Γιάννης Δημοσιεύτηκε September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2007 Για πειτε μου ρε παιδια εσεις που σπουδαζετε τωρα ή σπουδασατε προσφατα σε ΑΕΙ ... Εφυγε πριν λιγο η κορη μου να παει να δωσει μαθημα στη Φιλοσοφικη Σχολη Αθηνας για ενα μαθημα που εχει ξαναδωσει αλλα δεν ξερει αν το εχει περασει γιατι απλα δεν εχει βγει ακομα το αποτελεσμα.Ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα ???? Και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει κατι τετοιο ...Αν δεν της ειχα εμπιστοσυνη δεν θα το πιστευα... Σας εχει τυχει κατι τετοιο ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Kai na htan mono auto! Auta pou ginontai sta panepistimia den perigrafonte! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Σας εχει τυχει κατι τετοιο ???? Mόνο μια φορά;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Και οι φοιτητοπατερες τι κανουν για αυτο το αλαλουμ ρε παιδια ???? Αν θελον μπορουν και με το παραπανω !!!! Ημουν κι εγω φοιτητης παλια αλλα τετοια φαινομενα δεν ειχαμε . Και το ερωτημα....Αν η κορη μου την πρωτη φορα ειχε περασει το μαθημα και σημερα δεν το περασει τι γινεται ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Kai na htan mono auto! Auta pou ginontai sta panepistimia den perigrafonte! Συμφωνώ απόλυτα. Φίλε Γιάννη, δεν φανταζεσαι τί γίνεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispatra Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 χεχε .. μάλλον δεν μας τα λέει καλά η κόρη .. Αποκλείεται να μην έχει βγει το μάθημα. Σίγουρα έχει βγει και έχει κοπεί διαφορετικά δεν θα μπορούσε να δώσει αν το έιχε περάσει .. έτσι γίνεται τουλάχιστον εδώ στην Πάτρα . Τώρα δεν ξέρω τι μπάχαλο επικρατεί αλλού! Παράθεση το κινητο ειναι μερος της ζωης μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 χεχε .. μάλλον δεν μας τα λέει καλά η κόρη .. Αν διαβασες τις απαντησεις παραπανω μαλλον εσυ δεν μας τα λες καλα...Εγω δεν μιλαω για Πατρα αλλα για Καποδιστριακο Αθηνας. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InsertCoinToJoin Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 φυσικα και γινεται... εχει τυχει πολλες φορες και σε πολλες σχολες... πιστεψε την κορη σου αν και καταλαβα οτι δεν χρειαζοτανε να στο πω εγω. Γιαννη καλες σπουδες να εχει το παιδι και καλο κουραγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Γιαννη καλες σπουδες να εχει το παιδι και καλο κουραγιο Ευχαριστω φιλε μου...:)Αν ειχα ιχνος αμφιβολιας για τα λεγομενα της δεν θα τολμουσα να γραψω εδω οτι εγραψα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Αποψή μου είναι ότι δεν χρειάζεται καν να ελέγχετε την κόρη σας τι δίνει και πότε το δίνει αν βέβαια συμβαίνει αυτό! Αν πρόθυμα σας είπε για αυτό το γεγονός τότε ναι μπορεί να συμβεί αν και είναι αρκετά σπάνιο μπορεί να μην ταβρήκε τα αποτελέσματα η κόρη σας ήνα είναι στο ιντερνετ και να μην βγήκαν στην σχολή Τώρα στο διαδικαστικό του θέματος αν το περάσει την πρώτη και κοπή την δεύτερη απλά κρατάται ο μεγαλύτερος βαθμός! έτσι λειτουργούν όλα τα ΤΕΙ της χώρας ελπίζω να σας κατατόπισα και ελπίζω να σας καθησύχασα! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Αποψή μου είναι ότι δεν χρειάζεται καν να ελέγχετε την κόρη σας τι δίνει και πότε το δίνει αν βέβαια συμβαίνει αυτό! Οχι φιλε μου δεν την ελεγχω απλα με ενημερωνει !!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Και κατι αλλο που μου ηρθε στο μυαλο τωρα...Την δικη μου εποχη πριν 25-30 χρονια (προσφατως που λενε...) οι γραματειες ειχαν δικαιωμα να μην ενημρωνουν γονεις παιδιων για την πορεια των παιδιων τους σε καποια σχολη.Ισχυει ακομα ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Βασικά δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση για αναλυτική βαθμολογία χωρίς την υπογραφή της κόρης σας αν ειναι ενήλικη! Σε άλλη περίπτωση μπορείτε να μάθετε αλλά έπειτα θα έχει η γραμματεία προσβάλλει τα προσωπικα της δικαιώματα και το απόρρητο της!Άρα της δίνεται δικαίωμα για μήνυση φαντάζομαι! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Και οι φοιτητοπατερες τι κανουν για αυτο το αλαλουμ ρε παιδια ???? Αν θελον μπορουν και με το παραπανω !!!! Oι φοιτητοπατέρες ενδιαφέρονται για parties και για καταλήψεις.:rolleyes: Σε εμάς έχει συμβεί το εξής χειρότερο. Αμέσως μετά τις εξετάσεις έχουμε δηλώσεις μαθημάτων και δεν ξέραμε ποιά μαθήματα να δηλώσουμε γιατι δε γνωρίζαμε αν τα έχουμε περάσει αυτά που δώσαμε τις προηγούμενες μέρες. Έτσι δηλώναμε στην τύχη και μετά τρέχαμε για διορθωτικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Έχω φίλους στη φιλολογία Αθήνας και ξέρω ότι αποτελέσματα της εξεταστικής του Ιουλίου έχουν ανακοινωθεί από τον Αύγουστο..δε ξέρω..μήπως το κορίτσι δεν είχε ενημερωθεί? Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Θα το κάψετε το κορίτσι ρε! ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Πολύ απλά αν η γραμματεία σου είναι πρωτόγονη και δεν μπορεί να βγάλει στο διαδίκτυο αποτελέσματα και ύλες από τα μαθήματα που χρωστάς τότε την έχεις βάψει,έγω είχα δώσει μάθημα που έβγαλαν τις βαθμολογίες για 3 μέρες αρχές Σεπτεμβρίου και μετά τις μάζεψαν γιατί δεν υπήρχε χώρος για τις άλλες...:wacko:.Μπορεί να το έπαθε άνετα η κόρη σου αυτό φίλε Γιάννη στην Ελλαδάρα ζούμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Έχω φίλους στη φιλολογία Αθήνας και ξέρω ότι αποτελέσματα της εξεταστικής του Ιουλίου έχουν ανακοινωθεί από τον Αύγουστο..δε ξέρω..μήπως το κορίτσι δεν είχε ενημερωθεί? Η κορη μου ειναι στο 2ο ετος Ιστορικου -Αρχαιολογικου και το μαθημα ειναι Ιστορικη Αρχαιολογια και το χρωσταει απο το 1ο ετος. Θα το κάψετε το κορίτσι ρε! ΕΛΕΟΣ! Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Αν μιλαγα για τον γιο μου ηταν πιθανον να επειζε κατι τετοιο !!!! Πολύ απλά αν η γραμματεία σου είναι πρωτόγονη και δεν μπορεί να βγάλει στο διαδίκτυο αποτελέσματα και ύλες από τα μαθήματα που χρωστάς τότε την έχεις βάψει,έγω είχα δώσει μάθημα που έβγαλαν τις βαθμολογίες για 3 μέρες αρχές Σεπτεμβρίου και μετά τις μάζεψαν γιατί δεν υπήρχε χώρος για τις άλλες...:wacko:.Μπορεί να το έπαθε άνετα η κόρη σου αυτό φίλε Γιάννη στην Ελλαδάρα ζούμε Στο διαδικτυο υπαρχουν αποτελεσματα αλλα οχι για αυτο το μαθημα. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Βασικά δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση για αναλυτική βαθμολογία χωρίς την υπογραφή της κόρης σας αν ειναι ενήλικη! Σε άλλη περίπτωση μπορείτε να μάθετε αλλά έπειτα θα έχει η γραμματεία προσβάλλει τα προσωπικα της δικαιώματα και το απόρρητο της!Άρα της δίνεται δικαίωμα για μήνυση φαντάζομαι! Στο περίπου τα ξέρεις.Όταν γραφεσαι κανεις δήλωση αν θα μπορεί να παίρνει συγγενης πρώτυ βαθμου χαρτιά από τη σχολή.Οπότε αν εχεις δηλώσει δεν έχει ουτε μηνυση ουτε τίποτα...σίγα μη πας εσυ και σου δώσει η γραμματεία ότι να ειναι.Κοιτάει τι έχεις δηλώσει πρώτα. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Για πειτε μου ρε παιδια εσεις που σπουδαζετε τωρα ή σπουδασατε προσφατα σε ΑΕΙ ... Εφυγε πριν λιγο η κορη μου να παει να δωσει μαθημα στη Φιλοσοφικη Σχολη Αθηνας για ενα μαθημα που εχει ξαναδωσει αλλα δεν ξερει αν το εχει περασει γιατι απλα δεν εχει βγει ακομα το αποτελεσμα.Ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα ???? Και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει κατι τετοιο ...Αν δεν της ειχα εμπιστοσυνη δεν θα το πιστευα... Σας εχει τυχει κατι τετοιο ???? <>Kύριε.Δεν καταλαβαίνω.Είναι αυτός λόγος να ρωτάτε δεξιά και αριστερά;.Αν συνέβει.Συνέβει. Ασφαλώς και ρωτάτε επηδεί δεν έχετε εμπιστοσύνη.Ή θέλετε να ανοίξετε θέμα... Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Λοιπον.....Στο συγεκριμενο μαθημα οι φοιτητες εχουν προσβαση στο internet για τα αποτελεσματα.Εμπαινε η μικρη αλλα τιποτα....Σημερα εμαθε απο αλλες κοπελλες οτι αυτες εβλεπαν τα αποτελεσματα τους !!!! Πριν λιγο της ειπε μια κοπελλα που πηγε με το ιδιο προβλημα στην Γραμματεια οτι της ειπαν "αποκλειεται " να μην μπορει να δει τον βαθμο της.Εδωσε στον υπαλληλο τον κωδικο της μπηκε κι αυτος αλλα τιποτα καταχωρημενο.Και η απαντηση του υπαλληλου : "Αν παρατηρηθει το ιδιο και στην αλλη εξεταστικη ελατε να το δουμε" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βασικά δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση για αναλυτική βαθμολογία χωρίς την υπογραφή της κόρης σας αν ειναι ενήλικη! Σε άλλη περίπτωση μπορείτε να μάθετε αλλά έπειτα θα έχει η γραμματεία προσβάλλει τα προσωπικα της δικαιώματα και το απόρρητο της!Άρα της δίνεται δικαίωμα για μήνυση φαντάζομαι! Στο περίπου τα ξέρεις.Όταν γραφεσαι κανεις δήλωση αν θα μπορεί να παίρνει συγγενης πρώτυ βαθμου χαρτιά από τη σχολή.Οπότε αν εχεις δηλώσει δεν έχει ουτε μηνυση ουτε τίποτα...σίγα μη πας εσυ και σου δώσει η γραμματεία ότι να ειναι.Κοιτάει τι έχεις δηλώσει πρώτα. Ευχαριστω.Το ρωτησα εντελως πληροφοριακα .Δεν το εχω σκοπο τουλαχιστον για την κορη μου. <>Kύριε.Δεν καταλαβαίνω.Είναι αυτός λόγος να ρωτάτε δεξιά και αριστερά;.Αν συνέβει.Συνέβει. Ασφαλώς και ρωτάτε επηδεί δεν έχετε εμπιστοσύνη.Ή θέλετε να ανοίξετε θέμα... Κι εγω δεν σε καταλαβαινω εσενα κυριε.Εμπιστοσυνη εχω απολυτη απλα μου εκανε εντυπωση και ελεγα μηπως ειναι μεμονωμενο γεγονος. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Εμπιστοσυνη εχω απολυτη απλα μου εκανε εντυπωση και ελεγα μηπως ειναι μεμονωμενο γεγονος. Mε όλο το σεβασμό στα χρόνια σας, στην εμπειρία σας και σε ότι αυτό προϋποθέτει και επακολουθεί, ποτέ δεν πρέπει να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη τα παιδιά μας. Καλό είναι να χουμε και μια πισινή. άλλωστε και εμείς σαν παιδιά δεν ήμασταν και άγγελοι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Mε όλο το σεβασμό στα χρόνια σας, στην εμπειρία σας και σε ότι αυτό προϋποθέτει και επακολουθεί, ποτέ δεν πρέπει να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη τα παιδιά μας. Καλό είναι να χουμε και μια πισινή. άλλωστε και εμείς σαν παιδιά δεν ήμασταν και άγγελοι.:) Το ξερω φιλε μου αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα ιχνος να αμφιβαλω.Να ειναι η πρωτη φορα ???? Δεν νομιζω αυτη τουλαχιστον γιατι χωρις προβλημα μου εχει πει οτι εχει κοπει σε αλλα μαθηματα και με χαμηλη βαθμολογια μαλιστα. Οι Αγγελοι μονο στα Ουρανια !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Τώρα εμένα άλλο είναι που μου κάνει εντύπωση. Εδω μέσα, όπως και στα περισσότερα fora, συνήθως μιλάμε χαλαρά σαν μία παρέα. Τώρα το πως όλοι οι φοιτητές είδαμε τον Γιάννη σαν "Μπαμπά" και αρχήσαμε να μιλάμε στον πληθυντικό είναι ένα θέμα.. Πάντως να πω ότι το ίδιο ακριβώς αντιμετώπισα πρόσφατα στην πληροφορική και ναι, δεν είναι τόσο ασυνήθιστο, δυστυχώς. (Καποδιστριακό κι εγώ) Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Το ξερω φιλε μου αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα ιχνος να αμφιβαλω.Να ειναι η πρωτη φορα ???? Δεν νομιζω αυτη τουλαχιστον γιατι χωρις προβλημα μου εχει πει οτι εχει κοπει σε αλλα μαθηματα και με χαμηλη βαθμολογια μαλιστα. Οι Αγγελοι μονο στα Ουρανια !!!! OK. Εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα!:) Τώρα εμένα άλλο είναι που μου κάνει εντύπωση. Εδω μέσα, όπως και στα περισσότερα fora, συνήθως μιλάμε χαλαρά σαν μία παρέα. Τώρα το πως όλοι οι φοιτητές είδαμε τον Γιάννη σαν "Μπαμπά" και αρχήσαμε να μιλάμε στον πληθυντικό είναι ένα θέμα.. Είναι κάπως έτσι. Όχι ακριβώς όμως.. Δεν θα μιλήσεις το ίδιο σε κάποιον που θα μπορούσε να ναι πατέρας σου σε σχέση με το πως μιλάς στον κολλητό σου ή στον πιτσιρικά. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts