταρατσα???:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Καλησπέρα!! Εχω μία κάρτα τηλεόρασης την WInfast DV2000. Με ΧΡ δούλευε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα!! Με Vista δεν έχω ήχο καθόλου. Εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς σας κάτι?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά usb tv tuner για τον φορητό. Να έχει οπωσδήποτε ψηφιακό δέκτη mpeg4,ραδιόφωνο fm,remote control(όχι απαραίτητα) και να υποστηρίζεται από τα win 7 x64. Τι έχετε να προτείνετε; Κάτι φθηνό αν γίνεται αλλά να κάνω την δουλειά μου σωστά. Έχει πέσει το μάτι μου σε 2-3 tuner τα οποία είναι: Asus my cinema u3000 hybrid Kworld 323u (Δεν βρήκα εάν έχει ραδιόφωνο) Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι από τα παραπάνω; Εάν ναι ας μου πει την άποψη του διαφορετικά ας προτείνει κάτι άλλο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Λίγη βοήθεια παιδιά... Ψάχνω ένα tv tuner που να έχει τα εξής: Ελληνικό Teletext Τηλεκοντρόλ Να είναι PCI ή PCI-E Να μπορώ να δουλεύω το πισί ενώ παίζει και μπορώ να δω ταυτόχρονα σε ένα παραθυράκι. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει και ψηφιακό δέκτη μαζί με τον αναλογικό. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Μια πρόταση με λιγάκι τσιμπημένη όμως τιμή, είναι αυτή εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/AverMedia-H830-Hybrid-Volar-HD-830-USB-H830.htm Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Εϊναι USB και θέλω να το αποφύγω. Επίσης ως USB θα έχει εκείνο το εξωγήινο τηλεκοντρόλ τσέπης που έχουν όλα τα USB. Κάτι αντίστοιχο σε PCI νομίζω ότι είναι αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/AverMedia-Avertv-Super-007-Hybrid-Fm-Pci-61M135HBF0AP.htm. Τι λέτε? Αξίζει? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Eγώ απλώς έδειξα κάτι σε usb για περισσότερη ευκολία. Την συγκεκριμένη που αναφέρεις την έχω στο pc μου και μπορώ να πω ότι για κάποιον που δεν αναζητά το κάτι παραπάνω, είναι μια καλή επιλογή. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Όταν λες κάτι παραπάνω? Τι παραπάνω μπορεί να κάνει μία καλύτερη κάρτα? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Όταν λες κάτι παραπάνω? Τι παραπάνω μπορεί να κάνει μία καλύτερη κάρτα? Επεξεργασία video, encoding και άλλα... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Παιδια εγγραφή video κάνουν τα tv tuners? Και αν ναι μπορείς να γράψεις μια ταινία ας πούμε και να την αποθηκευσεις στο πισι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Τα περισσότερα μπορούν να το κάνουν αυτό. Έχω ένα της AverTV (usb) εδώ και 3 χρόνια και αποθηκεύει αρχεία mp4. Αν πρόκειται να αγοράσεις tv tuner, δες στο site του κατασκευαστή τις πληροφορίες, το αναφέρουν αυτό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Παιδια εγγραφή video κάνουν τα tv tuners? Και αν ναι μπορείς να γράψεις μια ταινία ας πούμε και να την αποθηκευσεις στο πισι? 99% όλα κάνουν. Ακομα και το 5ετίας που έχω έκανε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis3519 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Καλησπέρα, Αγόρασα ένα tv tuner trust usb και το έχω κάνει εγκατάσταση σε ενα φορητο acer 7736g παίζει λίγη ώρα και μετά βγάζει μηνυμα ότι δεν υπάρχει συσκεύη, η κολλάει η οθόνη και όλος ο φορητός, έχω δοκιμάσει σε όλα τα usb και τους drivers απο νετ αλλά τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Εαν μας έλεγες ακριβώς το μοντέλο της κάρτας θα μας βοηθούσες αφάνταστα, όπως και τα χαρακτηριστικά και το λειτουργικό του laptop Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά, Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει ενα usb tv tuner το οποίο να είναι συμβατο με Windows 8 (να υπαρχουν drivers). Αν κάποιος έχει δουλέψει με κάποιο χωρίς προβλήματα θα ήθελα να μου αναφέρει εντυπωσεις για έρευνα αγοράς. Εχω αγοράσει παλαιότερα ενα Hybrid NotOnlyTv αλλά όταν εκανα αναβάθμιση σε win8 δεν μπορεσα να το δουλέψω, ούτε υπάρχουν αναλογοι οδηγοί στο site της εταιρείας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 καλησπερα..θελω να παρω μια καρτα τηλεορασης για τον υπολογιστη εξωτερικη...εχω διακρινει τις παρακατω LIFEVIEW LV5HD NOT ONLY TV USB HYBRID STICK ΑverMedia H830 Hybrid Volar HD 830 USB Turbo-X TV tuner HTT 1000 Hybrid (USB) αν και τα turbo x δεν τα πολυεμπιστευομαι θα ηθελα την γνωμη σας για αυτες και πιθανες προτασεις για κατι αξιολογο. γενικα με ενδιαφερει να κανει εγγραφη προγραμματος και αν εχει και ραδιο δεν λεμε οχι..το μπατζετ κοντα στα 50 ευρω και αν υπαρξει κατι τοσο αξιολογο μια μικρη υπερβαση μπορει να την δοκιμασουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δοκίμασε να αγοράσεις μία φτηνή από ebay. Εγώ με κάτω από 10 ευρώ έχω αγοράσει μία. + το progDVB που είναι το καλύτερο πρόγραμμα. Όλα αυτά σε windows 8. Είχα και την NOT ONLY TV αλλά καμία σχέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 ΑverMedia H830 Hybrid Volar HD 830 USB Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τόσο στο τηλεκοντρόλ όσο και στην συσκευή, ενώ είναι πανεύκολη η εγκατάστασή του. Πολύ καθαρή εικόνα που το διαφοροποιεί πολύ από τις αντίστοιχες προτάσεις της turbo-x και το μόνο που θα σε παιδέψει λίγο είναι το γεγονός πως πρέπει να μπεις στην ιστοσελίδα της aver για να κατεβάσεις το λογισμικό, αλλά υπάρχουν οδηγίες και δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Μιας και στις 19 Δεκεμβρίου θα γίνει switch off στη Δυτική Μακεδονία, θα ήθελα να μου προτείνετε μία κάρτα τηλεόρασης. Τώρα έχω μια kworld pci για τα αναλογικά κανάλια, αλλά μετά τις 19 του μηνός δε θα μπορώ να τη χρησιμοποιήσω. Usb ή pci να αγοράσω, δεν έχω ιδέα για τα θετικά και τα αρνητικά (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά θα συνδεθεί σε σχετικά παλιό υπολογιστή). Τέλος, χρόνια δεν έχω χρησιμοποιήσει Linux (τώρα είμαι με Technical Preview 2014), αλλά στο μέλλον δεν το αποκλείω, οπότε αν υπάρχει η δυνατότητα να είναι συμβατή και με Linux η κάρτα τηλεόρασης. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts