Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 to x650 exei diafores me to x600? aksisei na to paro i na protimoso to x600? Έχει συζητηθεί πολύ αυτό το θέμα εδώ μέσα αλλά και στο αντίστοιχο thread του Χ650. Ρίξε μια ματιά για να δεις τα υπέρ και τα κατά της κάθε συσκευής και θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousou Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Γεια σου και σενα και Χρονια Πολλα. Η επιλογη σου για το Glofiish νομιζω οτι ειναι πολυ καλη. Εγω εχω το 600 ακριβως δυο εβδομαδες και του εχω κανει απειρα crash test τα οποια τα περασε με πολυ ανεση. Αλλα... ποιο απο τα δυο τελικα θα διαλεξεις αυτο ειναι καθαρα προσωπικη σου υποθεση. Εδω εχω τα λινκ του Πλαισιο απο τις δυο συσκευες. Ριξε μια ματια και αποφασισε μονη σου. PDA-GSM-GPS X600 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977961&product=1056336 PDA-GSM-GPS X650 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977961&product=1102052 Αν θελεις την δικη μου αποψη, τα 120 ευρω που κοστιζει περισσοτερο το 650 ειναι πολλα γι αυτα που προσφερει. ta exo dei kai ta 2 sto plaisio(kai apo konta),ego tin mono diafora pou vrisko einai ston epexergasti kai stin analisi othonis ,kai gia ayto leo na paro to x600, ektos kai an exo megali epidotisi tote leo na paro to x650 gia tin analisi othonis Παράθεση FAIRY:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousou Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Έχει συζητηθεί πολύ αυτό το θέμα εδώ μέσα αλλά και στο αντίστοιχο thread του Χ650. Ρίξε μια ματιά για να δεις τα υπέρ και τα κατά της κάθε συσκευής και θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις! exo diavasei kai ta 2 thread kai mallon tha paro to x600 Παράθεση FAIRY:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpigktis Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Παιδιά πουλάω το δικό μου χ600 όποιος ξέρει κάποιον που να το θέλει ας κάνει post. 10 ημερών με 4 gb κάρτα απο πλαίσιο με όλα του τα χαρτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Μπορείς να το βάλεις και εδώ εάν σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asPLINnos Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Γεια σας Μόλις αγόρασα το glofish x600 και γενικότερα δεν το έχω πολύ μάθει, αφού τα βρήκα μπαστούνια βρέθηκα στο forum σας έχοντας τις παρακάτω απορίες: 1) Δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω με το pc. Τι / ποιο πρόγραμμα χρειάζεται; 2) Κανονικά μέσα θα΄πρεπε να έχει τα προγράμματα interpen και transcriber αλλά δεν... Πως μπορώ να τα βρω και να τα βάλω; 3) Κάποια στιγμή έλεγα να του βάλω ένα πρόγραμμα με χάρτες. Τι θα μου προτείνατε; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_t Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος γιατί δεν μπορώ να κάνω στοίχηση οθόνης (calibration). Οσο και αν προσπάθησα μόλις μου βγάζει την οθόνη στοίχησης χτυπώ στο σταυρό που βγάζει αλλά δεν κάνει τίποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Είσαι σίγουρος ότι πατάς με τη γραφίδα ακριβώς στο κέντρο του σταυρού; Πάτησε στο κέντρο και κράτησε το πατημένο μέχρι να αλλάξει θέση ο σταυρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Μετά από hard reset η στοίχιση γίνεται κανονικά, μετά όμως δε λειτουργεί. Εγώ το ανακάλυψα όταν μετά από το fix1 που είχα βάλει και όταν κάποια στιγμή η οθόνη απορρυθμίστηκε. Αρχικά νόμιζα ότι έφταιγε αυτό, αλλά μετά από επανεγκατάσταση της ρόμ( και της 0264 και της 0321) είδα ότι αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει. Η ρύθμιση της οθόνης λειτουργεί μόνο στο πρώτο boot της συσκευής και όταν βγαίνει το ανάλογο μήνυμα. Μετά όση ώρα και να κρατήσω κεντραρισμένη τη γραφίδα δεν μετακινείται ο σταυρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 kalimera.asheto me to thema.ehei kaneis invitation gia demonoid? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Καλοριζικο 1) χρειαζεσαι το activesync που θα βρεις εδω 2) εχεις πιθανοτατα Ελληνικα windows στο ppc και το interpen και transcriber υπαρχουν μονο σε Αγγλικα. Για αναγνωριση γραφης σε Ελληνικα πολυ καλο ειναι το penreader. 3) Destinator αν θελεις την καλυτερη καλυψη σε χαρτες αυτην την στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 παιδια εχω δοκιμασει τα παντα για να μην φενεται το sms στην οθονη αλλα δεν καταφερα κατι. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 παιδια εχω δοκιμασει τα παντα για να μην φενεται το sms στην οθονη αλλα δεν καταφερα κατι. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω?? για κανε κιαυτα πηγαινε start/settings/souns¬ifications/notifications/ και στο event/messaging/new text message και ξετσεκαρεις τα play sound display message on screen και τα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 για κανε κιαυτα πηγαινε start/settings/souns¬ifications/notifications/ και στο event/messaging/new text message και ξετσεκαρεις τα play sound display message on screen και τα αλλα ta exw kanei k ayta alla tipota dysthxws.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikbmw Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΟΔΙΓΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ FISH_TOUCH_FIX ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ SdkCerts.cab ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ZIP ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 1. Install SdkCerts.cab on your device 2. Install FISH_TOUCH_FIX_BY_GreateVK.CAB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΟΔΙΓΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ FISH_TOUCH_FIX ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ SdkCerts.cab ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ZIP ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 1. Install SdkCerts.cab on your device 2. Install FISH_TOUCH_FIX_BY_GreateVK.CAB εδω που στο εβαλα εχει και τα δυο αρχεια και οδηγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 αλλιως κατεβασε το απο εδω http://eten-users.eu/index.php?showtopic=14129&st=30&start=30 αν εχεις προβλημα δε φταιει το site αλλα το pc σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 εδω που στο εβαλα εχει και τα δυο αρχεια και οδηγιες τωρα δουλευει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikbmw Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_t Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Είσαι σίγουρος ότι πατάς με τη γραφίδα ακριβώς στο κέντρο του σταυρού; Πάτησε στο κέντρο και κράτησε το πατημένο μέχρι να αλλάξει θέση ο σταυρός. Αυτό ακριβώς κάνω μένε κολλημένο, ενώ στο πρώτο boot που έκανα όταν το πήρα δούλεψε κανονικά η στοίχηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αυτό ακριβώς κάνω μένε κολλημένο, ενώ στο πρώτο boot που έκανα όταν το πήρα δούλεψε κανονικά η στοίχηση. βαλε λιγο παραπανω δυναμη(αν μιλαμε μονο για το μεσαιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αν τα λεφτά (100€ παραπάνω) δεν ήταν πρόβλημα θα προτιμούσατε να αγοράζατε το X650 αντί για το X600 αν όχι, γιατί ? Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αν τα λεφτά (100€ παραπάνω) δεν ήταν πρόβλημα θα προτιμούσατε να αγοράζατε το X650 αντί για το X600 αν όχι, γιατί ? προσωπικη και υποκειμενικη αποψη πιο γρηγορος επεξ. vga οθονη αρα η μπαταρια θα πεφτει πιο γρηγορα καλα χαρακτηριστικα(μαζι με το φλας) αλλα πιστευω οτι δεν αξιζουν παραπανω χρηματα τωρα αν σε mb(ram ) ηταν καλυτερο θα σου ελεγα οτι αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 έχω άλλη μία ερώτηση λίγο offtopic: οι εφαρμογές που είναι φτιαγμένες σε ανάλυση qvga θα λειτουγούν κανονικά (σε όλη την οθόνη) στο X650 ή πρέπει να εγκαθιστώ την vga έκδοση της κάθε εφαρμογής ? Αν ναι, έχουν όλες οι εφαρμογές έκδοση vga ή θα έχω πρόβλημα να βρώ αυτό που θέλω ? Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_t Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 βαλε λιγο παραπανω δυναμη(αν μιλαμε μονο για το μεσαιο) Δυστυχώς τίποτα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts