nikos_kallithea Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Έχω λάβει από Hong Kong 10δες μικρά αντικείμενα σε φακελάκια και δεν νομίζω να σταματάνε στο τελωνείο, γιατί πάντα τα λαμβάνω σε 1 βδομάδα και ποτέ δεν έχω πληρώσει κάτι έξτρα. συμφωνώ, το ίδιο και εγώ. αλλά εδώ άλλα γράφονται μάλλον 'ράδιο αρβύλα. .' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 παρελαβα και εγω 2 δεματακια , δεν πληρωσα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 θελω να αγορασω ενα ρολοι 1600 ευρω.υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με το τλωνειο; θα πληρωσω κατι παραπανω; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 θελω να αγορασω ενα ρολοι 1600 ευρω.υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με το τλωνειο; θα πληρωσω κατι παραπανω; απο που θα το αγορασεις ? αν ειναι απο ΕΕ δεν εχεις προβλημα. απλα επειδη εινα ακριβο ασφαλισε το . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 συμφωνώ, το ίδιο και εγώ. αλλά εδώ άλλα γράφονται μάλλον 'ράδιο αρβύλα. είναι απλά θέμα τύχης (ή ατυχίας). το ότι παραλάβατε 1-2 μικροπράγματα από hong kong δεν σημαίνει ότι είναι ράδιο αρβύλα. είναι αλήθεια ότι από μέσα Δεκεμβρίου σταματάνε πολύ περισσότερα. αν είστε συχνοί αγοραστές, θα σας έρθει και σας το χαρτάκι κάποια στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREPAP Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 είμαι στο ψάξιμο για ένα laptop της dell και σκέφτομαι να κάνς αγορά απο το e-bay.. είναι καποιος που γνωρίζει ή εχει να προτείνει κάτι??? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Καλημερα...εδω και 3 μηνες μου εχου κλειδωσει το λογαριασμο στο ebay.Διοτι εχω 3 unpaid item strikes,εκανα το λαθος και δεν πηρωσα 3 αγορες μου και ετσι χωρις να το ξερω μου κλειδωσαν τον λογαριασμο.Απο εκει και περα εχω στειλει ατελιωτα e mail στο ebay και στους πωλητες και δεν υποχωρουν με τιποτα παρα μονο αν πληρωσω τα πραγματα,τα οποια ειναι ακριβα και δεν τα χρειαζομαι πλεον...εχω κανει λαθει το αναγνωριζω και τωρα δεν ξερω πως να παρω πισω το account μου..εχει συμβει σε καποιον απο εσας?Βρεθηκε λυση?....Ευχαριστώ!:( καλά και εσύ φίλε οκ μια φορά να το δεχτώ αλλά τρεις φορές πως γίνεται να κάνες λάθος;; υπερβολικό το βρίσκω και δικαίως δε σε δέχονται. Τώρα αν μπορέσεις με mail που σου είπαν παραπάνω αλλά χλωμό γιατί έχει γίνει πολλές φορές αν γινόταν μια φορά μόνο λογικά δε θα χες τέτοιο πρόβλημα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 είμαι στο ψάξιμο για ένα laptop της dell και σκέφτομαι να κάνς αγορά απο το e-bay.. είναι καποιος που γνωρίζει ή εχει να προτείνει κάτι??? ευχαριστώ Aν θέλεις Dell παρτο από εδώ είναι άψογος http://stores.shop.ebay.ie/eComputers-LTD__W0QQ_armrsZ1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα...Σύμφωνα με τη νέα τακτική του ebay, οι αγοραστές βαθμολογούν τους πωλητές εκτός από τις αξιολογήσεις, με αστεράκια...Το κάθε αστεράκι έχει βαθμίδα από το 1 έως το 5. Αν ο μ.ο. ενός πωλητή πέσει κάτω από το 4.1, τότε του αφαιρείται το δικαίωμα να πουλήσει. Και του λόγου το αληθές. http://img404.imageshack.us/img404/4307/ebayfeedback.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα...Σύμφωνα με τη νέα τακτική του ebay, οι αγοραστές βαθμολογούν τους πωλητές εκτός από τις αξιολογήσεις, με αστεράκια...Το κάθε αστεράκι έχει βαθμίδα από το 1 έως το 5. Αν ο μ.ο. ενός πωλητή πέσει κάτω από το 4.1, τότε του αφαιρείται το δικαίωμα να πουλήσει. Και του λόγου το αληθές. http://img404.imageshack.us/img404/4307/ebayfeedback.png Ε και ποιο ειναι το προβλημα??:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Τι ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι ο μ.ο σε κάποια κατηγορία είναι οριακός...στο 4.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Τι ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι ο μ.ο σε κάποια κατηγορία είναι οριακός...στο 4.1... Αυτό δεν έχεις καταλάβει, εχεις λάθος άποψη για το πρόβλημα, το πρόβλημα είσαι εσύ:wacko: και το ebay προσπαθεί με αυτά τα κριτήρια που θέτει να αποκλείσει κάποιους που δεν είναι αξιόπιστοι.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Αυτό δεν έχεις καταλάβει, εχεις λάθος άποψη για το πρόβλημα, το πρόβλημα είσαι εσύ:wacko: και το ebay προσπαθεί με αυτά τα κριτήρια που θέτει να αποκλείσει κάποιους που δεν είναι αξιόπιστοι.;) Είδες που δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα; Ο,τι κι αν έχω πουλήσει, ήταν πέρα για πέρα ανταγωνιστικό, ως προς την τιμή του. 50% κάτω, με δωρεάν έξοδα αποστολής. Και πάντα τα πράγματα φεύγανε μέσα σε 4-5 ημέρες. Μπορείς να μου τεκμηριώσεις από που και ως που είμαι αναξιόπιστος; Όλα τα email απαντήθηκαν αμέσως, όλα τα προϊόντα ήταν ακριβώς ό,τι έλεγαν οι καταχωρήσεις, στις δημοπρασίες δίνω πάντα ένα χρονικό όριο 2-4 ημερών για την αποστολή, γιατί δεν μπορώ να πηγαίνω κάθε μέρα στο ταχυδρομείο, και στο 80% των καταχωρήσεων εχω δωρεάν έξοδα αποστολής. Για τεκμηρίωσέ μου το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα...Σύμφωνα με τη νέα τακτική του ebay, οι αγοραστές βαθμολογούν τους πωλητές εκτός από τις αξιολογήσεις, με αστεράκια...Το κάθε αστεράκι έχει βαθμίδα από το 1 έως το 5. Αν ο μ.ο. ενός πωλητή πέσει κάτω από το 4.1, τότε του αφαιρείται το δικαίωμα να πουλήσει. Εγω?? Το εχει τεκμηριώσει το bay και το έκανες ποστ εσύ, αυτός είναι ο κανόνας ή τον αποδέχεσαι ή όχι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Θέλω να πω, ότι με αυτή την τακτική εγώ σαν πωλητής αδικούμαι, και νομίζω ότι στο τεκμηρίωσα λίγο πιο πάνω. Ολα τα αντικείμενα έφυγαν κάτω του κόστους, για να ανέβει το feedback, και το αποτέλεσμα πιο ήταν; Μια τρύπα στο νερό, ήταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Θέλω να πω, ότι με αυτή την τακτική εγώ σαν πωλητής αδικούμαι, και νομίζω ότι στο τεκμηρίωσα λίγο πιο πάνω. Ολα τα αντικείμενα έφυγαν κάτω του κόστους, για να ανέβει το feedback, και το αποτέλεσμα πιο ήταν; Μια τρύπα στο νερό, ήταν! Παρεμπιπτόντως γιατί τοτε εχεις ένα αρνητικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Ήταν από ένα router που είχα πουλήσει. Ο αγοραστής μέχρι την τελευταία ημέρα που μπορεί να βάλει αξιολόγηση, δεν είχε στείλει email για κάποιο πρόβλημα. Τελευταία ημέρα λαμβάνω αυτό το feedback: http://img135.imageshack.us/img135/8369/ebayfeedback2.jpg Το ρούτερ είχε σταλεί σφραγισμένο, και πουθενά στη δημοπρασία δεν έγραφα ότι δίνω και κάποιον αντάπτορα. Μέχρι εκείνη την περίοδο, είχαν δικαίωμα και οι πωλητές να βάλουν αρντητική ψήφο, προφανώς και γι' αυτό το λόγο δέχτηκα αρνητική ψήφο. Έχω άλλη μία, όπου ο πελάτης δεν παρέλαβε ποτέ κατά τα λεγόμενά του, δεν με ειδοποίησε ότι δεν παρέλαβα, και στο τέλος, έβαλε αρνητική ψήφο. Και τέλος, μια αρνητική σαν αγοραστής διότι δεν πλήρωσα ποτέ το προϊόν, καθώς ο πωλητής με ενημέρωσε για διαφορετικά έξοδα αποστολής δύο φορές, και έβγαινε η τιμή του ίδια με Ελλάδα. Άλλη τιμή πριν την αγορά, και άλλη μετά. Χιλιάδες τέτοια περιστατικά μπορώ να σου πω, το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που είμαι εντάξει και με το ebay, αλλά και με τους αγοραστές, αυτή η βαθμολογία με αδικεί. Αυτά. Νομίζω ότι σε κάλυψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Τι να πω? Ατυχος? Κάτι δεν κάνεις καλά? Γιατί από ότι ξέρεις υπάρχουν πωλητές και αγοραστές στο ebay με χιλιάδες αγοροπωλησίες και feedback 100%. .....τεσπ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Εγώ θεωρώ ότι δεν γνωρίζουν οι αγοραστές περί του θέματος και αξιολογούν ό,τι να 'ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Από τις 21/2 μου έχουν στείλει μέσω EMS δύο συσκευές GPS από Κίνα. Βάζοντας το tracking number στο site της EMS που μου έδωσε ο πωλητής, φαίνεται ότι έχουν παραδοθεί στο ελληνικό τελωνείο στις 25/2. Είναι δυνατόν να έχει καθυστερήσει τόσο η παράδοση; Και αν θα έπρεπε ας πούμε, να δώσω κάποια χρήματα να τα εκτελωνίσω, δεν θα έπρεπε να είχα κάποια ειδοποίηση; Πώς θα πρέπει να κινηθώ κατά τη γνώμη σας; Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Από τις 21/2 μου έχουν στείλει μέσω EMS δύο συσκευές GPS από Κίνα. Βάζοντας το tracking number στο site της EMS που μου έδωσε ο πωλητής, φαίνεται ότι έχουν παραδοθεί στο ελληνικό τελωνείο στις 25/2. Είναι δυνατόν να έχει καθυστερήσει τόσο η παράδοση; Και αν θα έπρεπε ας πούμε, να δώσω κάποια χρήματα να τα εκτελωνίσω, δεν θα έπρεπε να είχα κάποια ειδοποίηση; Πώς θα πρέπει να κινηθώ κατά τη γνώμη σας; Τα χρήματα του εκτελωνισμού τα πληρώνεις όταν παραλάβεις το αντικείμενο στην εταιρεία που εχει αναλάβει την μεταφορά. Σιγά μην σε ειδοποιήσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, να κουραστούν οι άνθρωποι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Ευχαριστώ. Δικαιολογείται όμως τόση καθυστέρηση για την παράδοση; Έχουν περάσει 10 ημέρες. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Ευχαριστώ. Δικαιολογείται όμως τόση καθυστέρηση για την παράδοση; Έχουν περάσει 10 ημέρες. Οσο για αυτο τι να σου πω, αν πραγματι εχει σταματησει στο τελωνειο ποτε ολα ειναι "Δικαιολογιμενα" για τους ιδιους λογους. Γιατι δεν παίρνεις τλφ, τα Ελτα ειναι νομίζω που αναλαμβάνουν την ΕΜΣ στην Ελλαδα μπορεί να κανω και λάθος, αλλά ενα τλφ θα σου λύσει τις απορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Ευχαριστώ. Δικαιολογείται όμως τόση καθυστέρηση για την παράδοση; Έχουν περάσει 10 ημέρες. παρε τηλεφωνο το τελωνειο στο αεροδρομιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Ευχαριστώ. Δικαιολογείται όμως τόση καθυστέρηση για την παράδοση; Έχουν περάσει 10 ημέρες. Από Κίνα εμένα έκανε 1 μήνα ακριβώς για να μου έρθει και 1 μήνα να γυρίσει πίσω, και μάλιστα χωρίς να σταματήσει τελωνείο. Υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts