Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγοράζω από Ebay k λοιπά χρονια και η Κινέζοι και σία είναι ΚΥΡΙΟΙ με κάπα κεφαλαιο ποτε δε μου έχουν κάνει λαδια k οποτε δεν ήρθε δέμα μου επέστρεψαν χρήματα σε αντίθεση με κάτι τσογλ@νια γερμανούς k άγγλους...Μη τους πρήζεται με mail και μην ανοίγετε case συνεχεια τα δικά μας τα ταχυδρομεία χαζεύουν και πολλές φορες χάνουν δέματα το ξέρω από πρώτο χέρι..

Για τους γερμανούς συμφωνώ. Οι άγγλοι όμως είναι άψογοι. Μιλάω για σοβαρούς πωλητές όχι για όποιον βρούμε μπροστά μας.

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

και μένα από Κίνα αργούν πολύ πλέον.

Ευτυχώς είναι μικροπράγματα...

Οσες φορές πάντως ζήτησα refund, μέσα στις 45 μέρες, πάντα έγινε.

Συμφωνω . Τωρα πλεον απο κινα κανουν 30 μερες το λιγοτερο .

Ευτυχως σχεδον παντα κανουν refund . Resend λενε οτι κανουν αλλα σχεδον ποτε δεν ερχεται αν ειναι με free shipping σε μενα .

Γι αυτο προτιμαω refund .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Για τους γερμανούς συμφωνώ. Οι άγγλοι όμως είναι άψογοι. Μιλάω για σοβαρούς πωλητές όχι για όποιον βρούμε μπροστά μας.

Στα είδη αυτοκινητου που αγοράζω πιο πολυ μπορώ να σου πω ότι μου σπάνε τα νευρα και με χολιάζουν η Άγγλοι παρα η γερμανοί. Αν βρω παράδειγμα το ίδιο προϊόν Αγγλία-Γερμανία δε το συζητάω από που θα το παραγγείλω k ας μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη απατεωνιά Γερμανός (μπορεί να έπεσα σε Τούρκο η άλλο δι@ολο δε το ξέρω έτσι να μη παρεξηγηθώ) :p

Πάντως όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι όσο περισσότερο τους τσιγκλάμε τόσο θα βγάζουν την Ελλάδα από της επιλογές αποστολής τους..

Edited by k_m_l

Χτες παρελαβα απο ΧΚ μεσα σε 11 μερες με απλο ταχυδρομειο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ περιμένω μία θήκη από 17 Σεπτέμβρη , πιστεύω μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έρθει.

Το ταχύτερο που μου έχει έρθει ήταν σε 10 μέρες.

Εγώ περιμένω μία θήκη από 17 Σεπτέμβρη , πιστεύω μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έρθει.

Το ταχύτερο που μου έχει έρθει ήταν σε 10 μέρες.

Ήρθε σήμερα:)

Συμφωνω . Τωρα πλεον απο κινα κανουν 30 μερες το λιγοτερο .

Ευτυχως σχεδον παντα κανουν refund . Resend λενε οτι κανουν αλλα σχεδον ποτε δεν ερχεται αν ειναι με free shipping σε μενα .

Γι αυτο προτιμαω refund .

Ναι refund και αν το χρειάζομαι, το παραγγέλνω από άλλον. Ετσι και το Ebay βλέπει ότι δεν το κάνεις για πλάκα το refund... :happy:

• 2 weeks later...
Τα import charges προστίθενται στο checkout ή απλά είναι εκεί ενημερωτικά για να δεις αν σε πιάσει τελωνείο τι σε περιμένει? Και αν τα πληρώνεις, μετά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο οτι δεν θα έχεις άλλα τραβήγματα? Και αν θες να πάρεις το ρίσκο και να μην πληρώσεις, τι γίνεται?
Shit Happens!!!

Τα import charges προστίθενται στο checkout ή απλά είναι εκεί ενημερωτικά για να δεις αν σε πιάσει τελωνείο τι σε περιμένει? Και αν τα πληρώνεις, μετά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο οτι δεν θα έχεις άλλα τραβήγματα? Και αν θες να πάρεις το ρίσκο και να μην πληρώσεις, τι γίνεται?

Νομίζω δεν γίνεται να μην προστεθούν και ναι μετά είσαι ήσυχος.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα τη βοήθεια σας!

Θέλω να πουλήσω κάτι στο ebay,καταρχήν σε πιο ebay μπορούμε να ανοίξουμε την πώληση (.de,.com) εννοώ πιο είναι καλύτερο για την πώληση από Ελλάδα,πάει αυτό...

Δεύτερον,το όλο πακέτο ζυγίζει 3.5 κιλά και έχει διαστάσεις 34x13x36 και βασικά θα ήθελα να μπορώ να στείλω μόνο Ευρώπη,οκ μέχρι εδω ξέρω για το exclusion list...όμως με τα μεταφορικά τι γίνεται??πως επιλέγω και τι??τι ποσό,πια υπηρεσία επιλέγω κλπ??

γιατί αυτό το σημείο οφείλω να πω ότι με μπερδεύει απίστευτα :O

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Στο co.uk να το βάλεις, τωρα τα ταχυδρομικά απο ελλαδα ειναι αστα να πανε, πρεπει να πάρεις τιμες απο ελτα ωστε να τις αναρτήσεις, ή να επιλέξεις να σε ρωτάνε οσοι ενδιαφέρονται, ποσο στοιχίζει η μεταφορά.

Στο co.uk να το βάλεις, τωρα τα ταχυδρομικά απο ελλαδα ειναι αστα να πανε, πρεπει να πάρεις τιμες απο ελτα ωστε να τις αναρτήσεις, ή να επιλέξεις να σε ρωτάνε οσοι ενδιαφέρονται, ποσο στοιχίζει η μεταφορά.

η αλήθεια είναι ότι κάτι πήρε το μάτι μου σε τιμές και έφριξα :X

οπότε δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται...και όχι τίποτε άλλο αλλά είναι και βαρύ το ρημάδι,δεν είναι κάτι μικρούλι!!

απλά εκεί που σου βγάζει τις υπηρεσίες τι θα πρέπει να επιλέξω "flat rate shipping,intl " κλπ...γιατί και αυτό είναι μπέρδεμα..

η αλήθεια είναι ότι κάτι πήρε το μάτι μου σε τιμές και έφριξα :X

οπότε δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται...και όχι τίποτε άλλο αλλά είναι και βαρύ το ρημάδι,δεν είναι κάτι μικρούλι!!

απλά εκεί που σου βγάζει τις υπηρεσίες τι θα πρέπει να επιλέξω "flat rate shipping,intl " κλπ...γιατί και αυτό είναι μπέρδεμα..

πουλα το ελλαδα αναρτησε το παντου...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

πουλα το ελλαδα αναρτησε το παντου...

το έχω κάνει ήδη :p

απλά είναι λίγο περίεργο είδος και δεν απευθύνεται σε όλους γι'αυτό είπα να το βάλω ebay..

μην πάει ο νους σας σε περίεργα...παπούτσια είναι και δη αρβύλες,απλά Ελλάδα το κοινό είναι λίγο περιορισμένο ;)

Αν είναι παπούτσια μπορείς να στείλεις 2 πακέτα τα οποία εφόσον θα είναι κάτω από 2 κιλά χρεώνονται σαν επιστολικό.

Αν είναι παπούτσια μπορείς να στείλεις 2 πακέτα τα οποία εφόσον θα είναι κάτω από 2 κιλά χρεώνονται σαν επιστολικό.

χμμμ...δεν το είχα σκεφτεί έτσι..

το όλο πακέτο ζυγίζει 3.5 kg οπότε να το χωρίσω??απλά αν βρεθεί πελάτης μάλλον θα του'ρθει κάπως να τα παραλάβει ξεχωριστά :p

Τελικά δεν συμφέρει.

Ευρώπαϊκή Ένωση

α) 2 συστημένα 2 κιλά για Ευρώπη = 16,5+16,5 = 33

3,5 κιλά Δέμα = 36,17 μικρή διαφορά.

Τελικά δεν συμφέρει.

Ευρώπαϊκή Ένωση

α) 2 συστημένα 2 κιλά για Ευρώπη = 16,5+16,5 = 33

3,5 κιλά Δέμα = 36,17 μικρή διαφορά.

omg!!!!!!

εεε ναι...δεν συμφέρει γενικότερα να στείλεις κάτι τέτοιο έξω...μα για κανένα λόγο :wacko:

εκτός και αν είσαι μαγαζί και έχεις βρει τις άκρες σου για τις αποστολές!!

μάλλον θα το ξεχάσω το ebay και ελπίζω να πουληθούν στο Ελλάντα :p

Καλησπερα.

Εχω ενα προβλημα με μια δημοπρασια στο ebay. Εδωσα μια τιμη για μια θηκη κινητου LG που ηταν και η μεγαλυτερη και Κατοχυρωθηκε σε μενα η θηκη. Περιμενω να μου σταλει και μετα 4 μερες που στελνω μειλ στον πωλητη μου λεει οτι δεν την εχει και αντι αυτης μου προτεινει καποια αλλη και σε αλλο χρωμα. Δηλαδη βαζει αγγελια για κατι το οποιο δεν εχει! Τα χρηματα τα εχει παρει απο το paypal. Τι μπορω να κανω για να ακυρωθει η πωληση και να παρω τα χρηματα πισω?(6$) Στο Resolution center εχει μονο 2 επιλογες 1) οτι δεν ελαβα το προιον και 2) το ελαβα αλλα ειναι διαφορετικο απο αυτο που παρηγγειλα.

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω θα του ειμαι υποχρεος.

Ευχαριστω.

Edited by newworld

Καλησπερα.

Εχω ενα προβλημα με μια δημοπρασια στο ebay. Εδωσα μια τιμη για μια θηκη κινητου LG που ηταν και η μεγαλυτερη και Κατοχυρωθηκε σε μενα η θηκη. Περιμενω να μου σταλει και μετα 4 μερες που στελνω μειλ στον πωλητη μου λεει οτι δεν την εχει και αντι αυτης μου προτεινει καποια αλλη και σε αλλο χρωμα. Δηλαδη βαζει αγγελια για κατι το οποιο δεν εχει! Τα χρηματα τα εχει παρει απο το paypal. Τι μπορω να κανω για να ακυρωθει η πωληση και να παρω τα χρηματα πισω?(6$) Στο Resolution center εχει μονο 2 επιλογες 1) οτι δεν ελαβα το προιον και 2) το ελαβα αλλα ειναι διαφορετικο απο αυτο που παρηγγειλα.

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω θα του ειμαι υποχρεος.

Ευχαριστω.

Θα ζητήσεις από τον πωλητή να ακυρώσει την πώληση.