Jump to content

Κάτοχοι γαλλικών αυτοκινήτων

sonicsotos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η νέα γενιά των γαλλικών είναι σαφώς ανώτερη ποιοτικά. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ποιότητας εσωτερικού 206 με 207! Πόσο μάλλον με 106...

Προσωπικά δεν έχω λόγο να μην ξαναπάρω γαλλικό. Αυτή τη στιγμή έχουμε 3 γάλλικά στην οικογένεια (206,306, C4) και είμαστε κατευχαριστημένοι. Το 206 έχει βγάλει ελάχιστα στα 130.000 χλμ. του, το 306 λίγα παραπάνω στα 150.000 και το C4 τίποτα απολύτως στα 20.000.

• Απαντήσεις 74
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η άποψη μου για τα Γαλλικά είναι ότι τα προβλήματα ποιότητας εσωτερικού τα έχουν ψιλολύσει.

Ας κοιτάξουν και τα προβλήματα αξιοπιστίας τώρα.

Η άποψη μου για τα Γαλλικά είναι ότι τα προβλήματα ποιότητας εσωτερικού τα έχουν ψιλολύσει.

Ας κοιτάξουν και τα προβλήματα αξιοπιστίας τώρα.

ti enoeis me to thema tis aksiopistias??

mixanika??ilektrika??amakswma?:ninja:

Aυτό για τα ηλεκτρικά πιο πολύ μύθος είναι παρά αλήθεια.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Παρεμπιπτόντως το 206 πέρα από μερικά θροίσματα δεν εβγαλε τριγμούς.

Ειναι αρκετά τίμιο σε αυτόν τον τομέα...

GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER!

[sigpic][/sigpic]

My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922

Aυτό για τα ηλεκτρικά πιο πολύ μύθος είναι παρά αλήθεια.

Μπα μην το λες.μπορει σε εσενα απλα να μην εχει τυχει.το πιθανοτερο ειναι να σου βγαλουν ηλεκτρικα προβληματα παρα μηχανικα σε αναλογια 3 ηλεκτρικα με 1 μηχανικο.αλλα οτι βγαζουν ηλεκτρικα προβληματα κακα τα ψεμματα βγαζουν ανεξαρτητως μαρκας.τωρα μπορει να παρεις ενα και να μην σου βγαλει ποτε τιποτα.δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρεις γαλλικο και θα σου βγαλει προβλημα αλλα εχουν μια ταση ρε παιδι μου....:p

Εγώ απο συζητήσεις με άλλους έχω καταλήξει οτι κάποια μοντέλα είχανε τάση για ηλεκτρικά αλλά μικρου κόστους κατά βάση.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

o pateras mou agorase to 407 se taxi!!!

polu toumpano mesa re paidia! polu kali poiotita plastikwn kai polu kali monosi mesa!epatha plaka ,,de to perimena etsi!!

o pateras mou agorase to 407 se taxi!!!

polu toumpano mesa re paidia! polu kali poiotita plastikwn kai polu kali monosi mesa!epatha plaka ,,de to perimena etsi!!

Μήπως είδε το TAXI 4 και επηρεάστηκε??:lol::lol:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μήπως είδε το TAXI 4 και επηρεάστηκε??:lol::lol:

basika den exw dei to taxi4 alla asxeta me auto an exeis mpei pote se taxi 407 tha katalabeis gia ti pragma milaw!!

polu kalo eswterika!!den to perimena etsi!!:cool:

• 6 months later...
παιδια βοηθεια!!!εχω ενα saxo vts 1400 μοντελο 1999-2000 και εχω το εξης προβλημα.παω ας πουμε με 60 χαω και μερικες φορες-οχι παντα-μολις πατησω το συμπλεκτη για να βαλω τη νεκρα το αυτοκινητο σβηνει στα καλα καθουμενα.εχει κανενας ιδεα τι μπορει να ειναι?ευχαριστω προκαταβολικα για τις αποψεις σας.

στο δικο μου οταν χαλασε δεν κραταγε καθολου ρελαντι (~500 στροφες) κ με a/c εσβηνε. Οταν το αλλαξα ηρεμησε αλλα καπου-καπου το ξανα κανει (δεν σβηνει πλεον αλλα πεφτει στις 600 στροφες)

Γενικα τα saxo εχουν αυτο το προβλημα. Για να δεις αν εχει χαλασει το μοτερακι ανοιξε το γκαζι με το χερι απο τον χωρο του κινητηρα, θεωρητικα αν δουλευει σωστα θα πρεπει απο κατω να δεις ενα μικρο αξονακι να βγαινει προς τα εξω εως οτου να ακουμπησει την πεταλουδα του γκαζιου. Αν μενει ακινητο μαλλον εχει χαλασει.

Το ίδιο περιπου προβλημα εχω κι εγω με το scenic. Οταν βαζω όπισθεν το αυτοκινητο τις περισσοτερες φορες σβηνει. Εχω αλλάξει τον αισθητηρα λ με καποια βελτίωση αλλα χωρις εξαλειψη του ενοχλητικου φαινομένου. Γενικώς ειμαι πολυ δυσαρεστημενος απο τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου

Τα ιαπωνικα ειναι ασχημα οποτε τα αφηνουμε!

Ε οχι και ασχημα τα ιαπωνικα..Ειδικα η Toyota βγαζει πολυ ομορφα οικογενειακα αυτοκινητα στυλ avenis και corolla,και παλιοτερα carina.

Αυτό ακριβώς μου την σπάει με την Toyota, τα τελευταια χρόνια μόνο βαρετά οικογενειακά αυτοκίνητα έχει. Μια celica είχε την κατήργησε και αυτή και τώρα τίποτα! Χρειάζεται επειγόντως ένα κάμπριο και ένα δυο σπορ μοντέλα πιστεύω! Ακούγονται διάφορα για την νέα celica κατά καιρούς αλλά τίποτα συγκεκριμένο.:(

όσο για τα Γαλλικά, είχα ένα Citroen Saxo 1.1 για πέντε χρόνια και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος. Οκ, με 60 αλογάκια δεν μπορούσε να κάνει πολλά αλλά ήταν πολύ αξιόπιστο και ευχάριστο αυτοκίνητο και ποτέ δεν με πήγε στο συνεργείο παρά μόνο για τα service του. Το είχα και σε άριστη κατάσταση καθότι ήμουν τρελλαμένος μαζί του και του είχα αλλάξει και μερικά πραγματάκια!:D Λυπήθηκα πολύ όταν το έδωσα και παρόλο που μετά από αυτό πήρα πολύ καλύτερα αυτοκίνητα ακόμα το έχω μέσα στην καρδιά μου. Το C2 αν και νεότερο και υποτίθεται ο αντικαταστάτης του, έχει μειονεκτήματα σε σχέση με το Saxo. Κακώς η Citroen κατήργησε και το όνομα!:mad:

Αυτό ακριβώς μου την σπάει με την Toyota, τα τελευταια χρόνια μόνο βαρετά οικογενειακά αυτοκίνητα έχει. Μια celica είχε την κατήργησε και αυτή και τώρα τίποτα! Χρειάζεται επειγόντως ένα κάμπριο και ένα δυο σπορ μοντέλα πιστεύω! Ακούγονται διάφορα για την νέα celica κατά καιρούς αλλά τίποτα συγκεκριμένο.:(

:

2011 θα ερθει..&αν θα λεγετε celica...

λοιπον εμεις στην οικογενεια εχουμε ενα citroen xsara picasso 1,8!πολυ ευχαριστημενοι μπορω να πω!μονο τα φυσιολογικα προβληματα λογω ηλικιας αν βγαλει καμια φορα!κατα ταλλα μια χαρα..&απο αρχες ιουνιου θα εχουμε καινουργιο μελος!ενα peugeot 207 RC:w00t::drool::yahoo::shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Ειδικα η Toyota βγαζει πολυ ομορφα οικογενειακα αυτοκινητα στυλ avenis και corolla,και παλιοτερα carina.

Αν θες να εισαι wannabe ταξιτζής, είναι μια χαρά όντως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

προσφατα πηρα για δευτερο αυτοκινητο μιας κι εχω και την m3 αυτο.

http://www.imageshack.gr/files/lstq3y0m9crsp4xfrvnx.jpg

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 1 month later...