Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ρωτησα και ειπε οχι

και πως θα γινει αυτο; τι κοστος εχει;

http://www.ukpostbox.com

έχει και όλες τις χρεώσεις αναλυτικά...

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βάλω αγγελία ζητησης στο Ebay?

Δεν το ξερω, αλλα σαν μια πρωτη προσέγγιση να σου πω οτι τοσα χρόνια δεν το εχω συναντήσει σε κανένα εβαυ

πιστεύω ότι θα βοηθούσε πολύ τους πωλητές γιατί παράδειγμα κάποιος με ανταλλακτικά αυτοκινήτων δεν είναι δυνατόν να ανεβάσει ότι έχει στο μαγαζί του ενώ αν έβλεπε ότι κάποιος ψάχνει κάτι θα το ανέβαζε η θα ειδοποιούσε..;)

http://www.ukpostbox.com

έχει και όλες τις χρεώσεις αναλυτικά...

Ας αναφέρω και το forward2me.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

το οποιο στελνει μονο με dhl και μεταφορικα αρκετα ακριβα (για το πληκτρολογιο που θελω, το οποιο κοστιζει 3 λιρες)

μια ερώτηση προς ολους όσους χρησημοποιούν το ebay.

οι απλοί φάκελοι από κίνα-ιαπωνία-ταιβάν και λοιπές γειτονικές χώρες πόσο περίπου κάνουν να έρθουν?

δεν έχω ξαναπαρει από μη ευρωπαικό μαγαζί και μου φαίνεται έχει παρατραβήξει,κοντεύουν 20 μέρες από την ημερομηνία αγοράς.

μια ερώτηση προς ολους όσους χρησημοποιούν το ebay.

οι απλοί φάκελοι από κίνα-ιαπωνία-ταιβάν και λοιπές γειτονικές χώρες πόσο περίπου κάνουν να έρθουν?

δεν έχω ξαναπαρει από μη ευρωπαικό μαγαζί και μου φαίνεται έχει παρατραβήξει,κοντεύουν 20 μέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Εμένα έχουν κάνει και 9 μέρες το λιγότερο και 22 το περισσότερο. Κατά μέσο όρο τόσο 15-20. Περίμενε άλλες 2-3 μέρες και αν δεν έρθει άνοιξε case στο ebay για να στο ξαναστείλει ή για επιστροφή χρημάτων.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Case δεν ανοίγουμε ετσι για πλακα, πρώτα στελνεις μήνυμα στον πωλητη με το πρόβλημα και αν δεν σου αρέσει η απάντηση ή δεν απαντήσει τοτε ανοιγεις case, και αυτο ποτε πριν απο τις 40 ημέρες.

Μα οι σαράντα μέρες πολλές δεν είναι?

Στις πόσες μέρες από την καταθεση των χρημάτων δεν μπορώ μετά να τα πάρω πίσω και θεωρείται κλεισμένη η "αγορά-συναλλαγη" ?

σε παρομοια φαση ειμαι και εγω.

αγορα 14 σεπτεμβρη και estimated delivery 3-16 οκτωβρη.

αν δεν ερθει τιποτα και αυριο (17 του μηνα) επικοινωνω με τον πωλητη για refund/resend?

Και μένα μου έχει τύχει πακέτο από Κίνα στις 10 μέρες, αλλά και στις 30.

Ποτέ δεν ανοίγουμε case πριν τις 35-40.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δυστυχώς η Κίνα πλέον έχει μεγάλο θέμα με τους αυστηρότερους ελέγχους στα Ταχυδρομεία. Ενας λόγος που τους αποφεύγω για την ώρα μέχρι να αλλάξουν μυαλά.

Εγώ πάλι αγόρασα κάτι από Αγγλία στις 13/10 και σήμερα το πρωί 16/10 το είχα στα χέρια μου με απλό Royal Mail Airmail (Small Packets). Woh!:X Δεν μου έχει έρθει ποτέ τόσο γρήγορα!!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μα οι σαράντα μέρες πολλές δεν είναι?

Στις πόσες μέρες από την καταθεση των χρημάτων δεν μπορώ μετά να τα πάρω πίσω και θεωρείται κλεισμένη η "αγορά-συναλλαγη" ?

Το οριο ειναι 45 μερες, για το έβαλαν αυτοι κάτι θα ξέρουν.

Δεν είμαι εξοικιωμενος με το όλο θέμα για αυτό και η ερώτηση.

όσο για την αγγλία φυσικά και βολεύει η αγορα από ευρωπαικά καταστήματα αλλά η απόσταση στις τιμές είναι χαωτική κακα τα ψέματα.

αγόρασα mousepad με "επικαρπιο" μαξιλαρακι,φακό,προστατευτικά για την οθονη του κινητού,handsfree,φορτιστή και καλωδιο για τον φορτιστή και εδωσα σχεδόν 10 ευρώ μόνο.

που να τα ανταγωνιστούν οι ΕΕ αυτά.δυστυχώς νομιζω αποτελει την μόνη επιλογή η china

Παρατηρώ γενική καθυστέρηση και από εσάς. Έχω δέμα shipped 04/09/2013 και μέχρι σήμερα τίποτα. Έχω κάνει πάρα πολλές αγορές. Μίλησα εχθές με τον πωλητή και του είπα για refund.

Αυτός μου ζήτησε να ρωτήσω στο ταχυδρομείο.. Τελικά του είπα πως θα περιμένω μέχρι Παρασκευή.. αλλιώς refund.

Πρώτη φορά μου συμβαίνει έτσι..

τωρα τελευταια οι καθυστερησεις ειναι μονιμες....δεν φταινε μονο οι κινεζοι..ειναι και τα ΕΛΤΑ.....στις 30 μερες να ζητησετε resend ή refund

ειναι ολοι προθυμοι να εξυπηρετησουν γιατι θελουν να αποφυγουν dispute κλπ

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

τωρα τελευταια οι καθυστερησεις ειναι μονιμες....δεν φταινε μονο οι κινεζοι..ειναι και τα ΕΛΤΑ.....στις 30 μερες να ζητησετε resend ή refund

ειναι ολοι προθυμοι να εξυπηρετησουν γιατι θελουν να αποφυγουν dispute κλπ

Εγώ πάλι αγόρασα κάτι από Αγγλία στις 13/10 και σήμερα το πρωί 16/10 το είχα στα χέρια μου με απλό Royal Mail Airmail (Small Packets). Woh!:X Δεν μου έχει έρθει ποτέ τόσο γρήγορα!!

Μέσω ΕΛΤΑ ήρθε και αυτό. Προφανώς κάτι παίζει με το τοπικό ΕΛΤΑ σου.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αν είναι μια απλη καθυστέρηση μικρό το κακό,ας ερθει μια βδομάδ απιο μετα στην χειρότερη.

τα πιο χοντρα σκηνικά είναι αυτα που φοβάμαι.

Αγοράζω από Ebay k λοιπά χρονια και η Κινέζοι και σία είναι ΚΥΡΙΟΙ με κάπα κεφαλαιο ποτε δε μου έχουν κάνει λαδια k οποτε δεν ήρθε δέμα μου επέστρεψαν χρήματα σε αντίθεση με κάτι τσογλ@νια γερμανούς k άγγλους...Μη τους πρήζεται με mail και μην ανοίγετε case συνεχεια τα δικά μας τα ταχυδρομεία χαζεύουν και πολλές φορες χάνουν δέματα το ξέρω από πρώτο χέρι..

Αγοράζω από Ebay k λοιπά χρονια και η Κινέζοι και σία είναι ΚΥΡΙΟΙ με κάπα κεφαλαιο ποτε δε μου έχουν κάνει λαδια k οποτε δεν ήρθε δέμα μου επέστρεψαν χρήματα σε αντίθεση με κάτι τσογλ@νια γερμανούς k άγγλους...Μη τους πρήζεται με mail και μην ανοίγετε case συνεχεια τα δικά μας τα ταχυδρομεία χαζεύουν και πολλές φορες χάνουν δέματα το ξέρω από πρώτο χέρι..

δεν εχεις αδικο ...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

και μένα από Κίνα αργούν πολύ πλέον.

Ευτυχώς είναι μικροπράγματα...

Οσες φορές πάντως ζήτησα refund, μέσα στις 45 μέρες, πάντα έγινε.