geofromalimos Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αυτό που το είδες?Επίσης έχουμε νεότερα όσο αναφορά το chipset γραφικών?Έχει Nvidia γιάτι δεν το βλέπω στα specs του http://www.imate.com... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αυτό που το είδες?Επίσης έχουμε νεότερα όσο αναφορά το chipset γραφικών?Έχει Nvidia γιάτι δεν το βλέπω στα specs του www.imate.com... Explore tab, το 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Explore tab, το 5. ε και τι λέει εκεί; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ε και τι λέει εκεί; Για το mechanical auto-focus που ανέφερες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 α νόμιζα περί nvidia Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ....super duper killer siskevh... :lol::lol::respect::respect: Για δείτε κι εδώ: http://www.pocketpcthoughts.com/forums/viewtopic.php?t=57066&postdays=0&postorder=asc&start=0 Έχει κι ένα videaki στην 5 σελίδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως σε ότι φαίνεται από το video είναι πολύ πιο αργό από το kaiser. VGA ή συσκευή προπαραγωγής ? :worry: Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως σε ότι φαίνεται από το video είναι πολύ πιο αργό από το kaiser. VGA ή συσκευή προπαραγωγής ? :worry: Σίγουρα είναι πιο αργό, αλλά εδώ έχουμε VGA, οπότε τα δεδομένα αλλάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Άργησε να γυρίσει σε landscape και να ανοίξει το calendar ή μου φαίνεται; Μπορεί να φταίει το προγραμματάκι στην αρχική οθόνη με τα στρογγυλά εικονίδια, ελπίζω να βγαίνει. Πάντως είναι κουκλί και έχει τα πάντα πάνω του! Το θέλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Η συσκευή στο video προφανώς είναι beta...Αν ακούσατε το είπε και ο παρουσιαστής ότι έχει ακόμα κάποια bugs...Βάλτε ήχο! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 :lol::lol::respect::respect: Για δείτε κι εδώ: http://www.pocketpcthoughts.com/forums/viewtopic.php?t=57066&postdays=0&postorder=asc&start=0 Έχει κι ένα videaki στην 5 σελίδα... Ta 1700$ poy ypologizete oti tha kanei to eide kaneis ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Αποκλείεται.Πάνω από 700 δεν νομίζω να φτάσει.Μην ξεχνάμε ότι η imate παρουσίασε μια συσκευή τύπου qtec 9000 η οποία φαντάζομαι θα είναι η ακριβότερη...Ε πόσο να έχει αυτη?900 το πολύ?Το 9502 πιστεύω ότι θα πλησιάσει τα 700 το maximum.... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ta 1700$ poy ypologizete oti tha kanei to eide kaneis ? ότι ο τύπος που το έγραψε λέει βλακείες το πρόσεξες; :D Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 σήμερα βρέθηκα με έναν από τα παιδιά της zegetron και δυστυχώς το 9502 το βλέπουν για Ιανουάριο ΙΣΩΣ και Φεβρουάριο 1-2 από τα άλλα Ultimate έρχονται το Δεκέμβρη, ενώ η απλή σειρά (θα είναι μέχρι τέλος του μήνα εδώ) εγώ θα περιμένω πάντως Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Εγώ πάντως ξενέρωσα με την οθόνη...Ακόμα και αν δεν το αγοράσω θα συνεχίσω να το θεωρώ ένα από τα καλύτερα pda που κυκλοφόρησαν ποτέ.Αν είχε και μεγαλύτερη οθόνη τότε θα ήταν το καλύτερο. Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 δεν διαφωνώ και μακάρι να ήταν έτσι αλλά μάλλον δεν χώραγε Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Χώραγε αν την κάνανε widescreen...χαχαχαχαχαχα! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Το ποσο γρηγορα γυριζει η οθονη στην αρχικη θεση της και αντιστροφα πιστευω οτι εχει να κανει και με το ποσο φορτομενο ειναι το today screen!Εμενα δεν μου φενεται αργο το καισερ μου με φορτομενο το today γυριζει λιγο πιο αργα!Μονο με το htc home και με δικη μου φωτο για φοντο γυριζει το ιδιο! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2111464 Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OVIOS Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 παιδια η τιμη του ειναι γυρω στα 700€+ http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=158753 Παράθεση Konandrio thanks for everything!:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Live Photos @ MWC 2008: http://www.phonearena.com/htmls/The-MWC-2008---Live-Report-article-a_2427-p_7.html Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Argise arketa pantws... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Πούντο ρε παιδιά? Θα βγάλω αγόρι μέχρι να έρθει. PS. Μάλλον για SE XPERIA X1 με βλέπω. Και ποιός περιμένει πάλι... :( Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 όχι άργησε - αργεί γιατί ποιός είπε ότι το xperia έρχεται τώρα; και μια και το αναφέραμε αυτό το (πολύ ωραίο ΜΑΛΛΟΝ - αλλά δεν ξέρω) xperia... ποιός είδε μπροστινή κάμερα; εγώ όχι... ποιός έμαθε τι CPU έχει; εγώ όχι... μήπως καταλάβατε τι εννοεί με τα 400MB "μνήμη"; (δηλ. πόση RAM και πόση ROM) εγώ όχι... μήπως είστε σίγουροι για το τι κάρτα μνήμης παίρνει; microSD, MS micro (ΜΠΛΙΑΧ ΡΕ SONY!);... εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρος ναι οκ έκανε αίσθηση... αλλά και τα δυο είναι αέρας αυτή τη στιγμή - απλά το πρώτο είναι λιγότερο μήπως θα δούμε πρώτο το portege G910/920; μας (τα) έχουν πρήξει είναι τόσο δύσκολο να φτιάξει κάποιος ένα ΣΟΒΑΡΟ HI-END PDA PHONE; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Διαθέσιμότητα λέει Q3 2008. μέχρι τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν. Ίδωμεν. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts