Jump to content

atgiakas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by atgiakas

  1. Το προφητικό άσμα των Police (Μπάτσων) τα λέει όλα: Every breath you take Every move you make Every bond you break Every step you take Ill be watching you Every single day Every word you say Every game you play Every night you stay Ill be watching you Oh, cant you see You belong to me How my poor heart aches With every step you take Every move you make Every vow you break Every smile you fake Every claim you stake Ill be watching you Since youve gone I been lost without a trace I dream at night I can only see your face I look around but its you I cant replace I feel so cold and I long for your embrace I keep crying baby, baby, please... Oh, cant you see You belong to me How my poor heart aches With every breath you take Every move you make Every vow you break Every smile you fake Every claim you stake Ill be watching you Every move you make Every step you take Ill be watching you Ill be watching you Ill be watching you Ill be watching you Ill be watching you... Περισσότερα εδώ
  2. Όταν μιλάω για εθνικιστικές τάσεις προφανώς αναφέρομαι και στις 2 πλευρές. Μάλλον αυτοί είναι και πιο εθνικιστές απο εμάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε και εμείς σαν και αυτούς.. Επειδή αυτοί διαστρεβλώνουν την ιστορία υπέρ τους πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο υπέρ μας? Η μήπως πρέπει να κάνουμε πόλεμο για να τους αναγκάσουμε να σταματήσουν την προπαγάνδα?
  3. To «η Μακεδονία είναι ελληνική» είναι πέρα για πέρα αποτυχημένο - και είναι και ιμπεριαλιστικό. Επίσης καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοαποκαλείται όπως θέλει. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με σοβαρά επιχειρήματα πώς μπορεί να απειλειθούν τα ελληνικά συμφέροντα αν το κράτος αυτό αλλάξει την ονομασία του? Το μόνο που εξυπηρετούν αυτές οι εθνικιστικές εξάρσεις είναι η όξυνση των ιμπερεαλιστικών μας διαθέσεων και αυτό είναι τραγικό γιατί ενώ δεν έχουμε χρήματα για παιδεία , υγεία , πρόνοια χαλάμε ένα κάρο φράγκα για όπλα αλλά και πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό. Τι περιμένατε δηλαδή επειδή εσείς έχετε αυτές τις ακραίες εθνικιστικές τάσεις να σας ακολουθήσουν και οι εταιρίες σε αυτήν την ηλιθιότητα και να μην επενδύσουν σε άλλες χώρες?
  4. :lol::lol::lol::lol: Κάτω η διδακτορία
  5. Κάποτε υπήρχε η ολιγαρχία. Επειδή όμως κάποια στιγμή το μοντέλο αυτό καταπίεζε τους ανθρώπους εκμεταλλευόταν τους πολλούς για χάρη των λίγων ο άνθρωπος σκέφτηκε πιο ελεύθερα και αποδέχτηκε την δημοκρατία ως νέο πολίτευμα το οποίο αρχικά είχε το νόημα της "εξουσίας του λαού". Σήμερα όμως το μόντέλο της δημοκρατίας δεν λειτουργεί καθόλου καλά.Στο όνομα της έχει βρει άλλωθι ο καπιταλισμός και το δημοκρατικό αυτό παραπέτασμα έχει καταντήσει χειρότερο από διδακτορικά καθεστώτα. Στις μέρες μας έχει διαμορφωθεί μία άλλου είδους δικτατορία η οποία δεν επιβλήθηκε δια της βίας αλλά σιγα σιγα προσεγγίστηκε μες στις καρδίες των ανθρώπων.Ολοι κουβαλάμε μια μικρή δικτατορία μέσα μας.Τα ΜΜΕ καθοδηγουν μια συγκεκριμένη αισθητική η οποία όχι μόνο θυμίζει δικτατορία αλλά είναι ακόμη χειρότερη και ακόμα πιο φασιστική και έχει γίνει ο καθένας ένας μικρός φασίστας που το έχει αποδεκτεί αυτο δεν το πολεμά καθόλου και μπορεί να νομίζει ότι περνάει καλά, έχει μυηθεί στην φτήνια, σέ όλες αυτές τις ψεύτικες περσόνες που καθοδηγούν μέσα απο το γυαλί και δίνουν ουσιαστικά εντολές και φτοιαχνουνε αυτο το χαλι που ζούμε σήμερα το οποίο κανενας δεν το πολεμαει αλλα το υερασπίζονται κιολας, θα μπορουσαν να κατεβουν και στους δρομους αν λεγαμε να καναμε κατι καλυτερο απο την τηλεοραση .Υπάρχουν ανθρωποι που ζούνε απο την φτηνια και αν τους την κοψεις μπορει να αγριεψουν. Ολά εξυπηρετούν τις αναγκες καποιου συγκεκριμενου life-Stalin.Καποιοι που στο ονειρο τους θεωρουν οτι αυτο ειναι οτι καλυτερο μπορει να τους συμβει και καποιοι αλλοι που καθονται στον καναπε και αντιμετωπίζουν την ζωή σαν καταναλωτες εντυπωσεων και εμπειριων αλλων.
  6. Με μερικά ποστ γέλασα πάρα πολύ.Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε ως αυτοσκοπό της ζωής μας πώς να μην τρώμε πόρτα στα club. Δεν θα πώ περισσότερα.Αν θέλετε διαβάστε ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε: Η κουναβούπολη,άλλο ένα σαββατόβραδο στο Ελλαδιστάν..
  7. Το ξαναλέω,σύμφωνα με το σύνταγμα,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ παραλίες.Οι παραλίες της χώρας μας και τα δάση είναι δημόσια αγαθά.
  8. Αχ,δυστυχώς είναι αίωνια η νοοτροπία του νεοέλληνα ώς προς την διασκέδαση.Είναι αυτό που είπα και πριν και θα το ξαναπώ να το εμπεδώσουν όλοι: Εδώ στο Ελλάντα ο εργαζόμενος 5 μέρες τρώει το "αγγούρι" στην δουλειά και τα Σάββατα είναι μούρη.Ντύνεται εργοδότης, καρικατούρα αφεντικού, και ξεσπάει μεθυσμένος σε γκαρσόνια, σκυλοτραγουδίστριες και απελπισμένους οικονομικούς μετανάστες.Αυτό είναι η Ελληνική διασκέδαση! Τώρα αυτού του είδους "διασκέδασης" όπως λέτε,κατάντιας όπως θα έλεγα εγώ,ο νεοέλληνας θέλει να την εφαρμόσει και στις παραλίες και να μετατρέψει το μπάνιο (που θα έπρεπε να είναι απόλαυση της φύσης και του περιβάλλοντος) σε τυποποιημένο τρόπο διασκέδασης (στην ουσία κανει απλά φιγούρα,δεν διασκεδάζει). Το κακό είναι ότι αν όλες οι πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας καταντήσουν τσιμεντοποιημένες,όσοι θέλουν να απολαύσουν την θάλασσα και την φύση δεν θα έχουν την ευκαιρία αυτή,καθώς τα ΜΜΕ και τα άλλα μέσα μαζικής εξαχρείωσης κάνουν καλά την δουλειά τους.
  9. Κατα βάθος δεν σας αρέσει αυτή η διασκέδαση.Απλά κάποιοι σας την επιβάλουν (βλ. star)
  10. Ρε φίλε και εγώ γουστάρω να απλώσω πετσέτα δίπλα στην θάλλασα η εκει που έχει ισκιο.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ σε καποιες παραλίες.ΠΑΝΤΟΥ ξαπλώστρες.Γιατι να μου ορίζει ο κάθε επιχειρηματίας τον χώρο που έχω(αν υπάρχει) για να απλώσω την πετσέτα. Δεν κατάλαβες καλά.ΟΛΕΣ οι παραλίες της χώρας είναι δημόσιες σύμφωνα με το σύνταγμα,είτε εχω χρήματα είτε δεν έχω μπορώ να πάω ΣΕ ΟΠΟΙΑ παραλία γουστάρω.Ευτυχώς ακόμα οι παραλίες δεν έχουν γίνει προνόμιο μόνο ορισμένων ανθρώπων που έχουν λεφτά για ξόδεμα. Ωραία νυχτερινή ζωή.Να προσκυνάμε και να πλουτίζουμε τους ανθρώπους της νύχτας και το μόνο που μας νοιάζει να είναι η φιγούρα.Αν έχεις ακριβό αυτοκίνητο που να χεις ρίξει και την καγκουριά σου,και αν σύχναζεις στα φλώρικα καγκουρομάγαζα της Αθήνας τότε είσαι μούρη.Αυτός είναι εξυχρονισμός? Για πήγαινε καμία βόλτα στο εξωτερικό να δεις πως διασκεδάζουν οι άνθρωποι εκεί.Εδώ στο Ελλάντα ο εργαζόμενος 5 μέρες τρώει το "αγγούρι" στην δουλειά και τα Σάββατα ντύνεται εργοδότης, καρικατούρα αφεντικού, και ξεσπάει μεθυσμένος σε γκαρσόνια, σκυλοτραγουδίστριες και απελπισμένους οικονομικούς μετανάστες.Αυτό είναι η Ελληνική διασκέδαση! off topic αλλα στην ουσία γενικότερη επέκταση των όσων συζητάμε:Ο εξυχρονισμός φίλε μου επιτυγχάνεται όταν οι πολιτικές πεποιθήσεις γίνονται ζώδια και η ιδεολογία φόβος για επιβίωση.
  11. Οι παραλίες της χώρας μας είναι σύμφωνα με το σύνταγμα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον γιατί τώρα πάνε να το αλλάξουνε με την αναθεώρηση του άρθρου 24) ΔΗΜΟΣΙΕΣ όπως και τα δάση.Τώρα αν μερικά λαμόγια τις εκμεταλλέυονται προς όφελος τους είναι μία αδικία εις βάρος μας. Το κακό είναι πως βλέπω ότι μερικά άτομα εδω μέσα νομίζουν ότι οι καταπατητές προσφέρουν πολιτισμό.Παιδία όλες οι ανέσεις που θέλετε να έχει μια παραλία θα έπρεπε να τις απαιτούμε απο τους δημάρχους και όχι κάθε φορά που πάμε για μπάνιο να δίνουμε ένα κάρο λεφτά και να λέμε και ευχαριστώ.Καποιος που δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει δεν μπορεί να κάνει καν μπάνιο αφού παντου υπάρχουν ξαπλώστρες. Μιας και αυτοι δεν σέβονται το σύνταγμα και αφού οι μπάτσοι τους καλύπτουν (άλλωστε το κράτος και οι άνθρωποι της νύχτας έχουν αδελφική σχέση) πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας (όπως πολύ σωστά έπραξαν στην παραλία του δήμου ελληνικού) και όπου βλέπουμε ξαπλώστρες μέχρι την ακτή να τις πετάμε έξω από την παραλία,και να εμποδίσουμε με πράξεις κάθε καταπάτηση. Έλεος πια δεν πάει άλλο αυτή κάτασταση,η απόλυτη τσιμεντοποίηση των παραλιών, βαφτίζοντας «πολιτιστικά κέντρα» τα μπουζουκτζίδικα του μέλλοντος μας. Έχουνε γεμίσει τα νησία μας με μεζονέτες τα λαμόγια, με μπιντέδες εξωτερικού χώρου που τις βαφτίζουνε πισίνες, και με συνδέσεις των αποχετεύσεων απευθείας με τη θάλασσα!
  12. Παιδιά εγώ λέω να κλείσουμε τις σιχαμερές τηλεοράσεις με τους Τραγκαουνάκηδες,τους Πρετεντέρηδες και τους Χατζηπαπάρες, και να βγούμε έξω να δούμε την αλήθεια. Τα μέσα μαζικής εξημέρωσης μας έχουν κάνει φερέφωνα τους. Ο άνθρωπος δεν μορφώνεται από την τηλεόραση. Γι αυτό το λογο συμβουλεύω τους υποψήφιους φοιτητές να συμμετέχουν στις συνελεύσεις για να ακούσουν διάφορες απόψεις αλλά και να εκφέρουν την δικιά τους και να μην απέχουν αρκούμενοι στην υιοθέτηση μιας κοινής άποψης που επιβάλλουν τα ΜΜΕ.Οι γενικές συνελεύσεις είναι μία αμεσοδημοκρατική διαδικασία δεν πρέπει να την απαξιώνουμε.Εξάλλου τον μεγαλύτερο ρόλο στις περσινές καταλήψεις τον έπεξαν ανεξάρτητοι φοιτητές και όχι κομματικοί παράγοντες.
  13. Όλα αυτά συμβαίνουν εξαιτίας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού,που εκτός των άλλων έχει καταστρέψει και την ελληνική βιομηχανία παραγωγής ερωτικών ταινιών. Η υπερπαραγωγή πορνοταινιών πέραν του Ατλαντικού κάνει αθέμιτο τον ανταγωνισμό,και η ευρωπαϊκή ερωτική βιομηχανία φυτοζωεί. Εμείς εδώ, στην Ελλάδα, έχουμε να γυρίσουμε ερωτικό πλάνο πάνω από εικοσαετία, με αποτέλεσμα όλες αυτές οι κοπέλες που θα δουλεύανε στο πορνό, να διοχετεύονται στα ριάλιτι, στην τηλεόραση, στο θέατρο και στη δημοσιογραφία, με τραγελαφικά αποτελέσματα.
  14. Η νοοτροπία του σύγχρονου νεοέλληνα.Η σύγχρονη δεξιόστροφη OR αριστερόστροφη (δεν έχει σημασία) νεοελληνική κουλτούρα.Το απόλυτο ξεπούλημα αξιοπρέπειας.Ξεπουλιόμαστε για να βολευτούμε(για ένα σφηνάκι,για σημειώσεις κτλ.). Οργανώσου στα κόμματα μπεεεεεεεεεε! Η ακόμα πιο επικύνδυνη νοοτροπία του σκυμμένου φιλήσυχου νεοέλληνα.Που άσχετα αν δεν του αρέσουν κάποια πράγματα φοβάται να αλλάξει την κοινωνία.Φίλε μου ξεχνάς όμως και ένα ιδανικό το οποίο ονομάζεται "αξιοπρέπεια".Τι τάχα να σημαίνει;Μήπως, λέω μήπως,την αντίσταση στην αμερικάνικη καταναλωτική κόλαση του εκσυγχρονισμού και της αποχαύνωσης; Της αριστεράς και της προόδου, της δεξιάς και της οπισθοδρόμησης, της κλάψας και της ανίας, της μίζερης μπανανιάς;
  15. Έτσι πως έχουν γίνει τα πράματα οι ειδήσεις έχουν καταντήσει ένα απέραντο χασάπικο, μια προκλητική κοκορετσάδα γυμνών σωμάτων, γυμνών ψυχών και γυμνών συνειδήσεων.
  16. :lol::lol: δεν μπορείτε να διακρίνετε πότε ένα σχόλιο είναι σαρκαστικό μου φαίνεται. Εξακολουθώ να πιστεύω στο ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.Μην νομίζετε δεν είναι πολλοί. Μια χούφτα οικογένειες και καμιά χιλιάδα νεόπλουτοι παρατρεχάμενοι που λυμαίνονται τα ιερά χώματα μας.Λίγο να συντονιστούμε, να τους ξαποστείλουμε και να βάλουμε μια λαϊκή τάξη σ' αυτό το αμερικανόδουλο χάος. Κουνήσου, αγάπη μου!
  17. Έτσι παιδιά,η αντίσταση μας πρέπει να είναι κόσμια, να συνταχτούμε με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που θα μας τακτοποιήσουν και επαγγελματικά, και να εκφράζουμε τις νεανικές μας ανησυχίες μέσα από την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ, για τους πρόστυχους.
  18. Ξυπνάω γύρω στη μία, παίρνω τα e-mails μου, νίβω τα χέρια μου, κάνω μπιντέ ανοιχτών χώρων (βουτιά, δηλαδή, στη μίνι πισίνα στη βεράντα), τρώω πρωινό, κορν-φλέικς (το κουτί βάζω στο μίξερ και το αλέθω, γιατί έχει περισσότερες βιταμίνες απ'το περιεχόμενο που το χύνω στον σκουπιδοφάγο) και αρχίζει το Κους Κους.Πάντα το παρακολουθώ χωρίς ήχο (βάζω κλασική μουσική στο στερεοφωνικό) και την παρακολουθώ άνετα, γιατί κάθε θέμα έχει τεράστιο υπότιτλο.Ε μετά από όλα αυτά (που συναντόνται κατα μέσο όρο στην καθημερινότητα όλων μας) ο μεσημεριανός ύπνος είναι mast.
  19. Οι ειδήσεις-πορνεία έχουνε κατακλύσει τις τηλεοράσεις μας! Το λειτούργημα της κανονικής πορνείας είναι σε μεγάλη κρίση από τον αθέμιτο τηλεοπτικό ανταγωνισμό.Τσόκαρα,καρακοτάρες,στεφανωμένες πόρνες αποκλειστικής συζυγικής απασχόλησης εκμαυλίζουν καθημερινά αθώες παιδικές ψυχές.
  20. Επίσης με ενοχλεί η απόλυτη τσιμεντοποίηση των παραλιών, βαφτίζοντας «πολιτιστικά κέντρα» τα μπουζουκτζίδικα του μέλλοντος μας. Έχουνε γεμίσει τις Κυκλάδες με μεζονέτες τα λαμόγια, με μπιντέδες εξωτερικού χώρου που τις βαφτίζουνε πισίνες, και με συνδέσεις των αποχετεύσεων απευθείας με τη θάλασσα!
  21. εντιτ_ για τις ξαπλωστρες των μαγαζιων,σε περιπτωση που δεν εχουν την απαραιτητη αδεια(που λιγα μαγαζια εχουν,αλλα και αυτη δεν καλυπτει ολη την παραλια) μπορεις με μεγαλη ανεση να την παρεις και να την πας πιο περα.. την κυριακη σε παραλια της χαλκιδικης ενα μπιτς μπαρ ειχε βγαλει ξαπλωστρες μεχρι εκει που σκαει το κυμα... 3-4 λουομενοι τα πηραν και του πεταξαν τις 2πρωτες σειρες πανω στις πιο πισω... poly or8ws epraksan.oloi osoi enoxloymaste apo ayto ayto prepei na kanoyme kai oxi na plhrwnoyme anagasthka gia na exoyme prosbash sthn 8alassa
  22. 1.oi spasikles poy den mporoyne na pane ligo pio pera alla epeidh 8eloyn na kanoyn kai thn kagoyria toys se periopth 8esh paizoyn raketes akribws dipla soy 2.h antisyntagmatikh katapathsh twn paraliwn apo epixeirhmaties poy tis gemizoyn me ksaplwstres kai se anagazoyn na plhrwseis ta malliokefala soy afoy den yparxei xwros gia na afhseis thn petseta soy. 3.oi an8rwpoi poy dinoyn ena swro lefta gia mia ksaplwstra kai nomizoyn oti aytos poy toys thn prosferei prow8ei politismo 4.to aperioristo skoypidario 5.o mazwxismos ths hlio8erapeias 6.oi mple shmaies se paralies-boyrkoys 7.h anorganwsia (elleipsh ntoys,dhmosiwn ksaplwstrwn kai omprelwn,ktl. -ektos bebaia kai an dwseis ena karo xrhmata) 8.h apagoreysh toy eley8eroy camping (akoma kai otan eisai yperbolika prosektikos kai filikos pros to periballon soy,to olo 8ema ginetai gia na ploytizoyn ta organwmena camping) 9.oi axinoi 10.h elleipsh pipiniwn (kai h sysswreysh kyttaritidas)
×
×
  • Create New...