chris7_ Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ενταξει δεν ηταν οτι πιο αστειο το προχθεσινο επεισοδιο,αλλα και παλι μου αρεσε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Αυτο το μέτριο προχθεσινό επεισόδιο ήταν όαση σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί στην tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Εμένα μου φάνηκε λίγο βαρετό καθώς έδειξε ότι είχε δείξει και στο trailer.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Στην Κύπρο κάνει πρεμιέρα σήμερα... Υ.Γ. Σε άσχετη ώρα, για να είναι απέναντι από τη Λόλα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Στην Κύπρο κάνει πρεμιέρα σήμερα... Υ.Γ. Σε άσχετη ώρα, για να είναι απέναντι από τη Λόλα... Θα γελασετε πολυ ομως!!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Θα γελασετε πολυ ομως!!:rolleyes: Δεν ήταν και πάρα πολύ καλό το επεισόδιο, αλλά γέλιο είχε... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than000 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Φοβερό το σημερινό επεισόδιο...Πολύ γέλιο...Πραγματικά ότι καλύτερο φέτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Φοβερό το σημερινό επεισόδιο...Πολύ γέλιο...Πραγματικά ότι καλύτερο φέτος... Ναι είχε γέλιο.Αρκετά καλύτερο από το πρώτο.Ρε παιδιά αυτή η Εύα πώς κουρεύτηκε έτσι?Το χάλασε το μαλλί της:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ναι είχε γέλιο.Αρκετά καλύτερο από το πρώτο.Ρε παιδιά αυτή η Εύα πώς κουρεύτηκε έτσι?Το χάλασε το μαλλί της:confused: συμφωνώ κ επαυξάνω! κ για το επεισόδιο κ για το μαλλί της εύας!:p αμάν όμως όλο τους το κόβουν στη μέση το ειδύλλιο!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ναι είχε γέλιο.Αρκετά καλύτερο από το πρώτο.Ρε παιδιά αυτή η Εύα πώς κουρεύτηκε έτσι?Το χάλασε το μαλλί της:confused: Και μένα με χάλασε φέτος το μαλλί της. Και το σημερινό επεισόδιο πολύ καλύτερο απ το πρώτο. Μάκης ftw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ναι είχε γέλιο.Αρκετά καλύτερο από το πρώτο.Ρε παιδιά αυτή η Εύα πώς κουρεύτηκε έτσι?Το χάλασε το μαλλί της:confused: Όντως αρκετά καλύτερο από το πρώτο.Η Εύα έγινε trendy. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Καλό επεισόδιο. Απίστευτη μορφή ο Μάκης. Διονύση πιάσε μια μπύρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Έκλαψα με το ύφος του Μάκη εκεί που τσακώνονταν :rotfl: Σωστά τα σχόλια για τα μαλλιά της Εύας. Όμως και ο Μάκης νομίζω τα άλλαξε λίγο. Που είναι το παλιό αγέρωχο αχτένιστο μαλλί; :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Και η Αφρούλα άλλαξε. Προς το καλύτερο! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ποια είναι η Αφρούλα? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ποια είναι η Αφρούλα? :worry: Η φίλη της Εύας.. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εγώ πρώτη φορά σήμερα την είδα!:worry: Η αλήθεια βέβαια είναι ότι πέρυσι είχα χάσει αρκετά επεισόδια. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εμενα δεν μου αρεσε καθολου το μαλλι της Ευας αν και ωραια κοπελα! Γενικα δεν γελασα τοσο σε αυτο το επεισοδιο,μια και ειχε πιο πολλους τσακωμους και συγκινησεις(ερωτας μαρκου-Ευας);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 poly wraio to xthesino. emeina poly euxaristhmenos. megalh plaka exoun oloi!!! eidhka h skhnh me thn mixanh tou gkazon eixe poly gelio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 poly wraio to xthesino. emeina poly euxaristhmenos. megalh plaka exoun oloi!!! eidhka h skhnh me thn mixanh tou gkazon eixe poly gelio. εκεί πέρα έλιωσα! :lol: Και η Αφρούλα άλλαξε. Προς το καλύτερο! άλλη δεν είναι η ηθοποιός που πάιζει φέτος την Αφρούλα? :O Έκλαψα με το ύφος του Μάκη εκεί που τσακώνονταν :rotfl: Σωστά τα σχόλια για τα μαλλιά της Εύας. Όμως και ο Μάκης νομίζω τα άλλαξε λίγο. Που είναι το παλιό αγέρωχο αχτένιστο μαλλί; :down: κ εμένα κάπως διαφορετικός μου φαίνεται ο Μάκης,αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει αν έφταιγε το μαλλί..τον προτιμούσα παλιά πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 άλλη δεν είναι η ηθοποιός που πάιζει φέτος την Αφρούλα? :O Παίζει κι αυτό! :p Το έβλεπα αποσπασματικά και την πέτυχα μόνο σε μια σκηνή και λέω για δες πως άλλαξε! :lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Έχει αλλάξει η ηθοποιός που παίζει την Αφρούλα. Η προηγούμενη καλύτερα έπαιζε.Imho. Επική η σκηνή που κάναν την μοιρασιά στα λεφτά και λένε 33,3 ο καθένας και τα ψιλά ο Φώτης για να πάει luna park ahahhahahaha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εγώ γέλασα απίστευτα όταν τους φώναξε ο Μάκης: "Γαύροι, ρουφιάνοι κοτόπουλα με κράνη!". Η αντίδραση σε συνδυασμό με το soundtrack ήταν όλα τα λεφτά! :lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Έχει αλλάξει η ηθοποιός που παίζει την Αφρούλα. Η προηγούμενη καλύτερα έπαιζε.Imho. Ναι, όντως άλλαξε η ηθοποιός. Εμένα πάλι, η καινούργια μου φαίνεται καλύτερη. Η προηγούμενη παραήταν αντράκι στο ρόλο, ενώ αυτή μου φαίνεται πως το παίζει στο σωστό μέτρο. ;) Btw, πολύ καλύτερο το δεύτερο επεισόδιο από το πρώτο. Είχε πολύ γέλιο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Παιδιά,είναι τρομερό!!!!!!Δεν έχω χάσει ούτε επεισόδειο!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts