Jump to content

All about Mitsubishi Motors

Ploiarxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ πάντως θα του έλεγα να το πάρει ... η φωτογραφία που έβαλε το αδικεί λίγο ... εμένα πάντως μου αρέσει πάρα πολύ ... και μια χαρά τα specs του ( σε land rover μην πας δεν είναι ωραία καθόλου ... άποψη μου δηλαδή ) ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Απαντήσεις 244
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε το αμαξι ειναι πραγματικα υπεροχο!!!ασε τους αλλους να λενε.οτι σου αρεσει να κανεις!!τωρα αυτα περι ρυπων οπως ειπα και πριν ειναι βλακιες.δλδ στην Ιταλια Γερμανια Γαλλια Αγγλια και στις υπολοιπες χωρες τις ευροπης γιατι εχουν τετοια τζιπ;;η Ελλαδα πρεπει να αναβαθμιστη και σε αυτο τον τομεα

ο καθενας παιρνει ενα αυτοκινητο που να καλυπτει τις αναγκες του,τωρα το τι ειναι και τι θα ειναι απλα ειναι προβλημα του.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

σκεψου εκτος απο το outlander και το mazda cx7...προσφατα ειμασταν σε διλημμα με τον πατερα μου και πηραμε το mazda... Πολυ καλη επιλογη!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

το αμάξι είναι πραγματικά υπέροχο κ πολύ πολύ καλό σε off road διαδρομές (δεν τέρματίζει εύκολα) αλλά και σε άσφαλτο νομίζεις ότι είσαι σε πολύ ακριβότερο αυτοκίνητο.

έχει κ ηλιοροφούλα, μια χαρα

Προσωπικά αν δεν έπαιρνα το τεριος περυσι, θα έπαιρνα αυτό φέτος...

Εκμεταλεύσου και τα 5 (νομίζω, ή 7) χρόνια εργοστασιακό σερβις δωρεάν και τράβα πάρτο κ μην ακούς κανένα.

Τα περί ρύπον είναι αστεία πράγματα... Αν θες να μειώσεις τους ρύπους ξεκίνα να γράφεις και να ξεσκίσεις τους επαγγελματίες...ταξί, ΔΧ, ΙΧ ημιφορτηγά κλπ, ξεκίνα και γράφε μέσα στις πόλεις... αλλά φευ!

Το μόνο κακό είναι ότι θα μπλέξεις με σαρακάκη ρε γμτ...

Vita Brevis

το αμάξι είναι πραγματικά υπέροχο κ πολύ πολύ καλό σε off road διαδρομές (δεν τέρματίζει εύκολα) αλλά και σε άσφαλτο νομίζεις ότι είσαι σε πολύ ακριβότερο αυτοκίνητο.

έχει κ ηλιοροφούλα, μια χαρα

Προσωπικά αν δεν έπαιρνα το τεριος περυσι, θα έπαιρνα αυτό φέτος...

Εκμεταλεύσου και τα 5 (νομίζω, ή 7) χρόνια εργοστασιακό σερβις δωρεάν και τράβα πάρτο κ μην ακούς κανένα.

Τα περί ρύπον είναι αστεία πράγματα... Αν θες να μειώσεις τους ρύπους ξεκίνα να γράφεις και να ξεσκίσεις τους επαγγελματίες...ταξί, ΔΧ, ΙΧ ημιφορτηγά κλπ, ξεκίνα και γράφε μέσα στις πόλεις... αλλά φευ!

Το μόνο κακό είναι ότι θα μπλέξεις με σαρακάκη ρε γμτ...

10 χρονια ειναι!!

• 2 months later...
θα βγει καινουργιο L200 και καινουργιο Evo X με 400 αλογα!!!τι αλλο να θελω;;;

θα βγει καινουργιο L200 και καινουργιο Evo X με 400 αλογα!!!τι αλλο να θελω;;;

να τα αποκτησεις&να μην τα ονειρευεσαι απλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

μακαρι να μπορεσω να τα αποκτησω αλλα λιγο δυσκολο...εστειλα μειλ στην mitsubishi και τους ρωτησα αν οντως θα βγει εβο με 400αλογα.τωρα περιμενω απαντηση!

μακαρι να μπορεσω να τα αποκτησω αλλα λιγο δυσκολο...εστειλα μειλ στην mitsubishi και τους ρωτησα αν οντως θα βγει εβο με 400αλογα.τωρα περιμενω απαντηση!

καλυτερα να τους ρωταγες αν θα βγαλουν καμια ελαφρυτερη εκδοση;)...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

καλυτερα να τους ρωταγες αν θα βγαλουν καμια ελαφρυτερη εκδοση;)...

Entelos asxeto.To kainourgio to GT-R to xoune sxediasei me kainourgia elafriteri kai tautoxrona dinatoteri ekdosi.Ekei prepei na kinithei kai i MItsubishi.

• 3 months later...
Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο αυτοκινητο μιας και το το opel astra μου εχει αρχισει να κληνει τον κυκλο ζωης του. Ειμαι αναμεσα σε 3 επιλογες. 2 εκ των οποιων το νεο colt 15ari και το νεο lancer 15ari επισεις. Η 3η ειναι το toyota IQ, αλλα δυστηχως με απογοητευσε η μηχανη του(εναι μικρο αυτοκινητο). Οποτε μενουν τα αλλα 2. Θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας, επησεις να αναφερω οτι το νεο lancer ειναι περιπου 4000 ευρω πιο ακριβο. Τα αξιζει ή θα ειμαι οκ και με το colt ?

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

• 2 years later...
  • 1 month later...

Κούκλα το ASX.

Tελειώσαμε σχεδόν με το renovation του lancer 95' (1ο στάδιο πριν κάτι μήνες Ζάντες+λάστιχα pilot exalto, χαμήλωμα, ελατήρια bilstein, αναρτήσεις koni, δαγκάνες brembo) πλεον τελείωσε και ο φαναρτζής (εξωτερικό βάψιμο) και ο ηλεκτρολόγος-ταπετσέρης. Φάτσα έχει μείνει εργοστάσιο, περα από τις ζάντες και το ελάχιστο χαμήλωμα.

Και σκέφτομαι την εξής τρέλα. Turbo-intercooler garrett, ρύθμιση εγκεφάλου, χταπόδι εξάτμιση. Mόνο μην το μετανοιώσω :O Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πηγαίνει μπάλα :D

• 3 months later...

asx κι εγώ.

από μηχανή τα σπάει! 1800 πετρέλαιο, 150 αλογα και δεν καταλαβαίνει προσπεράσεις κλπ...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Απο 4WD πως παει? Οχι τοσο σε off-road καταστασεις αλλα για ρυμουλκηση μεγαλου φορτιου (περιπου 1 τονου) σε ανηφορες, γλυστρες απο ξεκινημα. Το κανει ή θα παρεις τον δισκο στο χερι?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Το Evo με τα 800 άλογα που έπιασε η αστυνομία στην Κύμης με την Μ6 πριν λίγες μέρες, ξέρει κανείς σε ποιον άνηκε?

Κούκλα ήταν πάντως... :(

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 3 weeks later...

Mitsubishi Outlander

http://lh3.ggpht.com/-WUPf6qAJQ44/T1bSkBmQPGI/AAAAAAAG8Wo/NoQAC0CjCeE/s1600/2013-Mitsubishi-Outlander-4%5B2%5D.jpg

http://lh3.ggpht.com/-hl0DWOnC_lo/T1bSzRFPAtI/AAAAAAAG8ZI/4lGxEQIE5T8/s1600/2013-Mitsubishi-Outlander-14[2].jpg

http://lh6.ggpht.com/-it7SF7W2F3Q/T1bTNPZPwsI/AAAAAAAG8dI/ff3QbAd76SI/s1600/2013-Mitsubishi-Outlander-30[2].jpg

• 6 months later...