TUPAC_RIP Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Σε καποια μου λεγε απλο τροπο αποστολης και σε αλλα ειχε επιλογη Royal mail (κατι τετοιο) :p Αναλογα με το μεγεθος. Ή θα σου το αφησει στην εισοδο ο ταχυδρομος ή θα σου αφησει ειδοποιητηριο να πας να το παραλαβεις απο τα ΕΛΤΑ. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 το korea postal είναι simple post που σημαινει σχεδον καθολου πιθανοτητες για τελωνειο? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το korea postal είναι simple post που σημαινει σχεδον καθολου πιθανοτητες για τελωνειο? λεει "via KOREA POSTAL SERVICE by international air mail" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 ειχα βαλει προς πωληση ενα αντικειμενο. Σημερα το αγορασε καποιος αλλα δεν πληρωσε. Απο οτι ειδα εκανε εγγραφη στο ebay προχτες και φυσικα εχει μηδενικο rating. Η διευθυνση του δεν φαινεται εγκυρη. Μπορω να ακυρωσω την αγορα χωρις επιβαρυνση? Μόνο αν δεχτεί ο αγοραστής , ή αν δεν απαντήσει εντός 7 ημερών . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Γεια σας. Μια ερωτηση. Παρηγγειλα ενα power bank απο ebay και περιμενα να ερθει.Κατα την διαρκεια αναμονης ο πωλητης επαψε να ειναι registered member στο ebay. Σημερα ηρθε το πακετακι και ειχε μονο ενα usb καλωδιο μεσα. . Ανοιξα θεμα και του ειπα οτι ειναι απατεωνας και οτι θελω τα χρηματα μου πισω. Εχω καμια τυχη? Υπαρχουν αλλες *διαδικασιες που μπορω να ακολουθησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 παιδια βοηθεια .. παραγγειλη απο το ebay για πρωτη φορα headphones αξιας 35 ευρω... ο πωλητης αφου τα πληρωσα, την αλλη μερα μου στελνει αυτο : We are sorry that ATH advise us that the item is out of stock now. We apology for this issue. ATH advise us the next shippment from factory will be the end of this month. If you cannot wait, we will refund full amount to you immediately. Once again, sorry for our mistake. Rgs, Τι μου προτεινετε να κανω? αν προτιμησω να μεριμενω 50 μέρες ας πούμε και τελικα δεν τα στειλει μπορω να ανοιξω case μετα? Και αν κανω refund την αγορα τα χρηματα θα μπουν στην καρτα με την οποια πληρωσα? (ειναι προπληρωμενη καρτα που την εχω στο paypal). -Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 να κανεις το σιγουρο να παρεις refund και να ψαξεις απο αλλον πωλητη..αναλογα εμενα αλλες φορες μπαινουν στο paypal αλλες στην καρτα οπως και να χει ειναι δικα σ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πάρε τα λεφτά σου πίσω κατευθείαν,αν δεν τα βιάζεσαι και δεν τα βρίσκεις κάπου αλλού, στείλε ένα μήνυμα ότι τον ευχαριστείς και ότι πέριμένεις να σε ειδοποιήσουν όποτε τα έχουν διαθέσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τι μου προτεινετε να κανω? αν προτιμησω να μεριμενω 50 μέρες ας πούμε και τελικα δεν τα στειλει μπορω να ανοιξω case μετα? Και αν κανω refund την αγορα τα χρηματα θα μπουν στην καρτα με την οποια πληρωσα? (ειναι προπληρωμενη καρτα που την εχω στο paypal). -Ευχαριστώ! Εννοειται refund γιατι αυτος μπορει να μη σου τα στειλει και αφου θα εχουν περασει οι 45 που το paypal δινει δε θα μπορεις να ανοιξεις case. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πως μπορω να κανω offer σε ενα item? (σε τιμη που μου ειπε ο πωλητης, ειδικα για μενα) (μιλω για item που ο πωλητης το εχει για 'πωληση', οχι δημοπρασια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Θα πρέπει να σου δώσει ένα λογαριασμό paypal να του βάλεις τα χρήματα ή να του δώσεις το δικό σου να κάνει ''request'' για το ποσό που έχετε συμφωνήσει. Το θέμα ειναι ότι το ebay δεν αφήνει μυνήματα του τύπου ...@gmail.com οπότε πρέπει να βρείτε καμια πατέντα να ανταλλάξετε μυνήματα, π.χ αντί '@' γράφεις 'at' Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Θα πρέπει να σου δώσει ένα λογαριασμό paypal να του βάλεις τα χρήματα ή να του δώσεις το δικό σου να κάνει ''request'' για το ποσό που έχετε συμφωνήσει. Το θέμα ειναι ότι το ebay δεν αφήνει μυνήματα του τύπου ...@gmail.com οπότε πρέπει να βρείτε καμια πατέντα να ανταλλάξετε μυνήματα, π.χ αντί '@' γράφεις 'at' Αν και το εξηγεις, δεν καταλαβα. Η ολη διαδικασια δεν μπορει να γινει μεσω ebay? Δεν θελω να περασω τη διαδικασια διχως να εχει 'καταγραφει' απο το ebay, ωστε να ειμαι διασφαλισμενος σε καθε ενδεχομενο. Βασικα το story εχει ως εξης: μου προσφερει το προιον, σε τιμη χαμηλοτερη απο αυτη που εχει στο ebay, ειδικα για μενα. (μετα απο διαπραγματευσεις) Και μου λεει 'κανε μου offer με την τιμη που ειπαμε, και θα το αποδεχτουμε απο σενα'. Αλλα πως μπορει να γινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Θα πρέπει η δημοπρασία να έχει μία τιμή και δίπλα να γράφει Or Best offer. Αν δεν υπάρχει αυτή η ένδειξη , δεν γίνεται . Ζήτησε του να τροποποιήση την αγγελία ή να ανοίξει μία άλλη στην τιμή που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Θα πρέπει η δημοπρασία να έχει μία τιμή και δίπλα να γράφει Or Best offer. Αν δεν υπάρχει αυτή η ένδειξη , δεν γίνεται . Ζήτησε του να τροποποιήση την αγγελία ή να ανοίξει μία άλλη στην τιμή που σε ενδιαφέρει. Δεν ειναι δημοπρασια. Ειναι πωληση. Αρα αυτο που λεει ο πωλητης ΄κανε μου offer', δεν γινεται? Απορω τοτε, τι μου λεει. Μου ζητα κατι που δεν μπορω να κανω; Αν του ζητησω να ανοιξει αγγελια ειδικα για μενα, δεν μπορει να συμμετεχει ο καθενας; Μπορει να αποκλεισει ολους τους αλλους; Μπορει να κανει ειδικη αγγελια, ειδικα μονο για μενα? Edited March 12, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μπορεί να σε ειδοποιήση όταν την ανοίξει για να την χτυπήσεις . Μετά μπορεί να την κλήσει , αποδεχόμενος το χτύπημα σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μπορεί να σε ειδοποιήση όταν την ανοίξει για να την χτυπήσεις . Μετά μπορεί να την κλήσει , αποδεχόμενος το χτύπημα σου . Αυτο που λες, το σκεφτηκα. Αλλα ποσο πρακτικο ειναι? Πρεπει να ειμαστε και οι δυο online την ιδια στιγμη. Πχ αυτος ειναι αμερικη, αλλο timezone κλπ Δεν υπαρχει ασφαλεστερος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αυτο που λες, το σκεφτηκα. Αλλα ποσο πρακτικο ειναι? Πρεπει να ειμαστε και οι δυο online την ιδια στιγμη. Πχ αυτος ειναι αμερικη, αλλο timezone κλπ Δεν υπαρχει ασφαλεστερος τροπος; Το έχω κάνει με ξένο πωλητή. Απλά πρέπει να είναι πολύ συνεργάσιμος για να δεχτεί να το κάνει. καλημερα σε ολους..εχει ενας φιλος iphone 5 αγορασμενο απο αμερικη ξεκλειδωτο ποιανει σημα κανονικα..ειναι το μοντελο Α1428 ομως..υπαρχει πιθανοτητα να ποιασει 3G/4G.?δεν εχει ιδεα απο αυτα.. Τι σχέση έχει αυτό που ρωτάς με τις διαδικασίες του eBay που συζητάμε εδώ. Ρώτα το στο θέμα της συσκευής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Περιμένω ένα έμα από Αμερική (από αγορά μέσω ebay) και στο tracking η τελευταία ανανέωση γράφει "Customs clearance". Αυτό παίζει να σημαίνει ότι το μπλόκαρε το τελωνείο ή ότι πέρασε κανονικά; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Τελικα καταληγουμε ομως οτι το offer που ζητα να κανω, απλα 'δεν υπαρχει'. Γι αυτο ρωτησα εδω, μηπως ειναι μια διαδικασια που εγω αγνοω. Θα του πω οτι 'δεν παιζει' αυτο που λες, απορω πως μου το πε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Το έχω κάνει με ξένο πωλητή. Απλά πρέπει να είναι πολύ συνεργάσιμος για να δεχτεί να το κάνει. Τι σχέση έχει αυτό που ρωτάς με τις διαδικασίες του eBay που συζητάμε εδώ. Ρώτα το στο θέμα της συσκευής. σορρυ ειναι απο κιν κ δεν το ειδα..καποιος mod ας το σβησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αν και το εξηγεις, δεν καταλαβα. Η ολη διαδικασια δεν μπορει να γινει μεσω ebay? Δεν θελω να περασω τη διαδικασια διχως να εχει 'καταγραφει' απο το ebay, ωστε να ειμαι διασφαλισμενος σε καθε ενδεχομενο. Βασικα το story εχει ως εξης: μου προσφερει το προιον, σε τιμη χαμηλοτερη απο αυτη που εχει στο ebay, ειδικα για μενα. (μετα απο διαπραγματευσεις) Και μου λεει 'κανε μου offer με την τιμη που ειπαμε, και θα το αποδεχτουμε απο σενα'. Αλλα πως μπορει να γινει αυτο; Εξασφαλίζεσαι αφού πληρώνεις μέσω paypal. Αυτο που λέω είναι ότι του σου στέλνει ή του στέλνεις το mail του paypal σε μήνυμα στο ebay σε στύλ για παράδειγμα minotavros at yah point greece (minotavros@yahoo.gr). Ξαναλέω αυτο γίνεται επειδή το ebay δεν αφήνει να ανταλλάσσονται μηνύματα που περιέχουν λέξεις όπως 'yahoo', 'gmail', και σύμβολα όπως '@' . Το έχω κανει με πωλητή του ebay ο οποίος ήταν γατόνι και ο ίδιος μου το ειπε :) Αν μπορειτε να συνενοηθείτε εκτος ebay αλλά πάλι η συναλλαγή να γίνει με paypal ακόμα καλύτερα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomboy Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μη μπερδεύετε το auction με το best offer. Μία αγγελία μπορεί να έχει επιλογή 'Buy it now" και "Best offer" και να μην έχει καθόλου "auction". Άρα, αν θέλεις να κινήσεις τη διαδικασία μέσω ebay, ζήτα από τον πωλητή να ενεργοποιήσει μόνο τη δυνατότητα για "best offer" και όχι για "auction". Σε αυτή τη περίπτωση θα μπορεί να δει το δικό σου best offer (ακόμα και αν γίνουν άλλα, από άλλους χρήστες) να το αποδεχτεί, καθώς και να απορρίψει των υπολοίπων (αν γίνουν προσφορές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μακάρι να το κανει έτσι αλλά αν το κάνει ο πωλητής όπως λέω εγώ θα γλιτώσει και το πόσο που κραταει το ebay για τη συναλλαγή οπότε ειναι και ποιο ευκολο και ποιό πιθανό να το κάνει. Ποιος μπερδευεται :p ? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomboy Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Γι'αυτό είπα... ... αν θέλεις να κινήσεις τη διαδικασία μέσω ebay... Σαφώς και τους συμφέρει και τους δύο περισσότερο εκτός ebay και απ'ευθείας μέσω paypal. Από άποψη ασφάλειας τώρα, προσωπική επιλογή. Προσωπικά, θα επέλεγα απ'ευθείας συναλλαγή μόνο αν ήξερα από άλλες αγορές τον πωλητή ή είχα πολύ καλό feedback από γνωστούς/φίλους. Αυτός που μπερδεύτηκε είναι μάλλον ο φίλος μας που φάνηκε να μη γνωρίζει τις διαφορές μεταξύ των 3 επιλογών. Σόρρυ κιόλας που προσπάθησα να βοηθήσω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 παιδες παραγγειλα ενα κιν και ακουστικα απο το ebay και αναρωτιεμαι απο που θα τα παραλαβω? απο ελτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 παιδες παραγγειλα ενα κιν και ακουστικα απο το ebay και αναρωτιεμαι απο που θα τα παραλαβω? απο ελτα? ανάλογα τι shipping επιλογή έβαλες.. το πιο πιθανόν είναι να τα παραλάβεις από το ταχυδρομείο όταν θα σου αφήσουν σημείωμα στο σπίτι σου.. tracking number έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts