Jump to content

Έφαγα πόρτα... - Η υποδοχή των νυχτερινών μαγαζιών...

E_jay
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 205
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μηπως δεν το χουν εμφανησιακα?γιατι ειναι κ λιγο σπανιες οι πορτες σε κοπελες...

Ts ts ts Που ζούμε ρε παιδιά? Να μας κάνουν face control για να μπούμε σε καφετέρια??? Ρε ουστ, μη σώσω και πατήσω. Στο τέλος 8α μας βάζουν να σερβιριζόμαστε μόνοι μας, να σκουπίζουμε κ.ο.κ. Ποιοι???? Οι αμόρφωτοι! Και μετά μου λέτε δε μας έχουν ανάγκη. Κάντε ένα boycottage να τους φύγει η μαγκιά. (Συγχωρέστε με για την εμπάθεια αλλά την έφαγα πρόσφατα και με χάλασε:D)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναγκη σας εχουν ρε παιδια...ειπαμε αυτα τα μαγαζια κ κυριως της αθηνας π εχει 5 μυρια κοσμο ειναι ηδη γνωστα κ ξερουν οτι αν δεν ξαναπατε εσεις υπαρχουν αλλοι τοσοι π περιμενουν για να μπουν.

οσο γ το δικαστηριο μια δικη κοστιζει μονο 300ε σαν δικαστικα εξοδα?αυτος π εφτασε μεχρι δικαστηρια,πταισματοδικειο ηταν?δεν θα χαλασε οσα εβγαλε?

+οτι το δικαστηριο εγινε 3 χρονια μετα τις μηνυσεις

Δηλαδη πιστευεις οτι ενα τετοιο δικαστηριο κοστισε 1000 + 300 Ευρω =1300 Ευρω; :p

Εμάς προχθές μας δώσαν "πόρτα" σ αυτό το καινούριο το μάυρο στην Λ.Νίκης Pollock κάτι νομίζω λέγεται.

Ολα τα τραπεζάκια έξω άδεια και χωρίς καρτελάκι ρεζερβέ και λέει περιμένω κρατήσεις ελάτε πιο μετά.Ούτε καν είπε οτι είναι πιασμένα αλλά οτι περιμένει κρατήσεις.Έλεος **** τη Σαλονίκη μου :P

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Εμάς προχθές μας δώσαν "πόρτα" σ αυτό το καινούριο το μάυρο στην Λ.Νίκης Pollock κάτι νομίζω λέγεται.

Ολα τα τραπεζάκια έξω άδεια και χωρίς καρτελάκι ρεζερβέ και λέει περιμένω κρατήσεις ελάτε πιο μετά.Ούτε καν είπε οτι είναι πιασμένα αλλά οτι περιμένει κρατήσεις.Έλεος **** τη Σαλονίκη μου :P

pou einai afto to Pollock?proti fora to akouo.tespa,ego den thimamai na efaga porta pouthena.kai na fantasteite oti vgaino sto poli xalaro.ena jean kai mia apli kathimerini mplouzitsa.kai sta mpouzoukia dld pou leei o logos etsi tha pao,an tixei pote na pao(pou den to efxomai).pantos an mou kanoun kamia nila na min me afisoun na katso klp tha akousoune.....

ti paei na pei "face control" kai vlakeies!ante,sigxistika vradiatika.

pou einai afto to Pollock?proti fora to akouo.tespa,ego den thimamai na efaga porta pouthena.kai na fantasteite oti vgaino sto poli xalaro.ena jean kai mia apli kathimerini mplouzitsa.kai sta mpouzoukia dld pou leei o logos etsi tha pao,an tixei pote na pao(pou den to efxomai).pantos an mou kanoun kamia nila na min me afisoun na katso klp tha akousoune.....

ti paei na pei "face control" kai vlakeies!ante,sigxistika vradiatika.

(mia pou to ksekinises me greekenglish...) katse re su mol , prosekse min skiseis to mpatzaki ~ to oti den efages porta akoma isos ofeilete sto gegonos oti den exeis patisei to podi sou sta legomena kurilomagaza!

Oso gia to ti tha akousoun an sou riksoun porta ... kai pali xalarose , giati poloi tis exoun faei kai exoun paei spiti prismenoi kai me skismena rouxa...EKTOS kai an eisai kapos etsi ... kalos i kakos ta magazia einai kapoiou pou pleronei kai autos apofasizei poios tha mpei kai poios oxi (AN den s'aresei tous timoreis me to na MHN pas ekei POTE)!!!

Δεν είναι λίγο ακραίο να καλέσει κάποιος την αστυνομία;;; :confused:

Όχι δεν είναι ακραίο, όταν υπάρχει παρανομία ΠΡΕΠΕΙ να καλείται η αστυνομία, μήπως και μάθουμε όλοι μας να σεβόμαστε τους Νόμους - αντίθετα από το να αφήνουμε να περνούν με το "δε βαριέσαι" αυτά τα πράγματα ;)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

οσο γ το δικαστηριο μια δικη κοστιζει μονο 300ε σαν δικαστικα εξοδα?αυτος π εφτασε μεχρι δικαστηρια,πταισματοδικειο ηταν?δεν θα χαλασε οσα εβγαλε?

+οτι το δικαστηριο εγινε 3 χρονια μετα τις μηνυσεις

οχι μια τετοια δικη κοστιζει πολυ περισσοτερο..αλλα απο οτι διαβασα στην αποφαση ο κατηγορουμενος υποχρεουται να πληρωσει τα εξοδα της δικης και του καταγγελοντα

Δηλαδη πιστευεις οτι ενα τετοιο δικαστηριο κοστισε 1000 + 300 Ευρω =1300 Ευρω; :p

οχι.

ο αδερφος μου ειχε στο παρελθον αναλαβει αναλογη υποθεση και ειχε βγαλει γυρω στα 3000ε:rolleyes:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

θυμησου και μια πορτα που φαγαμε περσυ...(θυμασαι πως λεγοταν το μαγαζι? τωρα εκλεισε.)εσυ εγω και ο hostolis...ολη δικη μας ηταν!:lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

Μόνο να μη φτύνουν στον καφέ της :p

Ftysimo ama einai, pali kala na leei.

Tpt allo na mhn einai (vlepe Pizza Hut)

Oso gia to ti tha akousoun an sou riksoun porta ... kai pali xalarose , giati poloi tis exoun faei kai exoun paei spiti prismenoi kai me skismena rouxa...

Γιατι λίγοι πορτιέρηδες τις έχουν φάει; ;)

Ftysimo ama einai, pali kala na leei.

Tpt allo na mhn einai (vlepe Pizza Hut)

Γιατι λίγοι πορτιέρηδες τις έχουν φάει; ;)

Giati sthn Pizza Hut ti ginetai???

Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα.

Αριστοτέλης.

Giati sthn Pizza Hut ti ginetai???

Κυκλοφορεί ένας αστικός μύθος ότι και καλά κάποιοι που δουλεύανε εκεί και τα είχανε πάρει με έναν, δεν φτύσανε απλά μέσα στην πίτσα που του δώσανε αλλά κάναν κάτι άλλο... :lol:

Τέσπα, στην δική μου βέρσιον που το άκουσα ο τύπος την τρώει, ψιλοδηλητηριάζεται, την πάει για εξέταση σε ένα εργαστήριο και βρήκανε και καλά ίχνη σπέρματος από 7-8 διαφορετικά άτομα.

Μούφα ιστορία βέβαια. Πολύ δύσκολα να έγινε κάτι τέτοιο και ακόμα και να το κάνανε αυτό στην κουζίνα...χαμπάρι δεν θα παιρνε ο άλλος που θα την έτρωγε, σιγά να μην δηλητηριαζόταν κιόλας.

Αυτό πάντως το άγχος με τον καφέ το έχω και εγώ συνέχεια για αυτό και ποτέ δεν γυρίσω πίσω καφέδες/ποτά κτλ. :O

Και ότι το κάνουν κάποιοι κάφροι..ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Δεν μιλάω για τον στρατό που όσοι έχουν πάει ξέρουν τι...μερακλίδικους... καφέδες πίνουν από τα χεράκια των φαντάρων οι αξιωματικοί! :lol:

pou einai afto to Pollock?

Εκεί που ήταν παλιά η έκθεση της Audi στη Λ. Νίκης.

Αυτό το μαγαζί είναι πάντα άδειο και φαίνεται καθώς είναι ανοιχτό. Τι πόρτα θέλουν...

( kalos i kakos ta magazia einai kapoiou pou pleronei kai autos apofasizei poios tha mpei kai poios oxi (AN den s'aresei tous timoreis me to na MHN pas ekei POTE)!!!

Ευτυχως αυτοι που εκαναν τους νομους εχουν διαφορετικη αποψη.

οχι μια τετοια δικη κοστιζει πολυ περισσοτερο..αλλα απο οτι διαβασα στην αποφαση ο κατηγορουμενος υποχρεουται να πληρωσει τα εξοδα της δικης και του καταγγελοντα

οχι.

ο αδερφος μου ειχε στο παρελθον αναλαβει αναλογη υποθεση και ειχε βγαλει γυρω στα 3000ε:rolleyes:

Εισαι απλα εκτος πραγματικοτητας. Σιγα μην εβαλε και απο τη τσεπη του ο αλλος :lol:

Εισαι απλα εκτος πραγματικοτητας. Σιγα μην εβαλε και απο τη τσεπη του ο αλλος :lol:

diabase thn apofash tou dikasthrioy poy pare8ese o filos pio pano kai u8a katalabeis
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Με μερικά ποστ γέλασα πάρα πολύ.Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε ως αυτοσκοπό της ζωής μας πώς να μην τρώμε πόρτα στα club.

Δεν θα πώ περισσότερα.Αν θέλετε διαβάστε ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε:

Η κουναβούπολη,άλλο ένα σαββατόβραδο στο Ελλαδιστάν..

bromeros.blogspot.com

Με μερικά ποστ γέλασα πάρα πολύ.Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε ως αυτοσκοπό της ζωής μας πώς να μην τρώμε πόρτα στα club.

Δεν θα πώ περισσότερα.Αν θέλετε διαβάστε ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε:

Η κουναβούπολη,άλλο ένα σαββατόβραδο στο Ελλαδιστάν..

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.-

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εμένα δεν μου αρέσουν τώρα πια τα club παω μόνο σε μικρά μπαράκια που παίζουν ωραία μουσική και έχουν όσο γίνεται πιο καθαρά ποτά αυτά συνήθως δεν έχουν πορτιέρη. Όταν κάποιος ‘έξυπνος’ πορτιέρης δεν σας βάλει μέσα μην στεναχωριέστε χαλαρά πηγαίνετε κάπου αλλού λεφτά να έχεις και μαγαζί να αυτοί χάνουν.

• 2 weeks later...
χθες εγινε ενα περιστατικο στο μαγαζι που ημουν,στην παραλια στο κεντρο..και απ οτι καταλαβα ο τυπος φωναξε αστυνομια(μετα την πορτα που λογικα θα εφαγε)..ηρθε η αστυνομια,απο μουσικη τπτ(τα εκλεισαν ολα),μονο τα φωτα επαιζαν..κριμα,φυγαμε,χαλασε το βραδυ :/

ένας φίλος μου πάντως είχε φάει πόρτα μαζί με την γκόμενα (εγώ είχα μπει με την δικιά μου ) τον περίμενα μέσα.. και τίποτα .. Μετά τηλεφωνιόμαστε και μου είπε ότι τσακωθήκανε-χωρίσανε με την κοπέλα του διότι δεν έχει το κύρος να μπει σε ένα κλαμπ. Και μετά σκέφτομαι για την κοινωνία πορτιέρης + γκόμενα (καβαλημένη)

Πάντως η δικιά μου άποψη είναι ότι ο κόσμος πρέπει να μπάινει μέσα από την αρχή και όχι 2-2 κλπ γιατί λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι trick των μαγαζιών δηλ. να κρατάνε τον κόσμο έξω . Απλά ο πορτιέρης οφείλει να στέλνει του ερημιτζίδες από εκεί που ήρθανε .,`!!

το κινητο ειναι μερος της ζωης μας

χθες εγινε ενα περιστατικο στο μαγαζι που ημουν,στην παραλια στο κεντρο..και απ οτι καταλαβα ο τυπος φωναξε αστυνομια(μετα την πορτα που λογικα θα εφαγε)..ηρθε η αστυνομια,απο μουσικη τπτ(τα εκλεισαν ολα),μονο τα φωτα επαιζαν..κριμα,φυγαμε,χαλασε το βραδυ :/

Σίγουρα έπαιξε τέτοιο σκηνικό;

Την πέμπτη ήμουν galla, το μαγαζί γεμάτο και στις 3.30:!: έκοψαν το πρόγραμμα. Ούτε το τραγούδι δεν ολοκλήρωσε. Άναψαν τα φώτα και φύγαμε. Μήπως περνάει η αστυνομία και τα κλείνει λόγω ωραρίου.

Εδώ (πάτρα) πάντως που είμαι εγώ το ωράριο (καθημερινές 3:30) τηρείται κανονικά εδώ και χρόνια.τρελό ξενέρωμα να σου ανάβουν τα φώτα και να σε "διώχνουν" ενώ δεν έχεις τελειώσει ακόμα το ποτό σου.

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg