Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για την ακριβεια στελνουν ΜΟΝΟ στα στοιχεια που αναγραφονται στο παυπαλ!

Οταν παραγγέλνεις απο ebay γράφεις την διευθυνση σου.Εκει βάζεις όποιο όνομα θέλεις και οποια διευθυνση θέλεις να το στείλουν.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά είχα παραγγείλει πράγματα από το ebay και σε ένα προϊόν η τελευταία μέρα που έπρεπε να μου έρθουν ήταν σήμερα αλλά δεν ήρθε τπτ,τι μπορώ να κάνω? Όπως και ένα άλλο προϊόν τελευταία μέρα το περιμένω στις 24,εκεί τι κάνω?στέλνω κάτι?παιδιά helppp

Παιδιά είχα παραγγείλει πράγματα από το ebay και σε ένα προϊόν η τελευταία μέρα που έπρεπε να μου έρθουν ήταν σήμερα αλλά δεν ήρθε τπτ,τι μπορώ να κάνω? Όπως και ένα άλλο προϊόν τελευταία μέρα το περιμένω στις 24,εκεί τι κάνω?στέλνω κάτι?παιδιά helppp

Καταρχας ηρέμησε μιας και ο χρόνος που σου λέει δεν είναι στανταρ αλλά εκτιμώμενος. Ενημέρωσε τον πωλητή ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμα και περίμενε μερικές ημέρες. Εαν δεν έχει έρθει ούτε τότε, ξανα ενημέρωσε τον πωλητή και ζήτα επιστροφή χρημάτων. Εαν δεν δεχτεί ή δεν απαντήσει άνοιξε dispute.

Καταρχας ηρέμησε μιας και ο χρόνος που σου λέει δεν είναι στανταρ αλλά εκτιμώμενος. Ενημέρωσε τον πωλητή ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμα και περίμενε μερικές ημέρες. Εαν δεν έχει έρθει ούτε τότε, ξανα ενημέρωσε τον πωλητή και ζήτα επιστροφή χρημάτων. Εαν δεν δεχτεί ή δεν απαντήσει άνοιξε dispute.

το θέμα είναι ότι είναι η πρώτη φορά που κάνω παραγγελία και δεν ξέρω ούτε πως να ενημερώσω τον πωλητή ούτε πως να ανοίξω dispute το μόνο που έκανα ήταν να πάω στο purchase list και δίπλα στο αντικείμενο πάτησα i didn't receive this item,και μ είπε ότι Θα επικοινωνήσει μέχρι τις 26 (αν κατάλαβα καλα)κ αν δεν τότε να επικοινωνήσω με το costumer service. .μπροει να κατάλαβα λάθος,δεν ξέρω μπορεί να λέω βλακείες

Edited by MsPurlpe

Από ποια χώρα είναι να έρθει? Γενικά περίμενε λίγες μέρες ακόμα. Έχεις 30 μέρες περιθώριο να ανοίξεις case από το estimated delivery date.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Από ποια χώρα είναι να έρθει? Γενικά περίμενε λίγες μέρες ακόμα. Έχεις 30 μέρες περιθώριο να ανοίξεις case από το estimated delivery date.

Μου απάντησαν ότι το δέμα χάθηκε και μ έβαλαν τσ λεφτά μ στην πειπαλ...όποτε θα μπω στην πειπαλ να δω τι γινεται..Μπήκα βέβαια στην πειπαλ αλλά δεν έχω υπόλοιπο

Edited by MsPurlpe

Μου απάντησαν ότι το δέμα χάθηκε και μ έβαλαν τσ λεφτά μ στην πειπαλ...όποτε θα μπω στην πειπαλ να δω τι γινεται..Μπήκα βέβαια στην πειπαλ αλλά δεν έχω υπόλοιπο ������������

Αν αγόρασες με κάρτα τοτε θα επιστραφούν στην καρτα.

Πρέπει δλδ να ελέγξω την κάρτα της άλφα Μπανκ και όχι την πευπαλ?

Παίρνει 3-5 εργάσιμες μέρες για να πιστωθούν τα χρήματα πίσω στην κάρτα.

Καλησπέρα,

Σήμερα ψώνισα κάτι με τη χρεωστική Alpha Bank. (μέχρι τώρα ψώνιζα με balance από κάτι πωλήσεις που είχα κάνει)

Mου ήρθε μήνυμα στο κινητό για την κίνηση της κάρτας αναφέροντας

Συναλλαγή USD 1 paypal Μ.Βρετανια

Συναλλαγή USD το ποσό που πλήρωσα

Συναλλαγή USD -1 paypal Μ.Βρετανια

αυτά τα 1 και -1 τι είναι δεν καταλαβαίνω.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Καλησπέρα,

Σήμερα ψώνισα κάτι με τη χρεωστική Alpha Bank. (μέχρι τώρα ψώνιζα με balance από κάτι πωλήσεις που είχα κάνει)

Mου ήρθε μήνυμα στο κινητό για την κίνηση της κάρτας αναφέροντας

Συναλλαγή USD 1 paypal Μ.Βρετανια

Συναλλαγή USD το ποσό που πλήρωσα

Συναλλαγή USD -1 paypal Μ.Βρετανια

αυτά τα 1 και -1 τι είναι δεν καταλαβαίνω.

Θα ηταν η δοκιμαστική χρέωση του paypal 1$ για να δει αν δουλεύει η κάρτα οπού στα επιστρέφει αμέσως.

• 2 weeks later...

Πριν λίγο μου ήρθαν οι θήκες για το κινητο που είχα παραγγείλει πριν ένα μήνα. Παρόλο που δεν τις είχα παραγγείλει την ίδια μέρα, μου ήρθαν σήμερα μαζί. Τις έφερε στο σπίτι κουριερ των ΕΛΤΑ.

Ερώτηση... Πως μπορώ να αλλάξω το όνομα χρήστη στο ebay που γράφει όταν μπαίνω στο προφίλ μου;

Edit : το βρήκα

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

• 4 weeks later...

Πριν δέκα μέρες περίπου μου έγινε επιστροφή ποσου στο PayPal από υπόθεση που είχα ανοίξει. Αυτό το ποσό δεν έχει επιστρέφει όμως ούτε στην κάρτα μου ουτε και στο υπόλοιπο του paypal. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω???

Η κάρτα είναι μάστερ alpha bank.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν δέκα μέρες περίπου μου έγινε επιστροφή ποσου στο PayPal από υπόθεση που είχα ανοίξει. Αυτό το ποσό δεν έχει επιστρέφει όμως ούτε στην κάρτα μου ουτε και στο υπόλοιπο του paypal. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω???

Η κάρτα είναι μάστερ alpha bank.

Σου είχε έρθει μήνυμα από PayPal ότι μπήκε το πόσο? Επίσης κοίταξε στο ιστορικό συναλλαγών στο PayPal, αν μπήκαν εκεί θα φαίνεται η συναλλαγή. Στην κάρτα παίρνει μερικές μέρες να φανούν.

Ναι μου ήρθε μήνυμα ότι μου έβαλαν το ποσό και ενώ στο ιστορικό το βλέπω ότι μου πιστωθηκε δεν το βλέπω στο balance που παραμένει μηδενιξο.

Επίσης εάν θέλω να κάνω νέα αγορά πάλι θα μου χρεώσει την κάρτα και δεν θα μου δώσει επιλογή να χρησιμοποιήσω το ποσό αυτο.

Τα χρήματα αυτά θα μπουν στην κάρτα μου μόνα τους η θα παραμείνουν στο paypal.

Ναι μου ήρθε μήνυμα ότι μου έβαλαν το ποσό και ενώ στο ιστορικό το βλέπω ότι μου πιστωθηκε δεν το βλέπω στο balance που παραμένει μηδενιξο.

Επίσης εάν θέλω να κάνω νέα αγορά πάλι θα μου χρεώσει την κάρτα και δεν θα μου δώσει επιλογή να χρησιμοποιήσω το ποσό αυτο.

Τα χρήματα αυτά θα μπουν στην κάρτα μου μόνα τους η θα παραμείνουν στο paypal.

τα refund επιστρεφουν απο εκει που ξεκινησαν :P Πληρωσες μεσω καρτας θα επιστραφουν στην καρτα.

Μια ερώτηση. Βρήκα ένα προϊόν το οποίο έγραφε ότι γινόταν shipped στην Ελλάδα και ότι το προϊόν είναι located στην Ισπανία. Παρεμπιπτόντως, το κατάστημα έχει έδρα την Κίνα. Μίλησα και με τον πωλητή, ο οποίος έχει πολύ καλό rating, και μου είπε ότι για Ελλάδα θα το στείλει μέσω Πολωνίας και σε περίπου 6 εργάσιμες θα παραλαβω. Μέχρι εδώ εντάξει αν και κάτι δεν μου κολλούσε καλά. Πάω να κάνω την αγορά και βλέπω ότι έχει αλλάξει το shipping information και στέλνει μόνο Ισπανία. Επικοινωνώ ξανά και μου λένε μάλλον το άλλαξε το αφεντικό τους και να κάνω την αγορά άλλου χρώματος που ακόμα λέει shipped to greece και να αφήσω μήνυμα να στείλουν το χρώμα που θέλω. Ότι να ναι δηλαδή.

Το ερώτημα είναι: προχωράω στην αγορά ή θα έχουμε μπλεξίματα?

Edited by zananiro

Μια βασική ερώτηση που δε με είχε ξανά απασχολήσει. Παρακαλώ βοηθήστε με!

Έβαλα ένα αντικείμενο στο but now αλλά άλλαξα γνώμη. Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι το pay now. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το ακυρώσω;;;

Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μια βασική ερώτηση που δε με είχε ξανά απασχολήσει. Παρακαλώ βοηθήστε με!

Έβαλα ένα αντικείμενο στο but now αλλά άλλαξα γνώμη. Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι το pay now. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το ακυρώσω;;;

Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στο εβαυ δεν υπαρχει τροπος να ακυρώσεις, πρεπει να τα πληρώσεις

Ο μονος τροπος ειναι να μιλησεις με τον πωλητή ευγενικα, να του πεις οτι εκανες λαθος, μηπως και σου στείλει ακυρωτικό, αλλιως αν δεν πληρώσεις θα τα χρεωθείς απο το εβαυ σαν απλήρωτα αντικείμενα

Παιδια καλησπερα, ειχα παραγγειλει μια θηκη για το κινητο μου απο Κινα στις 5/11 με Estimated delivery Nov 21, 2016 - Dec 12, 2016 και δεν εχει ερθει. Τι κινηση πρεπει να κανω? να μιλησω πρωτα με τον ιδιο και να του ζητησω refund ή απο το more actions να επιλεξω i don't receive it??

Παιδια καλησπερα, ειχα παραγγειλει μια θηκη για το κινητο μου απο Κινα στις 5/11 με Estimated delivery Nov 21, 2016 - Dec 12, 2016 και δεν εχει ερθει. Τι κινηση πρεπει να κανω? να μιλησω πρωτα με τον ιδιο και να του ζητησω refund ή απο το more actions να επιλεξω i don't receive it??

Πρώτα με τον ίδιο μίλα, αν και στάνταρ θα σου πει να περιμένεις.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιζει να την εχουν κρατησει τελωνειο? ειναι unregistered. Να αφησω λες να περασει αυτη η βδομαδα και μετα να πατησω την επιλογη απο το actions αν δεν ειναι συνεννοησιμος? πρωτη φορα μου τυχαινει να μην ερθει κατι και δεν εχω ξανασχοληθει με refund και τετοια Edited by giannis_24

παιζει να την εχουν κρατησει τελωνειο? ειναι unregistered. Να αφησω λες να περασει αυτη η βδομαδα και μετα να πατησω την επιλογη απο το actions αν δεν ειναι συνεννοησιμος? πρωτη φορα μου τυχαινει να μην ερθει κατι και δεν εχω ξανασχοληθει με refund και τετοια

Περιμενε 7-10 μερες ακομα και μετα επελεξε οτι δεν παραλαβής.

Περιμενε 7-10 μερες ακομα και μετα επελεξε οτι δεν παραλαβής.

οκ φιλε test,την ξερεις την διαδικασια με το παυπαλ ,αν εχω καποια απορια να σε ρωτησω τοτε?

οκ φιλε test,την ξερεις την διαδικασια με το παυπαλ ,αν εχω καποια απορια να σε ρωτησω τοτε?

Μέσω eBay άνοιξε case, μην μπλέξεις PayPal, είναι πολύ πιο γρήγορες οι διαδικασίες. Σε 3-4 ημέρες θα πάρεις τα χρήματα πίσω.