Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιος πωλητης ηταν? και εγω αγορασα ενα android tv stick και μαλλον θα βρω μεσα τιποτα χαρτοσακουλες τυλιγμενες..

απο της 14-3 εχουν περασει οι 45 μερες που σου δινει περιθωριο για dispute οποτε μαλλον τα εχασες. δοκιμασε βεβαια αλλα δυσκολα

Υπάρχει περίπτωση να έχει ακόμη χρόνο. Αυτό που παίζει ρόλο είναι απο ποιο site αγόρασες το αντικείμενο.

Αν η αγορά έγινε στο Αμερικάνικο site, έχεις 30 ημέρες απο την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής, 7 ημέρες αν ο πωλητής και αγοραστής βρίσκονται στην ίδια χώρα ή 30 ημέρες αν ο πωλητής και αγοραστής βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες.

Ο πωλητής έχει στην διάθεση του 3 εργάσιμες ημέρες να δώσει λύση, απο την ημέρα που θα ανοίξεις την υπόθεση.

Στην παρακάτω σελίδα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες:

http://pages.ebay.com/help/buy/item-not-received.html

Για αγορές απο UK, έχουμε περίοδο 45 ημερών απο την πληρωμή. Ο πωλήτής έχει στην διάθεση του 8 ημέρες να δώσει λύση:

http://pages.ebay.co.uk/ebay-money-back-guarantee/how-to-help.html

Πήγαινε στο κέντρο επίλυσης προβλημάτων της σελίδας απο την οποία αγόρασες το αντικείμενο (USA ή UK):

http://resolutioncenter.ebay.com/

http://resolutioncentre.ebay.co.uk/

Προσπάθησε να ανοίξεις υπόθεση, επιλέγοντας: I received an item that does not match the seller's description (Έλαβα ενα αντικείμενο το οποίο διαφέρει απο την περιγραφή του πωλητή).

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν ειχε γινει κατι τετοιο θα έστελνε εμαιλ το εβαυ

τα θάβουν οι κυβερνήσεις, τα θάβει και το ebay ? ωραία...

Πάντως, πριν λίγο που μπήκα ebay μου έβγαλε ειδοποίηση πάνω πάνω για αλλαγή password.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Πάντως, πριν λίγο που μπήκα ebay μου έβγαλε ειδοποίηση πάνω πάνω για αλλαγή password.

Πάλι καλά,ντροπή να μην ενημερώνουν όλους και συνέχεια.

Πάλι καλά,ντροπή να μην ενημερώνουν όλους και συνέχεια.

Tωρα θα συμφωνήσω μαζί έκανε μ... το εβαυ, δεν επιτρέπετε τέτοιου μεγέθους εταιρεία να ενημερώνει μετά απο 3 μήνες να ζητά reset στο pasword

Δυστυχώς η αλήθεια είναι οτι είμαστε εκτεθειμένοι στην πολιτικοί των εταιρειών προκειμένου να μην εκτεθούν

• 2 weeks later...

Πρόβλημα παιδιά και χρειάζομαι βοήθεια.

Δεν με αφήνει το ebay να μπω,ζητάει αλλαγή password και το θέμα είναι ότι το email πού είχα δηλώσει τότε έχει κλείσει.

Τι κάνω τώρα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ζήτησε να σου στείλει το Pin στο κινητό που έχεις δηλώσει.

Κι αυτό το έχω αλλάξει

Δε νομίζω να έχεις επιλογή πλην νέου λογαριασμού.

Μάλιστα,κι αν βάλω την ιδία κάρτα θα την δεχτεί?

Καλησπέρα, πιστεύω είμαι στο σωστό τοπικ...

Αγόρασα μία οθόνη μέσω ebay από Αγγλία.

Η οθόνη ήρθε σπασμένη, άνοιξα case έστειλα πίσω την οθόνη και πλήρωσα τα μεταφορικά.

Έκλεισα το case γιατί τα βρήκα με τον πωλητή.

Σήμερα ήρθε η οθόνη, ανοίγω το κουτί βλέπω παρόμοια οθόνη, με μία διαφορά, δεν είναι flat και δεν χωράει στο laptop. Προσπαθώ να ξανανοίξω το case στο ebay, αλλά δεν. Προσπάθησα να ανοίξω case στο PayPal αλλά δεν. Ο πωλητής είναι άριστος και με 99+% feedback από δεκάδες χιλιάδες αγορές.

Τι μπορώ να κάνω για να μην πληρώσω τα μεταφορικά πίσω, εκτός από το να επικοινωνήσω μαζί του.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Case που έκλεισε δεν ξανανοίγει .

Θα επικοινωνήσεις με τον πωλητή και ότι σου πει αυτός.

Ξέρει κανείς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό? Η μετατροπή στη δεύτερη εικόνα είναι από το yahoo σήμερα...

Επίσης ξέρει κανείς πως μπορώ να βλέπω στο Αγγλικό ebay τις τιμές σε ευρώ? Γιατί αν μου βγάζει την μετατροπή με δικά του κριτήρια αφού βάλω την κάρτα πιθανότατα θα χρειαστεί να την φορτίσω πάλι (ευτυχώς τώρα είχα και 3 ευρώ μέσα)...

http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/Ebay1_zps034a4fd6.png

http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/Epsilonbetaalphaupsilon2_zps9930895b.png

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΕΔΙΤ

Μου δέσμευσε και 2 φορές από 0,75 (γιατί πήγα 2 φορές να πληρώσω) και τώρα μου λέει ότι δεν φτάνουν τα χρήματα για το ένα προιόν.. Τι στον ****** κάνουν? Είχα 18,60 μέσα, πως γίνεται να μην έφτασαν?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ξέρει κανείς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό? Η μετατροπή στη δεύτερη εικόνα είναι από το yahoo σήμερα...

Επίσης ξέρει κανείς πως μπορώ να βλέπω στο Αγγλικό ebay τις τιμές σε ευρώ? Γιατί αν μου βγάζει την μετατροπή με δικά του κριτήρια αφού βάλω την κάρτα πιθανότατα θα χρειαστεί να την φορτίσω πάλι (ευτυχώς τώρα είχα και 3 ευρώ μέσα)...

http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/Ebay1_zps034a4fd6.png

http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/Epsilonbetaalphaupsilon2_zps9930895b.png

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΕΔΙΤ

Μου δέσμευσε και 2 φορές από 0,75 (γιατί πήγα 2 φορές να πληρώσω) και τώρα μου λέει ότι δεν φτάνουν τα χρήματα για το ένα προιόν.. Τι στον ****** κάνουν? Είχα 18,60 μέσα, πως γίνεται να μην έφτασαν?

τσιμπανε καλα οι τυποι δηλαδη....:worry:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Αφού τα έχουμε πει τόσες φορές.

Ποτέ δεν κάνουμε μετατροπή σε €.

Αφήνουμε το νόμισμα του πωλητή πάντα και αφήνουμε την τράπεζα μας να κάνει την μετατροπή.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πως γίνεται αυτο???

Επίσης τα 0.75 που μου δεσμεύει κάθε φορά πριν πληρώσω τι ειναι???

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αφού τα έχουμε πει τόσες φορές.

Ποτέ δεν κάνουμε μετατροπή σε €.

Αφήνουμε το νόμισμα του πωλητή πάντα και αφήνουμε την τράπεζα μας να κάνει την μετατροπή.

ops..ναι εχεις δικιο :wink:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

16,6295*1,04 = 17,30

Το Paypal σου πέρνει προμήθεια 4%

Η τράπεζα πέρνει από 1% μέχρι 2,5% ανάλογα την τράπεζα .

Οπότε αν δεν χρησιμοποιείς χρεωστική της Eurobank που έχει προμήθεια ανα συναλλαγή πήγαινε Στο PAYPAL

my Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit

Πως γίνεται αυτο???

Επίσης τα 0.75 που μου δεσμεύει κάθε φορά πριν πληρώσω τι ειναι???

Στο γράφουν πιο κάτω πώς το φτιάχνεις στις ρυθμίσεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

16,6295*1,04 = 17,30

Το Paypal σου πέρνει προμήθεια 4%

Η τράπεζα πέρνει από 1% μέχρι 2,5% ανάλογα την τράπεζα .

Οπότε αν δεν χρησιμοποιείς χρεωστική της Eurobank που έχει προμήθεια ανα συναλλαγή πήγαινε Στο PAYPAL

η eurobank τι προμηθεια εχει ξερουμε? εχω συνδεσει στο Paypal την e-prepaid visa καθως και την debit mastercard. Για την debit ξερω οτι κατι κραταει αλλα δεν ξερω τι ποσοστο ακριβως γι αυτο εχω αφησει την μετατροπη να την κανει το paypal

[sIGPIC][/sIGPIC]

η eurobank τι προμηθεια εχει ξερουμε? εχω συνδεσει στο Paypal την e-prepaid visa καθως και την debit mastercard. Για την debit ξερω οτι κατι κραταει αλλα δεν ξερω τι ποσοστο ακριβως γι αυτο εχω αφησει την μετατροπη να την κανει το paypal

2% έχει η Eurobank