sofos_k Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Μετά από πόσο καιρό μπορείς να ξαναμεταφέρεις τον αριθμό σου αν έχεις κάνει χρήση της φορητότητας; Επίσης υπάρχει χρέωση την δεύτερη,τρίτη,τέταρτη φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Μετά από πόσο καιρό μπορείς να ξαναμεταφέρεις τον αριθμό σου αν έχεις κάνει χρήση της φορητότητας; Επίσης υπάρχει χρέωση την δεύτερη,τρίτη,τέταρτη φορά; ένα δευτερόλεπτο μετά μπορείς να κάνεις αίτηση φορητότητος . Δεν υπάρχει χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosp1 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 For the record, θα πώ και εγώ την πρόσφατη μου ιστορία σχετικα με φορητότητα. Εν τάχει για να μην κουράζω, αφου η Cosmote δεν έδινε επιδότηση της προκοπης (και κανένας αλλος για να ειμαστε ειλικρινής) και αποφάσισα να βρω το πιο συμφερον συμβόλαιο με εκπτώση στο παγιο αντι επιδοτησης. Δευτερα, κάνω Online αιτηση στη Wind για φορητοτητα σε συμβολαιο με εκπτωση αντι επιδότησης Τριτη με καλεί η Wind και κλεινουμε ραντεβου για Παρασκευη να έρθει ο courier Παρασκευη έρχετε ο courier, μου φερνει νεα σιμ και συμβολαιο, υπογράφω του δινω κατι δικαιολογητικα. Σήμερα το μεσημερι (Τετάρτη κατα τις 1) με πέρνουνε τηλεφωνο απο Cosmote και ξεκιναει το γνωστο "Γιατι αλλάζετε κτλ κτλ" Της εξηγω το συμβολαιο της Wind και μου κάνει μια καλη αντιπροσφορα, ελάχιστα πιο φτηνη απο την Wind. Της λέω επειδη είμαι στη δουλεία τώρα, δοσμου λιγο να το σκεφτώ και πάρε με τηλεφωνο σε 1 ωρα απο τωρα να σου πω. Δεν πήρε ποτε και κατα τις 17.00 μου ακυρώσανε την συνδεση και προχώρησε η φορητότητα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gegeor Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Κατι αντιστοιχο κ με εμενα ( 7 χρονια πελατης Cosmote) εχω κανει αιτηση φορητοτητας στην Wind εδω κ μερες ,χτες υπεγραψα κ παρελαβα συμβολαια και η Cosmote στο μεταξυ ΔΕΝ με εχει παρει καν τηλεφωνο ......Προφανως δεν εχουν προβλημα ειναι large πολυ μαλλον..... Παράθεση Netfun Free online games http://www.netfun.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Κατι αντιστοιχο κ με εμενα ( 7 χρονια πελατης Cosmote) εχω κανει αιτηση φορητοτητας στην Wind εδω κ μερες ,χτες υπεγραψα κ παρελαβα συμβολαια και η Cosmote στο μεταξυ ΔΕΝ με εχει παρει καν τηλεφωνο ......Προφανως δεν εχουν προβλημα ειναι large πολυ μαλλον..... 'Εχουν πολλούς πελάτες και κουράζονται. :):) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 τώρα έχω wu. σκέφτομαι αλλαγή σε q κάθε πόσο καιρό μπορώ να κάνω πισωγύρισμα(από wu σε q, από q σε wu και πάει λέγοντας); επίση υπάρχει κάπια χρέωση; το υπόλοιπο μηδενίζεται σε κάθε αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Οποιοδήποτε υπόλοιπο χάνεται με κάθε αλλαγή, από την στιγμή που αλλάζεις εταιρία. Χρέωση δεν υπάρχει στην φορητότητα, όσες φορές κι αν κάνεις. Αίτηση φορητότητας μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή, αφού ενεργοποιηθείς στο δίκτυο του νέου παρόχου κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 παιδια βλεπω οτι στο site της cosmote τρεχει μια προσφορα για Online αιτηση 50% εκπτωση σε οποια συσκευη διαλεξεις.....εχει προχωρησει κανεις να μας πει την εμπειρια του?ειμαι wind και σκεφτομαι να παω κοσμοτε γιατι ολοι οι γνωστοι εχουν κοσμοτε! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Σε καλύτερα ελληνικά , τρέχει προσφορά για 50 % περισσότερη επιδότηση Δηλαδή αν ήταν να πάρεις 20 ευρώ ,online θα πάρεις 30 .αυτό είναι όλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 , χάχα φοβερή προσφορά δηλαδή Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Επειδη ειμαι καλος καταναλωτης εχω μαζεψει αρκετα χρηματα στο λογαριασμο της Cote απο το 2% επιστροοφη της Cosmote Eurobanκ Visa.Otaν ληξει το συμβολαιο μπορω να κανω φορητοτητα CU και μετα να παρω τα λεφτα μου πισω απο το λογαριασμο που μου χρωστανε και μετα να φυγω κ να ερθω σαν νεος πελατης "κυριος" παλι στην Cote με τον αριθμο μου;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Βεβαίως μπορείς να φύγεις αλλά τα χρήματα , θα συνεχίσουν να συσωρεύονται στον λογαριασμό της κάρτας. Όταν θα ξαναγυρίσεις , θα αρχίσει πάλι να μειώνετε ο σωρός. Χρήματα πίσω δεν δίνει η Eurobank (ούτε η Cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Βεβαίως μπορείς να φύγεις αλλά τα χρήματα , θα συνεχίσουν να συσωρεύονται στον λογαριασμό της κάρτας. Όταν θα ξαναγυρίσεις , θα αρχίσει πάλι να μειώνετε ο σωρός. Χρήματα πίσω δεν δίνει η Eurobank (ούτε η Cosmote) δεν νομιζω.... αν κλεισω τις υποχρεωσεις μου με Cosmote και ο λογαριασμός λεει -300€ αυτα τα λεφτα που πανε;; Αφου δεν θα υπαρχω σαν πελατης πλέον!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Εχθές παρέλαβα την κάρτα SIM της Vodafone από Πλαίσιο έπειτα από φορητότητα από Wind. Το βράδυ κατά τις 3, ξημερώματα Κυριακής δεν είχα πλέον σήμα Wind και έτσι έβαλα την κάρτα SIM της Vodafone, η οποία δεν είχε κάποιο κωδικό PIN. Το θέμα είναι πως μέχρι και τώρα που γράφω το μνμ το κινητό είναι "νεκρό" ενώ μου είχαν πει από το Πλαίσιο πως με το που βάλω την κάρτα στο κινητό, μέσα σε 10 λεπτά max θα είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο της vodafone πλέον. Ξέρει κανείς τι παίζει? Πόσο καιρό θα πάρει να ενεργοποιηθεί και εγώ θα είμαι χωρίς τηλ? Μπορώ να πάρω κάπου να ενημερώσω για το θέμα μου? Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Πάρε στο 13830 από ένα σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Εχθές παρέλαβα την κάρτα SIM της Vodafone από Πλαίσιο έπειτα από φορητότητα από Wind. Το βράδυ κατά τις 3, ξημερώματα Κυριακής δεν είχα πλέον σήμα Wind και έτσι έβαλα την κάρτα SIM της Vodafone, η οποία δεν είχε κάποιο κωδικό PIN. Μα έκανες και εσύ αίτηση από Πλαίσιο... Τόσα COSMOTE SHOPS // καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ υπάρχουν! Κάποιος δεν στο ενεργοποίησε ή κόλλησε το σύστημα. Πάρε τηλέφωνο στο νούμερο που σου έδωσαν να ενεργοποιηθεί κανονικά! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Γεια και χαρα σε ολους σας, Ηθελα να ρωτησω Εαν καποιος γνωριζει, εχω καρτο κινητο στην Q και θελω να το κανω What's up ωραια? μπορω να κανω φορητοτητα δηλ να κρατησω το ιδιο νουμερο ή παει για βρουβες το νουμερο που εχω στην Q ? ή αυτο γινεται μονο στις περιπτωσεις Καρτο συμβολαιο και κινητο με συμβολαιο?. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Γεια και χαρα σε ολους σας, Ηθελα να ρωτησω Εαν καποιος γνωριζει, εχω καρτο κινητο στην Q και θελω να το κανω What's up ωραια? μπορω να κανω φορητοτητα δηλ να κρατησω το ιδιο νουμερο ή παει για βρουβες το νουμερο που εχω στην Q ? ή αυτο γινεται μονο στις περιπτωσεις Καρτο συμβολαιο και κινητο με συμβολαιο?. Ευχαριστω. μπορείς!:) ολοι μπορουν ο,τι και να εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 πάς στο γερμανο και κάνεις αίτηση φορητότητας! ειναι δωρεαν αλλά σίγουρα θες να πας απο Q σε wu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 πάς στο γερμανο και κάνεις αίτηση φορητότητας! ειναι δωρεαν αλλά σίγουρα θες να πας απο Q σε wu; ναι γιατι κανω πατατια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ναι γιατι κανω πατατια?? Γιατι αν δεν μιλας σχεδόν μ ο ν ο με what'up δεν συμφερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Γιατι αν δεν μιλας σχεδόν μ ο ν ο με what'up δεν συμφερει... χαχα και τωρα που εχω Q το εχω βαρια βαρια για κανα sms και το μονο που δινω ειναι 3eyro τα 60 MB ιντερνετ.. αν κατι κατετοιο μπορω να το κανω και με το what's up θα ειμαι οκ!! * εχω συμβολαιο wind ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 απλά η q συμφέρει οικονομικά σε ΟΛΑ! +ότι έχει καλύτερο σήμα σε σχέση με το άθλιο wu και τις droped calls του ;) έχω και τα 2 παράλληλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 προσφατα γυρισα απο Μπανσκο και πραγματικα οσες μερες εκατσα μου εγραφε, Εκτακτες Κλησεις.. ουτε για πλακα σημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 προσφατα γυρισα απο Μπανσκο και πραγματικα οσες μερες εκατσα μου εγραφε, Εκτακτες Κλησεις.. ουτε για πλακα σημα.. Αν δεν έχεις what'up-ιτες να μιλάς, γιατί δεν πας Frog που έχει χρονοχρεωση και καλές τιμές?και αυτός κοσμοτέ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts