testatos Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 για την ακριβεια στελνουν ΜΟΝΟ στα στοιχεια που αναγραφονται στο παυπαλ! Οταν παραγγέλνεις απο ebay γράφεις την διευθυνση σου.Εκει βάζεις όποιο όνομα θέλεις και οποια διευθυνση θέλεις να το στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsPurlpe Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παιδιά είχα παραγγείλει πράγματα από το ebay και σε ένα προϊόν η τελευταία μέρα που έπρεπε να μου έρθουν ήταν σήμερα αλλά δεν ήρθε τπτ,τι μπορώ να κάνω? Όπως και ένα άλλο προϊόν τελευταία μέρα το περιμένω στις 24,εκεί τι κάνω?στέλνω κάτι?παιδιά helppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παιδιά είχα παραγγείλει πράγματα από το ebay και σε ένα προϊόν η τελευταία μέρα που έπρεπε να μου έρθουν ήταν σήμερα αλλά δεν ήρθε τπτ,τι μπορώ να κάνω? Όπως και ένα άλλο προϊόν τελευταία μέρα το περιμένω στις 24,εκεί τι κάνω?στέλνω κάτι?παιδιά helppp Καταρχας ηρέμησε μιας και ο χρόνος που σου λέει δεν είναι στανταρ αλλά εκτιμώμενος. Ενημέρωσε τον πωλητή ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμα και περίμενε μερικές ημέρες. Εαν δεν έχει έρθει ούτε τότε, ξανα ενημέρωσε τον πωλητή και ζήτα επιστροφή χρημάτων. Εαν δεν δεχτεί ή δεν απαντήσει άνοιξε dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsPurlpe Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Καταρχας ηρέμησε μιας και ο χρόνος που σου λέει δεν είναι στανταρ αλλά εκτιμώμενος. Ενημέρωσε τον πωλητή ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμα και περίμενε μερικές ημέρες. Εαν δεν έχει έρθει ούτε τότε, ξανα ενημέρωσε τον πωλητή και ζήτα επιστροφή χρημάτων. Εαν δεν δεχτεί ή δεν απαντήσει άνοιξε dispute. το θέμα είναι ότι είναι η πρώτη φορά που κάνω παραγγελία και δεν ξέρω ούτε πως να ενημερώσω τον πωλητή ούτε πως να ανοίξω dispute το μόνο που έκανα ήταν να πάω στο purchase list και δίπλα στο αντικείμενο πάτησα i didn't receive this item,και μ είπε ότι Θα επικοινωνήσει μέχρι τις 26 (αν κατάλαβα καλα)κ αν δεν τότε να επικοινωνήσω με το costumer service. .μπροει να κατάλαβα λάθος,δεν ξέρω μπορεί να λέω βλακείες Edited October 20, 2016 by MsPurlpe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Παιδιά είχα παραγγείλει πράγματα από το ebay και σε ένα προϊόν η τελευταία μέρα που έπρεπε να μου έρθουν ήταν σήμερα αλλά δεν ήρθε τπτ,τι μπορώ να κάνω? Όπως και ένα άλλο προϊόν τελευταία μέρα το περιμένω στις 24,εκεί τι κάνω?στέλνω κάτι?παιδιά helppp Από ποια χώρα είναι να έρθει? Γενικά περίμενε λίγες μέρες ακόμα. Έχεις 30 μέρες περιθώριο να ανοίξεις case από το estimated delivery date. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsPurlpe Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Από ποια χώρα είναι να έρθει? Γενικά περίμενε λίγες μέρες ακόμα. Έχεις 30 μέρες περιθώριο να ανοίξεις case από το estimated delivery date. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μου απάντησαν ότι το δέμα χάθηκε και μ έβαλαν τσ λεφτά μ στην πειπαλ...όποτε θα μπω στην πειπαλ να δω τι γινεται..Μπήκα βέβαια στην πειπαλ αλλά δεν έχω υπόλοιπο Edited October 21, 2016 by MsPurlpe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Μου απάντησαν ότι το δέμα χάθηκε και μ έβαλαν τσ λεφτά μ στην πειπαλ...όποτε θα μπω στην πειπαλ να δω τι γινεται..Μπήκα βέβαια στην πειπαλ αλλά δεν έχω υπόλοιπο ������������ Αν αγόρασες με κάρτα τοτε θα επιστραφούν στην καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsPurlpe Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Αν αγόρασες με κάρτα τοτε θα επιστραφούν στην καρτα. Πρέπει δλδ να ελέγξω την κάρτα της άλφα Μπανκ και όχι την πευπαλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Πρέπει δλδ να ελέγξω την κάρτα της άλφα Μπανκ και όχι την πευπαλ? Παίρνει 3-5 εργάσιμες μέρες για να πιστωθούν τα χρήματα πίσω στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλησπέρα, Σήμερα ψώνισα κάτι με τη χρεωστική Alpha Bank. (μέχρι τώρα ψώνιζα με balance από κάτι πωλήσεις που είχα κάνει) Mου ήρθε μήνυμα στο κινητό για την κίνηση της κάρτας αναφέροντας Συναλλαγή USD 1 paypal Μ.Βρετανια Συναλλαγή USD το ποσό που πλήρωσα Συναλλαγή USD -1 paypal Μ.Βρετανια αυτά τα 1 και -1 τι είναι δεν καταλαβαίνω. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλησπέρα, Σήμερα ψώνισα κάτι με τη χρεωστική Alpha Bank. (μέχρι τώρα ψώνιζα με balance από κάτι πωλήσεις που είχα κάνει) Mου ήρθε μήνυμα στο κινητό για την κίνηση της κάρτας αναφέροντας Συναλλαγή USD 1 paypal Μ.Βρετανια Συναλλαγή USD το ποσό που πλήρωσα Συναλλαγή USD -1 paypal Μ.Βρετανια αυτά τα 1 και -1 τι είναι δεν καταλαβαίνω. Θα ηταν η δοκιμαστική χρέωση του paypal 1$ για να δει αν δουλεύει η κάρτα οπού στα επιστρέφει αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Πριν λίγο μου ήρθαν οι θήκες για το κινητο που είχα παραγγείλει πριν ένα μήνα. Παρόλο που δεν τις είχα παραγγείλει την ίδια μέρα, μου ήρθαν σήμερα μαζί. Τις έφερε στο σπίτι κουριερ των ΕΛΤΑ. Ερώτηση... Πως μπορώ να αλλάξω το όνομα χρήστη στο ebay που γράφει όταν μπαίνω στο προφίλ μου; Edit : το βρήκα Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 7, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Πριν δέκα μέρες περίπου μου έγινε επιστροφή ποσου στο PayPal από υπόθεση που είχα ανοίξει. Αυτό το ποσό δεν έχει επιστρέφει όμως ούτε στην κάρτα μου ουτε και στο υπόλοιπο του paypal. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω??? Η κάρτα είναι μάστερ alpha bank. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Πριν δέκα μέρες περίπου μου έγινε επιστροφή ποσου στο PayPal από υπόθεση που είχα ανοίξει. Αυτό το ποσό δεν έχει επιστρέφει όμως ούτε στην κάρτα μου ουτε και στο υπόλοιπο του paypal. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω??? Η κάρτα είναι μάστερ alpha bank. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου είχε έρθει μήνυμα από PayPal ότι μπήκε το πόσο? Επίσης κοίταξε στο ιστορικό συναλλαγών στο PayPal, αν μπήκαν εκεί θα φαίνεται η συναλλαγή. Στην κάρτα παίρνει μερικές μέρες να φανούν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Ναι μου ήρθε μήνυμα ότι μου έβαλαν το ποσό και ενώ στο ιστορικό το βλέπω ότι μου πιστωθηκε δεν το βλέπω στο balance που παραμένει μηδενιξο. Επίσης εάν θέλω να κάνω νέα αγορά πάλι θα μου χρεώσει την κάρτα και δεν θα μου δώσει επιλογή να χρησιμοποιήσω το ποσό αυτο. Τα χρήματα αυτά θα μπουν στην κάρτα μου μόνα τους η θα παραμείνουν στο paypal. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Ναι μου ήρθε μήνυμα ότι μου έβαλαν το ποσό και ενώ στο ιστορικό το βλέπω ότι μου πιστωθηκε δεν το βλέπω στο balance που παραμένει μηδενιξο. Επίσης εάν θέλω να κάνω νέα αγορά πάλι θα μου χρεώσει την κάρτα και δεν θα μου δώσει επιλογή να χρησιμοποιήσω το ποσό αυτο. Τα χρήματα αυτά θα μπουν στην κάρτα μου μόνα τους η θα παραμείνουν στο paypal. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τα refund επιστρεφουν απο εκει που ξεκινησαν :P Πληρωσες μεσω καρτας θα επιστραφουν στην καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Μια ερώτηση. Βρήκα ένα προϊόν το οποίο έγραφε ότι γινόταν shipped στην Ελλάδα και ότι το προϊόν είναι located στην Ισπανία. Παρεμπιπτόντως, το κατάστημα έχει έδρα την Κίνα. Μίλησα και με τον πωλητή, ο οποίος έχει πολύ καλό rating, και μου είπε ότι για Ελλάδα θα το στείλει μέσω Πολωνίας και σε περίπου 6 εργάσιμες θα παραλαβω. Μέχρι εδώ εντάξει αν και κάτι δεν μου κολλούσε καλά. Πάω να κάνω την αγορά και βλέπω ότι έχει αλλάξει το shipping information και στέλνει μόνο Ισπανία. Επικοινωνώ ξανά και μου λένε μάλλον το άλλαξε το αφεντικό τους και να κάνω την αγορά άλλου χρώματος που ακόμα λέει shipped to greece και να αφήσω μήνυμα να στείλουν το χρώμα που θέλω. Ότι να ναι δηλαδή. Το ερώτημα είναι: προχωράω στην αγορά ή θα έχουμε μπλεξίματα? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited December 5, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Μια βασική ερώτηση που δε με είχε ξανά απασχολήσει. Παρακαλώ βοηθήστε με! Έβαλα ένα αντικείμενο στο but now αλλά άλλαξα γνώμη. Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι το pay now. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το ακυρώσω;;; Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Μια βασική ερώτηση που δε με είχε ξανά απασχολήσει. Παρακαλώ βοηθήστε με! Έβαλα ένα αντικείμενο στο but now αλλά άλλαξα γνώμη. Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι το pay now. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το ακυρώσω;;; Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Tapatalk Στο εβαυ δεν υπαρχει τροπος να ακυρώσεις, πρεπει να τα πληρώσεις Ο μονος τροπος ειναι να μιλησεις με τον πωλητή ευγενικα, να του πεις οτι εκανες λαθος, μηπως και σου στείλει ακυρωτικό, αλλιως αν δεν πληρώσεις θα τα χρεωθείς απο το εβαυ σαν απλήρωτα αντικείμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδια καλησπερα, ειχα παραγγειλει μια θηκη για το κινητο μου απο Κινα στις 5/11 με Estimated delivery Nov 21, 2016 - Dec 12, 2016 και δεν εχει ερθει. Τι κινηση πρεπει να κανω? να μιλησω πρωτα με τον ιδιο και να του ζητησω refund ή απο το more actions να επιλεξω i don't receive it?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδια καλησπερα, ειχα παραγγειλει μια θηκη για το κινητο μου απο Κινα στις 5/11 με Estimated delivery Nov 21, 2016 - Dec 12, 2016 και δεν εχει ερθει. Τι κινηση πρεπει να κανω? να μιλησω πρωτα με τον ιδιο και να του ζητησω refund ή απο το more actions να επιλεξω i don't receive it?? Πρώτα με τον ίδιο μίλα, αν και στάνταρ θα σου πει να περιμένεις. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) παιζει να την εχουν κρατησει τελωνειο? ειναι unregistered. Να αφησω λες να περασει αυτη η βδομαδα και μετα να πατησω την επιλογη απο το actions αν δεν ειναι συνεννοησιμος? πρωτη φορα μου τυχαινει να μην ερθει κατι και δεν εχω ξανασχοληθει με refund και τετοια Edited December 12, 2016 by giannis_24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 παιζει να την εχουν κρατησει τελωνειο? ειναι unregistered. Να αφησω λες να περασει αυτη η βδομαδα και μετα να πατησω την επιλογη απο το actions αν δεν ειναι συνεννοησιμος? πρωτη φορα μου τυχαινει να μην ερθει κατι και δεν εχω ξανασχοληθει με refund και τετοια Περιμενε 7-10 μερες ακομα και μετα επελεξε οτι δεν παραλαβής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Περιμενε 7-10 μερες ακομα και μετα επελεξε οτι δεν παραλαβής. οκ φιλε test,την ξερεις την διαδικασια με το παυπαλ ,αν εχω καποια απορια να σε ρωτησω τοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 οκ φιλε test,την ξερεις την διαδικασια με το παυπαλ ,αν εχω καποια απορια να σε ρωτησω τοτε? Μέσω eBay άνοιξε case, μην μπλέξεις PayPal, είναι πολύ πιο γρήγορες οι διαδικασίες. Σε 3-4 ημέρες θα πάρεις τα χρήματα πίσω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts