Jump to content

I-MATE Ultimate 9502

Κοινοποίηση

Recommended Posts

I-mate Ultimate 9502 looks like a normal PocketPC phone - until you slide the display and reveal the full QWERTY keyboard beneath. The display itself is large 256K TFT touchscreen with VGA resolution. Other than that, a 3.2 MP autofocus camera and support for the same business applications as in I-mate 8502 are at your disposal. The large QWERTY keyboard and sliding VGA screen come at a cost - the device weighs good 200 g.

As of now, there is no information regarding the availability and pricing of I-mate Ultimate 8502 and 9502.Both devices come with Wi-Fi, built-in GPS receiver, Bluetooth v2.0 with A2DP support, TV/Audio output slot and QWERTY hardware keyboard. The network support is really "Ultimate", including tri-band HSDPA/HSUPA and quad-band GSM/GPRS/EDGE. I-mate Ultimate 8502 and 9502 are running on Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional OS and rely on the Qualcomm MSM 7200 400 MHz processor for their calculation needs (seen on the HTC TyTN II). The devices are armed with 256 MB ROM and 128 MB RAM as well as a microSD card slot. Regrettably both devices have a 2.5mm earphone jack instead of a 3.5mm one.

Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com

• Απαντήσεις 122
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα προτιμούσα το Flame...Βέβαια έχει στα συν το qwerty αλλά έχουμε γενικά κάποιες άλλες πληροφορίες?Πχ διαστάσεις κτλ?
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Δεν παύει να είναι WM συσκευή οπότε σίγουρα θα είναι ακριβή,και σίγουρα θα κάνει μισή ώρα ν ανοίξει ένα excell αρχείο...Απο αξιοπιστία όσο αξιόπιστες είναι και οι άλλες θα είναι,εμένα το TyTN μια χαρά μου βγήκε!Επίσης δεν έχει ραδιόφωνο για όσους ακούν και δεν έχει και gps.Στα συν βάζω την VGA οθόνη.Αν και πάλι θα προτιμούσα το Flame νομίζω.Απο γραφικά τι λέει?Λες να έχει και αυτό καμία nvidia πάνω?

Έλα ρε stamstam13!Την μάρκα την ξέρεις!To imate Jasjar a.k.a QTEC 9000 πχ!Εντάξει σαν μάρκα μια χαρά είναι πιστεύω αλλά δεν ξέρω θα προτιμούσα κάτι με qwerty keyboard και nvidia onboard.Επίσης αν υπήρχε κάτι χωρίς WM αλλά με linux θα ήταν για εμένα μονόδρομος!

stin ellada erxontai ta i-mate i mono meso internet?ayto exei keybord exei vga me 260000 colors,exei tv-out(ayto pou to pas)exei gps ,einai 3.5g exei 128 ram pou reiazontai oposdipote!einai plires !an bgei stin timi ton 600 eyro tha einai:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

oso gia esena , mipos sou tairiazei to zaurus?????:wink:

Όχι το zaurus...Υπομονή λίγους μήνες ακόμα και το open source θα επιτεθεί κατά μέτωπο στα χαζό-wm.Άκου εκεί 800 ευρώ για ένα TyTN...Αυτό θα πει κοροιδία.Πάντως αν σε ενδιαφέρει μπορείς να δεις αυτό:

http://www.openmoko.com/products-neo-base-00-stdkit.html

Τι linux ρε παιδιάααααααα!?!?!

Εδώ στα pc δεν τα βάζει κανένας άνθρωπος που δεν έχει χρόνο για χάσιμο, θα το βάλετε στο ppc σας???

Εντάξει είπαμε δεν είναι τέλεια τα wm, αλλά δεν υπάρχει και κάτι καλύτερο...

Πάντως ωραίο φαίνεται το imate, αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνει μέχρι να κυκλοφορήσει.

Πάρτε κι άλλο ένα link για να διαβάσετε: http://www.infosyncworld.com/news/n/8476.html?rfp=dta

όταν το είδα αποφάσισα ότι θα είναι το επόμενο μου (ενώ έλεγα το M800 με το TyTN II να παλεύει ακόμα σκληρά αλλά με QVGA όλο και να χάνει)

όμως είδα και αυτό:

http://blogs.zdnet.com/ip-telephony/?p=2643

και αν λέει αλήθεια, χ*σ* μέσα

---

NLS

ilogic.gr

κάτι άλλο

πιθανότατα ΚΑΙ αυτό έχει nVidia GoForce 5500 γιατί πολύ απλά το χρειάζεται για το TV-out του και "συμπτωματικά" το TV-out του έχει μέγιστη ανάλυση, την μέγιστη του 5500 :)

επίσης αν διαβάσει κανείς το site της imate θα δει ότι το "nvidia chipset" το αναφέρει ΓΕΝΙΚΑ στην περίληψη των δυο μηχανημάτων (δεν λέει δηλαδή ότι το ένα έχει), ενώ μέσα στα brochures ΚΑΙ στα δυο ΔΕΝ αναφέρει ότι έχει nVidia (που είναι καλό όχι κακό μια και όλες οι πηγές έχουν πει ότι το 8502 έχει, άρα αφού δεν το αναφέρει η imate στο φυλλάδιο δεν πειράζει που δεν το αναφέρει και στο 5902)

η τιμή αποκλείεται να είναι αυτή που λέει το zdnet γιατί πολύ απλά Η ΙΔΙΑ η imate αναφέρει τιμές για τα δυο μικρότερα και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το 5902 να έχει 2.5 φορές την τιμή τους

το μόνο που με χαλά είπαμε είναι το τι σόι availability θα έχει (ας μη θίξω το τι support) καθώς και ότι έχει Qualcomm όπως το TyTn II και όχι κάνα σοβαρό CPU και dedicated GPS (SiRF)

τέεεσπα θα το αντέξω

αυτό το μηχάνημα με το που θα βγει σε κάποιο μέρος του πλανήτη με αγγλικό WM, με κάποιο τρόπο θα έρθει στα χέρια μου

---

NLS

ilogic.gr

• Administrators
Τι είναι αυτό το τόσο ξεχωριστό που ανεβάζει την τιμή στα ύψη;:confused:

Afti i timi einai adynaton na antapokrinetai stin pragmatikotita!

Modpic.gif

ρε παιδιά γιαυτό σας έδωσα το link για να δείτε αυτό το νούμερο

εξηγώ όμως ότι αυτό το νούμερο είναι αδύνατο (στο από κάτω post)

επιπλέον εντωμεταξύ σε άλλο link επιβεβαιώθηκα, θα είναι λένε ~900$ που είναι μια χαρά

μάλιστα όπως είπα έχουν δωθεί πληροφορίες για πράγματα που δεν είχαμε καταλάβει αρχικά...

(1) μάλλον ΕΧΕΙ GFX chip (nvidia 5500)!

(2) έχει USB host (γιατί η i-mate είπε ότι παίρνει κανονικά εξωτερικό keyboard)

(3) (επιβεβαιώνει και το από πάνω) η i-mate ετοιμάζει και ένα "bay" που θα σου δίνει 7" οθόνη 1024x768, επιπλέον ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαταρία και πληκτρολόγιο που σημαίνει ότι θα γίνεται σούπερ UMPC (αλλά με WM)

εγώ κατέληξα, με το που θα φανεί στον ορίζοντα ΚΑΠΩΣ θα έρθει στα χέρια μου

το μόνο ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ερώτημα είναι το ΠΟΤΕ βγαίνει

---

NLS

ilogic.gr

file ayto einai to basikotero me tin sigkekrimeni etairia apo oti fainetai,giati kapoia proigoumena montela pou parousiastikan den ta eidame pote...

Δεν μου λές ρε hab δηλαδή εσύ τι νομίζεις ότι τα linux είαι νεκρά?Για ανέτρεξε λίγο εδώ να δεις τι ακριβώς συμβαίνει:

http://www.novell.com/linux/

Για πόσο ακόμα νομίζεις ότι θα έχουν οι εταιρίες λεφτά να πληρώνουν τη microsoft όταν κάθε suse πχ Κοστίζει το 1/5 τουλάχιστον από τα vista...

Για δες λοιπόν τι παίζει γιατί σε πιάνω λίγο αδιάβαστο νομίζω...

α και να σε ενημερώσω ότι το 2006 το suse βραβεύτηκε ώς το κορυφαίο OS του πλανήτη...Αυτά...

Αμάν ρε geofromalimos !! αφού δεν τρέχει pro evolution soccer, είναι άχρηστο το linux.. δεν το συζητάω καν ! γιατί να χάνεις χρόνο μαζί του ?

p.s. το myphone.gr τρέχει πάντως σε redhat..

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Βγαίνουμε λίγο (έως πολύ) off-topic, και για αυτό θα απαντήσω μόνο μια φορά και δε θα το συνεχίσω...

@p4n0z: Kαταρχήν δε νομίζω πως μίλησε κανένας για παιχνίδια, απλά μίλησα για χάσιμο χρόνου κάποιου χρήστη που δεν τον ενδιαφέρει να "καεί", απλά και μόνο για να κάνει browsing στα Ελληνικά (για παράδειγμα το είπα). Επίσης, καλό είναι να είσαι και λιγάκι επιφυλακτικός πριν κάνεις τέτοιου είδους κοροϊδευτικού χαρακτήρα σχόλια...

Για πόσο ακόμα νομίζεις ότι θα έχουν οι εταιρίες λεφτά να πληρώνουν τη microsoft όταν κάθε suse πχ Κοστίζει το 1/5 τουλάχιστον από τα vista...

Δλδ. από θέμα οικονομίας κοιτάς το linux σε ppc, ή έχεις εταιρικό ενδιαφέρον? Δεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείσαι, αλλά το linux δεν είναι κάτι καινούργιο. Εκδόσεις redhat, suse, κ.τ.λ. κυκλοφορούν πάνω από δεκαετία, και από θέμα χρηστών, home και εταιρικών είναι πολύυυυ πιο πίσω. Το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει μια εταιρία είναι η ευχρηστία των προγραμμάτων με τη μικρότερη αλλαγή, και απλά το linux είναι ακριβώς αντίθετο και με τα δύο...

Συμφωνώ, για μια εφαρμογή server, όπου το στήνει κάποιος που ξέρει (ναι p4n0z webserver!!) και το ξεχνάς, τότε ναι, και συμφέρει οικονομικά και θεωρείτε και πιο σταθερό. Αλλά για καθημερινή χρήση και συμβατότητες με τα πάντα (τα παιχνίδια είναι το τελευταίο) δεν είναι κι ότι καλύτερο!

Btw, κι οι δυο σας μόνο linux έχετε στο pc σας?

P.S. Ότι έγραψα στη αρχή του post ισχύει. Θεμιτός ο όποιος αντίλογος, αλλά δε θα ξανα απαντήσω για αυτό το θέμα.

Sorry για το off-topic...

...πια!!

εννοείς "επιτέλους"

εγώ έκανα χρόνια να βρω PDA που να πω "δεν χάνω κάτι, δεν θα πάρω δεύτερο, αλλά επιτέλους θα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ αυτό που έχω" (LOOX720)

φέτος το είπα

το TyTN2 με σκέψεις (μου λείπει ΠΟΛΥ το VGA)

το M800 με λιγότερες

το 9502 με καμία (σήμερα βγαίνει, σήμερα το θέλω)

θα βγει λογικά τέλη Δεκέμβρη άντε αρχές Ιανουαρίου από ότι έμαθα - θα περιμένω (τόοοοοσο περίμενα ήδη)

---

NLS

ilogic.gr

εννοείς "επιτέλους"

εγώ έκανα χρόνια να βρω PDA που να πω "δεν χάνω κάτι, δεν θα πάρω δεύτερο, αλλά επιτέλους θα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ αυτό που έχω" (LOOX720)

φέτος το είπα

το TyTN2 με σκέψεις (μου λείπει ΠΟΛΥ το VGA)

το M800 με λιγότερες

το 9502 με καμία (σήμερα βγαίνει, σήμερα το θέλω)

θα βγει λογικά τέλη Δεκέμβρη άντε αρχές Ιανουαρίου από ότι έμαθα - θα περιμένω (τόοοοοσο περίμενα ήδη)

ΥΓ-Μου αρεσει που παντα εισαι αντικειμενικος και ανοιχτομυαλος so far!!

Ναι ναι καπως ετσι!

Εγω τελικα πηρα καισερ γιατι δεν γινονταν να περιμενω αλλο(χωρις να σημαινει οτι δεν μου αρεσε) χρειαζομουν το 3G στη δουλεια!

ΔΕν το μετανιωσα μπορω να πω,εξαλου ποσο θα το κρατησουμε σε καναν 6-8μηνο ειμαστε για αλλο παλι..χαχαχα

Αλλα και τα αλλα δυο που αναφερεις ειναι πειρασμος!!!!;)

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος