FKLDS Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Καμία ενημέρωση, ούτε με τηλέφωνο ούτε με sms, ούτε με mail. Και μου κάνει εντύπωση, γιατί ούτε στις ανακοινώσεις βρήκα κάτι. Απλά είδα στο λογαριασμό (και στο site) την αλλαγή του ονόματος του προγράμματος από "Mobile Broadband" σε "SimpleFi on the Go". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Καμία ενημέρωση, ούτε με τηλέφωνο ούτε με sms, ούτε με mail. Και μου κάνει εντύπωση, γιατί ούτε στις ανακοινώσεις βρήκα κάτι. Απλά είδα στο λογαριασμό (και στο site) την αλλαγή του ονόματος του προγράμματος από "Mobile Broadband" σε "SimpleFi on the Go". Όντως το αλαξανε το όνομα. Στον λογαριασμό που πλήρωσα πάντως πριν 10 ημέρες ήταν στα 20 ευρώ ακριβώς και ακόμα το έλεγαν mobile broadband control Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) παλιός λογαριασμός http://i.imgur.com/cZemaW5.jpg νέος λογαριασμός http://i.imgur.com/PI1N6EQ.jpg Μάλιστα, με μικρά γράμματα, στο νέο λογαριασμό αναφέρει: "Το μηνιαίο πάγιο (προγράμματος ή υπηρεσίας) προπληρώνεται. Ο πρώτος σας λογαριασμός στη WIND ή στο νέο σας πρόγραμμα ή υπηρεσία περιλαμβάνει ένα προπληρωμένο πάγιο και ανάλογη χρέωση παγίου για τον πρώτο μήνα. Η ανάλογη χρέωση παγίου αντιστοιχεί στις μέρες μεταξύ της ημερομηνίας ενεργοποίησης της σύνδεσης σας ή μεταφοράς στο νέο σας πρόγραμμα ή υπηρεσία και της ημερομηνίας έκδοσης του λογαριασμού σας" Edit: συγνώμη που κατηγόρησα αδίκως τη wind, λάθος δικό μου. Έβγαλε ανακοίνωση σε παλιό λογαριασμό (σχεδόν ποτέ δεν τον κοιτάω ολόκληρο) http://i.imgur.com/d6yr7pb.jpg Edited June 9, 2017 by FKLDS βρήκα ανακοίνωση σε παλιό λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 παλιός λογαριασμός http://i.imgur.com/cZemaW5.jpg νέος λογαριασμός http://i.imgur.com/PI1N6EQ.jpg Μάλιστα, με μικρά γράμματα, στο νέο λογαριασμό αναφέρει: "Το μηνιαίο πάγιο (προγράμματος ή υπηρεσίας) προπληρώνεται. Ο πρώτος σας λογαριασμός στη WIND ή στο νέο σας πρόγραμμα ή υπηρεσία περιλαμβάνει ένα προπληρωμένο πάγιο και ανάλογη χρέωση παγίου για τον πρώτο μήνα. Η ανάλογη χρέωση παγίου αντιστοιχεί στις μέρες μεταξύ της ημερομηνίας ενεργοποίησης της σύνδεσης σας ή μεταφοράς στο νέο σας πρόγραμμα ή υπηρεσία και της ημερομηνίας έκδοσης του λογαριασμού σας" Edit: συγνώμη που κατηγόρησα αδίκως τη wind, λάθος δικό μου. Έβγαλε ανακοίνωση σε παλιό λογαριασμό (σχεδόν ποτέ δεν τον κοιτάω ολόκληρο) http://i.imgur.com/d6yr7pb.jpg μπράβο στην wind Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Μαγκες ο λογαριασμος μου εφτασε 21.86€ απο τα 20€ που πληρωνα. Δεν υπαρχει καποια χρεωση sms κλπ ουτε 5ψηφιου αφου εχουν γινει φραγη. Την μονη διαφορα που βλεπω ειναι πως το προγραμμα μου αλλαξε σε : SimpleFi On the go 30GB απο Mobile Broadband Control 30GB που ηταν. Επειδη ουτε μοναδες εχω, ουτε wind κινητο εχω, ουτε σταθερο εχω ουτε γουσταρω να τους ξανα μιλησω στο βρωμοfacebook γιατι τελευταια φορα με γραψανε κανονικα αφου εδω και 25 μερες ακομα περιμενω την απαντηση τους.. Για πειτε ξερετε κατι; Εγω δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω ουτε 0.01€ παραπανω γιατι gtp οι υπηρεσιες τους και μονο 3g πιανω και αυτο με 5mbps και lag στο θεο. Τους πληρωνω παντα ηλεκτρονικα με paypal τι λετε να κανω να πληρωσω 20€ ή να ζητησω διακοπη του συμβολαιου μου διχως πεναλτι διοτι ανεβασαν τη τιμη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Και εγώ ακριβώς το ίδιο επαθα και καλεσα να μάθω το γιατί και μου είπαν είναι μόνο για αυτόν τον μήνα από τον επόμενο πάλι 20€ Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Και εγώ ακριβώς το ίδιο επαθα και καλεσα να μάθω το γιατί και μου είπαν είναι μόνο για αυτόν τον μήνα από τον επόμενο πάλι 20€ Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ομοίως. Με ποια δικαιολογία σου είπανε; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Ότι έγινε λόγω της αλλαγής ονομασίας και διαφοράς περιόδου τιμολόγησης που δεν ισχύει αλλά δεν το έψαξα παραπάνω γιατί μου είπε ότι όπως βλέπω στον τρέχοντα λογαριασμό σας έχετε επανέλθει στο σταθερό σάς 20€.Αναμένω τον επόμενο και θα δούμε μετά τι θα κάνουμε Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Και εγώ ακριβώς το ίδιο επαθα και καλεσα να μάθω το γιατί και μου είπαν είναι μόνο για αυτόν τον μήνα από τον επόμενο πάλι 20€ Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και το πληρωσες ολόκληρο έτσι; δίχως τύψεις; ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ότι έγινε λόγω της αλλαγής ονομασίας και διαφοράς περιόδου τιμολόγησης που δεν ισχύει αλλά δεν το έψαξα παραπάνω γιατί μου είπε ότι όπως βλέπω στον τρέχοντα λογαριασμό σας έχετε επανέλθει στο σταθερό σάς 20€.Αναμένω τον επόμενο και θα δούμε μετά τι θα κάνουμε Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα δεν έχει καμία διαφορά περιόδου τιμολόγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Ούτε εμένα είχε.Ολόκληρο το πλήρωσα Ναι.Αν το κάνουν και τον επόμενο μήνα βλέπουμε Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 (edited) Ούτε εμένα είχε.Ολόκληρο το πλήρωσα Ναι.Αν το κάνουν και τον επόμενο μήνα βλέπουμε Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαλιστα. 20€ θα λαβουν απο μενα και βλεπουμε. Και απο δω και περα τελευταια μερα θα τους πληρωνω οχι κατευθειαν. Εσεις πιστευω καλο ειναι να ζητησετε να σας πιστωσουν την διαφορα στον επομενο λογαριασμο. Δεν ειναι κυβερνηση η wind να μας να βαζει οτι θελει να πληρωσουμε παιδια. Edited July 18, 2017 by XP130TD δεν ασκούμε κριτική σε πρόσωπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Λοιπόν σήμερα μου ήρθε για όλο τον μήνα 20,99.Δηλαδή 1€αύξηση.Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπήρχε μπανερ στο λογαριασμό του Μαΐου ότι μαζί με την αλλαγή ονόματος θα υπάρξει αύξηση απλά τον προηγούμενο μήνα έδωσα 21,7 λόγω αναλογίας και ότι από εδώ και πέρα θα είναι 20,99 το μήνα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Λοιπόν σήμερα μου ήρθε για όλο τον μήνα 20,99.Δηλαδή 1€αύξηση.Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπήρχε μπανερ στο λογαριασμό του Μαΐου ότι μαζί με την αλλαγή ονόματος θα υπάρξει αύξηση απλά τον προηγούμενο μήνα έδωσα 21,7 λόγω αναλογίας και ότι από εδώ και πέρα θα είναι 20,99 το μήνα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω πληρωσα 20€ απο τα 21.86€ που μου ζητουσαν. Ουτε τηλεφωνο τους πηρα. Τωρα μου εκδοθηκε ο καινουργιος στα 20.99€ παλι 20€ θα τους βαλω. Αυτη ηταν η συμφωνια μας και αμα θελουν. ;) Κανε το ιδιο και ζητα πιστωτικο για τον προηγουμενο μηνα που πληρωσες παραπανω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 και σε μενα 20,99€ ηρθε αλλα λιγει τελος αυγουστου οποτε θα το δω τοτε... μαλλον για κοψημο θα παει αν παει με αυτο το βιολι η wind. Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Πάλι τα ίδια με τον λογαριασμό 21.60 στο νέο συμβόλαιο που έκανα τον Γενάρη. Τα νέα συμβόλαια τα κάνουν 20. Αν δεν το αλλάξουν θα το κάνω διακοπή και θα βάζω 1 ευρώ την ημέρα στο καρτοκινητό της άλλης εταιρίας για σπάσιμο. Δεν είναι για το 1.5 ευρώ είναι για το g@μwτο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Πάλι τα ίδια με τον λογαριασμό 21.60 στο νέο συμβόλαιο που έκανα τον Γενάρη. Τα νέα συμβόλαια τα κάνουν 20. Αν δεν το αλλάξουν θα το κάνω διακοπή και θα βάζω 1 ευρώ την ημέρα στο καρτοκινητό της άλλης εταιρίας για σπάσιμο. Δεν είναι για το 1.5 ευρώ είναι για το g@μwτο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Κανε παραπονα στην εξυπερετηση,ή κανε ανανεωση για να πεσει στα 20€. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Κανε παραπονα στην εξυπερετηση,ή κανε ανανεωση για να πεσει στα 20€.Το έκανα τον Γενάρη διέκοψα το παλιό και έκανα νέο οπότε μάλλον πάμε για διακοπή. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Απορία το έχω: Του @FKLDS που του το΄χαν κάνει προσφορά στα 15€, πόσο να του το πήγαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Απορία το έχω: Του @FKLDS που του το΄χαν κάνει προσφορά στα 15€, πόσο να του το πήγαν; 15.75 στους τελευταίους λογαριασμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Αύξηση του simplefi on the go 30gb. Edited September 27, 2017 by XP130TD εκτός οπχ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Πάλι τα ίδια με τον λογαριασμό 21.60 στο νέο συμβόλαιο που έκανα τον Γενάρη. Τα νέα συμβόλαια τα κάνουν 20. Αν δεν το αλλάξουν θα το κάνω διακοπή και θα βάζω 1 ευρώ την ημέρα στο καρτοκινητό της άλλης εταιρίας για σπάσιμο. Δεν είναι για το 1.5 ευρώ είναι για το g@μwτο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης)Τι είναι αυτό με 1€ την ημέρα?! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 (edited) Τι είναι αυτό με 1€ την ημέρα?! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι πακέτα δεδομένων στην καρτοκινητή. Μπορείς να τα δεις εδώ όλα μαζεμένα όλων των εταιριών πάντα εδώ Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Edited October 11, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Είναι πακέτα δεδομένων στην καρτοκινητή. Μπορείς να τα δεις εδώ όλα μαζεμένα όλων των εταιριών πάντα εδώ Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with TapatalkThank you Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Χαίρετε έχω μια sim που μου έδωσε η wind μαζί με το double play του σπιτιού μου που μου δίνει 1 GB δωρεάν κάθε μήνα (mobile broadband). Διαπιστώνω όμως ότι αυτό το mobile brodband πρέπει να κρατιέται ζωντανό βάζοντας 5 ευρώ ανά 90 ημέρες, επομένως δεν είναι εντελώς δωρεάν internet όπως το παρουσιάζει η wind. Μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό ή να πετάξω τη sim; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Όχι ακριβώς. 1 φορά τον χρόνο θέλει 5€. Η κάρτα με τα 120' θέλει μια φορά το 3μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts